ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 15 ΜΑΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Πνεύμα λιτότητας

Γενικά

Η Νέα Σελήνη και ο Ερμής στον Ταύρο σε πιέζουν να δώσεις λύση σε ένα οικονομικό πρόβλημα που ενδεχομένως να μην είναι δικό σου, αλλά ενός προσώπου του περιβάλλοντός σου. Κι εδώ βέβαια δε χωρούν συναισθηματισμοί, αντίθετα ισχύει το γνωστό «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους».

Επιπλέον, είναι σκόπιμο να δώσεις προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου, αποφεύγοντας σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, από την άλλη πλευρά όμως μπορείς να επωφεληθείς από μια πώληση ή την αξιοποίηση αδιάθετου υλικού.

ΤΑΥΡΟΣ

Μη «σε πάρει από κάτω»

Γενικά

Η Νέα Σελήνη και ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καλούν να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, προκειμένου να αντεπεξέλθεις στις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας κι αν το πετύχεις, θα αποδείξεις πρωτίστως στον εαυτό σου ότι τα καταφέρνεις μια χαρά και στα δύσκολα.

Αν, ωστόσο, αποτύχεις, μπορεί να κριθείς αυστηρά ή να σε κυριεύσουν οι τύψεις κι οι ενοχές, γι’ αυτό ας μην επιχειρήσεις κάτι που δεν κατέχεις καλά. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να καταβληθείς από μια μελαγχολία, ανεξάρτητα με το αν υπάρχουν εξωτερικά συμβάντα που να τη δικαιολογούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φροντίδα για την υγεία σου

Γενικά

Η Νέα Σελήνη και ο Ερμής στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε καλούν να μην αμελήσεις θέματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Ίσως, μάλιστα, πιεστείς να κόψεις μια συνήθεια που σε βλάπτει ή αναγκαστείς να ακυρώσεις τις δραστηριότητές σου, εξ αιτίας ενός κινητικού προβλήματος.

Παράλληλα, βέβαια, ενδέχεται να σου αποκαλυφθεί κι ένα μυστικό, που ναι μεν θα σε κάνει «να πέσεις από τα σύννεφα», από την άλλη πλευρά όμως, η γνώση του θα σου δώσει μια ξεκάθαρη εικόνα για το ποιοι/ες σε στηρίζουν πραγματικά και ποιοι/ες όχι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ο φίλος τον φίλον εν κινδύνοις γιγνώσκει»

Γενικά

Η Νέα Σελήνη και ο Ερμής στον Ταύρο σε πιέζουν να γίνεις πιο ομαδικός «παίκτης», συμμετέχοντας σε μια προσπάθεια για το κοινό καλό. Δε θα πρέπει, ωστόσο, να «φορτωθείς» επάνω σου ευθύνες που δε σου αναλογούν ή να δώσεις «λευκή επιταγή» σε κάποιον/α, αφού μπορεί να σε εκμεταλλευτούν.

Επιπλέον, μια αρνητική εξέλιξη στις υποθέσεις ενός φίλου ή μιας φίλης πιθανόν να επηρεάσει και τη δική σου ψυχολογία. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ιδιαίτερα σε σχέση με τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα του καθενός.

ΛΕΩΝ

Περισσότερα καθήκοντα

Γενικά

Η Νέα Σελήνη και ο Ερμής στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε πιέζουν να διεκπεραιώσεις καθήκοντα, που σε υπερβαίνουν και η πρώτη σου επιλογή είναι «να σκύψεις το κεφάλι», βάζοντας σε δεύτερη μοίρα όλα εκείνα που σε ευχαριστούν.

Επειδή όμως μπορεί να «πέσεις» πάνω σε άτομα με «σκληρές» αντιλήψεις και αυστηρή κρίση, δεν αποκλείεται να θελήσεις να «δραπετεύσεις» από τα δύσκολα, επιστρατεύοντας τον εγωισμό και την «αφ’ υψηλού» στάση σου. Δεν είναι όμως αυτός ο σωστός τρόπος, αφού θα θεωρηθείς αλαζόνας κι άντε μετά να «γυρίσεις» αυτήν την άποψη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μελέτησε κι ύστερα δράσε

Γενικά

Η Νέα Σελήνη και ο Ερμής στον Ταύρο αναδεικνύουν τις ελλείψεις σου σε υλικό και μέσα, μην επιχειρήσεις, λοιπόν, να «απλωθείς» χωρίς να έχεις εξασφαλίσει τις μίνιμουμ προδιαγραφές! Επιπλέον, καλό είναι να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα έγγραφα ή τις αποδείξεις των συναλλαγών σου, αφού θα σου τα ζητήσουν.

Παράλληλα, είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει κι ένα τεχνικό πρόβλημα, που θα σε «κολλήσει». Αντίθετα, αν αφιερώσεις τον χρόνο σου σε διαβάσματα και μελέτες, θα μάθεις πολλά.

ΖΥΓΟΣ

Οικονομικές πιέσεις

Γενικά

Η Νέα Σελήνη και ο Ερμής στον Ταύρο σε πιέζουν να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, αφού είναι πιθανό να αυξηθούν οι πιέσεις και τα προβλήματα. Καλό είναι, λοιπόν, να διαχειριστείς σωστά την κατάσταση, δίνοντας μόνο εκεί που πρέπει, χωρίς να υποκύψεις σε δήθεν «επιτακτικές» ανάγκες άλλων.

Αν, πάλι, προκύψει κάτι έκτακτο και οι οικονομικές δυνάμεις σου δεν αρκούν, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε κάποιον/α συγγενή ή γνωστό/η, που θέλει και μπορεί να σε εξυπηρετήσει. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μην προβείς σε σημαντικές αγορές ή επενδύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απαιτήσεις από τους άλλους

Γενικά
Η Νέα Σελήνη και ο Ερμής απέναντί σου θα επηρεάσουν την ψυχολογία σου και να σε κάνουν πιο απαισιόδοξο/η, χωρίς όμως αυτό να συνάδει απαραίτητα με κάποια δυσάρεστη εξέλιξη. Επιπλέον, δίνουν πρωτεύοντα ρόλο στο τι ζητούν οι άλλοι από σένα και κάποιες από τις απαιτήσεις τους μπορεί να σε «στριμώξουν».

Καλό είναι, λοιπόν, να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου κι αν δεις ότι έχεις «πέσει σε τοίχο», προτίμησε να μεταθέσεις τις διαπραγματεύσεις σου στο εγγύς μέλλον, όταν πια οι συνθήκες θα είναι καλύτερες κάτι που αφορά και στις συνεργασίες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μη σπαταλάς τις δυνάμεις σου

Γενικά

Η Νέα Σελήνη και ο Ερμής στον Ταύρο μπορεί να σου προκαλέσουν μια αδιαθεσία ή να σωματοποιήσει ψυχικές πιέσεις που δέχθηκες όλο το προηγούμενο διάστημα. Ωστόσο, έχεις ανάγκη από ξεκούραση, έστω κι αν σου… επιβληθεί από τα πράγματα!

Από την άλλη πλευρά βέβαια, πιθανόν να σου προκύψουν δουλειές, που δεν είναι τόσο της αρμοδιότητάς σου, αλλά προϊόν της αδυναμίας ή άρνησης κάποιων να τις διεκπεραιώσουν κι εδώ δεν έχεις παρά να πεις κι εσύ το δικό σου «όχι». Αν, πάλι, σε «καίει» ένα εργασιακό ζήτημα, να ξέρεις ότι οι εξελίξεις θα καθυστερήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προβλήματα που ζητούν την λύση τους

Γενικά

Με την Νέα Σελήνη και τον Ερμή στον Ταύρο να δίνουν τον τόνο στην καθημερινότητά σου, εκείνο που χρειάζεσαι περισσότερο από όλα είναι να συνδυάσεις το παιχνίδι και τη διασκέδαση με την επιμόρφωση και τα δημιουργικά ενδιαφέροντά σου, αφού οι καθαρά ψυχαγωγικές δράσεις μπορεί να «κοπούν» απότομα, εξ αιτίας μιας έκτακτης ανάγκης ή υποχρέωσής σου.

Επιπλέον, καλό είναι να μην ποντάρεις στην τύχη σου! Παράλληλα, φαίνεται πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο περνά δύσκολα και θα χρειαστεί την συμπαράστασή σου, όχι την κριτική σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προτεραιότητα σε εκείνα που πρέπει να γίνουν

Γενικά

Η Νέα Σελήνη και ο Ερμής στον Ταύρο ενδέχεται να συμβάλλουν σε στενόχωρες καταστάσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου, αν όμως πρόκειται για καθαρά πρακτικά ζητήματα είναι βέβαιο ότι θα βρεις τις απαιτούμενες λύσεις, αρκεί να κινηθείς προσεκτικά και μεθοδευμένα, αγνοώντας τον «θόρυβο» γύρω σου.

Επιπλέον, δεν αποκλείεται να ξεφορτωθείς αντικείμενα που δε χρειάζεσαι πια. Παράλληλα, είναι πιθανό να νοιώσεις πως ένας δικός σου άνθρωπος σε απορρίπτει ή σε μειώνει, ίσως όμως να βρίσκεται και κάτω από μεγάλη πίεση, οπότε δικαιολόγησέ τον.

ΙΧΘΥΕΣ

Φρόντισε να είσαι «εντάξει» στις υποχρεώσεις σου

Γενικά

Η Νέα Σελήνη και ο Ερμής στον Ταύρο σε πιέζουν να διευθετήσεις πρακτικά θέματα της καθημερινότητας κι όχι κάτω από τις καλύτερες συνθήκες ή συγκυρίες. Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι να υπάρξουν καθυστερήσεις και τεχνικά προβλήματα στις συναλλαγές σου.

Επιπλέον, φρόντισε να είσαι νομότυπος/η σε αυτά που κάνεις για να μη σε πιάσει η «τσιμπίδα»! Από την άλλη πλευρά, η ημέρα προσφέρεται για να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις και τον χώρο σου, αφήνοντας για αργότερα κάθε είδους ψυχαγωγική δραστηριότητα. Ακόμα, ευνοούνται τα διαβάσματα και οι μελέτες.

Ετικέτες