ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 22 ΜΑΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Ανάγκη συμβιβασμού

Γενικά

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να αναδείξει προβλήματα στη δουλειά σου και στη σχέση σου με ένα ισχυρό πρόσωπο ή να σε «φορτώσει» με επιπλέον καθήκοντα. Σε κάθε περίπτωση, οφείλεις να δώσεις μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες και τους τύπους.

Παράλληλα, με τον Άρη στον Υδροχόο, ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, στον αντίποδα όμως όλα συνηγορούν σε μια ανανέωση ή διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου με νέες γνωριμίες. Ίσως, μάλιστα, ένα πρόσωπο να σου κάνει «κλικ» είτε με τις απόψεις του είτε με τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά του.

ΤΑΥΡΟΣ

Σκληρή διαπραγμάτευση

Γενικά

Ο Άρης στον Υδροχόο προάγει τις φιλοδοξίες σου κι είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε μάλλον παρορμητικές κινήσεις, που σίγουρα ενέχουν κάποιο ρίσκο, αλλά μπορεί να σου «βγουν». Επιπλέον, είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς με άτομα που βλέπουν τα πράγματα με πολύ διαφορετικό τρόπο, ενώ, ενδέχεται να υπάρξουν και κάποιες μεταπτώσεις στη σχέση σου με ένα ισχυρό πρόσωπο.

Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω αναδεικνύει τεχνικά προβλήματα που επιδρούν αρνητικά στις επαφές σου και τις μετακινήσεις σου δίνει όμως και το έναυσμα για να μελετήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει»!

Γενικά

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να σε φορτώσει με επιπλέον οικονομικές υποχρεώσεις, ίσως, μάλιστα, πρόκειται για την κάλυψη αναγκών που δεν είναι δικές σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα ωφεληθείς από μια πώληση ή την ενοικίαση εξοπλισμού-αντικειμένων.

Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε θέλει πιο «ζεστό/η» στις πνευματικές αναζητήσεις σου, όσον αφορά όμως στις εξωστρεφείς δράσεις σου και ιδιαίτερα τις μετακινήσεις σου, αναμένεται να προκύψουν εμπόδια ή εντάσεις, που σίγουρα θα θέσουν σε δοκιμασία την υπομονή αλλά και τα αντανακλαστικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιέσεις από τους άλλους

Γενικά

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω αναδεικνύει πιέσεις και προβλήματα ατόμων που νοιάζεσαι για αυτά, ενώ σε καλεί να είσαι πολύ προσεκτικός/η έως αρνητικός/η στην προοπτική μιας συνεργασίας. Επιπλέον, είναι πιθανό να βρεθείς σε ένα μάλλον πληκτικό περιβάλλον, στα πλαίσια μιας υποχρέωσής σου.

Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε καλεί να «κυνηγήσεις» μια οικονομική προοπτική, ξεπερνώντας τους όποιους δισταγμούς σου. Βέβαια, μπορεί να υπάρξουν και καταστάσεις εν δυνάμει προβληματικές, αν, αντί για το ένστικτό σου, ακολουθήσεις τις συμβουλές των άλλων.

ΛΕΩΝ

Στα πρόθυρα σύγκρουσης

Γενικά

Ο Άρης στον Υδροχόο επηρεάζει άμεσα τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως βρεθείς ενώπιον αντιδράσεων που ναι μεν δεν έχουν λογική, αλλά δεν μπορείς και να τις προσπεράσεις. Ωστόσο, μη βιαστείς να τις πάρεις «ζεστά» ή να βασιστείς σε αυτές, αφού σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν από μόνα τους.

Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω αυξάνει το αίσθημα ευθύνης σου κι είναι πιθανό να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε ένα πρόσωπο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρώτα οι υποχρεώσεις

Γενικά

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να ασχοληθείς με τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου. Επιπλέον, καλείσαι να περιορίσεις στο ελάχιστο τις «χαλαρές» στιγμές σου, δίνοντας προτεραιότητα στις υποχρεώσεις σου.

Παράλληλα, με τον Άρη στον Υδροχόο καλείσαι να δώσεις προτεραιότητα σε οτιδήποτε αφορά στη σωματική ή ψυχική σου ευεξία, ενώ ως προς τις εξωτερικές δράσεις σου, δεν αποκλείεται να «σκοντάψεις» πάνω σε αστάθμητους παράγοντες ή σε ένα παρασκήνιο που θα σε εμποδίσει να προχωρήσεις τα επαγγελματικά σχέδια σου.

ΖΥΓΟΣ

Προβλήματα προς επίλυση

Γενικά

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να σου φέρει μια στενοχώρια σχετική με ένα οικείο σου πρόσωπο ή κάτι περιουσιακό. Ευνοεί, ωστόσο, ένα ξεσκαρτάρισμα αντικειμένων στον χώρο σου ή εργασίες «νοικοκυρέματος».

Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο τονίζει τον ερωτισμό σου, αλλά και τις δημιουργικές εμπνεύσεις σου, όσον αφορά όμως στις πιο εξωστρεφείς σου δράσεις και τις επαφές σου με τον «έξω κόσμο» είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν ανταγωνισμοί και πολλά «σκαμπανεβάσματα». Επιπλέον ένα «θέμα» με αγαπημένο σου πρόσωπο είναι ικανό να σε απορυθμίσει εντελώς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Εκτελούνται έργα»

Γενικά

Ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει σε μια αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Ακόμη όμως κι αν πολλά από αυτά που θα συμβούν δε σου αρέσουν, πρόσεξε, μήπως προβείς σε κινήσεις, που, αντί να λύσουν το όποιο πρόβλημα, θα το επιδεινώσουν.

Επιπλέον, οι συνθήκες παραπέμπουν στην ανακατασκευή του προσωπικού σου χώρου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να σοβαρευτείς και να κάνεις ασκήσεις… υπομονής, αφού αναμένεται να προκύψουν καθυστερήσεις ή μπλοκαρίσματα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικές πιέσεις

Γενικά

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε αναγκάζει να ξεχάσεις για λίγο τις ανέσεις σου και σε καλεί να είσαι τυπικός/η και προσεκτικός/η στις οικονομικές συναλλαγές σου.

Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο αναμένεται να εντείνει τις επαφές ή τις μετακινήσεις σου, δεν αποκλείεται όμως κατά τη διάρκεια της ημέρας να υπάρξουν και διαστήματα πλήρους απραξίας, που θα σου επιστρέψουν να ανασυγκροτηθείς και να αναλάβεις τις δυνάμεις σου. Σε κάθε περίπτωση, θα περάσεις καλύτερα, αν ακολουθήσεις την ροή των πραγμάτων και αν δεν πιέζεις τις καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σύνεση και σοβαρότητα

Γενικά

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε κάνει πιο φιλότιμο/η και λεπτολόγο/η, κάτι που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο τόσο σε μια εξονυχιστική μελέτη στοιχείων ή δεδομένων, όσο και σε εργασίες της… υπομονής!

Παράλληλα βέβαια, στις εξωστρεφείς δράσεις σου αναμένονται εμπλοκές και καθυστερήσεις, εκτός κι αν πασχίσεις για μια υπόθεση που δεν είναι δική σου, δίνοντας τις αναγκαίες λύσεις. Επιπλέον, ο Άρης στον Υδροχόο ενδέχεται να συμβάλλει σε οικονομικά σκαμπανεβάσματα, ακόμη όμως κι αν προς στιγμή χάσεις κάτι, θα αποζημιωθείς από μια νέα επιτυχία ή κατάκτηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχε γνώση των ορίων σου

Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου προδιαθέτει για νέα ξεκινήματα, αλλά όσο βέβαιο είναι το ότι μπορείς να «φορτσάρεις» και να πετύχεις κάτι σπουδαίο σε σύντομο χρόνο, άλλο τόσο αβέβαιη είναι η χρονική διάρκεια της επιτυχίας σου, γι’ αυτό σε συμφέρει να κυνηγήσεις βραχυπρόθεσμους στόχους.

Επιπλέον, πρόσεξε, μήπως η βιασύνη σου σε ρίξει τελικά στο… κρεβάτι του πόνου! Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να είσαι και τυπικά εντάξει στη δουλειά σου, ανεξάρτητα με το τι κάνουν οι άλλοι, ενώ η μέρα προσφέρεται και για να βάλεις σε μια τάξη τη διατροφή σου.

ΙΧΘΥΕΣ

 Όχι άλλες θυσίες

Γενικά

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να «θυσιαστείς» στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας, αν όμως αφήσεις τα πράγματα στους άλλους, το αποτέλεσμα θα σε απογοητεύσει. Επιπλέον, ένας φίλος ή μια φίλη φαίνεται να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες και τον προγραμματισμό στη δουλειά σου, εξ αιτίας συμπεριφορών ή επιλογών που υπαγορεύονται από «σκοτεινά» κίνητρα κι εδώ δεν έχεις παρά να ψάξεις για τους… συνωμότες! Ακόμα, οφείλεις να επικεντρωθείς σε θέματα υγείας και διατροφής.

Ετικέτες