ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Προσωπική ανάδειξη

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στο ζώδιό σου εξυπηρετεί άριστα κάθε είδους δραστηριότητα και μπορεί να σου εξασφαλίσει ποικίλα πλεονεκτήματα, γι’ αυτό μη διστάσεις να κοινοποιήσεις τα θέλω σου, προς πάσα κατεύθυνση!

Επιπλέον, καλά θα κάνεις να «ξεπορτίσεις» ή να επικοινωνήσεις προς τα έξω με κάθε μέσο, αφού πέρα από τις βοήθειες που θα λάβεις, θα μάθεις πολλά, αποκτώντας μια πλήρη εικόνα για τα τεκταινόμενα. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα προωθεί και αναδεικνύει κάθε δυνατή συνεργασία, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο τις προοπτικές σου.

ΤΑΥΡΟΣ

«Κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει»!

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Κριό μπορεί να συμβάλλει θετικά στα εργασιακά σου, αρκεί να επικοινωνήσεις το όποιο θέμα σε απασχολεί. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να εξυπηρετηθείς από κάποιον/α άλλον/η εν τη απουσία σου, ώστε να επικεντρωθείς σε αυτά που πραγματικά σε ενδιαφέρουν.

Επιπλέον, αν απευθύνεσαι στο κοινό ή στοχεύεις σε μια «αξιοπρεπή» παρουσία σου στα media, θα έχεις πολύ θετικά αποτελέσματα. Παράλληλα, ενδέχεται να ενημερωθείς και για θέματα υγείας ή διατροφής, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα… pet! 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλοι μαζί για την… αλλαγή!

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Κριό διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και ευνοεί την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Ίσως, μάλιστα, μια νέα γνωριμία να αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντική ως προς την ευόδωση των στόχων σου. Παράλληλα, αναδεικνύεται ο διαμεσολαβητικός ρόλος σου σε ποικίλες υποθέσεις, από τις επαγγελματικές συνεργασίες μέχρι τα παντρολογήματα!

Από την άλλη πλευρά βέβαια, κινδυνεύεις να αναλωθείς σε συζητήσεις για ανούσια θέματα, που έχουν μεν τη χάρη τους, αλλά θα σου αφήσουν τελικά μια αίσθηση κενού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανάδειξη των προσόντων σου

Σήμερα, μπορείς να βγεις κατά πολύ ωφελημένος/η από τη συμμετοχή σου σε κοινωνικές εκδηλώσεις, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα ταλέντα σου αλλά και τις διαπραγματευτικές ικανότητές σου.

Επιπλέον, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Κριό θα σε βοηθήσει να επικυρώσεις μια συμφωνία, αλλά και να δικτυωθείς σε «κανάλια» που θα δώσουν στις ιδέες και τα σχέδιά σου μια συγκεκριμένη προοπτική. Παράλληλα, μπορείς να οργανώσεις μια συγκέντρωση ή σύσκεψη στον χώρο σου, αλλά και να τον εξοπλίσεις με ένα νέο επικοινωνιακό δίκτυο.

ΛΕΩΝ

Νέες γνωριμίες

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Κριό σε βοηθά να επεκτείνεις τον κύκλο των επαφών σου και να δικτυωθείς όσο γίνεται περισσότερο, ίσως, μάλιστα, η χάρη σου να φτάσει μέχρι το εξωτερικό! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να συνάψεις μια συμφωνία που θα σε ξεμπλοκάρει και θα διευρύνει τις προοπτικές σου ή να λάβεις μια «δέσμη» πληροφοριών, καταλυτικών για την πρόοδό σου.

Παράλληλα, ευνοούνται τα ταξίδια οι εκδρομές αλλά και οι… δεξιώσεις, ενώ αν έχεις ταλέντο στην παρουσίαση ή τα media, θα σου δοθεί η ευκαιρία να το αναδείξεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οφέλη και παροχές

Με την σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης στον Κριό, τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια νέα φάση, όπου εκτός από την τύχη και τις ικανότητές σου, θα «μετρήσουν» πολύ και οι δημόσιες σχέσεις σου.

Εξέτασε, λοιπόν, το ενδεχόμενο να εκμεταλλευτείς τις γνωριμίες και τις επαφές σου, αναθέτοντας τα δύσκολα ζητήματα σε κάποιον/α άλλο/η, αφού έτσι θα γίνει καλύτερα η δουλειά σου, αλλά και θα εξασφαλίσεις περισσότερο διαθέσιμο χρόνο για σένα. Παράλληλα, μια οικονομική συνεργασία μπορεί να παρακάμψει κάποιους δικούς σου περιορισμούς.

ΖΥΓΟΣ

Γόνιμες συνεργασίες

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Κριό παραπέμπει σε θετικές εξελίξεις εφ’ όλης της ύλης, αρκεί βέβαια να «δεις» τις λύσεις που σου προσφέρονται από τους άλλους ή τους συνεργάτες σου. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, αλλά και να προβάλλεις τον εαυτό σου μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ή τα media. Ίσως, μάλιστα, σου απονεμηθεί κάποια διάκριση ή «εύφημος μνεία».

Παράλληλα, μια σύμβαση ή συμφωνία απελευθερώνει τις δημιουργικές δυνατότητές σου και διευρύνει ακόμη περισσότερο τις προοπτικές σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εργασία και… χαρά!

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Κριό στρέφει το ενδιαφέρον σου σε πρακτικά και εργασιακά ζητήματα, έχοντας πολύ καλές πιθανότητες για να τα διευθετήσεις, μέσα από ένα συνεργατικό πνεύμα.

Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να εκπαιδευτείς και να αποκτήσεις νέες δεξιότητες, ενώ αν ψάχνεις για δουλειά, η ημέρα είναι ιδανική για να κάνεις τις κινήσεις σου, είτε στείλεις το βιογραφικό σου είτε απευθυνθείς σε ένα πρόσωπο που είναι «στα μέσα και τα έξω». Παράλληλα, είναι πιθανό να ενημερωθείς ενδελεχώς για θέματα υγείας και διατροφής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πλούσια κοινωνική ζωή

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Κριό σε κάνει πολύ πιο κοινωνικό/η και σε καλεί να αξιοποιήσεις τις προοπτικές μιας νέας συνεργασίας. Επιπλέον, μην παραλείψεις να επιχειρήσεις και κάτι που θα αναδείξει τις δημιουργικές σου δυνατότητες, αφού η ανταπόκριση που θα λάβεις θα είναι πέραν κάθε προσδοκίας.

Ακόμα, κατά την διάρκεια της ημέρας, θα χαρείς τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων σου προσώπων, αποκομίζοντας πολλές πληροφορίες, με «κίνδυνο» βέβαια να αναλωθείς σε ανούσιες υποθέσεις, για το τι κάνει ο ένας και ο άλλος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναμόρφωση του χώρου σου

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Κριό σε ευνοεί στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου και η ημέρα μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά τυχερή ως προς τις επιδιώξεις σου. Επιπλέον, συνηγορεί σε θετικές εξελίξεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, στον εμπλουτισμό του χώρου σου με νέο εξοπλισμό, αλλά και σε μια σημαντική βοήθεια από τους οικείους σου.

Παράλληλα, στον επαγγελματικό τομέα θα έχεις την ευκαιρία να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα ή να διαφημίσεις το έργο σου, ενώ μπορεί να σου γίνει και μια «αβανταδόρικη πρόταση συνεργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενδιαφέρουσες παρέες

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Κριό κομίζει ενδιαφέρουσες ειδήσεις και εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με διάφορα περιστατικά, ζητώντας σου απλά να μη χάσεις χρόνο με επουσιώδη ζητήματα.

Επιπλέον, ευνοεί ταξίδια κι εκδρομές, ενώ συμβάλλει στην δικτύωσή σου με άτομα που «ξέρουν τα κατατόπια» και μπορούν να σε βοηθήσουν σε μια σειρά ζητημάτων που σε απασχολούν. Ίσως, μάλιστα, ενημερωθείς για ένα πρόγραμμα σπουδών ή επιμόρφωσης, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας από το εξωτερικό. 

ΙΧΘΥΕΣ

Ενδιαφέρουσες παρέες

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Κριό κομίζει ενδιαφέρουσες ειδήσεις και εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με διάφορα περιστατικά, ζητώντας σου απλά να μη χάσεις χρόνο με επουσιώδη ζητήματα.

Επιπλέον, ευνοεί ταξίδια κι εκδρομές, ενώ συμβάλλει στην δικτύωσή σου με άτομα που «ξέρουν τα κατατόπια» και μπορούν να σε βοηθήσουν σε μια σειρά ζητημάτων που σε απασχολούν. Ίσως, μάλιστα, ενημερωθείς για ένα πρόγραμμα σπουδών ή επιμόρφωσης, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας από το εξωτερικό. 

 

Ετικέτες