ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Ξεχωριστές αναζητήσεις

Γενικά

Ο Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να αλλάξει τα πάντα σε σχέση με το οικονομικό και επαγγελματικό σου status, αρκεί κι εσύ να τολμήσεις, ξεπερνώντας ενδοιασμούς και ανασφάλειες. Επιπλέον, είναι πιθανό «να δεις καλό» από άτομα που δεν περιμένεις.

Παράλληλα, ο Ουρανός στο ζώδιό σου εντείνει την πειραματική σου διάθεση, κάτι που θα δυσκολέψει τις σχέσεις σου, ιδιαίτερα με άτομα που σε θεωρούν «προβλέψιμο/η». Από την άλλη πλευρά όμως, θα έχεις την ευκαιρία να δείξεις το πόσο ξεχωριστός/η είσαι κι όχι βέβαια μέσα από ιδιοτροπίες ή παραξενιές, αλλά με τις αναζητήσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Από αλλού το περιμένεις κι από αλλού έρχεται!

Γενικά

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να επεκταθείς και πέραν των ορίων σου, το πιθανότερο όμως είναι να σου βγει αυτό το ρίσκο, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου. Επιπλέον, μπορεί να σημειώσεις μεγάλη πρόοδο στις σπουδές σου ή να βιώσεις μια μοναδική εμπειρία σε ένα ταξίδι σου. Από την άλλη πλευρά, ενδέχεται να προκύψει «από το πουθενά» ένα νομικό ζήτημα.

Παράλληλα, ο Ουρανός στον 12ο ηλιακό «οίκο» σου πιθανόν να σου ετοιμάζει ένα ξαφνικό χουνέρι στην υγεία σου, γι’ αυτό αν αντιληφθείς ότι κάτι δεν πάει καλά, μην το προσπεράσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ευκαιρία που ζητάς!

Γενικά

Ο Άρης στον Αιγόκερω πιθανόν να σου προσφέρει την «μια και μοναδική» ευκαιρία που αναζητούσες για να «αλλάξεις επίπεδο» στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει όμως κι εσύ να μη δειλιάσεις μπροστά σε καινοφανείς ή πρωτοποριακές πρακτικές, αφού σήμερα κάθε τι το παράδοξο μπορεί να δικαιωθεί.

Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου με ξεχωριστά άτομα αλλά ίσως και να προκαλέσει μια ξαφνική διακοπή φιλίας, με αφορμή ένα οικονομικό ζήτημα. Επιπλέον, αναμένονται ακρότητες σε μια συλλογική προσπάθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ανήκουστες» καταστάσεις

Γενικά

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να αλλάξεις ρότα, αλλά και το πλαίσιο των συνεργασιών σου, επιλέγοντας πρόσωπα που έχουν το τσαγανό για να σε ακολουθήσουν σε ένα σχετικά ριψοκίνδυνο εγχείρημα. Ίσως όμως και να διακοπεί μια τρέχουσα σχέση σου.

Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό σε βάζει να διαπραγματευτείς με άτομα που έχουν άλλες αντιλήψεις –συχνά «θεοπάλαβες»- κάτι που θα θέσει σε δοκιμασία τις πεποιθήσεις, αλλά και τις ισορροπίες σου. Επιπλέον, μπορεί να γίνεις μάρτυρας κάποιων «ανήκουστων» ή ακραίων καταστάσεων.