ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Σε κρίσιμη καμπή

Με την σύνοδο Άρη-Πλούτωνα στον 10ο ηλιακό οίκο σου, ενδέχεται να βρεθείς προ τετελεσμένων, είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά σου και ίσως αναγκαστείς να πάρεις μια δύσκολη απόφαση για το μέλλον σου. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις άγνωστες «ατραπούς», αφού μπορεί να εγκυμονούν κινδύνους.

Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί τα οικονομικά σου και πιθανόν να λάβεις μια έκτακτη «επιχορήγηση» ή ένα δώρο. Ακόμα, η ημέρα προσφέρεται για αγορές, έστω κι αν το… μάτι σου πέφτει σε ό,τι πιο ακριβό κυκλοφορεί, αφού θα είναι και καλό!

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει και η «σκοτεινή πλευρά»

Ο Δίας απέναντί σου αλλά και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου (έστω και στα… τελευταία της) χαλαρώνουν πολλές από τις πιέσεις που δέχεσαι, επιτρέποντάς σου να δεις τη ζωή πιο αισιόδοξα. Κι εκείνο που θα διαπιστώσεις πρώτα απ’ όλα είναι ότι με τη συνδρομή των γύρω σου, πράγματα που σου φάνταζαν δύσκολα μοιάζουν πλέον με «παιχνιδάκι»!

Παράλληλα όμως, η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η και με δυσάρεστες καταστάσεις που δεν… ξεγίνονται ή με κάποια «σκοτεινή» πλευρά, όπου κυριαρχούν οι υπονομεύσεις και η «βρωμιά».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έλκεις τους… παρανόμους!

Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα σε ωθεί να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα στα χρήματα και τα περιουσιακά σου στοιχεία, ώστε να μην πέσεις θύμα μιας οικονομικής υπονόμευσης ή της δράσης παρανόμων. Ίσως, μάλιστα, να είσαι εσύ αυτός/η που θα αποκαλύψει μια τέτοια δράση.

Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να ξεκουραστείς, ενώ μπορεί και να σου δώσει έναν θετικό «οιωνό» σε σχέση με τα εργασιακά σου. Επιπλέον, με την Σελήνη στον Λέοντα θα πολλαπλασιαστούν οι επαφές σου, ενδεχομένως όμως και να «σπαταληθείς» σε «ανάλαφρες» συζητήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σου ζητούν πολλά

Με την σύνοδο Άρη-Πλούτωνα, αυτά που σου ζητούνται στα πλαίσια μιας συνεργασίας είναι «too much», αφού περιορίζουν ασφυκτικά την ελευθερία των κινήσεών σου. Ίσως, μάλιστα, βρεθείς προ τετελεσμένων, έχοντας -και σωστά- την αίσθηση πως σε  εκβιάζουν.

Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό σε καλεί να αναπτύξεις τα ενδιαφέροντά σου, πλαισιωμένος/η από αγαπημένα πρόσωπα. Επιπλέον, θα σε βοηθήσει να περάσεις καλύτερα, οπότε βάλε από τώρα στην άκρη όλα αυτά που μπορεί να σε πίκραναν και δες τη ζωή σου με χαμόγελο!

ΛΕΩΝ

Όχι στα… ανθυγιεινά!

Ο Δίας στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τους «δικούς σου» ανθρώπους, ξεπερνώντας όλα αυτά που έχουν δυσκολέψει τις σχέσεις σας το τελευταίο διάστημα. Ακόμη, σε καλεί να διαμορφώσεις ένα ευχάριστο και… πλούσιο περιβάλλον για σένα και τους οικείους σου.

Παράλληλα όμως, η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για κάποιου είδους «καταστροφή» στη δουλειά σου, αλλά και στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις ανθυγιεινά μέρη και οτιδήποτε μπορεί να επιβαρύνει την υγεία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρόσεξε πού πας και μπλέκεις!

Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα μπορεί να σε «σπρώξει» σε μια επιλογή που σε «δένει» στο άρμα ατόμων, που μπροστά στο κέρδος ή το συμφέρον τους δεν έχουν «μπέσα», ούτε ανθρωπιά. Επιπλέον, ίσως υπάρξει μια άσχημη εξέλιξη στα προσωπικά σου.

Παράλληλα όμως, ο Δίας στον Σκορπιό ίσως ικανοποιήσει απόλυτα τις κοινωνικές ανάγκες σου, διώχνοντας μακριά κάθε φόβο μοναξιάς. Ταξίδια, βόλτες, αλλά και διαδικτυακές αναζητήσεις ενδέχεται να συμβάλλουν στην απομάκρυνση κάθε έντασης και να ομορφύνουν την καθημερινότητά σου.

ΖΥΓΟΣ

Νέο κεφάλαιο

Με την σύνοδο Άρη-Πλούτωνα, πρέπει να κλείσεις ένα κεφάλαιο οριστικά και χωρίς πισωγυρίσματα, χωρίς βέβαια να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι δυσάρεστο, που θα σε αναγκάσει να το πράξεις.

Παράλληλα όμως, ο Δίας στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια σχετική οικονομική άνεση, η οποία με τη σειρά της θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να ικανοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες σου, αλλά και τις ανάγκες των αγαπημένων σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει την δημιουργικότητά σου, ενώ αν έχεις παιδιά, θα χαρείς από μια εξέλιξη στη ζωή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Δούλεψε» με το ένστικτό σου

Ο Δίας στο ζώδιό σου ανοίγει τις προοπτικές σου και βελτιώνει την ψυχολογία σου, αλλά δεν είναι δυνατό να εκπληρωθούν μονομιάς όλες σου οι επιθυμίες ή να αλλάξει ριζικά μια κατάσταση που σε προβληματίζει για καιρό.

Εξ άλλου, η πορεία των πραγμάτων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό κι από τη δική σου πολιτική κι αν ξεκινήσεις με την αξιοποίηση των ταλέντων σου, είναι σίγουρα μια καλή αρχή. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα εγκυμονεί κάποιους κινδύνους για τις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα στο… άγνωστο, το ένστικτό σου όμως μπορεί να σε προστατέψει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απλώσου μέχρι εκεί που φτάνεις

Με την σύνοδο Άρη-Πλούτωνα καλείσαι να επανεξετάσεις οικονομικές επιλογές και πολιτικές που δεν απέδωσαν ή σε έχουν φέρει σε αδιέξοδο. Μάλιστα, ίσως χρειαστεί να πάρεις μια «τελεσίδικη», όσο και δυσάρεστη απόφαση, υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να πέσεις στα «δίχτυα» κυκλωμάτων.

Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό μπορεί να σου φέρει καλά νέα για ένα εργασιακό σου ζήτημα, αλλά και να σε προστατέψει από δόλιες πρακτικές, έστω και την τελευταία στιγμή. Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα υγείας, θα βρεις γιατρειά, έστω κι αν σου κοστίσει κάπως!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έντονο πάθος

Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα στο ζώδιό σου «απαιτεί» να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, μαζί με τις κακές στιγμές του και να επικεντρωθείς σε μια νέα και αναγεννητική πορεία. Κι αν το πράξεις, τότε πραγματικά θα «αναστηθείς», ακόμη κι αν σε πρώτη φάση όλα τα προγνωστικά είναι σε βάρος σου, γι’ αυτό μη διστάσεις!

Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό ανανεώνει την κοινωνικότητά σου και ίσως γνωρίσεις κάποια πρόσωπα που αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Επιπλέον, ίσως μάθεις κάτι ευχάριστο για έναν φίλο ή μια φίλη που βρισκόταν σε δύσκολη θέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υπονομευτικές κινήσεις

Ο Δίας στον Σκορπιό αναδεικνύει τα προτερήματά σου και αναζωογονεί τις επαγγελματικές προοπτικές σου, ίσως, μάλιστα, πάρεις το «πράσινο φως» για να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο εργασιών, με την υποστήριξη κάποιου «ισχυρού».

Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα αναδεικνύει μεν το ερευνητικό σου δαιμόνιο, με αποτέλεσμα να βγουν στο φως ποικίλα μυστικά, από την άλλη πλευρά όμως πρόσεξε, μήπως βρεθείς μπλεγμένος/η σε «σκοτεινά» κυκλώματα. Επιπλέον, μπορεί να υποστεί ζημιά ο εξοπλισμός σου ή να πάθει κάτι ένα ζωάκι που αγαπάς.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιος/α σε χειραγωγεί

Με την σύνοδο Άρη-Πλούτωνα στον 11ο ηλιακό οίκο σου, ίσως μάθεις κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη, μπορεί όμως και να τον/την βγάλεις από τη ζωή σου, ύστερα από όσα θα υποπέσουν στην αντίληψή σου για τον τρόπο που κινείται.

Επιπλέον, αν συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, φαίνεται ότι έχεις να κάνεις με «θηρία», γι’ αυτό μην πας πολύ… κόντρα! Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό σου προσφέρει την ευκαιρία για ένα ταξίδι, που θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις και κάποια «πικάντικα» μυστικά.

Ετικέτες