ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Με οδηγό το παρελθόν

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, κάποια πράγματα φαίνεται να επαναλαμβάνονται κι αν θυμηθείς έγκαιρα το τι σου συνέβη στο παρελθόν, θα έχεις έναν πολύτιμο «οδηγό» και για το παρόν σου. Επιπλέον όμως, θα μπορέσεις να διορθώσεις ό,τι δεν έγινε ολοκληρωμένα και να καλύψεις τα όποια κενά.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα δρομολογεί εξελίξεις στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα κι αν έχεις παιδιά, καλό είναι να «σκύψεις» πάνω στις ανάγκες και τις επιθυμίες τους, ανιχνεύοντας ωστόσο και τις δικές σου ευθύνες.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικογενειακές μεταβολές

Η Σελήνη στον Λέοντα σηματοδοτεί μεταβολές στο σπίτι ή την οικογένειά σου, κάτι βέβαια που αντίκειται στην ανάγκη σου να παραμένουν όλα γύρω σου σταθερά και αναλλοίωτα, σύντομα όμως η τάξη θα αποκατασταθεί!

Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό, ίσως να σου αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο για μια παλιά υπόθεση, κάτι πολύ χρήσιμο σε σχέση με τον πραγματικό ρόλο κάποιων προσώπων που μπορεί και σήμερα να διεκδικούν μερίδιο από τη ζωή σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να επαναλάβεις μια θεραπευτική διαδικασία, που δεν «έπιασε».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικογενειακές μεταβολές

Η Σελήνη στον Λέοντα σηματοδοτεί μεταβολές στο σπίτι ή την οικογένειά σου, κάτι βέβαια που αντίκειται στην ανάγκη σου να παραμένουν όλα γύρω σου σταθερά και αναλλοίωτα, σύντομα όμως η τάξη θα αποκατασταθεί!

Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό, ίσως να σου αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο για μια παλιά υπόθεση, κάτι πολύ χρήσιμο σε σχέση με τον πραγματικό ρόλο κάποιων προσώπων που μπορεί και σήμερα να διεκδικούν μερίδιο από τη ζωή σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να επαναλάβεις μια θεραπευτική διαδικασία, που δεν «έπιασε».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαναδιαπραγμάτευση

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό, καλείσαι να ολοκληρώσεις ημιτελείς καταστάσεις ή να επαναδιαπραγματευθείς τη θέση σου και τις επαγγελματικές προοπτικές σου. Ενδέχεται βέβαια να υπάρξουν και εμπόδια ή αναποδιές στις μετακινήσεις και τις επαφές σου, δεν έχεις όμως παρά να χρησιμοποιήσεις τις διαθέσιμες εναλλακτικές σου.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σηματοδοτεί μια αστάθεια στα οικονομικά σου κι επειδή μπορεί να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα για την κάλυψη μιας ανάγκης σου, καλό είναι να φυλάγεσαι!

ΛΕΩΝ

Πρωταγωνιστικός ρόλος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δίνει έμφαση στην προσωπική σου ανάδειξη, το πραγματικό ζητούμενο όμως είναι το να βάλεις τις βάσεις ενός δικού σου συστήματος, ικανού να αντέξει στον χρόνο και να γίνει το σημείο αναφοράς για τους άλλους.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό σε καλεί να «φρεσκάρεις» δεξιότητες και γνώσεις που κάποτε απέκτησες και σήμερα σου χρειάζονται, αλλά και να υιοθετήσεις εναλλακτικές διαδρομές προκειμένου να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που θα σου τύχει. Επιπλέον, μπορεί να συναντήσεις έναν γνωστό ή συγγενή που έχεις να δεις καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κλείνεις «τρύπες»

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό, φαίνεται πως ένα παλαιό οικονομικό θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο κι ίσως χρειαστεί να «τρέξεις» για τη διεκπεραίωσή του, καλύπτοντας αναπόφευκτα και ατέλειες ή κενά του παρελθόντος.

Επιπλέον, κάποια έσοδα που περιμένεις μπορεί να καθυστερήσουν, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να βρεις χρήματα που θεωρούσες χαμένα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα αναμένεται να συμβάλλει στην αποκάλυψη ενός παρασκηνίου, αλλά και να αναδείξει κάποια θέματα που συνδέονται με την υγεία ή τη διατροφή σου.

ΖΥΓΟΣ

Δοκιμασμένες λύσεις

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό, μια νέα συνεργασία σου μπορεί να μπει «στον πάγο», μέχρι τουλάχιστον να εκπληρωθούν στο ακέραιο οι όροι της, από την άλλη πλευρά όμως, ένας πρώην συνεργάτης προσφέρεται για να καλύψει όλα εκείνα που χρειάζεσαι.

Φαίνεται, μάλιστα, πως έρχεται την κατάλληλη στιγμή, αφού διαμορφώνεται ένα μάλλον δύσκολο «τοπίο» στην καριέρα σου, όπου πρέπει να διατηρήσεις δύσκολες ισορροπίες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα ανανεώνει τον κοινωνικό κύκλο και τις παρέες σου, θέτοντας τις βάσεις για μια νέα φιλία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τους δικούς σου όρους

Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σε φορτώσει με επιπλέον ευθύνες, όχι τόσο εξ αιτίας δικών σου λαθών, αλλά κυρίως λόγω κακών χειρισμών των προκατόχων σου και το πιο ρεαλιστικό είναι να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή κτίζοντας το «οικοδόμημα» με τους δικούς όρους.

Παράλληλα, αν μια τρέχουσα εργασία σου «κολλήσει», εξ αιτίας μιας τεχνικής ανεπάρκειας, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις παλαιό υλικό και εξοπλισμό, προκειμένου να γίνει η δουλειά σου. Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό σε ξαναφέρνει σε παλιά «λημέρια».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαφές και μετακινήσεις

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, ενώ επιπλέον σου δίνει την ώθηση για να ταξιδέψεις ή να έρθεις σε επαφή με το εξωτερικό, κάτι βέβαια που δε θα σε αφήσει διόλου ασυγκίνητο/η!

Παράλληλα, μια παλιά δραστηριότητα ή ένα χόμπι που είχες εγκαταλείψει καλύπτει το «κενό» που νιώθεις μέσα σου, κάνοντάς σε να νιώθεις πιο ολοκληρωμένος/η. Ακόμη, ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό μπορεί να συμβάλλει στο να ξαναβρεθείς με πρόσωπα από το παρελθόν σου, αλλά και σε μια μεταβατική φάση στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια παρένθεση και μόνο…

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό, ανοίγει μια παρένθεση στην οικογενειακή σου ζωή, είτε πρόκειται για μια δική σου μετακόμιση είτε για την έλευση φιλοξενούμενων, που σε αναγκάζει σε αναπροσαρμογές κι όλα αυτά ενδέχεται να κρατήσουν για 1-2 εβδομάδες.

Επιπλέον, καλείσαι να επανεξετάσεις τις σχέσεις με τους οικείους σου ή τους χειρισμούς σου σε ένα περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να αναδείξει οικονομικά προβλήματα που ήταν κρυμμένα «κάτω από το χαλί» ή απλά κληρονόμησες από τους προκάτοχούς σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναζήτησε στηρίγματα

Η Σελήνη στον Λέοντα δημιουργεί νέα δεδομένα στις συνεργασίες σου και καλό είναι να αναλάβεις όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς, έχοντας πλέον μια σημαντική στήριξη.

Παράλληλα, ενώ ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σου απομακρύνεται, ένα άλλο, με το οποίο σας συνδέουν πολλά κι έχεις να δεις καιρό, επανεμφανίζεται στο προσκήνιο, αλλάζοντας εν μέρει τις προτεραιότητές σου. Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό μπορεί να σου φέρει αναποδιές ή καθυστερήσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Συντήρηση δυνάμεων

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να μεριμνήσεις για θέματα που αφορούν στην υγεία και τη διατροφή σου, ενώ αν αισθανθείς ατονία ή κούραση, μην επιμείνεις να ασχολείσαι με δουλειές που μπορούν να γίνουν και αύριο.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό σε ωθεί να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος και τα καλά νέα είναι ότι η εύνοιά σου ενδεχομένως να πιστοποιηθεί με την επιστροφή κάποιων χρημάτων που θεωρούσες χαμένα. Από την άλλη πλευρά όμως, ένα αναμενόμενο έσοδο καθυστερεί, αλλάζοντας τις προτεραιότητές σου.

Ετικέτες