ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό αναμένεται να αναστατώσει κάπως την καθημερινότητά σου, εξ αιτίας αντινομιών και παλινδρομήσεων, τόσο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όσο και στα δικά σου «θέλω». Παράλληλα, η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα μπορεί να σε οδηγήσει στην συνειδητοποίηση κάποιων πραγμάτων που «κουβαλάς» μέσα σου από παλιά, δίνοντας σου το έναυσμα για να απαλλαγείς από οτιδήποτε σε βαραίνει. Επιπλέον σε παραπέμπει σε παραδοσιακές θεραπευτικές μεθόδους. Τέλος, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές σου τάσεις αλλά και να αναζητήσεις μια «υπερβατική» διέξοδο μέσα από τον διαλογισμό ή την προσευχή.

Ερωτικά
Μαλώματα και φιλιώματα ορίζουν το πλαίσιο της ημέρας και τίποτε δεν είναι βέβαιο, μέχρι… αποδείξεως του εναντίου! Ωστόσο μαζί με τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, να θυμάσαι ότι η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, μπορεί εύκολα να ενισχύσει τις τάσεις ναρκισσισμού και ματαιοδοξίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας προάγει τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου, ίσως μάλιστα να έχεις την ευκαιρία να διακριθείς μέσα από μια δημιουργία σου ή να έρθεις σε επαφή με ένα σημαίνον άτομο του χώρου. Επιπλέον, η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα σε ωθεί να αναζητήσεις εκείνα που σε ενώνουν με τους «ομοίους» σου, επισφραγίζοντας τους δεσμούς σου μέσα από μια συλλογική προσπάθεια, από την άλλη πλευρά όμως δεν αποκλείεται να περιχαρακωθείς απέναντι σε ότι θεωρείς «ξένο». Ενδέχεται ακόμη να συναντήσεις έναν φίλο από τα παλιά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό θα σου «ανοίξει» πολλές δουλειές, που καλό είναι να ιεραρχήσεις, ώστε να μην «τρέχεις και δεν φτάνεις».

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας, που θα σε συγκινήσει, μπορεί ωστόσο να πρόκειται απλά για την αρχή μιας δυνατής φιλίας. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα έχεις την ευκαιρία να την «τονώσεις», μέσα από κοινές δράσεις και συλλογικό πνεύμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό προάγει την δημιουργικότητά σου αλλά και τα πιο «παιχνιδιάρικα» στοιχεία σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να ονειρευτείς και να κάνεις σχέδια για το μέλλον, ακόμη κι αν ξέρεις ότι όλα αυτά δεν «στέκουν», ενώ επί του… πρακτέου η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα, σε καλεί να αξιοποιήσεις ένα κληροδότημα ή να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση, παραλαμβάνοντας την «σκυτάλη» από κάποιον πρεσβύτερο. Ίσως μάλιστα να υπάρξουν και κάποιες μυστικές διαβουλεύσεις. Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να αναβιώσεις δράσεις και καταστάσεις του παρελθόντος ή να ασχοληθείς με ιστορικά θέματα.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι στα πρόθυρα μιας σημαντικής κατάκτησης κι είναι μάταιο να προσπαθείς να «κρατηθείς», μην τυχόν και παραβιάσεις κανόνες, που στο κάτω-κάτω φτιάχτηκαν από άλλους και δεν σε αφορούν. Φαίνεται ωστόσο ότι η διάρκεια μιας νέας σχέσης είναι εξαιρετικά… συζητήσιμη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό αναμένεται να αναστατώσει την καθημερινότητά σου με επισκέψεις, έκτακτες οικιακές εργασίες ή άλλου είδους μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Παράλληλα, η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα ενθαρρύνει τις αναζητήσεις σου στο παρελθόν, είτε πρόκειται για προσωπικά θέματα, είτε για ενδιαφέροντα γύρω από την αρχιτεκτονική, την ιστορία ή την αρχαιολογία, ενώ μπορεί να επισκεφθείς ένα μέρος με ειδικό συναισθηματικό βάρος. Επιπλέον, είναι πιθανό να «ξεθάψεις» έγγραφα και αντικείμενα αξίας. Την ίδια στιγμή βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να… μην πιστεύεις ότι σου λένε και να λειτουργείς περισσότερο με την διαίσθηση σου.

Ερωτικά
Ο Άρης στον Ταύρο μπορεί να σε εμπλέξει σε ανταγωνισμούς και διεκδικήσεις μεταξύ φίλων, που θα δημιουργήσουν μια αναστάτωση στα προσωπικά σου. Ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι μια σχέση σου δεν είναι και τόσο φιλική, αλλά υποκρύπτει ένα γνήσιο ερωτικό ενδιαφέρον.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να συμβάλλει σε μια τιμητική διάκριση, ωστόσο αν λάβεις υποσχέσεις για το «αύριο», μην τις «δέσεις κόμπο». Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, σίγουρα όμως δεν έχουν όλες την ίδια αξία για σένα, οπότε καλό είναι να θέσεις τις προτεραιότητές σου πριν «πνιγείς σε μια κουταλιά νερό»! Κατά τα άλλα, η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα, σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό στον χειρισμό των οικονομικών υποθέσεών σου, κάτι που μπορεί να έχει και δυσάρεστες συνέπειες για την… τσέπη σου! Μπορεί ακόμη να δρομολογήσει εξελίξεις σε περιουσιακά και κληρονομικά ζητήματα.

Ερωτικά
Οι «θεατρινισμοί» σου δημιουργούν συμπάθειες και αντιπάθειες αλλά ας μην παίρνεις και τόσο σοβαρά τις αρνητικές αντιδράσεις. Εξ άλλου, δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους/ες και καλό είναι να επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο που σου δείχνει εμφανώς την προτίμησή του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό δημιουργεί νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, με τις εξελίξεις να εξαρτώνται κυρίως από τους άλλους κι όχι τόσο από τις δικές σου προσπάθειες. Βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σου δίνει το δικαίωμα να πιστεύεις στο καλύτερο κι ίσως τελικά αυτή η πίστη σου να διαμορφώσει ένα θετικό κλίμα, έστω και σαν… υπόσχεση ή εμψύχωση! Στο «σήμερα» όμως καλό είναι να μην περιμένεις και πολλά από τις συνεργασίες σου, ιδιαίτερα αν στοχεύουν σε υλικά οφέλη. Παράλληλα, η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα ενισχύει τις ανθρωπιστικές σου τάσεις αλλά και την πρόθεσή σου να επικεντρωθείς σε παλιές υποθέσεις και ιδιαίτερα σε κάποια πράγματα που ήταν κρυφά και τώρα ήρθε η στιγμή για να βγουν στο φως, .

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να συγκινηθείς από μια προσφορά που θα σου γίνει, σε σημείο να πιστέψεις ότι είσαι σε πολύ καλό δρόμο στα προσωπικά σου! Να θυμάσαι ωστόσο ότι μια σχέση δεν έχει μόνος τις… ιδανικές πλευρές της κι όταν έρθουν τα δύσκολα, το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός οικείου σου, που φαίνεται να δοκιμάζεται στην υγεία του, ενώ αν βρεθείς προ τετελεσμένων προσπάθησε απλά να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις ένα γενναίο «ξεσκαρτάρισμα» στο σπίτι σου αλλά και να κινηθείς για την οριστική διευθέτηση μιας επαγγελματικής υπόθεσής σου, αφήνοντας πίσω ότι αποδείχθηκε «λίγο» για σένα. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει σε οικονομικά «σκαμπανεβάσματα», τελικά όμως φαίνεται ότι ένα ρίσκο που παίρνεις μέσα στην «απελπισία» σου, θα σε δικαιώσει!

Ερωτικά
Οι συναισθηματικές και σεξουαλικές σου ανάγκες πολλαπλασιάζονται, κάτι που μπορεί να σε παρασύρει σε «πονηρές» ατραπούς. Καλό είναι το πάθος, καλή κι η ένταση «μέχρι τελικής πτώσεως», αν όμως δεν μπορέσεις να… ξανασηκωθείς, ποιο το όφελος;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Ταύρο δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι επειδή σε αυτήν την φάση πολλά είναι αυτά που εξαρτώνται από άλλους, καλό θα ήταν να μην «κόψεις γέφυρες», ακόμη κι αν κάποιος/α σου… δίνει στα νεύρα! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωναςμπορεί να σε «στρεσάρει» σε σχέση με ένα συγγενικό σου πρόσωπο ή να συμβάλλει σε μια «σκληρή» εμπειρία κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού. Από την άλλη πλευρά όμως θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις κάποιες δικές σου αλήθειες, «βουτώντας» βαθιά μέσα σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξουν ζημίες ή απώλειες σε έγγραφα αρχεία και τεχνικό εξοπλισμό.

Ερωτικά
Καλείσαι να μπεις βαθιά στη σχέση σου, αποφεύγοντας όμως τον «σκόπελο» των εμμονών. Αν πάλι η «άλλη πλευρά» αποπειραθεί να σε χειραγωγήσει, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να υπερασπιστείς την αυτονομία σου, ότι κι αν σου κοστίσει αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Πρακτικά βρίσκεσαι σε ένα σημείο όπου καλείσαι να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις, χωρίς να… επιτρέπονται πισωγυρίσματα! Ο ενεργός Πλούτωνας βέβαια μπορεί να σε ωφελήσει οικονομικά, έστω κι αν το κέρδος σου προκύψει από μια δυσάρεστη εξέλιξη για άλλους. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε καλεί να «ξεμπερδεύεις» γρήγορα με διάφορες δουλειές της καθημερινότητας, ώστε να σου μείνει περισσότερος χρόνος για διασκέδαση και δημιουργικές ενασχολήσεις, καλό είναι όμως να μην υπερβείς τα όρια της αντοχής σου. Πρόσεξε ακόμη μήπως από την βιασύνη ή τον επιπολαιότητά σου θίξεις τον εγωισμό ενός συναδέλφου σου.

Ερωτικά
Στον έρωτα τα πράγματα πρέπει να λειτουργούν ελεύθερα κι όχι με όρους ή τελεσίγραφα. Δώσε λοιπόν στην «άλλη πλευρά» να καταλάβει ότι αν επιθυμεί μια ισότιμη σχέση θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να σέβεται την διαφορετικότητα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σε προειδοποιεί να μην κινηθείς με βάση το θυμικό σου, αφού στην συγκεκριμένη φάση είναι πολύ εύκολο να ακολουθήσεις μια μάλλον αυτοκαταστροφική πορεία. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η άρνησή σου να αποδεχθείς κάποια «ημίμετρα» θα σε οδηγήσει σε μια επανεκκίνηση, έστω κι αν χρειαστεί να αλλάξεις εντελώς «μετερίζι». Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου για παιχνίδια… κάθε είδους, από ερωτικά, μέχρι τυχερά! Επιπλέον όμως μπορεί να προκαλέσει ένταση με έναν «δικό σου» άνθρωπο.

Ερωτικά
Η διάθεση σου για «νυχτοπερπατήματα» μπορεί βέβαια να αποδώσει τους επιθυμητούς καρπούς, πρόσεξε όμως μήπως τελικά μια υπόθεση που ξεκινά ως «παιχνίδι» εξελιχθεί σε κάτι που δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει σε εντάσεις στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, «σπάζοντας» την ρουτίνα της καθημερινότητας. Η ουσία βέβαια είναι ότι «σε βάζει στην πρίζα» και τελικά μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να απαλλαγείς οριστικά από κάποιες ανθυγιεινές συνήθειες αλλά και να κάνεις το «μεγάλο βήμα» σε σχέση με οικονομικές ή επαγγελματικές καταστάσεις που σε κρατούν δέσμιο/α. Εδώ ισχύει βέβαια το «κάθε αρχή και δύσκολη», στην πορεία όμως θα… ευγνωμονείς τον εαυτό σου για τις αποφάσεις που πήρες!

Ερωτικά
Οι συνθήκες δεν είναι διόλου συμβατές με τα «θέλω» και την νοοτροπία σου αλλά τελικά όταν «βρέχει πάθος» εσύ κρατάς… ομπρέλα! Το μόνο που έχεις να φοβηθείς είναι ο κακός εαυτός σου, εκείνος δηλαδή που εγκλωβίζεται στην πνευματική υπεροψία και έναν αχρείαστο κυνισμό.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να «ξεσκαρτάρεις» τις φιλίες και τις γνωριμίες σου κρατώντας μόνον εκείνες που πραγματικά σε εκφράζουν. Ίσως βέβαια να υπάρξει και μια αναπότρεπτη εξέλιξη που θα «αποφασίσει» για σένα! Επιπλέον αν σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, καλό είναι να το σκεφτείς… δύο φορές, αφού υπάρχουν κάποια «σκοτεινά» σημεία που χρήζουν διευκρινίσεων. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο εξάπτει την περιέργεια και το ενδιαφέρον σου για μια σειρά από πράγματα ή δραστηριότητες κι εδώ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μην αποσπάσαι και να επικεντρωθείς σε αυτά που σε εκφράζουν πραγματικά.

Ερωτικά
Φαίνεται πως βρίσκεσαι σε θέση αδυναμίας και σε κατακλύζουν πολύ δυνατά συναισθήματα που δεν μπορείς να ελέγξεις. Προσπάθησε λοιπόν να βάλεις κάτω τα πράγματα και να πάρεις τις αποφάσεις σου, πριν βρεθείς εκτεθειμένος/η.

 

 

Ετικέτες