ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 23 ΜΑΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Εξασφάλισε τις τυπικές προϋποθέσεις

Γενικά
Ο Ήλιος στους Διδύμους αναμένεται να αυξήσει τους προβληματισμούς σου, δίνοντας σου την ώθηση να αναπτύξεις την πνευματικότητα σου ή να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. Ωστόσο σε σχέση με τις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου οφείλεις να κρατήσεις μικρό καλάθι και να κινηθείς αργά και μεθοδικά, τσεκάροντας την επάρκειά σου σε έγγραφα αλλά και στον εξοπλισμό που θα χρειαστείς για τις συναλλαγές σου. Παράλληλα όμως, ο Ερμής στον Ταύρο σε ευνοεί σε οικονομικά και περιουσιακά θέματα και είναι πιθανό να «δέσεις» μια σχετική υπόθεσή σου.

Ερωτικά
Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε ωθεί να αλλάξεις το καθεστώς της προσωπικής σου ζωής, επιλέγοντας μάλιστα μια προοπτική διόλου «συμφέρουσα» αλλά που επαναφέρει κι εκπληρώνει αυτά που έχεις εγκαταλείψει στο όνομα ενός κακώς εννοούμενου ρεαλισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

«Φύλαγε τα ρούχα σου…»

Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε κάνει πιο επικοινωνιακό κι είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με αρκετό κόσμο. Επιπλέον, μπορείς να προχωρήσεις σε μια συμφωνία.
Παράλληλα όμως, ο Ήλιος στους Διδύμους σε ωθεί να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου αλλά και την οικονομική σου πολιτική, με βάση τα δικά σου κριτήρια κι όχι εκείνα των άλλων. Και είτε πρόκειται για την διαφύλαξη των αποθεματικών σου, είτε για μια «ενοχλητική» απώλεια ή υποχρέωση, το μήνυμα των ουρανών συνοψίζεται στην παροιμία «φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά»!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να συμβάλλει σε πρωτόγνωρες ερωτικές εμπειρίες, αρκεί να βοηθήσεις κι εσύ ξεχωρίζοντας τις πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες σου, από τα απωθημένα σου. Επιπλέον, φαίνεται να σου ετοιμάζει κάτι… κρυφό, που σύντομα θα βγει στο φως!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απολογισμός των πεπραγμένων

Γενικά
Ο Ήλιος στο ζώδιο σου σηματοδοτεί μια «στάση» στην ζωή σου, με σκοπό να κάνεις έναν απολογισμό στα πεπραγμένα σου και να λάβεις τις αποφάσεις σου. Αντίθετα, αν πας «κόντρα στο ρεύμα» και αποπειραθείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, χωρίς μάλιστα να έχεις προβεί στις αναγκαίες διορθώσεις, το πιθανότερο είναι να αποτύχεις, εξ αιτίας της ανεπάρκειάς σου ή κάποιων «άτυχων» συγκυριών που δεν ορίζεις εσύ. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να δεις άγνωστες πτυχές μιας οικονομικής υπόθεσης σου αλλά και να μάθεις ένα πολύ… διαφωτιστικό μυστικό!

Ερωτικά
Επιδιώκεις να καλύψεις ταυτόχρονα μια σειρά από ανάγκες και «προαπαιτούμενα» που είναι μάλλον δύσκολο να τα βρεις σε έναν άνθρωπο! Επιπλέον, στην παρούσα φάση είναι πιο πιθανό να επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος, παρά να «πέσεις διάνα»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρες τι διαμείβεται στο παρασκήνιο

Γενικά
Ο Ερμής στον Ταύρο σε κάνει πιο πρακτικό στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κάτι που σίγουρα θα αφήσει το θετικό αποτύπωμά του στην καθημερινότητά σου.
Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους σε ωθεί να διερευνήσεις κρυφές καταστάσεις και να ασχοληθείς με ποικίλα μυστήρια, δίνοντας τις δικές σου απαντήσεις κι εδώ τα καλά νέα είναι ότι θα μπορέσεις να ξεσκεπάσεις κάποιες «υπόγειες διαδρομές». Ωστόσο μην αμελήσεις να ασχοληθείς με την υγεία και την διατροφή σου, αφού αν δεν πάρεις τώρα τις αποφάσεις σου, σύντομα θα «τρέχεις και δεν θα φτάνεις»!

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας απέναντί σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε να «κυλήσεις» σε ένα πάθος που δεν θα μπορέσεις να διαχειριστείς εύκολα κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, καλύτερα να μην μπλέξεις. Επιπλέον, ίσως σου γίνει «κρούση» από ένα πρόσωπο που σε βλέπει ως «όχημα ανέλιξης»!

ΛΕΩΝ

Συλλογική ευθύνη

Γενικά
Ο Ερμής στον Ταύρο προάγει την καριέρα σου κι είναι πιθανό να συναντηθείς με ένα σημαίνον πρόσωπο, που θα την προωθήσει ή θα σε συμβουλέψει σωστά. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους σε πιέζει να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, παίρνοντας επάνω σου ευθύνες που δεν σου αναλογούν κι εδώ το πρόβλημα είναι ότι πέρα από τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις, θα βρεθείς ενώπιον φαινομένων αχαριστίας και «γαϊδουριάς»! Επιπλέον, ίσως μάθεις κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη σου ή απογοητευτείς από μια άδικη κριτική που θα σου ασκηθεί.

Ερωτικά
Επικοινωνιακά πας καλά, ωστόσο ο Κρόνος στον 5ο φυσικό οίκο σου σε κρατά μακριά από «ανάλαφρες» περιπέτειες κι ίσως σε αυτήν την φάση η μοναξιά να σου κάνει καλό. Παράλληλα, σε καλεί να «ζυγίσεις» τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής, παίρνοντας τις δέουσες αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τεστάρονται οι ικανότητές σου

Γενικά

Ο Ήλιος στους Διδύμους σε καλεί να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να εγκαταλείψεις κάθε πολιτική που μέχρι σήμερα έχει αποδειχθεί ατελέσφορη στην καριέρα σου, ίσως μάλιστα οφείλεις να «σπάσεις» φόρμες και ταμπού που τελικά εξυπηρετούν άλλους κι όχι εσένα. Εξ άλλου, στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι «κι ο άγιος φοβέρα θέλει»! Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που «πατάνε γερά στη γη»και θα συνεισφέρουν θετικά στην ζωή σου. Επιπλέον είναι πιθανό να ταξιδέψεις ή να κάνεις διαδοχικά ραντεβού για ένα οικονομικό-επαγγελματικό θέμα σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό «ανεβάζει» κι άλλο την σεξουαλικότητα σου, εμπλουτίζοντας την με… μπόλικο συναίσθημα αλλά και πάθος! Φρόντισε λοιπόν να έχεις πλάι σου τον κατάλληλο άνθρωπο, ώστε να απολαύσεις τον έρωτα σου χωρίς ζήλειες και δυσάρεστα απρόοπτα.

ΖΥΓΟΣ

Με οδηγό τα «πρέπει» σου

Γενικά
Ο Ήλιος στους Διδύμους σε περνάει από «εξετάσεις» κι ανάλογα με το πόσο καλά γνωρίζεις ή έχεις «δουλέψει» τα θέματά σου, θα είναι και τα αποτελέσματά σου. Επιπλέον η ημέρα είναι κατάλληλη για διαβάσματα, μελέτες και εργασίες ταξινόμησης, όχι όμως για επαφές και μετακινήσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα, που μπορεί να «κολλήσουν» ή να παρεμποδιστούν. Γενικότερα, στην παρούσα φάση τα «πρέπει» προηγούνται των «θέλω» σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο σε θέλει πρακτικό και ρεαλιστή στα οικονομικά σου, ώστε να θέσεις τις βάσεις μιας νέας πορείας.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σηματοδοτεί μια νέα φάση στην προσωπική σου ζωή, καλώντας σε να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση που μπορεί να αλλάξει πολλά. Έτσι λοιπόν, είτε είσαι μόνος/η, είτε δεσμευμένος/η, δεν θα πρέπει πια να θεωρείς τίποτα ως δεδομένο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάλυψη των υποχρεώσεών σου

Γενικά
Ο Ερμής στον Ταύρο σε ωθεί να συμμετάσχεις σε διαβουλεύσεις και συνεννοήσεις, που σίγουρα μπορούν να καταλήξουν σε μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία. Επιπλέον μπορείς να εξασφαλίσεις έναν ισχυρό σύμμαχο. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στους Διδύμους δεν ευνοεί σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, ενώ αν δεν προσαρμοστείς έγκαιρα στην «σκληρή» οικονομική πραγματικότητα που βιώνεις, το πιθανότερο είναι να «τρέχεις» πίσω από τις εξελίξεις, χωρίς να πετυχαίνεις κάτι ουσιαστικό. Μπορεί όμως να ωφεληθείς από μια πώληση ή την απαλλαγή σου από κάποια βάρη.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε ενδέχεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που ανταποκρίνεται τόσο στις βαθιές σου επιθυμίες αλλά επιπλέον και σε πρότυπα που καθορίζουν τις επιλογές σου. Αν τώρα σου… θυμίζει έντονα και κάποιον/α, αυτή είναι μια άλλη ιστορία!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπελάδες εν όψει!

Γενικά
Ο Ήλιος στους Διδύμους αυξάνει τις πιέσεις που δέχεσαι από τους άλλους, με συνέπεια να οδηγήσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου σε ένα προσωρινό αδιέξοδο. Στην περίπτωση δε, που σου γίνει μια πρόταση να θυμάσαι ότι η εν λόγω υπόθεση δεν θα προχωρήσει χωρίς… μπελάδες! Επιπλέον, αναμένεται να επηρεάσει συνολικά την διάθεσή σου κάνοντας την πιο απαισιόδοξη ή μελαγχολική. Παράλληλα όμως, ο Ερμής στον Ταύρομπορεί να σε αποζημιώσει με ένα έξτρα εισόδημα από την δουλειά σου ή με μια επαγγελματική εξέλιξη που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ πιο ασφαλής.

Ερωτικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας, με το οποίο μάλιστα μπορεί να υπάρξει και μια επαγγελματική συνεργασία. Ωστόσο, όπως θα διαπιστώσεις σύντομα «δεν χωρούν δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η υγεία πάνω απ’ όλα!

Γενικά
Ο Ήλιος στους Διδύμους δημιουργεί νέες πιέσεις στα εργασιακά σου κι ίσως να επιφορτιστείς με επιπλέον ευθύνες χωρίς να λάβεις σπουδαία ανταλλάγματα ή να υποστείς μια κριτική για κάτι που δεν φταις. Αν πάλι ψάχνεις για δουλειά, θα «μετρήσει» κυρίως η εμπειρία σου. Επιπλέον καλείσαι να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα υγείας ή διατροφής, αφήνοντας ενδεχομένως πίσω σου κάποιες κακές συνήθειες. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Ταύρο θα σε φέρει πιο κοντά με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ ευνοεί και τις κερδοσκοπικές δραστηριότητες.

Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη στον Κριό σου υπόσχεται μια «κοκούνινγκ» εμπειρία με τον άνθρωπο σου, ο Ερμής στον φυσικό «οίκο» των ερώτων σου, αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα και για την περίπτωση που θα θελήσεις να «παίξεις», αναζητώντας ένα νέο ταίρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δώσε πρακτικές λύσεις

Γενικά
Ο Ερμής στον Ταύρο σε ωθεί να κάνεις πιο λειτουργικό τον χώρο σου αλλά και να φροντίσεις για την επαρκή τροφοδοσία σου σε όσα χρειάζονται στο σπίτι και την οικογένειά σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στους Διδύμουςσε πιέζει να ασχοληθείς με τα λάθη ή τα προβλήματα αγαπημένων σου προσώπων, ξεκινώντας ίσως από τα παιδιά σου. Και παρά την όποια απογοήτευσή σου, δεν θα ήταν σοφό από την πλευρά σου να καταλογίσεις ευθύνες σε μια φάση που εκείνο που χρειάζονται περισσότερο είναι η στήριξή σου και η πρακτική συμβολή σου στα όσα αντιμετωπίζουν.

Ερωτικά
Μπορεί η Αφροδίτη στον Κριό να σου «ανοίγει πόρτες», ωστόσο ο Κρόνοςενδέχεται να συμβάλλει σε ένα «πάγωμα» των εξελίξεων, με σκοπό να πάρεις τις αποφάσεις σου αλλά εκείνες που βρίσκονται κοντά στην δική σου αλήθεια και δεν καθρεφτίζουν τις ενοχές και τις ανασφάλειές σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Τακτοποίησε τα του οίκου σου

Γενικά
Ο Ήλιος στους Διδύμους σηματοδοτεί την λήψη αναγκαίων αποφάσεων στο σπίτι ή την οικογένειά σου, φρόντισε ωστόσο να μην τα πάρεις όλα πάνω σου, αφήνοντας τους άλλους απλά να σε… κριτικάρουν! Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για τακτοποίηση και την «επιβολή της τάξης» στον χώρο σου. Αντίθετα σε περιουσιακά ζητήματα, το καλύτερο που μπορείς να πετύχεις είναι είτε μια πώληση, είτε ένα «πάγωμα» των εξελίξεων. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Ταύρο θα εμπλουτίσει τις παραστάσεις σου και σου προσφέρει πάμπολλες πληροφορίες με χρηστική αξία.

Ερωτικά
Με αφορμή είτε ένα ταξίδι, είτε ένα μήνυμα που θα λάβεις, φαίνεται να μπαίνουν οι βάσεις για να ανοίξει ένας νέος κύκλος στα προσωπικά σου, αρκεί κι εσύ να αφήσεις πίσω σου «παγιωμένες» θέσεις και πεποιθήσεις, που επανειλημμένα έχουν σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου.

 

Ετικέτες