ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Επιστροφή στις ρίζες!

Ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε ωθεί να ξαναθυμηθείς πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος. Μπορεί βέβαια με αυτήν την αναδρομή να ανασύρεις και πράγματα που σε πλήγωσαν, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να «σε πάρει από κάτω» ή να εγκλωβιστείς σε συναισθηματισμούς, αφού όλα αποσκοπούν στην οριστική απελευθέρωσή σου από εξαρτήσεις και «φαντάσματα».

Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να τακτοποιήσεις μια σειρά από εργασίες της καθημερινότητας, πριν σε προλάβουν οι εξελίξεις. Επιπλέον είναι σκόπιμο να αποφύγεις διατροφικές καταχρήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγάπη για κάθε γούστο!

Η Σελήνη στην Παρθένο σου ζητά να ζήσεις την κάθε στιγμή σου ή να αφοσιωθείς ολόψυχα σε ένα ενδιαφέρον σου, ίσως, μάλιστα, έχεις δίπλα σου και αγαπημένα πρόσωπα, που θα σε στηρίξουν και θα τα στηρίξεις. Παράλληλα βέβαια, ένα προσωπικό μυστικό βγαίνει στην επιφάνεια, με συνέπεια να αναστατωθείς, αφού αλλιώς τα νόμιζες κι αλλιώς είναι.

Επιπλέον, δεν αποκλείεται να επανεμφανιστεί ένα παλιό θέμα υγείας, από την άλλη πλευρά όμως, ο Χείρωνας στον Κριό μπορεί να σε μυήσει σε μια παραδοσιακή θεραπευτική τεχνική, που είναι και η απάντηση στο πρόβλημά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιο κοντά στους οικείους σου

Η Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί να ασχοληθείς με ζητήματα του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, τακτοποιώντας όσες εκκρεμότητες υπάρχουν. Ίσως, μάλιστα, δεχθείς έκτακτες επισκέψεις ή μεταβείς εσύ σε έναν άλλο χώρο με αφορμή κι αιτία ένα επαγγελματικό θέμα. Επιπλέον, θα βρεις μια λειτουργική λύση σε ένα περιουσιακό ζήτημα.

Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό μπορεί να αναβιώσει φιλίες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος και μάλλον το πιο ιδανικό για την περίσταση θα ήταν το να συμμετάσχεις σε ένα reunion, αφού εκεί θα έχεις σίγουρα και τα… τυχερά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ο παλιός είναι αλλιώς»!

Ο Χείρωνας στον Κριό σε καλεί να διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα, έστω κι αν χρειαστεί να «ξύσεις πληγές». Από την άλλη πλευρά όμως, έχεις να ωφεληθείς πολλά από πρότερες προσπάθειές σου, αφού το «έτοιμο υλικό» που βρίσκεται στη διάθεσή σου αρκεί για να κάνεις τη διαφορά. Επιπλέον, ίσως αναβιώσει μια ενασχόληση του παρελθόντος.

Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με σκοπό να διευθετήσεις λεπτομέρειες ή τυπικά ζητήματα της καθημερινότητας.

ΛΕΩΝ

Αφού έχεις… ξοδεύεις!

Με την Σελήνη στον 2ο ηλιακό οίκο σου, οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου αλλάζουν κάθε… τρις και λίγο και καλό είναι να ελέγξεις την καταναλωτική σου συμπεριφορά! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό αυξάνει την ευαισθησία σου απέναντι στον πόνο των άλλων και σε ωθεί να αναλάβεις βοηθητικές πρωτοβουλίες. Ίσως, μάλιστα, έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν σου ή να βρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά.

Επιπλέον, σε καλεί να επανεκκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή να ασχοληθείς με μια νομική υπόθεση, υπό το φως κάποιων νέων στοιχείων που προέκυψαν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λύσεις και πατέντες

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η», αφού μπορεί να αντιμετωπίσεις ποικίλες προκλήσεις, σίγουρα όμως θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναδείξεις το πρακτικό και αναλυτικό πνεύμα σου σε κατασκευές και εργασιακά ζητήματα.

Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να επικεντρωθείς σε ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα, διερευνώντας κάθε πτυχή του. Ίσως, μάλιστα, χρειαστεί να επανεξετάσεις την πολιτική σου σε σχέση με μια υπόθεση που στο παρελθόν δεν εξελίχθηκε σύμφωνα με τις επιθυμίες σου, αλλά τώρα δείχνει σημάδια προόδου.

ΖΥΓΟΣ

Αναδρομή και αναβίωση

Ο Χείρωνας στον Κριό ενδέχεται να επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος, δίνοντάς σου μια δεύτερη ευκαιρία για να διορθώσεις οτιδήποτε δεν πήγε καλά. Ακόμα, είναι πιθανό να αναβιώσει μια συνεργασία ή να συναντηθείς με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και σας συνδέουν κοινές εμπειρίες.

Παράλληλα βέβαια, καλείσαι να διαχειριστείς φοβίες και απωθημένα ή παρασκηνιακές ενέργειες που σε θίγουν. Επιπλέον, με τη Σελήνη στην Παρθένο καλό είναι να μην υπερβείς τις αντοχές σου και να προσέξεις τη διατροφή σου γιατί μπορεί να υπάρξουν συνέπειες στην υγεία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι φιλίες σου στο προσκήνιο

Η Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να προκαλέσει ανακατατάξεις στο φιλικό σου περιβάλλον κι όσο πιθανό είναι να απογοητευτείς από την «ρηχή» ή… ξινή στάση κάποιου/ας απέναντί σου, άλλο τόσο είναι να κάνεις μια εξαιρετικά χρήσιμη γνωριμία, ιδιαίτερα ως προς τις δουλειές σου, ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείς και με τον συνδικαλισμό.

Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε καλεί να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο υλικό ή εξοπλισμό, αλλά και την έλευση μιας πελατείας που είχες να δεις καιρό. Επιπλέον, θα νοιώσεις την ανάγκη να προσφέρεις βοήθεια σε πάσχοντες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις την έξωθεν καλή μαρτυρία

Με την Σελήνη στον 10ο ηλιακό οίκο σου, είναι… λογικό να υπάρξουν κάποιες αμφιταλαντεύσεις ως προς τα σχέδια και την καριέρα σου, το τελικό αποτέλεσμα, ωστόσο, θα σε ικανοποιήσει. Παράλληλα, φαίνεται πως βρίσκεσαι εν μέσω έντονης συναισθηματικής φόρτισης, καλό είναι, ωστόσο, να μην εγκλωβιστείς σε «πνιγηρές» καταστάσεις, ούτε βέβαια να «κυλήσεις» σε αμαρτίες του παρελθόντος!

Αντίθετα, ο Χείρωνας στον Κριό μπορεί να γίνει το «διαβατήριό» σου για μια δημιουργική διερεύνηση και αναβίωση κάποιων κλασικών όσο και ανεκτίμητων αξιών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διχασμένος/η ανάμεσα στο «μέσα» και το «έξω»

Σήμερα, το ενδιαφέρον σου φαίνεται να εστιάζεται σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενδέχεται, μάλιστα, να ανακαλύψεις και κάτι πολύτιμο στον χώρο σου ή να μάθεις πολλά από διηγήσεις, παλιές φωτογραφίες κλπ. Επιπλέον, ο Χείρωνας στον Κριό θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τα «πώς» και τα «γιατί» μιας παλιάς υπόθεσής σου.

Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο ή την τεχνική σου κατάρτιση. Ακόμα, είναι πιθανό να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι ή να έρθεις σε επαφή με έναν φορέα του εξωτερικού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις!

Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σου φέρει έξτρα έσοδα ή παροχές, ενδέχεται όμως να σου δημιουργήσει και κάποιες έντονες επιθυμίες που θα «πρέπει» να εκπληρώσεις, με συνέπεια να έρθεις «ίσα βάρκα, ίσα νερά». Παράλληλα, επαφές και συναντήσεις με πρεσβύτερους, αλλά και η διάθεσή σου να μάθεις περισσότερα για το παρελθόν, θα σου προσφέρουν επιπλέον πληροφορίες και γνώσεις.

Από την άλλη πλευρά όμως, με τον Χείρωνα στον 3ο φυσικό «οίκο» σου, φαίνεται πως κάποιος/α στο περιβάλλον σου προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις συναισθηματικές αδυναμίες σου!

ΙΧΘΥΕΣ

Συναίσθημα ή λογική;

Η Σελήνη απέναντί σου «ανακατεύει» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως προς στιγμή να προκύψει μια διάσταση ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική σου, η οποία θα καθρεφτιστεί στις επιλογές σου.

Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 2ο φυσικό οίκο σου σε ωθεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα τροφοδοσίας ή οικονομικής διαχείρισης και μπορεί να επωφεληθείς από κάποιες εξελίξεις, ιδιαίτερα σε σχέση με παλιές  υποθέσεις που βρίσκουν πλέον τον δρόμο τους. Δεν αποκλείεται και να «ξεθάψεις» κάτι που θεωρούσες χαμένο ή να αποκτήσεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας.

Ετικέτες