ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Αιγόκερω αναδεικνύουν τον κεντρικό σου ρόλο σε μια υπόθεση και σε βοηθούν να διακριθείς. Επιπλέον, ο Άρης στους Ιχθύες μπορεί να αναδείξει τα προσόντα σου με αφορμή τον χειρισμό μιας «λεπτής» υπόθεσης, κάτι όμως που σε αυτήν την φάση δεν θα βγει προς τα έξω αλλά θα γίνει το κοινό μυστικό σου με εκείνον/η που θα λάβει την βοήθεια σου και θα σου… χρωστάει! Παράλληλα όμως θα πρέπει να «φυλαχτείς» από παρασκηνιακές ενέργειες που μπορεί να γίνονται σε βάρος σου.

Ερωτικά
Όταν μπλέκεσαι σε υποθέσεις άλλων, το πιθανότερο είναι να «λουστείς» τις συνέπειες μιας «συνενοχής», πέρα και ανεξάρτητα από τις πραγματικές σου προθέσεις, φρόντισε λοιπόν να κρατήσεις τις δέουσες αποστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Αιγόκερω σε καλούν να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο, ενώ δεν αποκλείεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου. Παράλληλα όμως, άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον σε πιέζουν να… ασχοληθείς μαζί τους, θυσιάζοντας χρόνο και χρήμα. Ωστόσο το τι ακριβώς θα πράξεις, επαφίεται σε σένα. Επιπλέον, ο Άρης στους Ιχθύες σε καλεί να είσαι επιφυλακτικός/η σχετικά με την αποτελεσματικότητα μιας συλλογικής προσπάθειας.

Ερωτικά
Στην προσωπική σου ζωή φαίνεται να επικρατεί μια αβεβαιότητα, που με την σειρά της μπορεί να αναδείξει θέματα εμπιστοσύνης. Επιπλέον κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον δεν «ξηγιέται» καλά, να φοβάσαι ωστόσο τα «κρυφά ποταμάκια»!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Αιγόκερω σε βοηθούν να «τρέξεις» μια οικονομική υπόθεσή σου ή να ρυθμίσεις φορολογικά-ασφαλιστικά ζητήματα. Παράλληλα όμως, ο Άρης στους Ιχθύες αναμένεται να δυσκολέψει αρκετά την καθημερινότητα σου, με ποικίλες «εμπλοκές» ή αψιμαχίες στις επαφές σου και γενικότερα την επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο». Επιπλέον, ίσως σου ζητηθεί να μεσολαβήσεις για μια υπόθεση που δεν σε αφορά άμεσα, διακινδυνεύοντας ωστόσο να φανείς εσύ ο/η υπεύθυνος/η για το όποιο πρόβλημα προκύψει.

Ερωτικά
Καλό είναι να μην θέσεις σήμερα ζητήματα που αφορούν στην σχέση σου κι έχουν να κάνουν με τις ευθύνες και τα δικαιώματα του καθενός, αφού το πιθανότερο είναι να προκύψει αδιέξοδο. Δώσε λοιπόν στα πράγματα περισσότερο χρόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Αιγόκερω προάγουν τις συνεργασίες σου κι είναι πιθανό να συνάψεις μια συμφέρουσα συμφωνία. Παράλληλα όμως, ο Άρης στους Ιχθύες σε καλεί να μην αγνοήσεις κάποιους αντικειμενικούς περιορισμούς, που έχουν να κάνουν με τα εργασιακά σου και φαίνεται να έχουν νομικές προεκτάσεις. Επιπλέον, ίσως να προκύψει μια «εμπλοκή» με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, το οποίο έχει τις δικές του αμετακίνητες απόψεις, ενώ εντάσεις μπορεί να προκύψουν και στις μετακινήσεις σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συναντήσεις κάποιον/α που θα σε συγκινήσει, σε πρώτη φάση όμως ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην εξέλιξη της υπόθεσης σου, εξ αιτίας ανειλημμένων υποχρεώσεων, γι’ αυτό… έχε υπομονή!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Αιγόκερω διευρύνουν τον κύκλο εργασιών σου και σε βοηθούν να ιεραρχήσεις τους στόχους σου. Κατά τα άλλα όμως, η ημέρα δεν προσφέρεται για «ανοίγματα», τόσο στον οικονομικό τομέα, όσο και στις προσωπικές σου υποθέσεις. Αντίθετα, ο Άρης στους Ιχθύες σου ζητά να είσαι προσεκτικός/η και να εξαντλήσεις την προνοητικότητα σου, αφού το πιθανότερο είναι να συναντήσεις σοβαρά εμπόδια ή καταστάσεις που απαιτούν συνετούς χειρισμούς. Καλό είναι επίσης να μην εγγυηθείς για… κανέναν!

Ερωτικά
Οι αυξημένες υποχρεώσεις ή κάποιες «αναποδιές» μπορεί να σου στερήσουν την χαρά να περάσεις όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ενδέχεται ακόμη να δεχθείς «σφοδρή» κριτική για τις επιλογές σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Αιγόκερω σε βοηθούν να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου, μέσα από δημιουργικές δράσεις, ενώ παραπέμπουν και σε θετικές εξελίξεις στην ζωή των παιδιών σου. Παράλληλα όμως, με τον Άρη απέναντί σου είναι πιθανό να «τρέξεις», εξ αιτίας της αδυναμίας ή ανεπάρκειας ενός συνεργάτη σου. Επιπλέον αν υπάρξει κάποιου είδους αντιπαράθεση, να θυμάσαι ότι οι άλλοι έχουν κάποιες κρυφές «άκρες» γι’ αυτό πριν κινηθείς οφείλεις να διερευνήσεις προσεκτικά το τι μπορεί να «παίζεται» στο παρασκήνιο.

Ερωτικά
Η προσωπική σου ζωή φαίνεται να βρίσκεται σε κρίση, κάτι που σήμερα μπορεί να επιβεβαιωθεί αφήνοντας σε με μια… πίκρα! Από την άλλη πλευρά όμως η πίεση θα σε βοηθήσει να πάρεις κάποιες δύσκολες αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Αιγόκερω τονίζουν την ανάγκη σου να διαμορφώσεις ένα λειτουργικό περιβάλλον γύρω σου, ενώ παραπέμπουν και σε αλλαγές ή επισκέψεις στο σπίτι σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Ιχθύες μπορεί να θέσει σε δοκιμασία τις εργασιακές σχέσεις σου, ακόμη όμως κι αν στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις, κράτα το ότι θα έχεις πια μια καθαρή εικόνα για το ποιος/α ή τι αποδίδει καλύτερα. Επιπλέον, ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από ένα θέμα υγείας, ιδιαίτερα αν αγνοήσεις κάποιους περιορισμούς και υπερβείς τις πραγματικές αντοχές σου.

Ερωτικά
Αν ζεις μαζί με το ταίρι σου, ενδέχεται να υπάρξει μια αναστάτωση, που όμως δεν έχει απαραίτητα αρνητικό χαρακτήρα. Το πιθανότερο είναι πως θα χάσεις για λίγο την βολή σου, κάτι όμως που μπορεί και να σου αρέσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Αιγόκερω σε ωθούν να δημοσιοποιήσεις τις απόψεις σου και να προβάλεις τα αιτήματά σου. Κατά τα άλλα βέβαια, ένα άτομο που εμπιστεύεσαι και «ποντάρεις» πολλά επάνω του, φαίνεται να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου και σε μια τέτοια περίπτωση καλό είναι «να κάνεις την καρδιά σου πέτρα» και να εφαρμόσεις τα δέοντα. Επιπλέον, με τον Άρη στους Ιχθύες, αν έχεις παιδιά, καλείσαι να «σκύψεις» πάνω στα προβλήματα τους και να τα εμψυχώσεις, ώστε να μειώσεις ή να ακυρώσεις κάθε αίσθημα αποτυχίας.

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να ταλαιπωρηθείς από συναισθηματικές μεταπτώσεις κι είναι πολύ εύκολο να βρεθείς από τους «επτά ουρανούς» στα «πατώματα» ή το αντίστροφο. Και το πράγμα βέβαια θα… χειροτερέψει αν δεν μπορέσεις να αποστασιοποιηθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί ζητούν επειγόντως την λύση τους, πριν όμως πάρεις τις αποφάσεις σου καλό είναι να «μετρήσεις» προσεκτικά τις εκάστοτε συνέπειες. Αυτό αναφέρεται τόσο σε προσωπικά θέματα, όσο και στο σπίτι ή την οικογένεια σου. Επιπλέον, με τον Άρη στους Ιχθύες ίσως νιώσεις να παραβιάζεται ο χώρος σου ή πιεστείς να φιλοξενήσεις κάποιον/α, που… δεν θέλεις! Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος και ο Ερμής στον Αιγόκερω ευνοούν τα οικονομικά και τις αγορές σου.

Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, υπό τις παρούσες συνθήκες θα ήταν λάθος να θεωρήσεις ότι η ερωτική σου ζωή είναι η «πεμπτουσία» της ύπαρξης σου, αφού κινδυνεύεις να εμπλακείς σε έναν φαύλο κύκλο απόδοσης ευθυνών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο Ήλιος και ο Ερμής στο ζώδιό σου σε βοηθούν να διακριθείς και να αναδείξεις τα προσόντα σου. Παράλληλα όμως, μια επαγγελματική υπόθεση σου φαίνεται να «κολλάει» κι αν πρέπει να αποφασίσεις κάτι σήμερα, το πιο σοφό θα ήταν να συμβιβαστείς με τους όποιους περιορισμούς, περιμένοντας καλύτερες ημέρες. Επιπλέον, ο Άρης στους Ιχθύες μπορεί να σε «ταράξει» με ποικίλες ζημιές ή «αβαρίες». Αν μάλιστα ταξιδέψεις, καλό είναι να έχεις… πρόχειρη την οδική βοήθεια!

Ερωτικά
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος προς το πρόσωπό σου, φαίνεται πως δεν είναι παρά ένα επικοινωνιακό «παιχνίδι», που μπορείς βέβαια να… κρατήσεις στα «υπόψιν», χωρίς όμως να αποπροσανατολιστείς από τα «φλέγοντα» θέματά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Αιγόκερω σε βοηθούν να διευθετήσεις μια σειρά από θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Ιχθύες μπορεί να επηρεάσει την έκβαση μιας οικονομικής υπόθεσής σου, εμφανίζοντας προβλήματα εκεί που… δεν υπήρχαν! Κι αν μπορείς να «παγώσεις» τις εξελίξεις περιμένοντας βελτιώσεις, τότε έχει καλώς. Αν όμως πρέπει να αποφασίσεις σήμερα για κάτι να ξέρεις ότι το πιθανότερο είναι να κάνεις σοβαρές παραχωρήσεις στο αρχικό σου πλάνο.

Ερωτικά
Μυστικά και… κουτσομπολιά «χρωματίζουν» την προσωπική σου ζωή, ίσως μάλιστα σου ζητηθεί κι ένα κρυφό ραντεβού, φαίνεται όμως ότι οι ουσιαστικές προτεραιότητές σου είναι επαγγελματικές και τελικά δεν μένει και πολύς χρόνος για τα υπόλοιπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε πιέζει «να πάρεις πάνω σου», ευθύνες και υποχρεώσεις που κανονικά ανήκουν σε άλλους και πρακτικά θα κληθείς να αποδείξεις την επάρκεια σου σε έκτακτες καταστάσεις με «κόντρα άνεμο». Επιπλέον, ενδέχεται να φροντίσεις κάποιον δικό σου που ταλαιπωρείται. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος και ο Ερμής στον Αιγόκερω πιστοποιούν ότι γύρω σου υπάρχουν πρόσωπα πρόθυμα να σε στηρίξουν και για κάθε δυσκολία σου μπορείς να απευθυνθείς σε φίλους ή σε έναν συλλογικό φορέα.

Ερωτικά
Ίσως έχεις την διάθεση να αποδείξεις την αγάπη και το ενδιαφέρον σου με συγκεκριμένες προσφορές κι όχι μόνον με λόγια, φρόντισε ωστόσο να μην «ξανοιχτείς» πολύ, αφού η αντίδραση που θα συναντήσεις δεν θα είναι η αναμενόμενη.

Ετικέτες