ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες και να αναδείξεις τα προσόντα σου, ώστε να διεκπεραιώσεις αποτελεσματικά τις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας αλλά και του μήνα που ακολουθεί. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο αυξάνει την διάθεσή σου να τελειώσεις «μια κι έξω» με τα οικονομικά προβλήματα που σε ταλανίζουν, ωστόσο κάποιες ιδέες ή «εμπνεύσεις» που σου περνούν από το μυαλό μπορεί να βρουν απέναντί τους ισχυρά συμφέροντα, γι’ αυτό πριν κινηθείς φρόντισε να τσεκάρεις προσεκτικά το αν «σε παίρνει» ή όχι. Επιπλέον, έχε τον νου σου στους «περιθωριακούς» τύπους.

Ερωτικά
Με την Σελήνη στο ζώδιό σου να αυξάνει την συναισθηματική σου αστάθεια, ότι σου αρέσει το πρωί μπορεί να το απεχθάνεσαι το βράδυ και κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν θα ήταν σοφό να καταλήξεις κάπου συγκεκριμένα. Μπορεί όμως να βρεις ανταπόκριση στα… εφήμερα συναισθήματά σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου ορίζει μια μάλλον «κρίσιμη καμπή» στην ζωή σου, όπου καλείσαι είτε να «κλείσεις τα μάτια» σε ανομίες, προκειμένου να εξασφαλίσεις όσα χρειάζεσαι κι ακόμη περισσότερα, είτε να αγωνιστείς για το σωστό και το δίκιο και βέβαια η κάθε επιλογή θα έχει το κόστος της. Αν πάντως νοιώσεις πως χάνεις τα στηρίγματα σου και το σύστημα σου «καταρρέει», δες το σαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να «ξαναγεννηθείς». Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Κριό βγάζει στο φως «μυστικά και ντοκουμέντα», μερικά εκ των οποίων θα σε… εκπλήξουν! Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει σε μια μικρή αδιαθεσία.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση η σεξουαλική σου δυναμική «μετράει» πολύ περισσότερο από μια «νορμάλ» σχέση, χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις και σίγουρα μπορείς να «ξεδώσεις», πρόσεξε όμως μήπως τα βήματα σου προς το… άγνωστο σε οδηγήσουν σε «επικίνδυνες» καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στον Κριό προάγει την κοινωνικότητα σου, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα με ποικίλα ενδιαφέροντα, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε αναζήτηση σου. Παράλληλα όμως φαίνεται πως κάποιος/α σε υπονομεύει ή προσπαθεί να σε κατευθύνει κατά εκεί που υπαγορεύει το συμφέρον του/της. Ακόμη λοιπόν κι αν κάποια πράγματα σου παρουσιάζονται ως δεδομένα, ο Άρης στον Ταύρο σε καλεί να ψάξεις για το τι μπορεί να κρύβεται από πίσω, έχοντας όμως συνείδηση ότι έχεις να κάνεις με αδίστακτα άτομα. Επιπλέον, προσπάθησε να μην εκθέσεις τον εαυτό σου σε ένα ανθυγιεινό περιβάλλον.

Ερωτικά
Από τη μια πλευρά φαίνεται πως δημιουργούνται εμπόδια στην επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, από την άλλη όμως το σύμπαν σε βάζει σε… πειρασμό με μια γνωριμία που δεν ήταν στο πρόγραμμα. Σε πρώτη φάση πάντως είναι προτιμότερο να κρατήσεις την σχέση σου σε φιλικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να ανοίξει έναν κύκλο επαγγελματικών επαφών αλλά αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, καλό είναι να «ποντάρεις» περισσότερο στις δικές σου ιδέες και στα ειδικά προσόντα σου. Παράλληλα όμως, αν σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, καλό είναι να ξέρεις ότι πίσω από την «βιτρίνα», εξυπηρετούνται άλλοι σκοποί. Επιπλέον ο Άρης στον Ταύρο μπορεί να αναδείξει το δράμα ενός φίλου ή μιας φίλης αλλά στην περίπτωση που θελήσεις να παρέμβεις στο πρόβλημα να θυμάσαι ότι ενδεχομένως έχεις να κάνεις με καταστάσεις που σε ξεπερνούν.

Ερωτικά
Ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να σε παρασύρει σε «πονηρές» ατραπούς αλλά σε καμία περίπτωση η ευθύνη δεν είναι αποκλειστικά δική του/της. Λίγο οι έντονες επιθυμίες σου, λίγο η διάθεσή σου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, όλα είναι ανοικτά στην προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο», το έργο σου ωστόσο δεν θα είναι εύκολο, ενώ στην πορεία μπορεί να προκύψουν και δυσάρεστα απρόοπτα. Ωστόσο, από την στιγμή που κάποιος/α δημιουργεί τετελεσμένα στην ζωή σου, δεν έχεις και πολλά περιθώρια επιλογής. Φρόντισε όμως πριν μπεις στην «μάχη» να είσαι κατάλληλα εξοπλισμένος/η, αφού θα χρειαστεί να πολεμήσεις με ισχυρά κι επίμονα συμφέροντα. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Κριό διευρύνει σημαντικά το βεληνεκές των αναζητήσεών σου. Επιπλέον, αν προκύψει κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό, μην διστάσεις να προχωρήσεις.

Ερωτικά
Η «κατακτητική» σου διάθεση σε κάνει να μην έχεις αίσθηση των προβλημάτων, αφού θεωρείς ότι όλα αντιμετωπίζονται. Τελικά όμως είναι πιθανό να δεσμευτείς με ένα πρόσωπο που ανεξάρτητα από το κοινωνικό και οικονομικό κύρος του έχει «λερωμένη την φωλιά του».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να αναζητήσεις νέους τρόπους για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και παρά τα όποια «σκαμπανεβάσματα», τελικά ίσως αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος. Παράλληλα, η τάση σου να μην διεκδικείς πρωταγωνιστικό ρόλο μπορεί να σε οδηγήσει σε έναν νομικό ή άλλου τύπου συμβιβασμό, που όμως δεν σε συμφέρει. Επιπλέον, αν μετακινηθείς ή ταξιδέψεις, προσπάθησε να αποφύγεις τα… πολλά-πολλά με πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν γνωρίζεις και θα μπορούσαν να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Από την άλλη πλευρά ο Άρης στον Ταύρομπορεί να σου ανοίξει έναν σπουδαίο πνευματικό δρόμο.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον Κριό να συνηγορεί σε ενδιαφέρουσες ερωτικές εμπειρίες αλλά και τον Άρη να τα θέλει όλα «εδώ και τώρα», το πιθανότερο είναι να υπάρξει μια διαδοχή ευχάριστων και δυσάρεστων καταστάσεων ή κάτι «ξαφνικό» που όμως δεν θα έχει διάρκεια.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά κι ίσως αφήσει «μετέωρο» το θέμα μιας συνεργασίας αλλά από την άλλη πλευρά θα σε βοηθήσει να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο. Παράλληλα, μια οικονομική συμφωνία δείχνει ικανή να σου λύσει μια σειρά από προβλήματα, πρόσεξε όμως με… ποιους θα μπλέξεις, αφού ο Άρης στον Ταύρο μπορεί να σε «δέσει χειροπόδαρα», με όρους που θα σου είναι αδύνατον να εκπληρώσεις, χωρίς να θυσιάσεις την ελευθερία σου. Κι αν βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση είναι χίλιες φορές προτιμότερο να «διαγράψεις» τα όσα έχουν συμβεί μέχρι σήμερα, χαράζοντας μια νέα πορεία.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη απέναντί σου εξακολουθεί να προσθέτει «πόντους» στην προσωπική σου ζωή και να σε προστατεύει από δυσάρεστες καταστάσεις ακόμη κι αν αυτές συμβαίνουν στην «γειτονιά» σου. Βλέπεις όμως ότι δεν θέλει και πολύ για να ξεσπάσει το «κακό».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Ταύρο σου δίνει να καταλάβεις ότι «ο κόμπος έφτασε στο χτένι» και πρακτικά έχεις τρεις επιλογές: Είτε να «ρίξεις μαύρη πέτρα πίσω σου», αδιαφορώντας για το τι χάνεις, είτε να ενδώσεις σε όρους που σύντομα θα σε κάνουν να ασφυκτιάς. Ο δε «τρίτος δρόμος» είναι να ξεσκεπάσεις πρόσωπα και καταστάσεις, ξέρεις όμως κι εσύ ότι το να τα βάζεις «με θηρία» ούτε εύκολο, ούτε ασφαλές είναι. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Κριό δημιουργεί νέα δεδομένα στις εργασιακές σου σχέσεις κι ίσως νοιώσεις μια προσωρινή αβεβαιότητα, τελικά όμως αν αντιδράσεις με την συνήθη διορατικότητά σου όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις.

Ερωτικά
Αν όχι απαραίτητα σήμερα, πολύ σύντομα θα κληθείς να βάλεις «τελεία και παύλα» σε μια σχέση που σε ταλαιπωρεί κι όσο πιο πρόθυμος/η δείξεις για να το πράξεις, τόσο πιο απελευθερωμένος/η θα νιώσεις. Αλλιώς θα «σέρνεσαι» πίσω από τις καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να συμβάλλει στην διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου, καλό είναι ωστόσο να μην αρκεστείς μόνον σε κοινωνικές «αβρότητες» αλλά να στραφείς και σε κάτι πιο δημιουργικό! Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να πάρεις αποφάσεις σε σχέση με την δουλειά σου, αφήνοντας πίσω σου όλα εκείνα που σου «πέφτουν βαριά», ανεξάρτητα με το τι θα χάσεις, αφού η ανεξαρτησία σου «μετράει» περισσότερο. Αν μάλιστα παρ’ ελπίδα επιλέξεις να «σκύψεις το κεφάλι», η συνέχεια δεν θα σε δικαιώσει. Επιπλέον, θα σου δοθεί η δυνατότητα να αντιμετωπίσεις «μια κι έξω» ένα θέμα υγείας.

Ερωτικά
Στις σχέσεις σου επικρατεί μεγάλη κινητικότητα και είτε είσαι μόνος/η, είτε δεσμευμένος/η, φαίνεται πως βρίσκεσαι στα πρόθυρα μιας μεγάλης αλλαγής. Προκειμένου μάλιστα να πέσεις θύμα της είναι χίλιες φορές προτιμότερο να την προκαλέσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να αναδείξει κάποια θέματα ή… γκρίνιες των «δικών σου» ανθρώπων, τελικά όμως θα σου δοθεί η αφορμή για ένα restart εφ’ όλης της ύλης. Επιπλέον, ίσως ασχοληθείς με τις λειτουργικές ανάγκες ή τον εξωραϊσμό του χώρου σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ταύρο αναμένεται να «βγάλει στον αφρό» κάποια δικά σου απωθημένα ή «ενοχλητικά» μυστικά ατόμων που κατά τα άλλα αγαπάς και εκτιμάς. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, καλό είναι να… αυξήσεις την προσοχή σου, αφού είναι εύκολο να βιώσουν κάτι δυσάρεστο ή να μπλέξουν σε «κυκλώματα».

Ερωτικά
Διανύεις μια περίοδο όπου είναι πολύ πιο πιθανό να «τελειώσεις» μια σχέση, παρά να αρχίσεις κάτι νέο. Στην δεύτερη περίπτωση ωστόσο, όσο καλά κι αν περάσεις αρχικά, κινδυνεύεις να μπλεχτείς στα «δίχτυα» ενός μεγάλου πάθους ή γενικότερα καταστάσεων που δεν ελέγχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Με τον Άρη στον Ταύρο να ορίζει ένα κομβικό σημείο στην ζωή σου, ίσως σου δοθεί η αφορμή να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε μια υπόθεση που «σέρνεται» αναλαμβάνοντας φυσικά και το σχετικό ρίσκο. Επιπλέον, στο σπίτι ή την οικογένειά σου αναμένονται ξεκαθαρίσματα, ενώ μια έρευνα στον χώρο σου μπορεί να σου αποκαλύψει κάτι εξαιρετικά σημαντικό, όχι όμως και απαραίτητα ευχάριστο. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Κριόμπορεί να αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά και να σε εφοδιάσει με κάποια αξεσουάρ ή «πατέντες», που θα κάνουν απλούστερη την καθημερινότητα σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να σου προσφέρει μια απροσδόκητη χαρά, μέσα από μια πολύ ιδιαίτερη γνωριμία. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η και μάλιστα συμβιώνεις με το ταίρι σου, τότε αναμένονται εντάσεις που θα λάβουν ακραία μορφή.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να ανανεώσει το ενδιαφέρον σου για την απόκτηση κάποιων πραγμάτων που πάντα ήθελες, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια συμφέρουσα πρόταση. Παράλληλα όμως, με τον Άρη στον Ταύρο, μπορεί να διαδίδονται για σένα πράγματα, με σκοπό να πληγείς ηθικά ή επαγγελματικά, ίσως μάλιστα πίσω τους να κρύβεται ένα πρόσωπο που σου παριστάνει τον φίλο. Επιπλέον ίσως αποκομίσεις μια μάλλον δυσάρεστη εμπειρία κατά την διάρκεια μιας μετακίνησης σου ή στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός γνωστού-συγγενή σου.

Ερωτικά
Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου να καλλιεργεί μια αίσθηση ευτυχίας αλλά και να αποκρύπτει κάθε δυσάρεστη λεπτομέρεια, η αίσθηση που έχεις για τα προσωπικά σου είναι θετική και… εμψυχωτική! Αν όμως ταξιδέψεις ή γοητευτείς από έναν/μια άγνωστο/η, τότε η κατάσταση μπορεί να έρθει «τούμπα».

Ετικέτες