ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΜΑΪΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Η τύχη είναι μαζί σου

Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε θέλει πιο πρακτικό/η και προσανατολισμένο/η σε λύσεις ουσίας, που, μάλιστα, έχουν μια άμεση, θετική επίπτωση στα οικονομικά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με ένα σημαίνον πρόσωπο, προσπάθησε, ωστόσο, να μη σπαταλήσεις την τύχη σου, μένοντας μόνο στις υποσχέσεις και τις κερδισμένες εντυπώσεις

Παράλληλα, με την Αφροδίτη στους Διδύμους, φαίνεται να δρομολογούνται ευχάριστες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου, αφού ταξίδια, καλή παρέα και συζητήσεις θα σου αφήσουν μια πολύ ευχάριστη αίσθηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Βοήθειες «κάτω από το τραπέζι»

Γενικά

Με τον Ερμή στον Κριό, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να δικτυωθείς στα… κρυφά, προωθώντας τα επαγγελματικά σου σχέδια, με τη βοήθεια προσώπων που είτε γνωρίζουν καλά το θέμα σου είτε κατέχουν «θέσεις κλειδιά». Επιπλέον, μπορεί να λάβεις διαβεβαιώσεις από ένα ισχυρό πρόσωπο.

Την ίδια στιγμή, η Αφροδίτη στους Διδύμους αυξάνει τις κτήσεις και τις παροχές σου, από την άλλη πλευρά όμως οφείλεις να ελέγξεις την καταναλωτική σου διάθεση, ώστε να μην πληρώσεις τελικά «τον κούκο, αηδόνι» και να αποκτήσεις αγαθά που δε χρειάζεσαι πραγματικά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιλογές για κάθε γούστο

Γενικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου στρέφει το ενδιαφέρον των άλλων, αλλά και τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σου, γι’ αυτό οφείλεις να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να κατακτήσεις επάξια τον τίτλο του/ης… πρωταθλητή/ας στις δημόσιες σχέσεις!

Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό ευνοεί τις φιλίες και την κοινωνική ζωή σου, ίσως, μάλιστα, γνωρίσεις ένα σημαίνον άτομο που θα σε εμπνεύσει και με τις «άκρες» που διαθέτει θα σου ανοίξει νέους δρόμους. Επιπλέον, είναι πιθανό να ενταχθείς σε έναν σύλλογο ή να συνάψεις μια συμφωνία, που θα βελτιώσει τη θέση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιο κοντά στην επιτυχία

Γενικά

Ο Ερμής στον Κριό θα σε φέρει σε επαφή με «σημαίνοντα» πρόσωπα, ανοίγοντάς σου «πόρτες» που σίγουρα θα σου χρειαστούν, είτε άμεσα είτε μελλοντικά, ενώ αν ψάχνεις για δουλειά, δεν έχεις παρά να κινηθείς άμεσα. Επιπλέον, θα έχεις τα… τυχερά σου και σε οικονομικό επίπεδο, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα εργαλείο ή μια συσκευή που θα σου λύσει τα χέρια.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου προσφέρει την ευκαιρία να χαλαρώσεις, ίσως, μάλιστα, πάρεις μια μικρή άδεια, από την άλλη πλευρά όμως κάθε σκέψη σου για δίαιτα πάει… περίπατο!

ΛΕΩΝ

Επαφές και δικτύωση

Γενικά

Με τον Ερμή στον Κριό, οι επιδοκιμασίες είναι περίπου δεδομένες για σένα, δες όμως, μήπως μπορείς να πετύχεις και κάτι πιο ουσιαστικό, πέρα των κερδισμένων εντυπώσεων και των ατέρμονων συζητήσεων περί παντός επιστητού! Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια, αλλά και οι επαφές σου με το εξωτερικό, για επαγγελματικούς λόγους

Παράλληλα και η Αφροδίτη στους Διδύμους διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά, αλλά επειδή θα έρθεις σε επαφή με… κάθε καρυδιάς καρύδι, απαιτείται μια στοιχειώδης αξιολόγηση, για να μην εμπιστευθείς τα λάθος άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά και επαγγελματικά οφέλη

Γενικά

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες και να αναλάβεις δράση, αφού μπορείς να πετύχεις μια σημαντική διάκριση, είτε στον επαγγελματικό τομέα είτε στον κοινωνικό, έχοντας εξασφαλισμένη τη συμπάθεια ή την καλή προαίρεση των άλλων.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις τις οικονομικές και επαγγελματικές υποθέσεις σου με σχετική επιτυχία, ίσως, μάλιστα, λάβεις και μια έκτακτη βοήθεια. Επιπλέον, άτομα που «σε πάνε», θα διευκολύνουν κατά πολύ το έργο και τις κινήσεις σου.

ΖΥΓΟΣ

Αποδοτικές δημόσιες σχέσεις

Γενικά

Ο Ερμής στον Κριό ευνοεί τις συνεργασίες σου, ενώ μπορεί και να σηματοδοτήσει ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή ενός δικού σου προσώπου. Επιπλέον, σου δίνει την ευκαιρία να δικτυωθείς με άτομα που κατέχουν ειδικές γνώσεις και τεχνικές.

Παράλληλα, με την Αφροδίτη στους Διδύμους, επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια και ποικίλες συζητήσεις εξάπτουν το ενδιαφέρον σου και σε τροφοδοτούν με νέα δεδομένα, άλλες φορές πραγματικά κι άλλες της… φαντασίας σου, σε κάθε περίπτωση όμως οι σχέσεις σου με τους άλλους φτιάχνουν κι αυτό είναι που μετράει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εύνοια σε πολλά

Γενικά

Ο Ερμής στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις τις συνθήκες στα εργασιακά σου και να προμηθευτείς όσα σου λείπουν, είτε ύστερα από την μεσολάβηση ενός ατόμου που «ξέρει τα κατατόπια» είτε μέσω μιας «σκανδαλώδους» εύνοιας της τύχης! Κι αν βέβαια ψάχνεις για δουλειά, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κάνεις τις κινήσεις σου.

Επιπλέον, φαίνεται να απαλύνονται τα θέματα υγείας που σε απασχολούν. Την ίδια στιγμή, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε κρατά μακριά από κάθε είδους υλικές στερήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει κι ένα δώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από λουλούδι σε λουλούδι!

Γενικά

Η Αφροδίτη στους Διδύμους κρύβει τις αδυναμίες σου και αυξάνει τον δείκτη αποδοχής σου. Αν, λοιπόν, δεν έχεις «κολλήματα» ή κάποιες ιδιαίτερες δεσμεύσεις που θα σου «κόψουν» την τύχη, μπορείς να κάνεις τη διαφορά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου!

Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό πιθανόν να σε φέρει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και να σε βοηθήσει να εκφράσεις τα δημιουργικά ταλέντα σου. Ίσως, μάλιστα, σου δοθεί πρωταγωνιστικός ρόλος σε μια εκδήλωση ή συμβεί κάτι που θα ανεβάσει τις προσωπικές «μετοχές» σου στα ύψη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εύνοια στο σπίτι και την οικογένεια

Γενικά

Ο Ερμής στον Κριό θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα που σε απασχολεί, αλλά και να κάνεις τον χώρο σου πιο λειτουργικό. Ίσως, μάλιστα, τον εμπλουτίσεις με εργαλεία ή συσκευές που «κάνουν δουλειά». Επιπλέον, ενδέχεται να φιλοξενήσεις μια γιορτή-μάζωξη στο σπίτι ή το γραφείο.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε ευνοεί σε εργασιακά θέματα κι αν θες να αποτραβηχτείς προσωρινά από τις ευθύνες σου και να σε καλύψει κάποιος/α συνάδελφός σου, δεν έχεις παρά να του/της το ζητήσεις και θα… γίνει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επικοινωνιακό πλεονέκτημα

Γενικά

Ο Ερμής στον Κριό έχει… κέφια και θα σε φέρει πιο κοντά με άτομα συμβατά με τις αντιλήψεις σου, αλλά και πρόθυμα να σε βοηθήσουν. Γι’ αυτό, μη μείνεις μόνο στις «πολλά υποσχόμενες» καταστάσεις, αλλά φρόντισε να βγάλεις και κάτι χρήσιμο από όλα αυτά. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να κάνεις ένα όμορφο ταξίδι.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου δίνει περισσότερες ευκαιρίες για να γοητεύσεις τους άλλους, αλλά και για να παίξεις, έτσι, χωρίς πρόγραμμα! Ακόμα, είναι πιθανό να χαρείς από την επιτυχία ενός αγαπημένου σου προσώπου.

ΙΧΘΥΕΣ

Κέρδη και αποκτήματα

Γενικά

Η Αφροδίτη στους Διδύμους εναρμονίζει τα πράγματα στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως, μάλιστα, δημιουργηθεί ένα ρομαντικό κλίμα που θα σου αρέσει πολύ. Επιπλέον, μπορείς να προχωρήσεις στην αισθητική αναβάθμιση του προσωπικού σου χώρου ή να απολαύσεις μια «παραμυθένια» ατμόσφαιρα, ως φιλοξενούμενος/η κάπου αλλού.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό ενδέχεται να σου προσφέρει μια σημαντική οικονομική στήριξη, δίνοντάς σου το δικαίωμα να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για πράγματα που σε ευχαριστούν, αλλά και για την απόκτηση χρήσιμων εργαλείων.

Ετικέτες