ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Οικογενειακές παροχές

Γενικά
Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω περνάει «σε άλλο επίπεδο» την καριέρα σου και τα καλά νέα είναι ότι ο Δίας απέναντί σου σε στηρίζει, κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς για να γίνει αυτό που θέλεις, όπως το θέλεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοεί την αναζήτηση στέγης ή θερινού καταλύματος, ενώ γενικότερα σε καλεί να ομορφύνεις τον χώρο σου, πολύ περισσότερο αν πρόκειται να φιλοξενήσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, ευνοεί τα περιουσιακά σου κι ίσως λάβεις μια αποζημίωση ή κληρονομιά.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο φροντίζει ώστε να έχεις «ετοιμοπαράδοτα» και στον χώρο σου όλα τα καλά, συμπεριλαμβανομένων βέβαια και των ερωτικών απολαύσεων. Καλό είναι ωστόσο να περιορίσεις την ερωτική «λαιμαργία» σου, ώστε να αποφευχθούν «εμπλοκές» και… σκάνδαλα!

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο χαρούμενες στιγμές

Γενικά
Την ίδια στιγμή που ο Δίας στον Ζυγό σου επιτρέπει να ξεκουραστείς, έχοντας πολύ λιγότερες ευθύνες στο κεφάλι σου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ενταχθείς σε μια ευχάριστη παρέα ή να απολαύσεις τις χαρές ενός ταξιδιού. Από την άλλη πλευρά όμως ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να αναδείξει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ενός συγγενικού σου προσώπου ή ένα νομικό θέμα που έχει αρκετές κρυφές παραμέτρους. Ίσως μάλιστα να σου αποκαλυφθεί ένα «συγκλονιστικό» μυστικό!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το σύμπαν σε καλεί να ταξιδέψεις, αφού αυτός είναι ο πιο πρόσφορος τρόπος για να «πέσεις πάνω» σε ένα πρόσωπο που σε καλύπτει σε πολλά. Υπάρχει φυσικά και η εναλλακτική μιας διαδικτυακής ερωτικής συνομιλίας ή ενός μυστικού ραντεβού στα… τυφλά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομική εύνοια

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να σου προσφέρει τις υλικές και συναισθηματικές εξασφαλίσεις που ζητάς, ώστε να «πατήσεις» πάνω σε σταθερές βάσεις. Ωστόσο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ίσως χρειαστεί να «θυσιάσεις» ένα μέρος των επιδιώξεων σου ή να ενδώσεις σε δεσμεύσεις που αύριο-μεθαύριο θα σου φανούν δυσβάστακτες. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Ζυγό σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για καλοπέραση και είτε βρίσκεσαι σε διακοπές, είτε όχι, δεν έχεις παρά να… χαρείς το πλεονέκτημά σου!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Δίας μπορούν να σου προσφέρουν μια γνήσια ερωτική απόλαυση, πιστοποιώντας ότι… έχεις πολλά ακόμη να νοιώσεις και να μάθεις για τις πραγματικές δυνατότητες αλλά και επιθυμίες σου! Και βέβαια όση μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων έχεις, τόσο το καλύτερο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσωπική γοητεία

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο κορυφώνει την γοητεία σου και κατ’ επέκταση την δυνατότητα σου να έχεις ότι θέλεις, όπως το θέλεις. Επιπλέον, σε αγαστή συνεργασία με τον Δία στον Ζυγό μπορεί να σου προσφέρει μια σειρά από εύκολες λύσεις, που καλό είναι να μην απορρίψεις, εμμένοντας σε κάποιες «παρωχημένες» συνταγές. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω «αλλάζει επίπεδο» στις συνεργασίες σου, μπορεί όμως και να συμβάλλει στο θεαματικό τελείωμα μιας κατάστασης που σε κρατούσε δέσμιο/α.

Ερωτικά
Σήμερα φαίνεται να έχεις «το κοκαλάκι της νυχτερίδας» και… δεν υπάρχει άνθρωπος που να μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία σου! Φρόντισε ωστόσο να μην παρασυρθείς σε ζήλειες που θα χαλάσουν το καλό κλίμα ή να μην εμπλακείς με ένα πρόσωπο που παίζει «παιχνίδια εξουσίας».

ΛΕΩΝ

Κρυφή στήριξη

Γενικά
Ένα πρόσωπο του παρασκηνίου που φαινομενικά παίζει έναν «δεύτερο ρόλο» στις εξελίξεις, έχει τον τρόπο και τα μέσα να σου προσφέρει πολύτιμες λύσεις, οπότε καλό είναι να μην υποτιμάς τίποτα και κανέναν. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να ξεκουραστείς και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να απαλλαγείς οριστικά από κακές έξεις ή διατροφικές συνήθειες του παρελθόντος.

Ερωτικά
Με τον Άρη στο ζώδιό σου, αναμένονται ανταγωνισμοί και συγκρούσειςπου κάποια στιγμή θα σε κουράσουν, με συνέπεια να επιλέξεις μια πιο «αθόρυβη» σχέση, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Να θυμάσαι όμως ότι η όποια επιτυχία σου θα είναι δύσκολο να «νομιμοποιηθεί».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φιλικές… αγκαλιές!

Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τις οικονομικές επιδιώξεις σου, αφού η τύχη του θα σε συντροφεύσει, ακόμη κι αν προβείς σε κάποιες… επιπολαιότητες ή σπατάλες! Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Καρκίνο διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου και δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα στις φιλίες σου, αν σκέφτεσαι λοιπόν να κάνεις τις διακοπές σου με μια τέτοια παρέα, προχώρησε άφοβα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να σε ρίξει ψυχολογικά, με αφορμή κι αιτία ένα πολύ… προσωπικό σου ζήτημα.

Ερωτικά
Όλα συνηγορούν στο τέλος ενός κύκλου και στην χάραξη μιας νέας πορείας, είτε αυτό συμβεί μόνον μέσα σου, είτε συνδυαστεί με εξωτερικά γεγονότα, που θα γίνουν αιτία κι αφορμή για να πάρεις τις αποφάσεις σου. Ακόμη μπορεί να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα «φιλική» πρόταση.

ΖΥΓΟΣ

Εύνοια και τύχη

Γενικά
Από την μια πλευρά, ο Δίας στο ζώδιό σου αλλά και η Αφροδίτη στον 10ο φυσικό «οίκο» σου, σε βοηθούν να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου και σου προσδίδουν κοινωνική λάμψη. Ίσως μάλιστα εξαργυρώσεις άμεσα την συμπάθεια που τρέφει για σένα ένα ισχυρό πρόσωπο. Από την άλλη, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω επηρεάζει τα οικογενειακά και τα περιουσιακά σου και δεν αποκλείεται να οριστικοποιήσει κάποιες εξελίξεις ή να σε φέρει προ τετελεσμένων, έχοντας ως πάγιο αίτημά του την «επανεκκίνησή» σου!

Ερωτικά
Αν ξεκινήσεις για δουλειά και βρεθείς… αλλού μην απορήσεις! Ίσως μάλιστα να απολαύσεις τα καλά ενός «χλιδάτου» περιβάλλοντος, σε κάθε περίπτωση όμως, το πρόβλημα είναι το «μετά», αφού οι όποιες υποσχέσεις δοθούν θα είναι δύσκολο να τηρηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλές ειδήσεις

Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό σε οδηγεί προς την διερεύνηση του αγνώστου κι είναι πιθανό να σου αποκαλυφθεί κάτι κρυμμένο. Παράλληλα στα εργασιακά σου φαίνεται να υποχωρούν σκοτούρες και βάσανα για να αντικατασταθούν από ευκολίες και περισσότερη ξεκούραση. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοεί τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου Ωστόσο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, η καθημερινότητά σου μπορεί να διανθιστεί με περισσότερα θεάματα ή ακροάματα «θρίλερ» και ερωτικού περιεχομένου..

Ερωτικά
Ένα ερωτικό μήνυμα θα σου φτιάξει την διάθεση κι αν θες ακόμη περισσότερα, ο μόνος που μπορεί να σε εμποδίσει είναι ο… πουριτανός εαυτός σου! Επιπλέον, ενδέχεται να συμβεί κάτι «ενδιαφέρον» στην δουλειά σου αλλά πρόσεξε μήπως λάβει μια ανεπιθύμητη έκταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θετική ψυχολογία

Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό ανεβάζει την ψυχολογία σου και συμβάλλει σε μια αίσθηση πληρότητας, μέσα από δραστηριότητες που σε «γεμίζουν». Επιπλέον, αναμένεται να διανθίσει την καθημερινότητα σου με πολλές ευχάριστες στιγμές κοντά σε φίλους/ες και γνωστούς/ες. Παράλληλα, η παρουσία της Αφροδίτης και του Πλούτωνα στον «άξονα» των οικονομικών σου, μπορεί να σου φέρει κέρδη ή αποκτήματα κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κινηθείς σε σχέση με περιουσιακά, φορολογικά ή ασφαλιστικά θέματα.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο μπορεί να αποδείξει την αγάπη που τρέφει για σένα, δωρίζοντας σου κάτι που για εκείνο έχει ανεκτίμητη αξία. Προσπάθησε λοιπόν να μην προσπεράσεις την προσφορά του ως μια «αναμενόμενη» πράξη, πολύ περισσότερο που μπορεί να υπάρξει μια… άκρως ενδιαφέρουσα συνέχεια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι άλλοι φροντίζουν για σένα

Γενικά
Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε ωθεί να συνειδητοποιήσεις τις πραγματικές αλήθειες σου, από εκεί και ύστερα όμως η πρωτοβουλία ανήκει σε σένα. Είτε δηλαδή θα πορευτείς με βάση τα νέα δεδομένα, αλλάζοντας μονομιάς τις συνθήκες της ζωής σου, είτε θα «γαντζωθείς» από τις ανασφάλειες και τις αδυναμίες σου, ακυρώνοντας τις δημιουργικές προοπτικές σου. Πάντως, η Αφροδίτη απέναντί σου αλλά και ο Δίας στον Ζυγό συνηγορούν στο πρώτο, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει μια εξαιρετική πρόταση συνεργασίας.

Ερωτικά
Σήμερα είναι πιθανό να βρεθείς σε μια… ωραία κατάσταση που όμως για να την χαρείς θα πρέπει να αφήσεις τα πράγματα να βρουν τον δρόμο τους χωρίς να θέτεις διαρκώς «προαπαιτούμενα». Έτσι κι αλλιώς πάντως, στις ημέρες που ακολουθούν θα έχεις επιπλέον ευκαιρίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δικαίωμα στην… τεμπελιά!

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοεί τα εργασιακά σου, δίνοντάς σου περισσότερες ευκολίες και ευκαιρίες για ξεκούραση, πρόσεξε μόνον μην πάρεις παραπάνω κιλά. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν την απόκτηση ενός pet. Παράλληλα, το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει μια επαγγελματική πρόταση από το εξωτερικό, ικανή να αλλάξει το status σου… μια για πάντα! Πέρα από αυτά βέβαια, θα έχεις και κάποιες χαρούμενες ή διασκεδαστικές διεξόδους, ιδιαίτερα αν ταξιδέψεις ή αυξήσεις τις επαφές σου με τον «έξω κόσμο».

Ερωτικά
Με τον Άρη απέναντί σου, η περιπέτεια… συνεχίζεται και αν είσαι μόνος/η, για την ώρα δεν δείχνει ρεαλιστικό το να θες να «επιστρέψεις» στην σταθερότητα, πολύ περισσότερο δε να κάνεις σκέψεις και όνειρα που αύριο-μεθαύριο μπορεί να μην ισχύουν πια!

ΙΧΘΥΕΣ

Συναισθηματική πληρότητα

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι για σένα ότι… ακριβώς χρειάζεσαι για τις διακοπές σου, αφού όλα αναμένεται να εξελιχθούν πολύ καλύτερα από όσο υπολόγιζες! Επιπλέον, οι προσωπικές υποθέσεις σου θα έχουν αίσιο τέλος. Παράλληλα, το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου κι ίσως κάνεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση ή –ακόμα καλύτερα- σου χαριστεί κάτι πολύτιμο. Επιπλέον, νέα δεδομένα προκύπτουν στις φιλίες σου, ίσως μάλιστα προσκληθείς σε ένα ισχυρό «κλαμπ».

Ερωτικά
Από τούδε και στο εξής μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα, αφού η Αφροδίτη στον «οίκο» των ερώτων σου δεν φείδεται πλεονεκτημάτων. Βέβαια κανείς και τίποτα δεν σε «ζορίζει» να δεσμευτείς κι αν τα πράγματα δεν σε ικανοποιούν 100%, σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες.

Ετικέτες