ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Ζητήματα… ηγεσίας!

Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου όμως δε θα είναι ξεκάθαρο το «ποιος κάνει κουμάντο», με συνέπεια να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές. Ανάλογο καθεστώς επικρατεί και στις φιλίες σου, ίσως, μάλιστα, κληθείς να δώσεις λύσεις σε συναισθηματικά ζητήματα με κίνδυνο να θεωρηθείς «συνυπεύθυνος/η» για το όποιο πρόβλημα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, με την Δήμητρα στον Λέοντα, η προσωπική σου ζωή θα ανανεωθεί και δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα διακεκριμένο πρόσωπο, με το οποίο έχετε να μοιραστείτε πολλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Δυναμικές πρωτοβουλίες

Ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις ή συγκρούσεις με άλλους/ες, αλλά εδώ είναι που ισχύει το γνωστό, ότι, δηλαδή, «δε γίνεται ομελέτα χωρίς να σπάσεις αβγά». Υπάρχουν, μάλιστα, όλες οι προδιαγραφές για να πετύχεις μια σημαντική νίκη ή μια σπουδαία επίδοση, αρκεί να προσπαθήσεις.

Παράλληλα βέβαια, με την Δήμητρα στον Λέοντα, οφείλεις να φροντίσεις και τα του οίκου σου, είτε πρόκειται για τεχνικές εργασίες είτε για το νοικοκυριό σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου ή να προσκληθείς σε μια δεξίωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με όπλο την ευφυΐα σου

Ο Άρης στον Υδροχόο και η Δήμητρα στον Λέοντα αναδεικνύουν τις επικοινωνιακές δεξιότητές σου και ενδεχομένως να «τουμπάρεις» πολλούς/ες με τα επιχειρήματά σου ή απλά με τον ενθουσιασμό σου. Επιπλέον, αναμένεται να ενταθούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, πρόσεξε, ωστόσο, μήπως, από βιασύνη ή απροσεξία, πάθεις κάποιο ατύχημα.

Έτσι κι αλλιώς πάντως, επιβάλλεται να βελτιώσεις τα αντανακλαστικά και τις επιδόσεις σου στην αντιμετώπιση «επειγόντων» περιστατικών. Ακόμα, η ημέρα είναι κατάλληλη για μαστορέματα και την εκμάθηση μιας τεχνικής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικές διεκδικήσεις

Ο Άρης στον Υδροχόο και η Δήμητρα στον Λέοντα σε προσανατολίζουν προς την τακτοποίηση οικονομικών κυρίως υποθέσεων και αν κινηθείς αποφασιστικά, θα υπερκαλύψεις το πλάνο σου ή θα πετύχεις μια σημαντική χρηματοδότηση, έστω και μετά από μια διαπραγμάτευση «στην κόψη του ξυραφιού».

Επιπλέον, θα κάνεις αγορές, που δεν είναι όμως κατ’ ανάγκη σημαντικές, γι’ αυτό οφείλεις να ελέγξεις την καταναλωτική σου διάθεση. Παράλληλα, ίσως χρειαστεί να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου, αφού αναμένονται έκνομες ενέργειες και αυθαιρεσίες σε βάρος σου.

ΛΕΩΝ

Ανταγωνισμοί

Η Δήμητρα στο ζώδιό σου και ο Άρης απέναντί σου θα σου δώσουν περισσότερες ευκαιρίες για να αναδείξεις τα προσόντα ή τις δεξιότητές σου, ενώ είναι πιθανό να πάρεις κάποιες αποφάσεις που τις «ζύγιζες» για καιρό, έστω και κάτω από πίεση. Εξ άλλου, ο υγιής ανταγωνισμός ενδεχομένως να σου προσφέρει το κίνητρο που σου έλειπε, ενώ σίγουρα μπορείς να επωφεληθείς από τη δυναμική του, διεκπεραιώνοντας άμεσα κάτι στο οποίο στοχεύεις.

Παράλληλα βέβαια, αναμένονται και κάποιες αχρείαστες ή αντιπαραγωγικές εντάσεις-συγκρούσεις με τους άλλους, αλλά… κανείς δεν είναι τέλειος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχει και… φιλότιμο!

Η Δήμητρα στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να μάθεις ενδιαφέροντα μυστικά, μπορεί όμως να αποκαλυφθούν και κάποια… δικά σου, με συνέπεια να βρεθείς σε αμηχανία! Επιπλέον, αναμένεται να ενημερωθείς για ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία και την διατροφή σου.

Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να διεκπεραιώσεις ποικίλες εργασίες, με τα μαστορέματα να είναι στην ημερήσια διάταξη. Αν, πάλι, προκύψουν διαφωνίες και εντάσεις στον χώρο της εργασίας σου, καλό είναι να «ρίξεις τους άλλους στο φιλότιμο», αποφεύγοντας να θίξεις τον εγωισμό τους.

ΖΥΓΟΣ

Διά πυρός και σιδήρου!

Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες στα προσωπικά σου, πρόσεξε, όμως, μήπως κάποιες από αυτές θεωρηθούν ως αυθαίρετες ή «ανάρμοστες» από τους άλλους και ιδιαίτερα από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά μπορεί να προκύψουν εντάσεις ή έκτακτα περιστατικά που θα χρειαστούν τη συνδρομή σου.

Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Λέοντα αυξάνει τις πιθανότητές σου για να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια και να κάνεις νέες φιλίες, έστω και εν μέσω αντιδράσεων από κάποιον/α που… ζηλεύει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αντιδράσεις στο σπίτι

Η Δήμητρα στον Λέοντα σηματοδοτεί κινήσεις που θα ευνοήσουν την καριέρα σου και θα σε βοηθήσουν να δικτυωθείς σε «υψηλά κλιμάκια». Όλα αυτά, ωστόσο, προϋποθέτουν από πλευράς σου τη σύνθεση διαφορετικών αντιλήψεων και κυρίως το «πάντρεμα» του οικονομικού συμφέροντος με την προσωπική ανάδειξη.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει σε εκνευριστικές καταστάσεις στο σπίτι σου, είτε πρόκειται για θέματα συμπεριφοράς είτε για ζημιές που πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα. Επιπλέον, να προσέχεις με τις φωτιές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην αποσπάσαι από εδώ κι από εκεί

Η Δήμητρα στον Λέοντα τονίζει την ανάγκη σου να επικοινωνήσεις με τον έξω κόσμο, όσο… μακριά κι αν πας, γι’ αυτό οι μετακινήσεις και οι επαφές σου θα είναι περισσότερες από όσες συνήθως. Οφείλεις, ωστόσο, να επικεντρωθείς σε εκείνα που σε ενδιαφέρουν πραγματικά, αφού, αν αποσπάσαι διαρκώς από τα όσα συμβαίνουν γύρω σου, θα «ξοδευτείς», αποκομίζοντας τελικά μια αίσθηση φθοράς.

Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να αφομοιώσεις γρήγορα νέες γνώσεις και τεχνικές, γι’ αυτό μη διστάσεις να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια στο καρφί και μια στο πέταλο

Η Δήμητρα στον Λέοντα προσδίδει θετικές προοπτικές στα οικονομικά σου, καλύπτοντας συνάμα αρκετές από τις επιθυμίες σου, μέσω των… άλλων, ίσως, μάλιστα, ωφεληθείς από μια συνεργασία! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Υδροχόο ενδεχομένως να συμβάλλει σε έντονες οικονομικές διαφωνίες ή διεκδικήσεις, που θα χαλάσουν προς στιγμή το καλό κλίμα.

Από την άλλη πλευρά όμως, θα γίνουν αιτία κι αφορμή για να ξεκαθαριστούν αρκετά πράγματα. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να πετύχεις περισσότερα μέσα από διαπραγματεύσεις, γι’ αυτό μην κάνεις πίσω στα αιτήματά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρωταγωνιστικός ρόλος

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, αν θες πραγματικά να αποφύγεις άσκοπες εντάσεις και εκνευρισμούς, δεν έχεις παρά να κινηθείς σε μια παραγωγική κατεύθυνση και σε έναν τομέα που ήδη γνωρίζεις, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να υποπέσεις σε γκάφες, είτε από βιασύνη είτε από άγνοια.

Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα σε παραπέμπει σε «ζυμώσεις» και διαπραγματεύσεις, που θα καταλήξουν σε μια συμφέρουσα συμφωνία ή απλά σε μια… καλή παρέα! Επιπλέον, συγκεντρώνοντας την αποδοχή των άλλων στο «δικαίωμα» να ηγείσαι, θα μπορέσεις να πετύχεις περισσότερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Επέκταση δραστηριοτήτων

Η Δήμητρα στον Λέοντα συνεισφέρει σε μια κινητικότητα στα εργασιακά σου, που μπορεί να περιλαμβάνει κι ένα νέο οργανόγραμμα, βασισμένο στην καλή συνεργασία. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου γίνει μια ανάλογη πρόταση ή να σου δοθεί η ευκαιρία να δικτυωθείς και να διαφημιστείς.

Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο εξακολουθεί να σου εφιστά την προσοχή σε όσα διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, ώστε να μην «πέσεις από τα σύννεφα», ενώ καλό είναι να μην αγνοήσεις και κάποια «προειδοποιητικά μηνύματα» που σου στέλνει ο οργανισμός σου.

Ετικέτες