ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Προτεραιότητα στη δουλειά σου

Με το τρίγωνο Δήμητρας-Κρόνου το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στη διεκπεραίωση πρακτικών θεμάτων που μπορεί να σχετίζονται με τη δουλειά σου ή γενικότερα την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων στην καθημερινότητά σου κι αν κοπιάσεις, θα δικαιωθείς, έστω και μακροπρόθεσμα.

Παράλληλα βέβαια, με τον Ερμή στον Λέοντα να σου δημιουργεί… εμμονές, ενδέχεται να περιπέσεις σε ένα αδιέξοδο πάθος ή να βρεθείς σε ένα συναισθηματικό δίλημμα που θα σε «καθηλώσει», το σωστό, ωστόσο, θα ήταν να πάρεις μια «τελεσίδικη» απόφαση, αφήνοντας πίσω σου ό,τι σε πίκρανε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκαθάρισμα στον χώρο σου

Φαίνεται ότι στην οικογένειά σου υπάρχουν κάποια «στενόχωρα» πράγματα που δεν ξέρεις και ήρθε η ώρα να τα μάθεις, ενώ στη δουλειά σου θα σου προταθεί κάτι «δελεαστικό», που όμως δε συνάδει με τις αρχές σου. Επιπλέον, ο Ερμής στον Λέοντα σε ωθεί να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στον χώρο σου.

Παράλληλα, το τρίγωνο Δήμητρας-Κρόνου σε πιέζει να αναζητήσεις τρόπους, ώστε η σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο να αποκτήσει κι έναν λειτουργικό χαρακτήρα, μέσα από την αμοιβαία ανταλλαγή υπηρεσιών κι αυτό δε γίνεται, αν δεν μπουν κανόνες και περιορισμοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συμβιβαστική πολιτική

Το τρίγωνο Δήμητρας-Κρόνου σε πιέζει να κινηθείς συμβιβαστικά σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ξεκινώντας από τεχνικά ή οικονομικά ζητήματα και φθάνοντας στην σωστή κατανομή των καθηκόντων.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα σε καλεί να αξιοποιήσεις είτε το ερευνητικό σου δαιμόνιο είτε τις «άκρες» που διαθέτεις, ώστε να μάθεις όλα εκείνα που θα… έπρεπε να γνωρίζεις, προχωρώντας, αν χρειαστεί και σε ένα ξεκαθάρισμα με άτομα του περιβάλλοντός σου, που δρουν υπόγεια. Επιπλέον, όμως μπορεί να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ειδικές γνώσεις

Το τρίγωνο Δήμητρας-Κρόνου σε παραπέμπει σε ειδικούς και μάστορες, προκειμένου να επιλυθούν μια σειρά από τεχνικά ζητήματα. Επιπλέον, ορίζει την έναρξη ενός μακροχρόνιου κύκλου σπουδών ή μιας μαθητείας κοντά σε «μαιτρ» του είδους, αλλά μπορεί κι εσύ να μεταφέρεις την εμπειρία σου στους νεότερους.

Παράλληλα, με τον Ερμή στον Λέοντα να επηρεάζεται από τον Πλούτωνα, η πορεία των οικονομικών σου εξαρτάται κυρίως από τις βουλές των άλλων κι αν τύχει να βρεθείς σε αδιέξοδο, καλό είναι να μην επιμείνεις, ούτε βέβαια να υποκύψεις σε κάποιον εκβιασμό.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να «φας κόλλημα»!

Ο Ερμής στο ζώδιό σου έχει τις… μαύρες του, αλλά, πέρα από τις νότες απαισιοδοξίας, σε καλεί να κλείσεις έναν κύκλο στη ζωή σου, αποφεύγοντας να «γαντζωθείς» από πρόσωπα ή καταστάσεις, που δε σε αφορούν πια! Επιπλέον όμως, ευνοεί τη διερεύνηση των κρυφών πτυχών μιας υπόθεσης ή γενικότερα την ενασχόλησή σου με μυστήριααινίγματα κλπ.

Παράλληλα, το τρίγωνο Δήμητρας-Κρόνου σε πιέζει να περικόψεις είτε τα έξοδα είτε τις απαιτήσεις σου και να αξιοποιήσεις εξοπλισμό που ναι μεν δεν είναι σύγχρονος, όμως η δουλειά σου γίνεται μια χαρά με αυτόν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συγκρότηση και οργάνωση

Το τρίγωνο Δήμητρας-Κρόνου σε βοηθά να συγκροτηθείς και να επιλέξεις το τι θα πράξεις, με γνώμονα τη σταθερότητα και τη διάρκεια. Επιπλέον, σε μια σειρά από ζητήματα, φαίνεται πως οι πρακτικές λεπτομέρειες θα κρίνουν το αποτέλεσμα κι από αυτήν την άποψη έχεις το πλεονέκτημα.

Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Λέοντα σου επισημαίνει ότι κάποιες καταστάσεις στη δουλειά σου μπορεί να είναι «στημένες» ή να υπαγορεύονται από πάθη και αντιζηλίες, γι’ αυτό μην είσαι τόσο… αθώος/α! Πρόσεξε ακόμη τη διατροφή σου, αποφεύγοντας ιδίως τα «βρώμικα».

ΖΥΓΟΣ

Να προσέχεις τις παρέες σου!

Το τρίγωνο Δήμητρας-Κρόνου σε πιέζει να επιμεληθείς θεμάτων που αφορούν στην υγεία και τη διατροφή σου, αφήνοντας όμως κατά μέρος τα γιατροσόφια, που σου προτείνει ο/η κάθε «ειδήμων» και ακούγοντας τους πραγματικούς ειδικούς επί του θέματος. Επιπλέον, καλείσαι να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο εξοπλισμό.

Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Λέοντα δρα μηδενιστικά στις φιλίες σου και είναι πιθανό να «ξεκόψεις» από ένα πρόσωπο που όχι μόνο δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σου, αλλά πήγε να σου κάνει και τη «ζημιά». Συνολικά όμως, πρόσεξε τις… παρέες σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όποιος ψάχνει, βρίσκει

Ο Ερμής στον Λέοντα σε φέρνει σε επαφή με άτομα που… σίγουρα κρύβουν κάτι σημαντικό κι εδώ η φυσική καχυποψία σου θα «πιάσει τόπο». Επιπλέον, ίσως τερματίσεις μια δραστηριότητά σου ή «στρίψεις α λα γαλλικά», ύστερα από κάτι που θα σου εκμυστηρευθούν, αν και πάντα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις τις πληροφορίες υπέρ σου.

Όσον αφορά συνολικά στις κάθε είδους μελέτες και έρευνες, έχεις «το πάνω χέρι». Παράλληλα, το τρίγωνο Δήμητρας-Κρόνου σε καλεί να ιεραρχήσεις τις φιλίες και τις γνωριμίες σου, δίνοντας έμφαση στις πιο χρήσιμες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρώτα οι δουλειές!

Το τρίγωνο Δήμητρας-Κρόνου αναδεικνύει θέματα που σχετίζονται είτε με την καριέρα σου είτε με ένα εγχείρημά σου, που απευθύνεται στην κοινωνία κι εδώ οφείλεις να έχεις μια ρεαλιστική προσέγγιση και να κινηθείς με σύνεση και μέτρο.

Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση ή ένα στενόχωρο βίωμα, κάτι που μάλλον θα σε «ρίξει» ψυχολογικά, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένα «μπλακ άουτ» στην επικοινωνία σου. Στον αντίποδα όμως, έχεις να ωφεληθείς πολλά από τη διερεύνηση καταστάσεων που άλλο δείχνουν κι άλλο είναι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιρρεπής σε πάθη

Το τρίγωνο Δήμητρας-Κρόνου θα συμβάλλει σε στοχευμένες επαφές ή μετακινήσεις, προκειμένου να επιλυθούν τεχνικά ή νομικά ζητήματα και σίγουρα απαιτείται μια συμβιβαστική διάθεση, αφού κάτι θα χάσεις και κάτι θα κερδίσεις. «Παίζει» ωστόσο και μια συνάντηση με αντικείμενο κάποιο δικό σου θέμα υγείας.

Παράλληλα, με τον Ερμή στον Λέοντα, οι οικονομικές συναλλαγές σου χρειάζονται προσοχή, αφού πίσω από μια φαινομενικά συμφέρουσα πρόταση, μπορεί να κρύβεται μια στημένη παγίδα. Επιπλέον, πρόσεξε, μήπως παρασυρθείς από ένα πάθος σου και τα χάσεις… όλα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μη «λερωθείς»!

Ο Ερμής απέναντί σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα που έχουν μυστικές προθέσεις κι αν σου προταθεί μια συνεργασία και δη επαγγελματική, καλό είναι να το… ψάξεις από εκατό μεριές! Παράλληλα, το τρίγωνο Δήμητρας-Κρόνου αναδεικνύει οικονομικά θέματα, με πρώτο ζητούμενο την ορθολογική διαχείριση των αναγκών-επιθυμιών σου.

Οπότε καλό είναι να βάλεις στην άκρη για την ώρα εκείνα που σε ευχαριστούν, αλλά δεν είναι της παρούσης, αφού προηγούνται αυτά που πρέπει να γίνουν. Επιπλέον, να θυμάσαι πως για να πάρεις κάτι, πρέπει να δώσεις πρώτα!

ΙΧΘΥΕΣ

Περισσότερος ρεαλισμός

Το τρίγωνο Δήμητρας-Κρόνου σε πιέζει να προσδώσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου έναν ρεαλιστικό χαρακτήρα, παύοντας να πελαγοδρομείς σε… φαντασίες και οράματα! Μάλιστα, το αμοιβαίο συμφέρον μπορεί να γίνει η βάση μιας μακροχρόνιας συμφωνίας.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα πιθανόν να ορίσει την απαρχή ενός νέου κύκλου στα εργασιακά σου, ύστερα από κάποιες εκμυστηρεύσεις, αλλά και την ανανέωση του εξοπλισμού ή των μέσων που χρησιμοποιείς. Πρόσεξε μόνο τους «καλοθελητές», αφού ο καθένας παίζει το δικό του «βρώμικο» παιχνίδι.

Ετικέτες