ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Η ώρα του παιδιού!

Το τετράγωνο Ερμή -Δία μπορεί να συμβάλλει στη διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου. Επιπλέον, αναμένεται μια διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου –και, μάλιστα, με «αναγνωρίσιμα» πρόσωπα. Καλό είναι, ωστόσο, να μην αρκεστείς μόνο σε γέλια και χαρές, αλλά να στοχεύσεις και σε κάτι πιο φιλόδοξο, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα!

Παράλληλα, η Αφροδίτη απέναντί σου δημιουργεί ένα πιο ευχάριστο και λειτουργικό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και μια επαγγελματική διευκόλυνση ή συνεργασία μέσω αυτών.

ΤΑΥΡΟΣ

Απολαύσεις της ζωής

Το τετράγωνο Ερμή -Δία μπορεί να οδηγήσει τα βήματά σου σε ένα πολυτελές περιβάλλον, αλλά και κοντά σε ισχυρά πρόσωπα. Ίσως, βέβαια, να αναδειχθεί και κάποιο «σκάνδαλο», από τη στιγμή όμως που ακούγεται το όνομά σου, δεν έχει και τόση σημασία ο λόγος! Επιπλέον, πιθανόν να ασχοληθείς με ένα περιουσιακό ζήτημα, προχωρώντας σε μια επωφελή σύμβαση ή συμφωνία.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό διαμορφώνει ένα ευχάριστο κλίμα στη δουλειά σου, οπότε δεν αποκλείεται να έρθεις πιο κοντά και με ένα «σημαίνον» πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα και κάπως… διαφορετικά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υποσχέσεις για το καλύτερο

Το τετράγωνο Ερμή -Δία ενδέχεται να συμβάλλει θετικά σε ένα ταξίδι, τη συμμετοχή σου σε μια εκδήλωση, αλλά και την απόκτηση κάποιων αξεσουάρ, που θα σε εξυπηρετήσουν πολλαπλά. Επιπλέον, η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα θα σε ωφελήσει τόσο άμεσα, όσο και στο μέλλον, ενώ ευνοείσαι και σε θέματα σπουδών.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε βοηθά να βρεθείς πιο κοντά σε άτομα με τα οποία μπορείς να συνεργαστείς αποδοτικά ή απλά να διασκεδάσεις σε μια κοινωνική εκδήλωση! Ακόμα, είναι πιθανό να πάρεις μια χαρά από ένα αγαπημένο σου άτομο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώρα και παροχές

Το τετράγωνο Ερμή -Δία συμβάλλει στη βελτίωση των οικονομικών σου, αλλά και στο να βρεις χρηματοδοτικές «άκρες», με συνέπεια να αποκτήσεις κάτι που θα βελτιώσει την κοινωνική σου εικόνα. Δεν χρειάζεται, μάλιστα, να κάνεις κάποια έρευνα αγοράς, ούτε να «το ζορίσεις», αφού η τύχη σου είναι εκείνη που έχει τον πρώτο λόγο.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό υποστηρίζει κάθε δράση σου σχετική με το σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να περιέλθει στην κατοχή σου ένα κληροδότημα. Επιπλέον, η μέρα προσφέρεται για αναζήτηση στέγης.

ΛΕΩΝ

Με στιλ… celebrity!

Το τετράγωνο Ερμή -Δία σε βάζει σε αναπτυξιακή τροχιά και σε ενθαρρύνει να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες και να αναδείξεις τα προσόντα σου, ώστε να διεκπεραιώσεις αποτελεσματικά τις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να επιβραβευθούν άμεσα οι προσπάθειές σου.

Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Ζυγό, αναμένονται περισσότερες ευχάριστες και διασκεδαστικές στιγμές στην καθημερινότητά σου, ενώ αν απευθυνθείς προς στο κοινό, θα λάβεις τη δέουσα ανταπόκριση η οποία θα έχει και θετικές συνέπειες για την τσέπη σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πάρε τον… εύκολο δρόμο!

Το τετράγωνο Ερμή-Δία σε καλεί να αφήσεις τα… δύσκολα για μια άλλη ημέρα και να απολαύσεις τις ευκολίες που σου προσφέρονται στη δουλειά, αλλά και την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να μάθεις ένα «πικάντικο» μυστικό, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, θα σου δοθούν τα μέσα και οι πόροι για να το αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά.

Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Ζυγό, τα οικονομικά σου μπαίνουν σε πολύ καλό δρόμο, φαίνεται μάλιστα πως η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα θα συμβάλλει στην περαιτέρω «απογείωσή» τους!

ΖΥΓΟΣ

«Πασπαρτού»!

Το τετράγωνο Ερμή -Δία προάγει την κοινωνικότητά σου, φέρνοντάς σε κοντά σε άτομα με ποικίλα ενδιαφέροντα, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε αναζήτησή σου. Φρόντισε όμως να «βγάλεις» και κάτι ουσιαστικό από όλα αυτά, πέρα από θεωρίες και «λόγια του αέρα»! Επιπλέον, είναι πιθανό να καρπωθείς την επιτυχία ενός φίλου ή μιας φίλης σου.

Παράλληλα, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να «ξεκλειδώνει» τις καρδιές των άλλων μπορεί να σου αποκαλυφθούν μυστικά, είτε σχετικά με την δουλειά σου είτε για τη ζωή ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε τροχιά ανάπτυξης

Με το τετράγωνο Ερμή –Δία, έχεις πλέον την τύχη που χρειάζεσαι κι αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, καλό είναι να το κάνεις άμεσα, αφού ενδέχεται να σου αποφέρει και χρήμα και αναγνώριση. Επιπλέον, φαίνεται να βρίσκεσαι πολύ πιο κοντά σε πρόσωπα με ισχύ και ικανότητες, που σίγουρα μπορούν να συμβάλλουν στην ευκολότερη διεκπεραίωση των υποθέσεών σου, ενώ δεν αποκλείεται να βραβευθείς για το έργο και τη δράση σου.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε παραπέμπει και σε μια μυστική συμμαχία ή συνεργασία, που θα σε ωφελήσει πολλαπλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην σπαταλήσεις την τύχη σου

Το τετράγωνο Ερμή -Δία διευρύνει σημαντικά το βεληνεκές των επαφών σου κι αν προκύψει κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό, μη διστάσεις να προχωρήσεις. Επιπλέον, συμβάλλει θετικά στη διάδοση των ιδεών και του έργου σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα μεταφορικό ή επικοινωνιακό μέσο που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό σου ανοίγει νέους δρόμους σε κοινωνικό επίπεδο, γι’ αυτό μη διστάσεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα ή φορείς, επιδιώκοντας μια συνεργασία σε επαγγελματική βάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοποίησε τις ευκαιρίες σου

Το τετράγωνο Ερμή-Δία σε καλεί να πάψεις να ανησυχείς για τα οικονομικά σου, αφού ακόμη κι αν όλα είναι εναντίον σου, εξ αιτίας χρεών ή άλλων υποχρεώσεων, το πιθανότερο είναι να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος με τη βοήθεια της τύχης ή να σου παρασχεθούν σημαντικές διευκολύνσεις. Επιπλέον, ενδέχεται να αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ.

Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Ζυγό, μπορείς να «εξαργυρώσεις» επαγγελματικά την άψογη παρουσία, αλλά και τη γοητεία σου, ενώ δεν αποκλείεται οι καλές δημόσιες σχέσεις σου να ανοίξουν μια «πόρτα» στο εξωτερικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι άλλοι δουλεύουν για σένα!

Με το τετράγωνο Ερμή –Δία, πολλά είναι εκείνα που θα βελτιωθούν στη ζωή σου και μάλιστα σχετικά εύκολα μέσα από την υποστήριξη ενός ισχυρού παράγοντα ή απλά της… τύχης! Επιπλέον, μια συνεργασία ή συμφωνία πιθανόν να σου φέρει «στο πιάτο» αυτό που επιθυμείς. Αν πάλι δεν έχεις ιδιαίτερες βλέψεις, θα μπορέσεις να περάσεις όμορφα με καλή παρέα.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοεί τα ταξίδια και διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά. Ακόμα, πρόσωπα που σε συμπαθούν θα παίξουν ρόλο στην περαιτέρω ενίσχυση του εισοδήματός σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ευχάριστες καταστάσεις

Το τετράγωνο Ερμή -Δία δημιουργεί νέα και θετικά δεδομένα στις εργασιακές σου σχέσεις κι αν μέχρι πρόσφατα προβληματίστηκες ή ένιωσες μια αβεβαιότητα, τελικά όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις. Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να δικτυωθείς ή να διαφημιστείς, διευρύνοντας το πελατολόγιό σου, ενώ ανάλογα θετικές είναι και οι συνθήκες, αν θέλεις να προσλάβεις ή να προσληφθείς.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σου, πριν αγοράσεις, ωστόσο, το οτιδήποτε, περίμενε, μήπως και σου το… δωρίσουν, αφού η καλή προαίρεση των άλλων απέναντί σου είναι δεδομένη!

Ετικέτες