ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Οι άλλοι δουλεύουν για σένα!

Γενικά
Η Αφροδίτη απέναντί σου σε βοηθά να διεκπεραιώσεις κάτι που σε δυσκολεύει, μέσα από γόνιμες συνεργασίες. Κι αν βέβαια σου γίνει κάποια πρόταση, μη διστάσεις να την αποδεχθείς. Εξαίρεση αποτελούν οι εργασιακές σχέσεις σου, που σε αυτήν τη φάση χαρακτηρίζονται από εντάσεις και ανταγωνισμούς. Επιπλέον, ο Ερμής στον Σκορπιό ευνοεί τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να έχεις τα «τυχερά» σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Σελήνη και ο Άρης στην Παρθένο κτυπούν το «καμπανάκι» για την υγεία σου, που κινδυνεύει από κάτι περαστικό μεν, αλλά οξύ.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η σίγουρα θα έχεις τις ευκαιρίες σου, προσπάθησε ωστόσο να επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο κι όχι «όπου κάτσει»! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να βρίσκεσαι κοντά στον άνθρωπό σου, διαλύοντας κάθε ανησυχία του.

ΤΑΥΡΟΣ

Προτάσεις και συνεργασίες

Γενικά
Με τον Ερμή απέναντί σου, όλα συνηγορούν σε μια περιεκτική καθημερινότητα, με δράσεις, σκέψεις και ανταλλαγές απόψεων, που μπορεί να δρομολογήσουν σπουδαίες εξελίξεις. Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια επωφελής πρόταση συνεργασίας. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σου προσφέρει ευκολίες στην δουλειά σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, με την Σελήνη και τον Άρη στον 5ο φυσικό «οίκο» σου, δεν αποκλείεται να προκύψουν ανταγωνισμοί και προστριβές με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή μια έντονη ανησυχία για την πορεία του.

Ερωτικά
Παρά τα θετικά δείγματα που έχεις, μάλλον δυσκολεύεσαι να σταθεροποιήσεις τα συναισθήματά σου, με αποτέλεσμα να δίνεις στους άλλους την εντύπωση πως δεν ξέρεις τι θέλεις. Ηρέμησε κι ασχολήσου περισσότερο με τις ανάγκες του ανθρώπου που αγαπάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικογενειακοί… μπελάδες!

Γενικά
Η Σελήνη και ο Άρης στην Παρθένο είναι πιθανό να προκαλέσουν μια αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ικανή να «σε βγάλει από τα ρούχα σου», είτε πρόκειται για την συμπεριφορά ενός οικείου σου είτε για ζημιές, που απαιτούν άμεση αποκατάσταση. Πρόσεξε, ωστόσο, μήπως μια παρέμβασή σου κάνει τα πράγματα χειρότερα. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Σκορπιό επιδρά θετικά στην δουλειά σου κι αν ψάχνεις για κάτι νέο θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε κάνει πολύ πιο… επιθυμητό/η!

Ερωτικά
Οι διαθέσιμες επιλογές σου είναι… περισσότερες από μια, αλλά φαίνεται να υπάρχει ένα «μπέρδεμα» ανάμεσα στις γνήσια ερωτικές επιλογές και τις φιλικές. Αν πάλι, συγκατοικείς με το ταίρι σου, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από μια ενδοοικογενειακή ένταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ταλαιπωρία στον… έξω κόσμο!

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό σου προσφέρει περισσότερες στιγμές χαράς και ξεκούρασης στο σπίτι σου ή κοντά στους οικείους σου. Επιπλέον, ο Ερμής στον Σκορπιό ευνοεί τόσο τις οικονομικές, όσο και τις… αισθηματικές βλέψεις σου! Παράλληλα βέβαια, όσον αφορά στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με την Σελήνη και τον Άρη στην Παρθένο, το πιθανότερο είναι να κουραστείς από την συχνή εναλλαγή των δεδομένων, ενώ μέσα στον γενικό… πανικό μπορεί να σου τύχει κι ένα μικρό ατύχημα, γι’ αυτό προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος/η.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Ερμής σε καλούν να «ανοίξεις» συναισθηματικά, προσπερνώντας τους όποιους φόβους και τις ανασφάλειές σου. Αφήσου λοιπόν στην αγκαλιά του ανθρώπου που σε αγαπά και τον αγαπάς και τα υπόλοιπα θα γίνουν από μόνα τους.

ΛΕΩΝ

Προσοχή στα οικονομικά σου

Γενικά
Ο Ερμής στον Σκορπιό ευνοεί τα περιουσιακά και οικογενειακά θέματα, ίσως μάλιστα να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα. Επιπλέον, με την Αφροδίτη στον Ζυγό, η ημέρα προσφέρεται για ταξίδια και γνωριμίες, αν όμως είσαι πιο εσωστρεφής τύπος, μπορεί να ευχαριστηθείς και με διαβάσματα, θεάματα ή ακροάματα. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη και ο Άρης στην Παρθένο μπορεί να κάνουν «μαλλιά κουβάρια» τα οικονομικά σου, είτε λόγω μιας έκτακτης ανάγκης είτε εξ αιτίας μιας καταναλωτικής «μανίας» που θα σε κυριεύσει!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η σίγουρα θα βρεις ανταπόκριση ακόμη και στον… δρόμο αλλά βέβαια οι τελικές αποφάσεις είναι δικές σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, πρότεινε στον/στην σύντροφο σου ένα ταξίδι, που μπορεί να σας μείνει αξέχαστο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κόντρα στο ρεύμα

Γενικά
Η Σελήνη και ο Άρης στο ζώδιό σου ξυπνούν την διάθεσή σου για δράση και πρωτοβουλίες. Είναι βέβαια πιθανόν να συναντήσεις και αρκετές αντιστάσεις αλλά αυτό θα σε κάνει ακόμη πιο επίμονο/η και αποτελεσματικό/η. Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό κομίζει ευχάριστες ειδήσεις, ενώ σου προσφέρει την ευκαιρία να διευρύνεις τα ενδιαφέροντά σου και να προωθήσεις τις ιδέες και το έργο σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα αγοράσεις κάτι που επιθυμείς ή λάβεις ένα δώρο.

Ερωτικά
Σήμερα δεν αποκλείεται να προβείς σε μια παρορμητική κίνηση, που θα σε ρίξει σε μια αγκαλιά ή -αν δεν είναι αυτό το στυλ σου- να σου γίνει μια επίμονη κρούση, που θα είτε θα σε συνεπάρει είτε θα εξελιχθεί σε μια πάρα πολύ ενοχλητική κατάσταση!

ΖΥΓΟΣ

Ευκολίες και ανέσεις

Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου συμβάλλει σε ευκολίες και ανέσεις, δίνοντάς σου συνάμα το πλεονέκτημα στις κοινωνικές συναναστροφές σου, αφού σε κάνει πολύ πιο συμπαθή και… όμορφο/η! Επιπλέον, ο Ερμής στον Σκορπιό προοιωνίζεται μια οικονομική επιτυχία, ενώ σου ανάβει το πράσινο φως για να κάνεις μια σημαντική αγορά. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη και ο Άρης στην Παρθένο σε καλούν να είσαι πιο προσεκτικός/η σε θέματα που αφορούν στην υγεία και τη διατροφή σου, αφού όλο και κάτι «ενοχλητικό» θα συμβεί.

Ερωτικά
Ο δείκτης αποδοχής σου από τους άλλους είναι «στα πάνω του», με συνέπεια να έλκεις πολλά πρόσωπα. Κι αν μεν είσαι μόνος/η, στην χειρότερη περίπτωση θα ανοίξεις «μια πόρτα για τον χειμώνα», αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, πρόσεξε μην… παρεξηγηθείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευκαιρίες για το καλύτερο

Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου δίνει το έναυσμα να «ξανοιχτείς» περισσότερο κι αν καταφέρεις να δώσεις έναν πιο συγκεκριμένο χαρακτήρα στις επιδιώξεις σου, μπορεί να πετύχεις πολλά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Συζήτησε λοιπόν τα σχέδιά σου με γνωστούς και ειδικούς κι αν χρειαστεί, μη διστάσεις να συνάψεις μια συμφωνία. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε βοηθά να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Σελήνη και ο Άρης στην Παρθένο θα προκαλέσουν εντάσεις και ανακατατάξεις στις φιλίες σου.

Ερωτικά
Ο «άνεμος ελευθερίας» που αρχίζει να πνέει στην προσωπική σου ζωή μπορεί να σε κάνει λιγότερο προσεκτικό/η ή επιλεκτικό/η στις επιλογές σου, γι’ αυτό μην δίνεις υπερβολική σημασία σε πρόσωπα ή σχέσεις που αύριο-μεθαύριο δεν θα σου κάνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευκαιρίες για το καλύτερο

Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου δίνει το έναυσμα να «ξανοιχτείς» περισσότερο κι αν καταφέρεις να δώσεις έναν πιο συγκεκριμένο χαρακτήρα στις επιδιώξεις σου, μπορεί να πετύχεις πολλά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Συζήτησε λοιπόν τα σχέδιά σου με γνωστούς και ειδικούς κι αν χρειαστεί, μη διστάσεις να συνάψεις μια συμφωνία. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε βοηθά να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Σελήνη και ο Άρης στην Παρθένο θα προκαλέσουν εντάσεις και ανακατατάξεις στις φιλίες σου.

Ερωτικά
Ο «άνεμος ελευθερίας» που αρχίζει να πνέει στην προσωπική σου ζωή μπορεί να σε κάνει λιγότερο προσεκτικό/η ή επιλεκτικό/η στις επιλογές σου, γι’ αυτό μην δίνεις υπερβολική σημασία σε πρόσωπα ή σχέσεις που αύριο-μεθαύριο δεν θα σου κάνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Συν Αθηνά και χείρα κίνει»!

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και γίνεσαι το σημείο αναφοράς για… πολλούς και πολλές! Φρόντισε, λοιπόν,να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να βάλεις τα θεμέλια μιας νέας πορείας, που θα σε οδηγήσει κατευθείαν στον στόχο σου. Επιπλέον, ο Ερμής στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη και ο Άρης στην Παρθένο σε θέλουν πιο προσεκτικό/η στις μετακινήσεις σου, αφού κάποιος/α μπορεί κυριολεκτικά να πέσει επάνω σου!

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε αρκετά καλή φάση κι αν είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να συναντήσεις ή να σου συστήσουν ένα πρόσωπο, που ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορείς να «παίξεις» μέχρι εκεί που σου… επιτρέπεται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πλεονέκτημα στην καριέρα σου

Γενικά
Η Σελήνη και ο Άρης στην Παρθένο τονίζουν περισσότερο τις οικονομικές υποθέσεις σου, με τα έσοδα και τα έξοδα να εναλλάσσονται, αλλά όλη αυτή η αστάθεια και η αβεβαιότητα δεν είναι και για να την παίρνεις πολύ στα… σοβαρά! Αντίθετα, δώσε βάση σε οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την καριέρα σου σου, αφού εκεί, με την συνδρομή του Ερμή στον Σκορπιό έχεις το συγκριτικό πλεονέκτημα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο Ζυγό σου εξασφαλίζει την «έξωθεν καλή μαρτυρία» στις επαφές σου με τους άλλους και σου φέρνει ευχάριστες ειδήσεις.

Ερωτικά
Οι εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις και τα φλερτ δίνουν και παίρνουν, χωρίς ωστόσο να πιέζεσαι για να προχωρήσεις σε μια «κανονική» σχέση. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αδιαφορήσεις μπροστά σε μια «πρόκληση», που εξάπτει την λίμπιντό σου!

ΙΧΘΥΕΣ

Εντάσεις στο προσκήνιο

Γενικά
Η Σελήνη και ο Άρης απέναντί σου σε ωθούν να συμβιβάσεις δύο αντιμαχόμενες πλευρές, πρόσεξε όμως μήπως τελικά πάρουν εσένα τα «σκάγια». Όσον αφορά δε, μια δική σου συνεργασία, είναι πιθανό να πληγεί από αυθαίρετες πρακτικές, μην πάρεις όμως αποφάσεις «εν θερμώ». Παράλληλα βέβαια, με τον Ερμή στον Σκορπιό μπορείς να επωφεληθείς μέσα από νέες γνωριμίες που… υπόσχονται πολλά ή από πληροφορίες που σε βοηθούν να σχηματίσεις μια πλήρη εικόνα. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Ζυγό συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να περάσει «από σαράντα κύματα» κι αν δεν υπάρχουν γερές βάσεις, τότε μπορεί να σημάνει και η διακοπή της. Αν όμως είσαι μόνος/η, φαίνεται δύσκολο να αντισταθείς σε μια πρόκληση, με τις εξελίξεις μάλιστα να είναι ραγδαίες! 

Ετικέτες