ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Επιπλέον υποχρεώσεις

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να κρατήσεις τους τύπους και να ακολουθήσεις τη δεοντολογία στα επαγγελματικά σου. Ίσως, μάλιστα, προκύψει μια υποχρέωση ή μια δυσκολία που θα σε ταλαιπωρήσει και σε αυτό συμπεριλαμβάνεται κι ένα θέμα υγείας, είτε δικό σου είτε ενός κοντινού σου ανθρώπου. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Λέοντα σε φέρνει πιο κοντά με άτομα που διακρίνονται στον χώρο τους, κάτι που σίγουρα μπορείς να αξιοποιήσεις. Επιπλέον, ο ενεργός Χείρωνας σε οδηγεί στο να καταπιαστείς με ένα παλιό σου ενδιαφέρον, που εξακολουθεί να σε συγκινεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Τακτοποίηση εκκρεμοτήτων

Η Δήμητρα στον Λέοντα σε καλεί να τακτοποιήσεις οποιαδήποτε εκκρεμότητα έχει δημιουργηθεί στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξεις «έδρα» ή να δεχθείς επισκέψεις. Επιπλέον, φαίνεται να προχωρά μια περιουσιακή ρύθμιση που σε ενδιαφέρει. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να «ξεσκονίσεις» τις γνώσεις σου και να βελτιώσεις την τεχνική σου κατάρτιση, αφού σίγουρα θα αξιολογηθείς για τον βαθμό της αποτελεσματικότητάς σου, ίσως όμως να σου φέρει και μια προσωπική στενοχώρια ή απογοήτευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Περιόρισε τα έξοδά σου

Η Δήμητρα στον Λέοντα σε καλεί να διευρύνεις τις επαφές σου, να ταξιδέψεις και γενικά να εξαντλήσεις τις επικοινωνιακές σου αρετές. Μάλιστα, με τη συνδρομή του ενεργού Χείρωνα είναι πιθανό να βρεθείς με πρόσωπα ή παρέες από το παρελθόν ή να καταπιαστείς με μια παλιά σου «τέχνη», που έχει ακόμη πολλά να σου δώσει. Παράλληλα όμως, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να περιορίσεις τα έξοδά σου, αφού προηγούνται οι υποχρεώσεις σου, ενώ αν σου γίνει μια πρόταση συνεταιρισμού, εφάρμοσε το «φύλαγε τα ρούχα σου, για να έχεις τα μισά».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια δύσκολη απόφαση

Με την Δήμητρα στον Λέοντα οι οικονομικές εξελίξεις «τρέχουν» και -θέλοντας ή μη- θα επικεντρωθείς σε αυτές. Μάλιστα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να αξιοποιήσεις προοπτικές και δυνατότητες που παρέμεναν αδρανείς, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να «ξυπνήσουν»! Επιπλέον, δεν είναι άσχημη ιδέα να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου, αλλά και να «μαζέψεις» αυτά που σου χρωστούν. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να σου βάλει δύσκολα σε μια συνεργασία ή να αυξήσει τις πιέσεις εκείνων που σε θέλουν «υποταγμένο/η» στα σχέδιά τους.

ΛΕΩΝ

Αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων

Η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε φέρνει στο κέντρο των εξελίξεων και τονίζει τόσο τις αρετές, όσο και τις αδυναμίες σου. Σε κάθε περίπτωση όμως, σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή, διορθώνοντας λάθη και συμπληρώνοντας κενά, κάτι που μπορεί να συνοδευτεί από την απεμπλοκή σου από πρόσωπα ή καταστάσεις που σε δεσμεύουν, χωρίς να σε ωφελούν. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να προκαλέσει μια δυστοκία στα εργασιακά σου ή τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, αναγκάζοντάς σε να καταφύγεις σε μέσα ή διαδικασίες μιας άλλης εποχής!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων

Η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε φέρνει στο κέντρο των εξελίξεων και τονίζει τόσο τις αρετές, όσο και τις αδυναμίες σου. Σε κάθε περίπτωση όμως, σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή, διορθώνοντας λάθη και συμπληρώνοντας κενά, κάτι που μπορεί να συνοδευτεί από την απεμπλοκή σου από πρόσωπα ή καταστάσεις που σε δεσμεύουν, χωρίς να σε ωφελούν. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να προκαλέσει μια δυστοκία στα εργασιακά σου ή τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, αναγκάζοντάς σε να καταφύγεις σε μέσα ή διαδικασίες μιας άλλης εποχής!

ΖΥΓΟΣ

Υποχώρηση στις γραμμές άμυνας

Η Δήμητρα στον Λέοντα τονίζει τις φιλικές σχέσεις σου, αλλά και τις συλλογικές δράσεις κι ίσως έχεις την ευκαιρία να ξανανοίξεις έναν κύκλο επαφών ή δραστηριοτήτων, δίνοντας μια «δεύτερη ευκαιρία» στον εαυτό σου, αλλά και σε πρόσωπα που μπορεί να σε είχαν πικράνει στο παρελθόν ή να φάνηκαν κατώτερα των περιστάσεων. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να κάνεις πιο λειτουργικό τον χώρο σου, αλλά και να βρεις ρεαλιστικές λύσεις στα οικογενειακά σου προβλήματα, έστω και σε βάρος των ανέσεων ή των συμφερόντων σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρώτα το καθήκον!

Η Δήμητρα στον Λέοντα σε καλεί να πραγματώσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια ή έναν «μεγάλο σκοπό» και τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να δικτυωθείς με τα κατάλληλα πρόσωπα, που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις. Δε θα λείψουν όμως οι διαφωνίες σε οικονομικά θέματα, πολύ περισσότερο αν δεν είσαι διατεθειμένος/η να βάλεις νερό στο κρασί σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει για να διευθετήσεις μια σειρά από πρακτικά ζητήματα, έστω κι αν αυτό σου περιορίσει τον ελεύθερο χρόνο σου ή αποβεί σε βάρος όλων εκείνων που σε ευχαριστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Έλλειψη χρημάτων, στάση εμπορίου»

Η Δήμητρα στον Λέοντα τονίζει τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα, αλλά και τη διάθεσή σου να ταξιδέψεις ή να επισκεφθείς ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να επικοινωνήσεις τις ιδέες ή το έργο σου, αξιοποιώντας ενδεχομένως και κάποιες επαφές του εξωτερικού ή με άτομα που κατέχουν μια πολύτιμη εμπειρία στο αντικείμενό τους. Παράλληλα όμως, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σου επισημαίνει ότι δεν πας πουθενά, αν δε λύσεις πρώτα κάποια οικονομικά ζητήματα και από αυτά οφείλεις να ξεκινήσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρόνοια για τα μελλούμενα

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε καλεί να προνοήσεις, ώστε να μη σε επηρεάσουν και τόσο ενδεχόμενες μελλοντικές «αναποδιές». Επιπλέον, μπορεί να μετακινηθείς ή να ταξιδέψεις για επαγγελματικούς λόγους. Ίσως, μάλιστα, σου τεθεί κι ένα δισεπίλυτο ζήτημα, που θα σου στερήσει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα σε ωθεί να επικεντρωθείς στο «συμμάζεμα» των οικονομικών σου, ξεκινώντας μάλλον από τα χρωστούμενα, αλλά σίγουρα οφείλεις να φροντίσεις και για τις προμήθειες ή τα αναγκαία του σπιτιού σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πνεύμα λιτότητας

Η Δήμητρα στον «οίκο» των σχέσεων και των συνεργασιών, σου δίνει την ευκαιρία να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα ή να συνάψεις μια κομβική συμφωνία, που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου και θα αναδείξει το ταλέντο σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να μην αμελήσεις τις εργασιακές υποχρεώσεις σου, αφού θα σου ασκηθεί αυστηρή κριτική, αλλά και να περικόψεις συνήθειες που βλάπτουν τη σωματική και ψυχική σου ευεξία. Καλό είναι, επίσης, να μην ξανοιχτείς οικονομικά, αφού αναμένονται έκτακτα έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια συναισθηματική απογοήτευση

Η Δήμητρα στον Λέοντα τονίζει τις εργασιακές σου σχέσεις κι ίσως έχεις τη δυνατότητα να ρυθμίσεις αρκετά ζητήματα, με τη βοήθεια κάποιων που είναι δικτυωμένοι, ξέρουν τη δουλειά τους, αλλά και το τι ακριβώς ζητάς. Ενδέχεται ακόμη να πάρεις βοήθειες σε θέματα που αφορούν στη διατροφή και τη φυσική σου ευεξία. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σουσε κάνει ακόμη πιο συμπονετικό/η, το πιθανότερο όμως είναι να συμπαρασταθείς σε ένα πρόσωπο που δεν αξίζει την προσοχή σου, ίσως, μάλιστα, επιχειρήσει να σε εκμεταλλευτεί.

Ετικέτες