ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Εσωτερική ζωή

Ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε στρέφει στο παρελθόν, ενώ μπορεί να συμβάλλει και σε σημαντικές βοήθειες από τους οικείους σου ή την συνέχιση μιας οικογενειακής παράδοσης. Επιπλέον όμως μπορεί να σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η αλλά και κυκλοθυμικό/η, με συνέπεια να ταλαιπωρήσεις τόσο τον εαυτό σου, όσο και τους γύρω σου.

Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει αστοχίες και ακυρώσεις στις εξωτερικές δράσεις σου, οπότε δεν έχεις παρά να επικεντρωθείς στο «μέσα» σου. Ίσως μάλιστα να δεις κι ένα «σημαδιακό» ή προφητικό όνειρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αίσθηση ευτυχίας

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε κάνει πιο δοτικό/η απέναντι σε αυτόν/ην που αγαπάς, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί εύκολα να πέσεις θύμα εξαπάτησης ή να αρχίσεις να κυνηγάς «φαντάσματα» στην προσωπική σου ζωή.

Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να «σκάψεις» μέσα σου για να βρεις τις αιτίες πραγμάτων που σε ταλαιπωρούν μέχρι σήμερα. Ίσως μάλιστα να πας πίσω στο χρόνο για να εντοπίσεις την άκρη του νήματος. Επιπλέον, αν ταλαιπωρείσαι από κάποιο θέμα υγείας καλό είναι να προσανατολιστείς σε μια παραδοσιακή θεραπευτική μέθοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάπου υπάρχει λάθος…

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε κάνει κάπως «αιθεροβάμονα» και επιρρεπή στα λάθη, οπότε τσέκαρε τις κινήσεις σου, για να μην «την πατήσεις», ιδιαίτερα σε ένα οικογενειακό ή επαγγελματικό θέμα. Από την άλλη πλευρά όμως σε προικίζει με έμπνευση και δημιουργική φαντασία, κάτι που μπορείς να αξιοποιήσεις με την διαμόρφωση ενός «ειδυλλιακού» περιβάλλοντος στον χώρο σου.

Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό μπορεί να συμβάλλει στην αναθέρμανση μιας φιλίας ή σε ένα reunion αλλά και στην ένταξη σου σε μια συλλογική προσπάθεια, με ανθρωπιστικούς σκοπούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάνε την υπέρβαση

Σήμερα καλείσαι να ανατρέξεις για μια ακόμη φορά στο παρελθόν, όχι όμως για να «κλάψεις την μοίρα σου» αλλά για να αντλήσεις γόνιμα και δημιουργικά στοιχεία, δίνοντας διέξοδο στα αδιέξοδα του σήμερα. Επιπλέον, ο Χείρωνας στον Κριό μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωσημιας οικογενειακής παράδοσης.

Παράλληλα βέβαια, με την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα πολλά είναι αυτά που… δεν θα γίνουν, οπότε δεν χάνεις τίποτε αν αποσυρθείς για λίγο από τα «εγκόσμια» και εντάξεις στην καθημερινότητά σου «υπερβατικές» δράσεις που «μιλάνε» στην ψυχή και την καρδιά σου.

ΛΕΩΝ

Διάθεση προσφοράς

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να εμψυχώσεις μεν όσους/ες βρίσκονται σε δύσκολη θέση αλλά αν σου ζητηθεί να συνδράμεις οικονομικά μην το πράξεις, αφού πιθανότατα πρόκειται για «πονηριά»!

Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε κάνει υπέρ το δέον υποκειμενικό και «αισθηματία» στις σκέψεις σου, με συνέπεια να μην έχεις και τόσο καθαρό μυαλό για να πάρεις τις αποφάσεις που θα έπρεπε. Την ίδια στιγμή όμως σου προσφέρει μια γόνιμη και δημιουργική διέξοδο προς την διερεύνηση του παρελθόντος, ενώ είναι πιθανό να ξαναβρεθείς σε γνώριμα μέρη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα όμορφο παραμύθι

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα αναδεικνύει τις ευαισθησίες σου αλλά και κάθε είδους καλλιτεχνικό ταλέντο που μπορεί να διαθέτεις. Προδιαγράφεται λοιπόν μια ημέρα με δημιουργικές εμπνεύσεις και «λεπτές» συγκινήσεις, που θα σε μεταφέρουν σε έναν «παραδεισένιο» κόσμο. Από την άλλη πλευρά όμως, τίθεται θέμα εμπιστοσύνης στις διαπροσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό μπορεί να συμβάλλει στην απόκτηση ενός κληροδοτήματος ή μιας «αντίκας» αξίας, αλλά και στην επιστροφή ενός ποσού που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου.

ΖΥΓΟΣ

Επαφή με την φύση

Ο Χείρωνας στον Κριό σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό, ίσως μάλιστα να αναβιώσει και μια παλιά συνεργασία σου, που κάτω από τις παρούσες συνθήκες δείχνει μια ασφαλής λύση. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις πολλά κι ενδιαφέροντα από κάποιον πρεσβύτερο.

Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα δίνει δύναμη στα όνειρά σου αλλά μπορεί και να σε παρασύρει σε μια κάπως ανθυγιεινή φυγή με… ουσίες και οινοπνεύματα! Ωστόσο αν νοιώσεις πίεση, το ιδανικό θα ήταν να αναζητήσεις την ηρεμία σου κοντά στην φύση ή σε έναν «ιερό» τόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δικαίωμα στην… παραπλάνηση!

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να ξεγελαστείς από ένα πρόσωπο που ποντάρει στις ευαισθησίες σου, κάτι όμως που δεν αναμένεται να έχει σοβαρές συνέπειες αν δεν εμπλακείς οικονομικά. Από την άλλη πλευρά βέβαια έχεις κι εσύ… δικαίωμα στην παραπλάνηση!

Παράλληλα, είτε πρόκειται για εργασίες στο σπίτι σου, είτε στην δουλειά σου, ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να αξιοποιήσεις παλαιό ή αποθηκευμένο υλικό. Επιπλέον, ενδέχεται να επανακάμψει μια παλιά σου πελατεία αλλά κι ένα… πρόβλημα υγείας που θεωρούσες πως είχες ξεπεραστεί!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπερβολική αισιοδοξία

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε κάνει πολύ πιο «χαλαρό/η» και αισιόδοξο/η απέναντι σε κοινωνικά ή προσωπικά ζητήματα αλλά το κακό είναι πως τα πράγματα άλλο δείχνουν κι άλλο είναι. Με εξαίρεση λοιπόν τις καλλιτεχνικές δράσεις είναι προτιμότερο να μην κάνεις τίποτε, περιμένοντας να διαλυθεί η… ομίχλη και μένοντας στα όμορφα όνειρά σου!

Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η σε συναισθηματικά ζητήματα, ίσως μάλιστα να σε οδηγήσει στην αναβίωση μιας σχέσης, που στο παρελθόν σου πρόσφερε πολλές όμορφες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάθε πράγμα στην ώρα του

Σήμερα, μπορεί να λάβουν χώρα διεργασίες για οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς την επίσκεψη ενός προσώπου από το παρελθόν σου ή να μεταβείς εσύ σε έναν τόπο που σου θυμίζει πολλά. Επιπλέον, ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να προβείς σε ανακατατάξεις στον χώρο σου, κρατώντας σε πρώτο πλάνο όλα εκείνα που έχουν για σένα μεγάλη συναισθηματική αξία.

Παράλληλα, με την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα κάποια πράγματα που έχεις προγραμματίσει μάλλον δεν θα γίνουν, είτε από λάθος, είτε απλά επειδή… δεν έχει έρθει η ώρα τους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θύμα της ευαισθησίας σου

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα επηρεάζει τα οικονομικά σου, αυξάνοντας την πιθανότητα ενός λάθους ή μιας αβλεψίας. Επιπλέον σε κάνει πολύ πιο δοτικό απέναντι σε όσους/ες «κλαίγονται», με συνέπεια να γίνεις… εκμεταλλεύσιμος/η!

Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις μυστικά του παρελθόντος, ενώ μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό ή να επισκεφτείς ένα παλιό στέκι σου. Ωστόσο υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να σε πάρουν και σένα τα… ζουμιά, χάνοντας το πλεονέκτημα της έλλογης επεξεργασίας.

ΙΧΘΥΕΣ

Εξάλειψη των εντάσεων

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα απαλύνει τις εντάσεις και σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα, από την άλλη πλευρά όμως σε «προειδοποιεί» ότι πολλά από αυτά που σκέφτεσαι ή ονειρεύεσαι δεν έχουν πιθανότητες να επαληθευτούν, κάτι που θα πρέπει να θυμάσαι αν σου προταθεί μια συμφωνία ή συνεργασία.

Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να φροντίσεις για την κάλυψη των αναγκών του σπιτιού σου, ενώ μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο και μια οικονομική υπόθεση του παρελθόντος. Επιπλέον, αν είσαι συλλέκτης είναι πιθανό να περιέλθει στην κατοχή σου κάτι που σε γοητεύει.

Ετικέτες