ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Πέρα-δώθε!

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε κάνει πολύ πιο επιρρεπή σε πάθη και μπορεί να έχεις μια «κολασμένη» εμπειρία, ενδέχεται όμως να σου αποκαλυφθεί και κάτι για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που δε θα σου αρέσει καθόλου, με πιθανή συνέπεια την αναπροσαρμογή ή ακόμη και τη διακοπή της σχέσης σας.

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να «ξεπορτίσεις», ίσως, μάλιστα, σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις ένα ταξίδι εκτός προγράμματος. Αλλά, ακόμη κι αν παραμείνεις «εντός των τειχών», θα ικανοποιηθείς από την εναλλαγή των παραστάσεων και τις γνωριμίες σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Χρήμα που… κυκλοφορεί!

Η Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σου φέρει ανεπιθύμητους ή «σκοτεινούς» μουσαφίρηδες, είτε πρόκειται για ανθρώπους είτε για… άλλα πλάσματα! Επιπλέον, το οικογενειακό κλίμα δείχνει να «βαραίνει» απότομα και μάλλον θα χρειαστείς έναν ψυχολογικό αντιπερισπασμό για να μη σε πάρει από κάτω.

Παράλληλα, κάτι «παίζεται» στα οικονομικά σου, όμως δε θα πρέπει να ανησυχείς για το αν έχεις ή δεν έχεις την οικονομική ισχύ για να κινηθείς όπως θα ήθελες, αφού η Σελήνη στον Τοξότη δε δρομολογεί μόνο έξοδα, αλλά και έσοδα ή παροχές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σαν σε… πολυκατάστημα!

Η Σελήνη στον Τοξότη «ανακατεύει την τράπουλα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ζητώντας να επιδείξεις κι εσύ μεγαλύτερη ευελιξία στις υποθέσεις σου, αφού άλλες φορές θα έχεις την υποστήριξη των άλλων κι άλλες όχι. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Λέοντα δημιουργεί ένα «κατασκοπευτικό» κλίμα στην καθημερινότητά σου κι είναι πιθανό να σε παρακολουθήσει κάποιος/α, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις μάρτυρας ενός δυσάρεστου σκηνικού ή να λάβεις μια άσχημη είδηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αλλαγές στο πόστο σου

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σου ζητά να μη μπλέξεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου, αφού η συνέχεια δε θα σε δικαιώσει, ίσως, μάλιστα, βρεθείς εν μέσω σφοδρών αντιζηλιών! Επιπλέον, πρόσεξε, μήπως ήδη κάποιος/α σου παίζει παιχνίδια με σκοπό να σε κατευθύνει εκεί που θέλει.

Παράλληλα, με την Σελήνη στον Τοξότη, φαίνεται να σε περιμένουν αρκετές εργασίες, είτε σχετικές με το νοικοκυριό σου είτε άλλου είδους. Ακόμα, στη δουλειά σου μπορεί να υπάρξουν «απανωτές» μεταβολές που θα σε αποδιοργανώσουν, ενώ καλό είναι να φροντίσεις και για την υγεία σου.

ΛΕΩΝ

Εναλλακτικές ευκαιρίες

Φαίνεται πως κάποιος/α απεργάζεται σχέδια σε βάρος σου, ίσως, μάλιστα, χρησιμοποιήσει τα θέλγητρά του για να σε παγιδέψει, είτε σε ένα προσωπικό ζήτημα είτε σε ένα επαγγελματικό. Επιπλέον, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να επηρεάζεται από τον Πλούτωνα, καλείσαι να ελέγξεις τα πάθη σου, αλλά και τις όποιες «αυτοκαταστροφικές» σου τάσεις, φροντίζοντας συνάμα και για την υγεία σου.

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Τοξότη επιμένει να σου επιφυλάσσει γλέντια και διασκεδάσεις, οπότε δεν έχεις παρά να πάρεις τις εναλλακτικές ευκαιρίες που θα σου προσφερθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μεταβολές στον χώρο σου

Η Σελήνη στον Τοξότη συμβάλλει σε αλλαγές στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον και είτε θα έρθει κόσμος στον χώρο σου, με όλα τα «συν» και τα «πλην» που μπορεί να έχει αυτό είτε θα μεταβείς σε μια διαφορετική «έδρα». Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν συζητήσεις για περιουσιακά θέματα.

Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Λέοντα σε θέλει πιο υποψιασμένο/η, αφού φαίνεται πως γίνονται αρκετά πράγματα πίσω από την πλάτη σου, ιδιαίτερα σε προσωπικά ζητήματα, ίσως, μάλιστα, σε «θάβουν» εν απουσία σου. Επίσης, πρόσεξε και το τι τρως και πίνεις.

ΖΥΓΟΣ

Επί παντός επιστητού!

Με την Σελήνη στον Τοξότη, η ημέρα προσφέρεται για ένα ταξίδι, μια εκδρομή ή έστω έναν περίπατο, ενώ γενικότερα αναμένεται να έρθεις σε επαφή με αρκετό κόσμο, είτε διά ζώσης είτε διαδικτυακά-τηλεφωνικά. Προσπάθησε πάντως να μην αρκεστείς σε έναν «κοινωνικό σχολιασμό» για το τι έπραξε ο ένας και ο άλλος, αλλά να μάθεις και κάτι… χρήσιμο!

Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Λέοντα σε καλεί να είσαι πιο καχύποπτος/η απέναντι σε όσα λέγονται και γίνονται στο φιλικό σου περιβάλλον, αφού οι προθέσεις κάποιου/ας, υπαγορεύονται από τη ζήλια ή τον φθόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικά «τραμπαλίσματα»

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε καλεί να ανιχνεύσεις έγκαιρα κάποιες «ύποπτες» κινήσεις, που στρέφονται εναντίον σου κι, αν χρειαστεί, να «ξεκόψεις» από άτομα που σε βλάπτουν ή στοχεύουν στην χειραγώγησή σου. Ίσως, μάλιστα, κλείσει οριστικά ένας κύκλος στην καριέρα σου και όχι κάτω από ομαλές συνθήκες.

Παράλληλα, τα οικονομικά σου μπορεί να σε βάλουν σε ανησυχία, ιδιαίτερα αν προκύψουν έκτακτες ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν άμεσα. Ωστόσο, με την Σελήνη στον Τοξότη, οι εισροές και οι εκροές χρημάτων αναμένεται να καταλήξουν σε ισορροπία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε διαρκή… ανησυχία!

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, παίρνεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, είτε για καλό είτε… όχι, γι’ αυτό να είσαι σε επαγρύπνηση. Επιπλέον, είναι πιθανό να αλλάζεις διαρκώς περιβάλλον και συνομιλητές, χωρίς τελικά να βγει κάτι συγκεκριμένο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μπορείς να «κρατήσεις» κάποιες από τις γνωριμίες σου.

Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Λέοντα να επηρεάζεται από τον Πλούτωνα, ενδέχεται να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο, ενώ δεν αποκλείεται να σου ζητηθούν κάποιες πληροφορίες που –σωστά- υποψιάζεσαι ότι δε θα χρησιμοποιηθούν για… καλό σκοπό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λύσεις από το… υπερπέραν!

Η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να αλλάξει ριζικά το οικονομικό status σου, πρόσεξε όμως, μήπως «μπλέξεις» και με άτομα ή κύκλους που δε δίνουν ποτέ κάτι χωρίς να πάρουν κάποιο «βαρύ» αντάλλαγμα ή πετάνε το «δόλωμα» κι… αλίμονο σε όποιον/α «τσιμπήσει»!

Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε οτιδήποτε αφορά τη σωματική και ψυχική σου ευεξία, αφού αν δεν προσέξεις, θα έχεις προβλήματα. Επιπλέον όμως ενδέχεται να δεις κι ένα όνειρο που θα σε προστατέψει, γι’ αυτό αν νοιώσεις ιδιαίτερα πιεσμένος/η, απλά… κοιμήσου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βοήθειες από φίλους/ες

Μετά τις χαρές και τα πανηγύρια, η Αφροδίτη στον Λέοντα ορίζει το τέλος της ελευθερίας σου, ενώ σε καλεί να κρατήσεις τις θέσεις σου απέναντι σε πιέσεις που λίγο απέχουν από τον… εκβιασμό! Υπάρχει, επίσης, σοβαρό ενδεχόμενο να μπεις σε μια κατάσταση, που στην πορεία θα σου δημιουργήσει αφόρητες πιέσεις.

Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Τοξότη, θα σου δοθούν νέες ευκαιρίες για κοινωνικά «ανοίγματα», ενώ ίσως σου προταθεί να συμμετάσχεις και σε μια ομαδική προσπάθεια. Η ουσιαστικότερη βοήθεια, ωστόσο, θα έρθει από τους φίλους σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Επί σκηνής!

Σήμερα, ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός και το πιθανότερο είναι να υπάρξουν συζητήσεις κι επαφές για καθαρά επαγγελματικά θέματα, αφού αυτά είναι το «νούμερο ένα» στις προτεραιότητές σου. Το καλό πάντως είναι ότι με την Σελήνη στον Τοξότη θα μπορέσεις να δικτυωθείς σε «υψηλά» κλιμάκια.

Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Λέοντα ενδέχεται να βάλει τέλος σε έναν κύκλο εργασιών, ενώ δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα μιας «καρφωτής» ή συνωμοσίας και μάλιστα από ένα πρόσωπο που σε εκδικείται, επειδή κάτι δεν πήγε καλά στην μεταξύ σας σχέση!

Ετικέτες