ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Ξεκίνημα

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε αναγκάζει να «ξεβολευτείς», προκειμένου να αντιμετωπίσεις κάποιες έκτακτες καταστάσεις, είτε τα καταφέρεις είτε όχι. Σε κάθε περίπτωση όμως, σε αναδεικνύει σε πρωταγωνιστή της ημέρας κι ό,τι κερδίσεις, θα σου πιστωθεί. Μάλιστα -και παρά τον εκνευρισμό που θα δημιουργήσεις στους γύρω σου- οφείλεις να κινηθείς με βάση τα δικά σου «πιστεύω» και να εκφράσεις την αλήθεια σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις για την καριέρα σου ή τουλάχιστον μια «εύφημο μνεία» για τις προσπάθειές σου.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε μεταβατική περίοδο κι όλα είναι ανοιχτά. Να θυμάσαι, ωστόσο, ότι κάτω από τις παρούσες συνθήκες, οι καβγάδες είναι το ίδιο εύκολοι με τις αγκαλιές, ενώ η επισημοποίηση μιας σχέσης θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε μελλοντικές εμπλοκές με ανταγωνιστές!

ΤΑΥΡΟΣ

Αποκαλύψεις

Γενικά
Με τον Ερμή στον 9ο φυσικό «οίκο» σου καλείσαι να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα, σε ζητήματα σχετικά με ταξίδια, σπουδές ή την επιμόρφωσή σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα εργαλείο ή μια συσκευή. Επιπλέον, αναμένεται να μάθεις κάποιες ιδιαίτερα χρήσιμες πληροφορίες. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να ξαποστάσεις, κυρίως αν αντιληφθείς ότι οι δυνάμεις σου σε έχουν προδώσει. Από την άλλη πλευρά, μπορεί κι αυτή να συμβάλλει σε μια σειρά χρήσιμων αποκαλύψεων, όπως και στη σύναψη μιας μυστικής συμφωνίας.

Ερωτικά

Ένα πρόσωπο από τον χώρο της εργασίας σου ανανεώνει το ενδιαφέρον σου και σου βάζει ιδέες για κάτι πιο μόνιμο, που όμως δύσκολα θα έρθει. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα έχεις την ευκαιρία να την ενδυναμώσεις μέσα από κοινές δράσεις και αμοιβαίες εξυπηρετήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στροφή στον ρεαλισμό

Γενικά

Ο Ερμής στον Αιγόκερω σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, με μόνη προϋπόθεση να κάνεις μια «στροφή» στον ρεαλισμό, προσπερνώντας προσωπικές συμπάθειες που τελικά σου κάνουν ζημιά. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια «κομβική» οικονομική πληροφορία, αλλά και να ρυθμίσεις μια φορολογική υπόθεσή σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό ενδεχομένως να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, φέρνοντάς σε κοντά σε άτομα που θα συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου. Φρόντισε μόνο να μην αναλωθείς αποκλειστικά σε κουτσομπολιά!

Ερωτικά

Αν αναζητάς κάποιου είδους «δυνατή» εμπειρία, μπορείς να την έχεις, είτε σε ταξίδι είτε στη δουλειά σου, αλλά να θυμάσαι ότι πρόκειται για κάτι που αφορά στο «σήμερα» κι όχι στο «αύριο». Αν, πάλι, δεν έχεις καμία όρεξη για… τέτοια, το πιθανότερο είναι να σε παρενοχλήσουν σεξουαλικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυναμική ισορροπία

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό προωθεί τα σχέδιά σου και σίγουρα, ύστερα από ποικίλες «ζυμώσεις» με διαφωνούντες, μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες, ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, είτε επαγγελματικά είτε κοινωνικά. Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω αναμένεται να διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, ίσως, μάλιστα, γίνει προάγγελος μιας επωφελούς συμφωνίας. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που είναι ικανά να δώσουν λύσεις στα όποια προβλήματά σου ή να ενημερωθείς έγκαιρα για τα τεκταινόμενα.

Ερωτικά
Η ανασφάλειά σου ή ένας φόβος μοναξιάς μπορεί να σε οδηγήσει σε μια επιλογή που δε σου ταιριάζει πραγματικά, αλλά σε καλύπτει προσωρινά. Χαλάρωσε λοιπόν και σκέψου, ότι πρώτον δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν και δεύτερον κάθε πράμα στην… ώρα του!

ΛΕΩΝ

Πληροφόρηση

Γενικά
Ο Ερμής στον Αιγόκερω δημιουργεί ένα θετικό πλαίσιο για τις εργασιακές σου σχέσεις και πιθανόν, τελικά, κάποια πράγματα που φάνταζαν δύσκολα, να γίνουν με τη συνδρομή των ειδικών ή κάποιων που γνωρίζουν καλά τα «κατατόπια», αρκεί να βρεις για τον καθένα το σωστό πόστο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό, ευνοεί τα ταξίδια, ενώ προωθεί και εξελίσσει τα ενδιαφέροντά σου, από τα πιο επιστημονικά, μέχρι εκείνα που έχουν πρακτική αξία για την καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να αποκομίσεις χρήσιμες πληροφορίες επί… παντός επιστητού!

Ερωτικά
Η παροιμία λέει ότι «στην βράση κολλάει το σίδερο», κάτι που θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου στην περίπτωση που θέλεις πραγματικά να βιώσεις κάτι «μοναδικό». Ξεπέρασε, λοιπόν, τις επιφυλάξεις ή τη σοβαροφάνειά σου και κάνε αυτό που νιώθεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επενδυτικές κινήσεις

Γενικά
Ο Ερμής στον Αιγόκερω στρέφει το ενδιαφέρον σου σε δράσεις που σε ευχαριστούν και συνάμα απελευθερώνουν τη δημιουργικότητά σου. Ίσως, μάλιστα, φανείς ανέλπιστα τυχερός/η στις επιδιώξεις σου ή προβείς σε μια επενδυτική κίνηση που θα αποδώσει. Επιπλέον, ενδέχεται να συζητήσεις διεξοδικά θέματα που αφορούν στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό πιθανόν να αυξήσει κατακόρυφα την καταναλωτική σου διάθεση κι εδώ είναι που χρειάζεται κάποιο μέτρο, ώστε να μην «μπατάρει» ο ισολογισμός σου!

Ερωτικά
Όλα συνηγορούν σε ένα νέο ξεκίνημα κι αν είσαι μόνος/η ίσως «πέσεις» πάνω στον «άνθρωπό σου» εντελώς τυχαία, φαίνεται, μάλιστα, να πρόκειται για ένα σχετικά νεαρό άτομο. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση καλείσαι να συζητήσεις με το ταίρι σου για το πώς θα γίνει καλύτερη η συμβίωσή σας.

ΖΥΓΟΣ

Ειρηνοποιός

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας τόσο επάνω σου, όσο και στις συνεργασίες σου, γι’ αυτό οφείλεις να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, επιτυγχάνοντας δημιουργικές συνθέσεις αντίθετων απόψεων, αλλά και «παντρολογήματα» μεταξύ αντιφρονούντων, εμμένοντας στις ομοιότητες κι όχι στις διαφορές. Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερωπρομηνύει θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν την αναδιάρθρωση του χώρου σου και την προμήθεια εξοπλισμού.

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, ενδέχεται να προκύψουν μικρές διαφωνίες ή προστριβές με τον άνθρωπό σου, είτε για οικονομικά θέματα είτε για ζητήματα συμπεριφοράς, αλλά όλα μπορεί να ξεχαστούν ύστερα από μια ερωτική «συνομιλία», που θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λειτουργικές εφαρμογές

Γενικά
Ο Ερμής στον Αιγόκερω αναμένεται να εμπλουτίσει την καθημερινότητά σου με λειτουργικές δράσεις και επαφές. Ίσως, μάλιστα, λάβεις μια χρήσιμη είδηση-πληροφορία, αλλά και να βελτιώσεις την τεχνική σου ή το μορφωτικό σου επίπεδο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό θα σε βοηθήσει να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου, αρκεί να πηγαίνεις βήμα-βήμα, αφού στην αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει μια πολυδιάσπαση που θα σε κρατήσει κάπως πίσω. Επιπλέον, οφείλεις να επικεντρωθείς και στην υγεία-διατροφή σου, προβαίνοντας στα δέοντα.

Ερωτικά
Όλα είναι ανοικτά
 και υπό διεκδίκηση! Προσπάθησε, ωστόσο, να μη μπλεχτείς σε «διπλές» καταστάσεις κι αν αντιληφθείς κάτι τέτοιο από την πλευρά του συντρόφου σου, μη μείνεις στα κοινωνικά προσχήματα, αφού μάλλον ήρθε η ώρα να «πάρει πόδι»!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δημιουργικά ενδιαφέροντα

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό σε βοηθά να περάσεις «γεμάτες» στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, έστω κι αν προς στιγμή υπάρξουν κάποιες «αψιμαχίες» ή διαφωνίες. Επιπλέον, σε καλεί να αναπτύξεις τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα και να τα μοιραστείς με φίλους και γνωστούς, ενώ δεν αποκλείεται να αποκομίσεις κέρδη μέσα από ένα παιχνίδι. Παράλληλα, αν κινηθείς ρεαλιστικά και έξω από περιττούς συναισθηματισμούς, ο Ερμής στον Αιγόκερω μπορεί να σου φέρει μια οικονομική επιτυχία, που θα σου επιτρέψει να αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ.

Ερωτικά
Θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου, ιδιαίτερα αν ταξιδέψετε ή βγείτε έξω με παρέα. Αν, πάλι, είσαι ακόμη ελεύθερος/η, ίσως αρχίσουν να σου μπαίνουν ιδέες για το… τέλος της εργένικης ζωής σου, μετά από μια «σούπερ» εμπειρία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποτελεσματικότητα

Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ πιο αποτελεσματικό/η στις προσπάθειές σου και αναδεικνύει τα νοητικά προτερήματά σου, ίσως μάλιστα η επιμονή σου στις λεπτομέρειες να κάνει τη διαφορά. Επιπλέον, αυξάνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με σκοπό την επίτευξη ενός συγκεκριμένου σκοπού. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Κριό μπορεί να προβείς σε αλλαγές στον χώρο σου, αλλά και να διευθετήσεις ένα περιουσιακό σου ζήτημα. Κι αν υπάρξουν τυχόν αντιδράσεις από τους οικείους σου, δεν έχεις παρά να «τους πιάσεις στο φιλότιμο»!

Ερωτικά
Τουλάχιστον για σήμερα έχεις μεγάλη… ρέντα, αλλά με δεδομένους τους πειρασμούς μπορείς εύκολα να πέσεις στην «παγίδα» μιας «παράλληλης» κατάστασης. Καλά είναι, λοιπόν, τα «μεγάλα πάθη», ωραίες και οι απολαύσεις, αρκεί να μην δημιουργούν περαιτέρω προβλήματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πήγαινε-έλα!

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό πολλαπλασιάζει τις δράσεις σου και το «μενού» της ημέρας εμπεριέχει επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια, σπουδές και ποικίλες συζητήσεις που εξάπτουν το ενδιαφέρον σου και σε τροφοδοτούν με χρήσιμες πληροφορίες. Ακόμη, ενδέχεται να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να αποκτήσεις κάποια αξεσουάρ που θα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη. Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω θα σου αποκαλύψει κάποια χρήσιμα μυστικά, ενώ μπορεί να έχει θετικές επιπτώσεις και στα επαγγελματικά σου ή τις εργασιακές σχέσεις σου.

Ερωτικά
Είσαι το… αντικείμενο πολλών πόθων κι αν ενδώσεις στον πειρασμό, είναι βέβαιο πως θα «συγκλονιστείς»! Αν όμως ζητάς κάτι περισσότερο από μια περιπέτεια ή θέλεις μια σχέση που να σε αντιπροσωπεύει πλήρως και να μην σου δημιουργεί προβλήματα ανταγωνισμού, μάλλον θα πρέπει να περιμένεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Τρύπια… τσέπη!

Γενικά
Με τον Ερμή στον Αιγόκερω αυξάνονται οι πιθανότητές σου για να προσελκύσεις άτομα με κοινές αντιλήψεις, που μάλιστα χαρακτηρίζονται από ένα πρακτικό πνεύμα, χωρίς να σου «φορτώνονται» συναισθηματικά. Επιπλέον, καλείσαι να «παίξεις» πιο ομαδικά ή να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Κριό να επηρεάζει τα οικονομικά σου, αναμένονται αρκετά σκαμπανεβάσματα και καλό είναι να περιορίσεις την καταναλωτική σου διάθεση, αγοράζοντας μόνον εκείνα που σου χρειάζονται πραγματικά!

Ερωτικά
Αυτήν την περίοδο ελκύεις τις παρασκηνιακές καταστάσεις σαν μαγνήτης κι αν είσαι μόνος/η, μην μπαίνεις καν στον κόπο να κάνεις όνειρα επισημοποίησης για μια υπόθεση που εξελίσσεται κρυφά. Μπορείς όμως να το… γλεντήσεις δεόντως, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Ετικέτες