ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Ανταγωνισμοί

Η Αφροδίτη στον Λέοντα φροντίζει μεν για την… καλοπέρασή σου και σίγουρα θα έχεις τα «τυχερά» σου, καλό θα ήταν όμως να μην αδιαφορήσεις για όλα εκείνα που συμβαίνουν στο φιλικό σου περιβάλλον, αφού ο Άρης στον Υδροχόο αναπαράγει αντιζηλίες και ανταγωνισμούς, που θα μπορούσαν «να σου τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια» ή να σε εμπλέξουν σε ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σου «ξεφουρνίσει» αρκετές εργασίες, τη μια εντελώς διαφορετική από την άλλη, ενώ σε θέλει πιο προσεκτικό/η με την υγεία και τη διατροφή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Και η υπομονή έχει τα όριά της!

Η Σελήνη στην Παρθένο σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και σίγουρα μπορείς να συνδυάσεις «το τερπνόν μετά του ωφελίμου». Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Υδροχόο εξαντλεί την υπομονή σου και σε ωθεί να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε μια υπόθεση που έχει «τραβήξει» πέραν του δέοντος.

Ας είσαι όμως πιο προσεκτικός/η στους χειρισμούς σου, αφού όλα είναι θέμα timing κι από εκεί που πας «καβάλα στο άλογο», κινδυνεύεις να «γκρεμοτσακιστείς» και να ανατραπούν εντελώς τα σχέδιά σου, επειδή κάποιος «ισχυρός» δεν εγκρίνει αυτό που κάνεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δείξε ευελιξία

Η Σελήνη στην Παρθένο αναθερμαίνει το ενδιαφέρον σου για ποικίλες οικογενειακές υποθέσεις, που όμως -αργά ή γρήγορα- θα βρουν τον δρόμο τους. Έτσι, λοιπόν, δείξε ευελιξία απέναντι στις καταστάσεις και μη «διυλίζεις τον κώνωπα»!

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά και μέχρι εδώ βέβαια όλα καλά. Ωστόσο, ο Άρης απέναντί της μπορεί να σε φέρει ενώπιον μιας «φανατισμένης» κατάστασης, στην οποία εμπλέκεται κι ένας γείτονας ή συγγενής, που… δεν παίρνει από λόγια! Επιπλέον, πρόσεξε, μήπως χτυπήσεις σε μια μετακίνησή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πάρε – δώσε!

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε βοηθά να «κλείσεις τρύπες» στα οικονομικά σου, αντίθετα όμως, ο Άρης απέναντί της σε ωθεί να… καταναλώσεις και οφείλεις να βρεις την ισορροπία ανάμεσα σε αυτές τις δύο τάσεις. Επιπλέον, μπορεί να έχεις συναλλαγές με άτομα που χαρακτηρίζονται από κάποιο πάθος.

Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ σε τροφοδοτεί με σχόλια και πληροφορίες που καλείσαι να αξιολογήσεις ή να «φιλτράρεις», ώστε να ασχοληθείς με εκείνα που έχουν πραγματικά σημασία.

ΛΕΩΝ

«Dolce Vita»!

Όσο κι αν η Αφροδίτη στο ζώδιό σου τονίζει τις πιο «χαλαρές» πλευρές της ζωή σου και σε βοηθά να περάσεις όμορφα, δε θα πρέπει να αγνοήσεις και τον Άρη στον 7ο ηλιακό οίκο σου που προσδίδει στις εξελίξεις μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική υφή με τα… μίση και τα πάθη να ορίζουν τελικά το με ποιον/α γίνεται να συμπορευτείς και με ποιον/α όχι.

Παράλληλα, με την Σελήνη στην Παρθένο το ενδιαφέρον σου φαίνεται να περιστρέφεται γύρω από οικονομικά θέματα, όπου όμως δεν είναι σκόπιμο να τα πάρεις και πολύ στα σοβαρά. Απλά, σκέψου, πριν αγοράσεις ή καταναλώσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε φάση αβεβαιότητας

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέτει ενώπιον ποικίλων προκλήσεων, ενώ κάποια πράγματα για τα οποία μέχρι πρότινος ήσουν σίγουρος/η, σου δημιουργούν –δίκαια ή άδικα- ανησυχία, κάτι που μπορεί να σε κάνει να λειτουργήσεις «σπασμωδικά» απέναντι σε ανθρώπους ή καταστάσεις.

Επιπλέον, να θυμάσαι ότι οι διατροφικές καταχρήσεις θα «δείξουν» άμεσα στην υγεία σου. Παράλληλα, οφείλεις να επικεντρωθείς σε μια επαγγελματική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται κι ένα «δικό σου» άτομο, αφού εκεί οι αντιζηλίες και οι ανταγωνισμοί «δίνουν και παίρνουν»!

ΖΥΓΟΣ

Το «θηρίο» ξυπνά μέσα σου!

Η Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν είτε στην εργασία σου είτε στην υγεία και τη διατροφή σου, δίνοντας σημασία σε κάποιες ιδιαίτερες λεπτομέρειες, αφού σήμερα αυτές είναι που θα κάνουν την διαφορά.

Από εκεί και ύστερα, όσο κι αν η Αφροδίτη στον Λέοντα επιμένει να σε «κανακεύει» στις φιλίες και τις παρέες σου, ο Άρης απέναντί της σε παραπέμπει σε «πολεμικές» ή ανταγωνιστικές καταστάσεις που σου χαλάνε την ησυχία. Έχε τον νου σου λοιπόν και μην επαναπαύεσαι, ενώ αν έχεις μικρά παιδιά, προνόησε για την ασφάλειά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έσο έτοιμος!

Ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου φέρνει εντάσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου κι αν δεν πρόκειται για μια προσωπική «κόντρα», που θα ταράξει τα νερά, καλού-κακού τσέκαρε την ευστάθεια μηχανισμών και κατασκευών για να μη βρεθούν στο… κεφάλι σου!

Παράλληλα, με την Σελήνη στην Παρθένο, μια νέα γνωριμία μπορεί να αντιπροσωπεύσει όλα εκείνα που θα ήθελες να βρεις σε μια φιλία και ιδιαίτερα σε πρακτικά ζητήματα, που «απαιτούν» μια ομαδική προσπάθεια. Την ίδια στιγμή βέβαια ενδέχεται να απογοητευθείς από την στάση κάποιου/ας άλλου/ης που «τα φορτώνει στον κόκορα».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημασία στις λεπτομέρειες

Με την Σελήνη στον 10ο φυσικό οίκο σου, ανήκεις στους πρωταγωνιστές της ημέρας, κάτι που μπορεί να πολλαπλασιάσει τις ευθύνες σου και να σε κάνει ακόμη πιο… πολυπράγμονα. Σε κάθε περίπτωση όμως, οφείλεις να δώσεις προσοχή σε κάποιες λεπτομέρειες, που συνήθως δε σε… απασχολούν και τόσο! Παράλληλα, ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από ένα μηχανικό πρόβλημα.

Ακόμη, ο Άρης στον Υδροχόο δε θέλει και πολύ για να προκαλέσει μια μίνι σύρραξη με γείτονες ή συγγενείς, φαίνεται, μάλιστα, ότι πίσω της υποκρύπτονται ερωτικά… απωθημένα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικό ρίσκο

Ο Άρης στον Υδροχόο ανακινεί οικονομικά ζητήματα, ξεκινώντας από τη διασφάλιση των κεκτημένων σου. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να παρασυρθείς σε μια επίδειξη, απέναντι σε πρόσωπα που θέλεις να «κερδίσεις», με συνέπεια να μείνεις «πανί με πανί» κι εκεί θα δεις το πόσο σε υπολογίζουν, όταν πια δεν «έχεις».

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από όλα αυτά με ένα ταξιδάκι, ενώ ανάλογα θετική και δημιουργική μπορεί να είναι η συνεισφορά της σε διαβάσματα ή μελέτες, που θα σε κρατήσουν μακριά από «αταξίες»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μείνε ψύχραιμος/η!

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο», είτε στην προσωπική σου ζωή είτε στη δουλειά σου, ωστόσο, η συναισθηματική φόρτιση που συνοδεύει τις προσπάθειές σου, μπορεί τελικά να σε κάνει να χάσεις το δίκιο σου, εξ αιτίας της συμπεριφοράς σου, ας διατηρήσεις, λοιπόν, το cool και ψύχραιμο στιλ σου.

Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να σε προβληματίσει για την πορεία των οικονομικών σου, ίσως, μάλιστα, παρασυρθείς και σε καταναλωτικές υπερβολές, τελικά όμως, όπως θα διαπιστώσεις, ο ισολογισμός σου θα έρθει «ίσα βάρκα, ίσα νερά».

ΙΧΘΥΕΣ

Δύο σε ένα

Η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να διαπραγματευτείς, «παντρεύοντας» πρόσωπα ή καταστάσεις με αντίθετες αφετηρίες, με το πρώτο ζητούμενο να είναι η ρεαλιστική απόδοση-σύνθεση φαντασίας και πραγματικότητας. Παράλληλα, ο Άρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου δείχνει ικανός να σε ταλαιπωρήσει με ένα θέμα υγείας που ναι μεν είναι περαστικό, αλλά με πολύ έντονα συμπτώματα.

Ακόμη, δώσε μεγαλύτερη σημασία στις ανάγκες ενός συγγενικού σου προσώπου, που φαίνεται να είναι σε αδιέξοδο κι αν δε βρει συμπαράσταση, μπορεί να κάνει κάποια «κουτουράδα».

Ετικέτες