ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Χωρίς ταμπού

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στο ζώδιό σου σε καλεί να «φρεσκάρεις» τις αντιλήψεις σου και να είσαι πιο ανοικτός/η στη διαφορετικότητα, αφού μόνο έτσι θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Αντίθετα, μια συντηρητική γραμμή πλεύσης δεν έχει πιθανότητες επιτυχίας.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο πιθανόν να αλλάξει το τοπίο στα οικονομικά σου, φέρνοντάς σου ανέλπιστα έσοδα, τα οποία… φυσικά θα διαθέσεις άμεσα για να προσφέρεις περισσότερα σε σένα, αλλά και τα πρόσωπα που αγαπάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποκαλύψεις

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αναμένεται να σε αναστατώσει τόσο, ώστε να μην αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, αντί όμως να ανησυχείς για αυτό που σου συμβαίνει, εκμεταλλεύσου την περίσταση για να εκφραστείς πιο ελεύθερα, αγγίζοντας πολύ υψηλά στάνταρ δημιουργικότητας!

Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού θα συμβάλλει σε αποκαλύψεις, που ναι μεν θα σε σοκάρουν, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσουν μια καθαρή εικόνα για τις εξελίξεις. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια μυστική βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια παράξενη… φιλία!

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στον 11ο ηλιακό οίκο σου προάγει το φιλελεύθερο πνεύμα σου και σε φέρνει πιο κοντά σε άτομα που δεν έχουν κολλήματα και μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμοι συνοδοιπόροι  στη  ζωή σου, ακόμη κι αν αρχικά δεν «σου γεμίζουν το μάτι»! Πρέπει όμως κι εσύ να ξεκολλήσεις από τις πάγιες πεποιθήσεις σου.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, ίσως, μάλιστα, πάρεις και μια άδεια από τη δουλειά σου. Επιπλέον, ενδέχεται να λάβεις μια κρυφή βοήθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άλλαξε, πριν σε αλλάξουν!

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στον 10ο ηλιακό σου οίκο σου συνιστά να αλλάξεις κάποια πράγματα στον χώρο σου, αλλά και να μη θεωρείς τίποτα δεδομένο στην καριέρα ή την κοινωνική σου ζωή σου, αφού όλα τα ενδιαφέροντα θα προκύψουν από τις… εξαιρέσεις!

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο αναμένεται να συμβάλλει στη διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, ίσως, μάλιστα, γνωρίσεις κάποιον/α, που, είτε άμεσα είτε μελλοντικά, θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε μια υπόθεση που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, είναι πιθανό να το γλεντήσεις με όμορφη παρέα!

ΛΕΩΝ

Νέα ενδιαφέροντα

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στον 9ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται με την επιμόρφωσή σου σε ειδικά θέματα για λίγους και ίσως έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν ιδιαίτερο κύκλο σπουδών ή να βελτιώσεις την τεχνική κατάρτισή σου. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει ένα έκτακτο ταξίδι.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο επιδρά θετικά στα επαγγελματικά σου και δεν αποκλείεται να αναδειχθεί ένα σπουδαίο έργο σου. Σε κάθε περίπτωση όμως, η εξωτερική σου εμφάνιση και η φυσική σου παρουσίαείναι το «διαβατήριο» της επιτυχίας σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικές εκπλήξεις

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στον 8ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να βελτιώσει με μάλλον απροσδόκητο τρόπο τις οικονομικές σου προοπτικές, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή πολύ ιδιαίτερο.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο τονίζει τόσο τις εξωστρεφείς δραστηριότητες σου, όπως για παράδειγμα τα ταξίδια ή τη συμμετοχή σου σε ένα εγχείρημα που σχετίζεται με την ενημέρωση ή τα media, όσο και τις πιο πνευματικές αναζητήσεις ή τις σπουδές σου. Υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να αναλωθείς σε συζητήσεις με… ανάλαφρο περιεχόμενο!

ΖΥΓΟΣ

Οικονομικές εκπλήξεις

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στον 8ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να βελτιώσει με μάλλον απροσδόκητο τρόπο τις οικονομικές σου προοπτικές, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή πολύ ιδιαίτερο.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο τονίζει τόσο τις εξωστρεφείς δραστηριότητες σου, όπως για παράδειγμα τα ταξίδια ή τη συμμετοχή σου σε ένα εγχείρημα που σχετίζεται με την ενημέρωση ή τα media, όσο και τις πιο πνευματικές αναζητήσεις ή τις σπουδές σου. Υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να αναλωθείς σε συζητήσεις με… ανάλαφρο περιεχόμενο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αλλαγές στη δουλειά σου

Η Αφροδίτη απέναντί σου αυξάνει τον δείκτη αποδοχής σου και σου δίνει βοήθειες από τους άλλους, ίσως, μάλιστα, συνειδητοποιήσεις τον θετικό ρόλο που παίζει στη ζωή σου ένας συνεργάτης ή ο/η σύντροφός σου. Καλό είναι όμως να αφήσεις περισσότερο «χώρο» και να μην επιμείνεις σε προδιαγεγραμμένα σχήματα.

Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στον 6ο ηλιακό οίκο σου αλλάζει το τοπίο στα εργασιακά σου και οφείλεις να είσαι ανοικτός/η σε διαφορετικές απόψεις ή νέες εφαρμογές και να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια, ώστε να καρπωθείς τα καλά των αλλαγών!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ζήτω η… τρέλα!

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει πιο κοντά σε «περίεργους» τύπους, που ξεχωρίζουν για τα ιδιαίτερα ταλέντα τους, αλλά και τις παραξενιές τους. Σε σχέση όμως με τις υπάρχουσες γνωριμίες σου, το πιθανότερο είναι να συμβούν πράγματα που θα σε εκπλήξουν αρνητικά. Σε κάθε περίπτωση πάντως, όλα θα εξελιχθούν ομαλά, αν επιδείξεις ανοχή στη διαφορετικότητα και τις… τρέλες!

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σε ωθήσει να ασχοληθείς περισσότερο με τη διατροφή σου και την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αλλαγή ισορροπιών

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να είσαι πιο ανοικτός/η στη διαφορετικότητα αλλά και πιο πρόθυμος/η να προβείς σε αλλαγές, είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά σου. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να επιδιώξεις μια συμφωνία ή συνεργασία με ένα άτομο που δεν κινείται στην σφαίρα των συνηθισμένων επιλογών σου.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να… το ρίξεις έξω και να ξεπεράσεις κάποιους δισταγμούς, δείχνοντας ολόψυχα το ενδιαφέρον και την αγάπη σου για όσα πρόσωπα σου έχουν «σταθεί».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εντός κλίματος

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να δημοσιοποιήσεις τις «αιρετικές» ιδέες σου, ίσως, μάλιστα, έρθεις σε επαφή με ένα «ιδιόμορφο» άτομο, που σε καταλαβαίνει. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια είδηση που θα σε εκπλήξει ευχάριστα ή να κάνεις ένα έκτακτο ταξίδι, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι, που δίνει στις επικοινωνιακές δυνατότητές σου μια… άλλη διάσταση!

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί την κάλυψη των αναγκών του σπιτιού σου, ενώ μπορεί να συμβάλλει θετικά και σε ένα περιουσιακό ζήτημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα δύσκολα, εύκολα

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στον 2ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να συμβάλλει σε μια θετική έκπληξη στα οικονομικά σου κι ίσως κάτι που μέχρι χθες έμοιαζε με «βουνό» να γίνει «παιχνιδάκι»!

Παράλληλα, με τη συνδρομή της Αφροδίτης στον Ταύρο, η ημέρα αναμένεται να είναι πλούσια σε επαφές και μετακινήσεις, από τις οποίες όμως όλο και κάτι καλό θα βγει, είτε πρόκειται για μια σημαντική πληροφορία είτε για μια γνωριμία που θα αποδειχθεί πολύτιμη στο μέλλον. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα μέσο ή εργαλείο που θα «σου λύσει τα χέρια».

 

Ετικέτες