ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Ευθύνες και υποχρεώσεις

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω, μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις κι εμπλοκές στην εξέλιξη των πραγμάτων, κατά τα άλλα όμως οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις τρέχουν και θα ήταν λάθος να φανείς ασυνεπής ή αδιάφορος/η, αφού ενδεχομένως να κριθείς αυστηρά. Επιπλέον όμως, φρόντισε να μη φορτωθείς με καθήκοντα άλλων, την ώρα μάλιστα που εκείνοι θα… κάθονται! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε θέλει αποφασισμένο/η να κόψεις μια συνήθεια που βλάπτει την υγεία σου αλλά και πιο καχύποπτο/η απέναντι σε όλα αυτά που συμβαίνουν στον χώρο της εργασίας σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Οργάνωση και ιεράρχηση

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να δυσκολέψει αρκετά τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα αν έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Ακόμη όμως και στις επαγγελματικές υποθέσεις σου οφείλεις να επιδείξεις τη δέουσα προσοχή σε λεπτομέρειες που φαίνεται να έχουν τη σημασία τους. Οργανώσου λοιπόν και προετοιμάσου, χωρίς όμως να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό σήμερα.

Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε φέρνει προ τετελεσμένων σε ένα προσωπικό σου θέμα και το μόνο που σου μένει είναι να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, επιχειρώντας ένα νέο ξεκίνημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικά άγχη

Σήμερα, είναι πιθανό να πιεστείς ή στενοχωρηθείς από ένα οικονομικό θέμα, που δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε θέλει πολύ πιο «σφιχτό/η» στη διαχείριση των χρημάτων σου, αφού όλο και κάποια έκτακτη υποχρέωση θα προκύψει. Από την άλλη πλευρά, μπορείς να πουλήσεις κάτι που σου «περισσεύει».

Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας ενδέχεται να σου αποκαλύψει με δυσάρεστο τρόπο μια υπόγεια και διαβρωτική διαδικασία στο σπίτι ή το γραφείο σου, αλλά και να ορίσει μια αναπόφευκτη πράξη τέλους στα περιουσιακά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω, οι άλλοι σου ζητούν να κάνεις πολύ περισσότερα από αυτά που υποχρεούσαι κι αν δεν βάλεις έγκαιρα τα όριά σου, θα τα πάρεις όλα επάνω σου, χωρίς να ωφεληθείς σε κάτι. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ίσως κληθείς να συμπαρασταθείς σε έναν «δικό σου» άνθρωπο, που περνά δύσκολα.

Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας ενισχύει μεν την τάση σου για έρευνες και μελέτες, πιθανόν όμως και να προκαλέσει μια «τελειωτική» ζημιά στα μέσα που χρησιμοποιείς για τις μετακινήσεις ή την επικοινωνία σου, αλλά και να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση.

ΛΕΩΝ

Περισσότερες δουλειές

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε «φορτώνει» με περισσότερες δουλειές, σου ζητά, μάλιστα, να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η και υπεύθυνος/η τόσο στα λόγια όσο και στα έργα σου. Επιπλέον, καλό είναι να μην υπερβείς τις αντοχές σου κι αν σε ταλαιπωρήσει μια αδιαθεσία, μην την υποτιμήσεις.

Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε φέρνει σε επαφή με άτομα που μπροστά στα συμφέροντά τους δεν υπολογίζουν τίποτε. Ακόμα, μην προβείς σε έναν δανεισμό ή μια ρύθμιση, που σε «δένει χειροπόδαρα», αντίθετα, προσπάθησε να απαλλαγείς από ανάλογα… δεινά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συναισθηματική πίεση

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω να… στενάζει και να υποφέρει, καλό είναι να ξεχάσεις για την ώρα όλα εκείνα τα… ωραία που θα ήθελες και σε ευχαριστούν. Πρωτίστως όμως, οφείλεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, που δείχνει να μην ξέρει «πού πατά και πού βρίσκεται».

Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε θέλει πιο καχύποπτο/η, αφού στο περιβάλλον σου γίνονται πράγματα που χρήζουν άμεσης διερεύνησης κι αν αντιληφθείς ότι κάποιος/α σε έχει «πουλήσει», μη διστάσεις να τον/την κάνεις πέρα, ανεξάρτητα με το τι νιώθεις.

ΖΥΓΟΣ

Οικογενειακές εξελίξεις

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω, κάποια επιτακτική υποχρέωση μπορεί να σε φορτώσει με άγχος, αλλά και να σε πιέσει να βρεις μια λύση σε ένα θέμα που χρονίζει και σχετίζεται με τον χώρο σου ή την οικογένειά σου. Ωστόσο, ίσως υπάρξει και μια στενόχωρη παρέμβαση ενός οικείου σου ατόμου στα προσωπικά σου ή μια περιουσιακή εξέλιξη που θα σε απογοητεύσει.

Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να εντοπίσεις έγκαιρα ποιος/α υπονομεύει τις προσπάθειές σου, μήπως και προλάβεις τη ζημιά. Επιπλέον, πρέπει να κόψεις «μαχαίρι» μια ανθυγιεινή συνήθειά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εντόπισε ελλείψεις και αδυναμίες

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω, να μην συγχωρεί τα λάθη, με ό,τι κι αν ασχολείσαι είναι βέβαιο ότι χρειάζεται μια περαιτέρω επεξεργασία, ώστε να εντοπιστεί κάθε αδύνατο σημείο του. Καλύτερα, μάλιστα, να καθυστερήσεις ή ακόμη και να απορρίψεις ένα σχέδιο, παρά να κάνεις λάθη που θα σου στοιχίσουν. Επιπλέον, στις επαφές και τις μετακινήσεις σου αναμένονται εμπόδια και αναποδιές.

Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σου συνιστά να προσέχεις τις… παρέες σου κι αν βέβαια αντιληφθείς ότι κάποιος/α σε υπονομεύει, δεν έχεις παρά να τον/την «στείλεις» από εκεί που ήρθε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διασκέδαση μπορεί να περιμένει!

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω, η ημέρα προσφέρεται περισσότερο για δουλειά και όχι για χαλάρωση ή διασκέδαση. Καλό είναι, επίσης, να περιοριστείς στα εντελώς αναγκαία, μεριμνώντας κυρίως για την κάλυψη των βασικών αναγκών σου και να δώσεις προτεραιότητα στις οικονομικές υποχρεώσεις σου, αφού έτσι κι αλλιώς οι αγορές σου δε θα έχουν… ευτυχή κατάληξη!

Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε φέρνει σε επαφή με ύποπτους ή «σκοτεινούς» κύκλους, ενώ μπορεί να σε κάνει μάρτυρα ενός δυσάρεστου περιστατικού ή να ορίσει το τέλος ενός κύκλου στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάρε τις αποφάσεις σου

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου να «κουβαλά» τις επιρροές του Άρη και του Κρόνου, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ανασυγκροτηθείς και να πάρεις τις αποφάσεις σου, περιορίζοντας ενδεχομένως κάποιες από τις βλέψεις σου. Αυτό όμως είναι ό,τι το πιο ρεαλιστικό για σήμερα και δεν πρέπει να βαρυγκωμάς, ούτε να διαμαρτύρεσαι. Έτσι κι αλλιώς, αν επιχειρήσεις να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό θα βρεις μπροστά σου σημαντικά εμπόδια ή ισχυρές αντιστάσεις.

Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε ωθεί να εντρυφήσεις σε μυστήρια, ίσως όμως να πέσεις θύμα μιας κακόβουλης παρακολούθησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ηφαιστειακή διάσταση

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε ένα θέμα υγείας, ώστε να μην ταλαιπωρηθείς τόσο άμεσα, όσο και μελλοντικά, δείχνει μάλιστα αναγκαίο να περιορίσεις διατροφικές συνήθειες, που σε βλάπτουν. Επιπλέον, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις εμπόδια, καθυστερήσεις και τεχνικά προβλήματα στις επαγγελματικές συναλλαγές σου. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας προσδίδει μεν μια… ηφαιστειακή διάσταση στη σεξουαλικότητά σου, αλλά σε θέλει και πιο υποψιασμένο/η στις οικονομικές συναλλαγές σου, αφού κάποια πράγματα είναι «στημένα»!

ΙΧΘΥΕΣ

Θα εισπράξεις μόνο κριτική!

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να φερθείς ακριβοδίκαια στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και σε αυτό δε χωράνε ούτε φιλίες, ούτε «ρουσφέτια»! Επιπλέον, η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια ενδεχομένως να συνοδευτεί από την ανάληψη μιας δυσανάλογης ευθύνης, που καλό είναι να αρνηθείς, αφού αντί για ευχαριστίες, θα εισπράξεις μόνο κριτική!

Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να τερματίσει μια συνεργασία σου ή να σε φέρει προ τετελεσμένων σε μια σημαντική υπόθεσή σου. Ίσως, μάλιστα, να πέσεις θύμα ενός έμμεσου ή άμεσου εκβιασμού.

 

Ετικέτες