ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Κέρδη και στήριξη

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία θα λειτουργήσει ως «βάλσαμο» για τα οικονομικά σου, συμβάλλοντας στην κάλυψη πολλών από τις άμεσες ανάγκες σου και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο κόπο αφού όλα είναι θέμα τύχης. Επιπλέον, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω λειτουργεί υπέρ των συμφερόντων σου στον επαγγελματικό τομέα, ίσως, μάλιστα, λάβεις μια καταλυτική στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο.

Παράλληλα, ο Ουρανός στο ζώδιό σου, είναι πρόθυμος να σου προσφέρει τις ευκολίες και την τύχη που χρειάζεσαι, αρκεί να αλλάξεις τακτική και να κυνηγήσεις την έκπληξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον αστερισμό της επιτυχίας

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία «σέρνει» για σένα τον χορό των επιτυχιών, αυξάνοντας κατακόρυφα τον δείκτη της αποδοχής σου. Ντύσου και… στολίσου λοιπόν κι όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους! Επιπλέον, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου φέρνει μια είδηση που θα σε απελευθερώσει ψυχολογικά.

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός ίσως συμβάλλει στο να βιώσεις μια κατάσταση δημιουργικής μοναξιάς, μέσα στην οποία θα ανακαλύψεις κάποιες κρυμμένες ή ανεκδήλωτες δυνατότητες σου. Μπορεί, πάλι, να σου αποκαλυφθούν μυστικά ή να λάβεις γνώση του παρασκηνίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευκολίες και παροχές

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία ευνοεί την ενασχόλησή σου με θέματα υγείας και ομορφιάς, ενώ θα σου προσφέρει και περισσότερες ευκαιρίες για ξεκούραση, μακριά από τις εντάσεις, ίσως, μάλιστα, πάρεις και μια άδεια από την εργασία σου. Επιπλέον, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου εξασφαλίζει μια σημαντική παροχή.

Παράλληλα, η συμμετοχή σου σε μια συλλογική δραστηριότητα, αλλά και η γνωριμία σου με ξεχωριστά άτομα μπορούν να σου ανοίξουν νέους δρόμους. Ακόμα, ο ενεργός Ουρανός θα εξομαλύνει μια φιλική σχέση σου, που ήταν σε κρίση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευτυχείς συγκυρίες

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία σηματοδοτεί νέες γνωριμίες και τη διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σου, ενώ μπορεί να σου φέρει και μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, ο Πλούτωνας απέναντί σου δημιουργεί «μοιραίες» ή τελεσίδικες καταστάσεις που είναι υπέρ σου.

Παράλληλα, έστω κι αν σε πρώτη φάση έρθεις σε επαφή με άτομα μιας διαφορετικής αντίληψης ή νοοτροπίας, ο ενεργός Ουρανός σου δίνει την ευκαιρία για να πετύχεις κάτι σπουδαίο, αρκεί να ξεφύγεις από τα ίδια και τα όμοια και να επιχειρήσεις κάτι διαφορετικό.

ΛΕΩΝ

Και ξανά προς την δόξα τραβάς!

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία μπορεί να συνδυαστεί με μια θετική αλλαγήκλίματος στο σπίτι σου ,αλλά και στα επαγγελματικά σου, ίσως, μάλιστα, διαπιστώσεις ότι έχεις πλέον και την υποστήριξη ενός ισχυρού προσώπου. Επιπλέον, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε εφοδιάζει με τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός πιθανόν να συμβάλλει σε ένα ενδιαφέρον ταξίδι, ίσως όμως έχει να κάνει πολύ πιο καίρια «δουλειά» σε σχέση με την επιμόρφωσή σου και τη φιλοσοφία ζωής που σε διέπει κι εδώ συμπεριλαμβάνεται και ένα «άνοιγμα» στο εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απεμπλοκή από τις δυσκολίες

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία δρομολογεί περισσότερες ευκαιρίες για να ταξιδέψεις και να «ξεσκάσεις», ενώ μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση. Επιπλέον, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω δίνει τέλος σε μια υπόθεση που σε έχει στενοχωρήσει ή σε «κόλλησε».

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σου, έστω και προσωρινά. Θα έχεις, λοιπόν, την ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου ή να καλύψεις κάποιες από τις βασικές ανάγκες σου με τη συνδρομή άλλων. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να κερδίσεις κάτι που διεκδικούν πολλοί απρόσμενα εύκολα.

ΖΥΓΟΣ

Οικονομική εύνοια

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία σηματοδοτεί την απαρχή μιας βελτίωσης στα οικονομικά αλλά και την ψυχολογία σου. Ίσως, μάλιστα, λάβεις άμεσα κι ένα βοήθημα. Επιπλέον, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε βοηθά να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα στο σπίτι ή την οικογένειά σου.

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός αλλάζει τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, δες, λοιπόν, θετικά μια νέα πρόταση κι ακόμη αν αρχικά ανησυχήσεις από τη διατάραξη των μέχρι τώρα ισορροπιών στη ζωή σου, έχε πίστη, αφού αυτά που θα ακολουθήσουν μπορεί να είναι τα καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλα αποβαίνουν υπέρ σου

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας επωφελούς συνεργασίας, ενώ σου προσθέτει αρκετούς «πόντους» και στην κοινωνική σου παρουσία! Επιπλέον, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου φέρνει μια σημαντική πληροφορία.

Παράλληλα, ακόμη κι αν αρχικά ανησυχήσεις από μια «δύσκολη» εξέλιξη, ο ενεργός Ουρανός θα σε βοηθήσει να βρεις μια ουσιαστική λύση σε ένα θέμα υγείας, είτε προσωπικό είτε ενός δικού σου ανθρώπου. Θετικές αλλαγές προβλέπονται και για τα εργασιακά σου ή τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλαπλά οφέλη

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία ενδέχεται να συνδυαστεί με μια αισθητή βελτίωση των συνθηκών εργασίας σου, ενώ ίσως σου φέρει για συντροφιά ένα οικόσιτο ζώο! Επιπλέον, ο Πλούτωνας  στον  Αιγόκερω θα συμβάλλει σε ένα υλικό όφελος.

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, ας μην πηγαίνει όμως το μυαλό σου μόνο στα ερωτικά, αφού υπάρχουν ενδιαφέροντα και δραστηριότητες που μπορούν να σε «γεμίσουν» το ίδιο ευχάριστα. Αν, πάλι, είσαι γονιός αξιοποίησε τη συγκυρία για να πεις αλήθειες με το παιδί σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συναισθηματική ανάταση

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία προαναγγέλλει μια μεγάλη χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, αλλά και από φίλους, ενώ θα σου δώσει περισσότερες ευκαιρίες για να διασκεδάσεις. Επιπλέον, ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να κάνεις μια νέα αρχή στα προσωπικά σου.

Παράλληλα, με τον Ουρανό στον 4ο ηλιακό οίκο σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να επανεξετάσεις κάποιες οικογενειακές ή περιουσιακές προοπτικές που μέχρι χθες έδειχναν ανεδαφικές. Ίσως πάλι να γίνουν μετατροπές στο σπίτι σου ή να αλλάξεις τόπο διαμονής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τύχη και βοήθειες

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία σε καλεί να εξωραΐσεις τον χώρο σου αλλά και να χαρείς το ευχάριστο οικογενειακό κλίμα που θα διαμορφωθεί, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο περιουσιακό ή επαγγελματικό ζήτημα, ήρθε η ώρα για να λυθεί επ’ ωφελεία σου!

Ίσως, μάλιστα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω να σου φέρει μια κρυφή ή «μοιραία» βοήθεια. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να διευρύνει την αντίληψή σου και να συμβάλλει στο άνοιγμα ενός σημαντικού κύκλου σπουδών ή σε ένα ταξίδι, καθώς επίσης να συμβάλλει ώστε να αναβαθμίσεις τα μέσα επικοινωνίας σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια ευχάριστη καθημερινότητα

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία μπορεί να συνδυαστεί με ευχάριστες ειδήσεις, ένα ταξίδι, αλλά και ποικίλες φιλοφρονήσεις προς το άτομό σου. Σίγουρα, λοιπόν, θα δικαιωθείς, αν εξαντλήσεις τις δυνατότητές σου για να πετύχεις κάποια πράγματα που μέχρι χθες θεωρούσες πως δε γίνονται.

Επιπλέον, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα σου φέρει μια «κομβική» γνωριμία. Παράλληλα, στην περίπτωση που αγχώνεσαι από τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου και επιζητάς μια αισθητή βελτίωση των οικονομικών σου, ο ενεργός Ουρανός θα σε αποζημιώσει με μια ευχάριστη έκπληξη

Ετικέτες