ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Ψήφος εμπιστοσύνης

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε ωθεί να επικεντρωθείς κυρίως σε οικονομικά θέματα, όπου οι εξελίξεις τρέχουν και μάλιστα με απρόβλεπτο τρόπο. Και σε πρώτη φάση θα ωφεληθείς, αν επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία και ανοχή απέναντι σε διαφορετικά οικονομικά ήθη και κυρίως, αν δεν κλείσεις τα μάτια σε μια νέα προοπτική, όσο ριψοκίνδυνη ή αβέβαιη κι αν σου φαίνεται. Παράλληλα, με την συνδρομή της Σελήνης στον Λέοντα, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο θα σου προσφέρει τις λύσεις και τις διεξόδους που θα σε ανακουφίσουν.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ίσως… δυσκολευτείς να αντισταθείς στον πειρασμό να ζήσεις μια περιπέτεια, που -γιατί όχι;- θα μπορούσε να έχει και συνέχεια. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες προστριβές και αντιζηλίες, ιδιαίτερα αν συμβιώνεις με το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικό «φρεσκάρισμα»

Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε παίρνει υπό την προστασία της κι αν σκεφτόσουν να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου ή να δοκιμάσεις κάτι καινούριο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, είτε αυτές αφορούν στην εμφάνισή σου είτε στον τρόπο ζωής σου. Το χειρότερο βέβαια που θα μπορούσες να κάνεις υπό τις παρούσες συνθήκες, είναι το να «γαντζωθείς» στα ήδη υπάρχοντα. Παράλληλα, η Σελήνη στο Λέοντα σε καλεί να προσδώσεις στον χώρο σου μια μοναδικότητα, είτε πρόκειται για το σπίτι είτε για το γραφείο σου.

Ερωτικά
Με δεδομένη την ανάγκη σου για κάτι σταθερό και αξιόπιστο φαίνεται να μην έχουν καμία τύχη οι κρυφές ή «επιπόλαιες» ματιές που… ρίχνεις και σου ρίχνουν! Από την άλλη πλευρά όμως ίσως αξίζει τον κόπο να «γευθείς» μια ξεχωριστή απόλαυση, χωρίς ιδιαίτερες δεσμεύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσωπικές αποκαλύψεις

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο δημιουργεί νέα δεδομένα στην ζωή σου, κάτι που σίγουρα θα σε «ταράξει», αν θεωρείς ότι τα πάντα είναι διασφαλισμένα κι έχουν μπει στον «αυτόματο πιλότο»! Ίσως μάλιστα σε αυτό να παίξει ρόλο κι ένας φίλος ή μια φίλη με «προχωρημένες» αντιλήψεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξουν αποκαλύψεις για ένα προσωπικό σου ζήτημα.Παράλληλα, βέβαια με την Σελήνη στον Λέοντα να επεκτείνει τα όρια της δράσης σου, δεν αποκλείεται να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση για να συμμετάσχεις σε κάτι ενδιαφέρον.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι πως μέσα στις πολλές επαφές που θα έχεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα προκύψει και κάποια «ενδιαφέρουσα» γνωριμία κι αν το θες πραγματικά μπορείς να ζήσεις μια μικρή περιπέτεια, έστω και στα… μουλωχτά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έξω από τα συνηθισμένα

Γενικά
Με την Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σου προσφερθούν οικονομικές ευκολίες ή εγγυήσεις, που μέχρι πρότινος έδειχναν απίθανες, γι’ αυτό έχε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου αλλά και στην τύχη σου! Αν μάλιστα την «κυνηγήσεις», το πιθανότερο είναι να εκπλαγείς από τα θετικά αποτελέσματα.
Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σου φέρνει μια πολύ ιδιαίτερη γνωριμία. Επιπλέον, σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ένα όχι και τόσο συνηθισμένο αντικείμενο δράσης.

Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση και μάλιστα «εν θερμώ», αφήνοντας πίσω σου κάθε τι που σε βαραίνει. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο, αφού παρά την αποφασιστικότητά σου, θα υπάρξουν και έξωθεν αντιρρήσεις, που θα σε «κλονίσουν».

ΛΕΩΝ

Ξεχωριστό στιλ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να αφεθείς στην ροή των γεγονότων χωρίς να παρεμβάλλεις πεποιθήσεις ή «κολλήματα», που μπορεί να σου «κόψουν την τύχη». Κι αν τα καταφέρεις δεν θα αργήσεις να διαπιστώσεις ότι ανήκεις στους ευνοημένους της ημέρας. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να χαράξεις μια νέα πορεία, προκαλώντας αλλαγές πριν σε προλάβουν! Σε κάθε περίπτωση μάλιστα, ένα νέο περιβάλλον μπορεί να σε ωφελήσει δίνοντάς σου την ευκαιρία να απεμπλακείς από πράγματα που σε βαραίνουν.

Ερωτικά
Σε σύγκριση με την «σοβαρή» κατάσταση που επικρατεί γενικά στην προσωπική σου ζωή, η ημέρα θυμίζει «παιδική χαρά» και με την συνδρομή της Σελήνης αλλά και της Αφροδίτης μπορείς να «παίξεις», αφήνοντας τις υποσχέσεις να αιωρούνται και -το κυριότερο- χωρίς κανένα προσωπικό κόστος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέες παραστάσεις

Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα θα βοηθήσει ώστε να περιέλθουν στην κατοχή σου μυστικά ή «απαγορευμένα» έγγραφα, εξόχως… αποκαλυπτικά για το τι διαμείβεται στο παρασκήνιο. Επιπλέον όμως, σε καλεί να επικεντρωθείς σε ένα θέμα που αφορά στην υγεία ή τη διατροφή σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σπάει τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου, ανανεώνει τα ενδιαφέροντά σου κι έχεις κάθε λόγο να νιώθεις ικανοποίηση, πολύ περισσότερο που φαίνεται να είναι στα σκαριά κι ένα ταξίδι, που θα συνδυάζει διασκέδαση και δουλειά.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση και προβληματίζεσαι από κάποιες «περίεργες» εξελίξεις, σκέψου μήπως πίσω από αυτές κρύβεται ένα πρόσωπο που σου παριστάνει τον/την φίλο/η. Αν πάλι είσαι μόνος/η, μπορεί να σου τύχει κάτι… ξαφνικό κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή με ξένο/η.

ΖΥΓΟΣ

Ένα απρόβλεπτο έσοδο

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο δρομολογεί νέα δεδομένα στον οικονομικό τομέα, ακόμη όμως κι αν σε πρώτη φάση εκπλαγείς ή βρεθείς σε αμηχανία, δεν έχεις παρά να επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία, ώστε να καρπωθείς τα καλά των αλλαγών. Επιπλέον, ίσως έχεις ένα απρόβλεπτο κέρδος ή αποκτήσεις κάτι σπάνιο. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Λέοντα μια νέα γνωριμία μπορεί να σου τραβήξει την προσοχή με την ιδιαιτερότητά της κι αν δεν έχεις ταμπού ή «κολλήματα», στη χειρότερη περίπτωση θα κερδίσεις έναν φίλο ή μια φίλη.

Ερωτικά
Το πιθανότερο είναι ότι μετά το πέρας της ημέρας θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος/η από τις πολλές επαφές που θα έχεις προσθέσει στο «καρνέ» σου. Παράλληλα βέβαια, θα έχεις κάνει τις «βολιδοσκοπήσεις» και τα… πειράματά σου, ώστε να εξαντλήσεις όλες τις πιθανότητές σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προς την κορυφή

Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα στηρίζει τις επιλογές σου και τα πράγματα βρίσκουν τον δρόμο τους, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Ίσως μάλιστα σου δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχεις σε ένα πρωτοποριακό εγχείρημα. Παράλληλα, με την Αφροδίτη απέναντί σου να… φέρεται αντισυμβατικά, ίσως κληθείς να διαχειριστείς «παραξενιές» και απρόοπτα, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Αν πάντως λάβεις μια σημαντική απόφαση, καλό είναι να μην κινηθείς συντηρητικά, αφού δεν θα σου «βγει».

Ερωτικά
Κόσμος πολύς συνωστίζεται στην «αυλή» σου, περιμένοντας ένα «νεύμα» σου κι αν θες απλά να περάσεις όμορφα θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Αν όμως επιθυμείς κάτι πιο «σοβαρό» ή διαρκές, μάλλον θα πρέπει να περιμένεις, αφού τώρα έχουν προτεραιότητα οι… πειραματισμοί!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλλαγή πολιτικής

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στις εργασιακές σου σχέσεις, από την στιγμή μάλιστα που πηγαίνοντας «by the book», δεν είχες τα επιθυμητά αποτελέσματα, αξίζει να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα αναμένεται να καλύψει και με το παραπάνω την δίψα σου για ταξίδια κι επικοινωνία, χωρίς περιορισμούς και το μόνο που καλείσαι να προσέξεις είναι να μην «φθαρείς», αφιερώνοντας όλο σου τον χρόνο στο κυνήγι των εντυπώσεων, αποτυγχάνοντας να αποκομίσεις κάτι ουσιαστικό.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε με αφορμή ένα θέμα υγείας ή μια τρέχουσα υπόθεση στα εργασιακά σου, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει πολλές από τις προδιαγραφές σου. Κι ίσως τελικά, από κουβέντα σε κουβέντα, να προκύψει και το ποθούμενο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεχωριστές προκλήσεις

Γενικά
Μια νέα δημιουργική πρόκληση δοκιμάζει τις ικανότητες σου σε «άγνωστα νερά». Ακόμη .όμως κι αν τα πράγματα πάρουν έναν διαφορετικό δρόμο από αυτόν που υπολόγιζες, με την Αφροδίτη στον Ταύρο έχεις τον τρόπο και τα μέσα να πετύχεις κάτι το μοναδικό. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν είσαι «παλαιών αρχών» μπορεί να «σοκαριστείς»! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Λέοντα σε στηρίζει οικονομικά, και δεν αποκλείεται να ευνοηθείς, παίρνοντας κι εσύ ένα μερίδιο από τις θετικές εξελίξεις στην ζωή ενός «δικού σου» ανθρώπου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να κάνεις μια εντυπωσιακή επανεμφάνιση στον «στίβο» των σχέσεων, με την συνέχεια να είναι ανοικτή. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η ενδέχεται να αντιμετωπίσεις ποικίλες «αναταράξεις», αφού όλα εκείνα που σε ικανοποιούσαν μέχρι προχθές δεν ισχύουν πια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεχωριστές προκλήσεις

Γενικά
Μια νέα δημιουργική πρόκληση δοκιμάζει τις ικανότητες σου σε «άγνωστα νερά». Ακόμη .όμως κι αν τα πράγματα πάρουν έναν διαφορετικό δρόμο από αυτόν που υπολόγιζες, με την Αφροδίτη στον Ταύρο έχεις τον τρόπο και τα μέσα να πετύχεις κάτι το μοναδικό. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν είσαι «παλαιών αρχών» μπορεί να «σοκαριστείς»! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Λέοντα σε στηρίζει οικονομικά, και δεν αποκλείεται να ευνοηθείς, παίρνοντας κι εσύ ένα μερίδιο από τις θετικές εξελίξεις στην ζωή ενός «δικού σου» ανθρώπου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να κάνεις μια εντυπωσιακή επανεμφάνιση στον «στίβο» των σχέσεων, με την συνέχεια να είναι ανοικτή. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η ενδέχεται να αντιμετωπίσεις ποικίλες «αναταράξεις», αφού όλα εκείνα που σε ικανοποιούσαν μέχρι προχθές δεν ισχύουν πια!

ΙΧΘΥΕΣ

Μια ευχάριστη έκπληξη

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να πρωτοτυπήσεις ή να ξεχωρίσεις με τις επιλογές σου. Αλλαγές και αναθεωρήσεις είναι λοιπόν στο πρόγραμμα, ενώ δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις, τα απρόοπτα ή τα παράδοξα, ίσως μάλιστα να έχεις κι ένα απροσδόκητο οικονομικό όφελος. Επιπλέον, μια απρόσμενη είδηση ή συνάντηση θα σε χαροποιήσει και θα σε «φρεσκάρει» ψυχικά. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Λέοντα σε θέλει πιο συνετό/η στην διατροφή σου, ενώ αν δεις τις φυσικές δυνάμεις σου να σε εγκαταλείπουν, μην επιμείνεις.

Ερωτικά
Παρά τα αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα που σου δίνει ως προς το πλήθος των διαθέσιμων επιλογών σου, ίσως τελικά η κοινωνική σου ζωή να αποδειχθεί μεγάλος «μπελάς», αφού γύρω σου υπάρχουν άτομα που επιχειρούν να παρέμβουν στα προσωπικά σου χωρίς να σε ρωτήσουν.

Ετικέτες