ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Δρόμος μετ’ εμποδίων!

Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου αναδεικνύει τις ελλείψεις σου σε πρακτικό επίπεδο, μην επιχειρήσεις λοιπόν να «απλωθείς» εκεί που δε φτάνεις! Επιπλέον, καλό είναι να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα έγγραφα ή τις αποδείξεις των συναλλαγών σου, αφού θα σου τα ζητήσουν. Παράλληλα, είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει κι ένα τεχνικό πρόβλημα, που θα σε «κολλήσει». Αντίθετα, αν αφιερώσεις τον χρόνο σου σε διαβάσματα και μελέτες, θα μάθεις πολλά που μπορεί να σου φανούν χρήσιμα.

Ερωτικά
Η Δήμητρα στον Λέοντα ευνοεί τις ερωτικές αναζητήσεις σου, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα που ξεχωρίζουν για το large ή «χαλαρό» στυλ τους. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν εντάσεις και μια αβεβαιότητα για την συνέχεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Συνετή διαχείριση

Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου σε πιέζει να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, αφού είναι πιθανό να αυξηθούν οι πιέσεις και τα προβλήματα. Καλό είναι, λοιπόν, να διαχειριστείς σωστά την κατάσταση δίνοντας μόνον εκεί που πρέπει, χωρίς να υποκύψεις σε δήθεν ανάγκες συγγενών ή γνωστών. Αν πάλι προκύψει μια έκτακτη ανάγκη και οι οικονομικές δυνάμεις σου δεν αρκούν, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε κάποιον/α, που θέλει και μπορεί να σε εξυπηρετήσει. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μην προβείς σε σημαντικές αγορές ή επενδύσεις.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε ωθεί να ονειρευτείς ένα καλύτερο μέλλον για σένα και το ταίρι σου, βάζοντας στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αν πάλι είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να γνωρίσεις ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο και μάλιστα με καλή οικονομική κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλαπλές πιέσεις

Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σου και να σε κάνει πιο απαισιόδοξο/η, χωρίς όμως αυτό να συνάδει απαραίτητα με κάποια δυσάρεστη εξέλιξη. Επιπλέον, δίνει πρωτεύοντα ρόλο στο τι ζητούν οι άλλοι από σένα και γεγονός είναι ότι κάποιες από τις απαιτήσεις τους μπορεί να «σου βάζουν το μαχαίρι στον λαιμό». Καλό είναι, λοιπόν, να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου κι αν δεις ότι έχεις «πέσει σε τοίχο», προτίμησε να μεταθέσεις τις διαπραγματεύσεις σου στο εγγύς μέλλον, όταν πια οι συνθήκες θα είναι καλύτερες.

Ερωτικά
Όσο κι αν προσπαθείς να τα κάνεις όλα τέλεια προκειμένου να ικανοποιήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, φαίνεται πως όλο και κάτι σου ξεφεύγει, με αποτέλεσμα να μην έχεις την ανταπόκριση που θα ήθελες. Μήπως να απαιτούσες εσύ περισσότερα;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κόπωση και καθυστερήσεις

Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου μπορεί να σου προκαλέσει μια αδιαθεσία ή να σωματοποιήσει ψυχικές πιέσεις που δέχθηκες όλο το προηγούμενο διάστημα. Ωστόσο, μην θορυβηθείς, αφού έχεις ανάγκη από ξεκούραση, έστω κι αν σου επιβληθεί! Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να σου έχει «φυλαγμένες» κάποιες δουλειές, που δεν είναι τόσο της αρμοδιότητάς σου αλλά προϊόν της… αδυναμίας ή άρνησης κάποιων κι εδώ δεν έχεις παρά να αρνηθείς. Αν, πάλι, σε «καίει» ένα εργασιακό ζήτημα, να ξέρεις ότι οι εξελίξεις θα καθυστερήσουν.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε η ευκαιρία σου να «κλειδώσεις» μια σχέση που σε ενδιαφέρει, μπορεί να γίνει και η αφετηρία μιας πλήρους αναβάθμισης της προσωπικής σου ζωής. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να εμφανιστεί ένας «πειρασμός» που θα σε βάλει σε σκέψεις. 

ΛΕΩΝ

Έλλειμμα τύχης

Γενικά
Με την σύνοδο Ερμή-Κρόνου να «σφραγίζει» την καθημερινότητά σου, εκείνο που χρειάζεσαι περισσότερο από όλα είναι να συνδυάσεις το παιχνίδι με την επιμόρφωση και τα δημιουργικά ενδιαφέροντά σου, αφού οι καθαρά ψυχαγωγικές δράσεις μπορεί να «κοπούν» απότομα εξ αιτίας μιας έκτακτης ανάγκης ή υποχρέωσής σου. Επιπλέον, καλό είναι να μην ποντάρεις στην τύχη σου! Παράλληλα, φαίνεται πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σου βάζει… δύσκολα κι εδώ είναι που θα πρέπει να βοηθήσεις, αποφεύγοντας περιττά σχόλια και κριτικές.

Ερωτικά
Ο Κρόνος στον 5ο φυσικό «οίκο» σου πριμοδοτεί μια σχέση με πολύ μεγαλύτερο ή μικρότερο ηλικιακά άτομο αλλά το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι κάποιος/α από τους… δύο σας, έχει ήδη μια σχέση και το κρύβει ή «κουβαλά» πολλά απωθημένα, που θα «δείξουν» σύντομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρακτικές λύσεις

Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου μπορεί να συμβάλλει σε στενόχωρες καταστάσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου, αν όμως πρόκειται για καθαρά πρακτικά ζητήματα είναι βέβαιο ότι θα βρεις τις απαιτούμενες λύσεις, αρκεί να κινηθείς προσεκτικά και μεθοδευμένα, αγνοώντας τις ενοχλήσεις γύρω σου. Επιπλέον, μπορεί να ξεφορτωθείς αντικείμενα που δεν χρειάζεσαι πια. Αντίθετα, σε συναισθηματικό επίπεδο τα πράγματα είναι πιο δύσκολα κι είναι πιθανό να νιώσεις «στο πετσί σου» φαινόμενα απόρριψης και αχαριστίας από «δικούς σου» ανθρώπους.

Ερωτικά
Ένα μήνυμα σε γεμίζει χαρά και σου ανοίγει την… όρεξη για ακόμη περισσότερα κι αν είσαι μόνος/η, «δικαιούσαι» να ονειρεύεσαι τα καλύτερα! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να ανακύψουν υποψίες και ζήλειες που θα την «αμαυρώσουν».

ΖΥΓΟΣ

Σπεύδε βραδέως!

Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου αναμένεται να αποδειχθεί πολύ κουραστική για σένα, αφού σε πιέζει να διευθετήσεις πρακτικά θέματα κι όχι κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Το πιθανότερο μάλιστα είναι να υπάρξουν καθυστερήσεις και τεχνικά προβλήματα στις συναλλαγές σου. Επιπλέον, φρόντισε να είσαι νομότυπος/η. Από την άλλη πλευρά, η ημέρα είναι κατάλληλη για να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις και τον χώρο σου, αφήνοντας για αργότερα κάθε είδους ψυχαγωγική δραστηριότητα. Επιπλέον, ευνοούνται τα διαβάσματα και οι μελέτες.

Ερωτικά
Με τον Άρη στο ζώδιό σου, μάλλον δυσκολεύεσαι να σταθεροποιήσεις τα συναισθήματα σου, με αποτέλεσμα να δίνεις στους άλλους την εντύπωση πως δεν ξέρεις τι θέλεις. Ηρέμησε λοιπόν κι ασχολήσου περισσότερο με τις ανάγκες του ανθρώπου που αγαπάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικές πιέσεις

Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου σε πιέζει να δώσεις λύση σε ένα οικονομικό πρόβλημα, που μπορεί να μην είναι δικό σου αλλά ενός προσώπου του περιβάλλοντός σου. Κι εδώ βέβαια δεν χωρούν συναισθηματισμοί, αντίθετα ισχύει το γνωστό «οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους». Επιπλέον, είναι σκόπιμο να δώσεις προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου, αποφεύγοντας σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, από την άλλη πλευρά όμως μπορείς να επωφεληθείς από μια πώληση ή την αξιοποίηση αδιάθετου υλικού.

Ερωτικά 
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δείχνει πρόθυμη να σου εξασφαλίσει το «ευ ζην», πολύ περισσότερο αν κι εσύ βοηθήσεις με το να πάψεις να θεωρείς κάποιες λεπτομέρειες «κομβικές» και τελικά αντί να βοηθάς, να περιπλέκεις τα πράγματα. Αφήσου λοιπόν σε όσα σου προσφέρονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μεγαλύτερη εσωστρέφεια

Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου στο ζώδιό σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, προκειμένου να αντεπεξέλθεις στις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας κι αν τα καταφέρεις, θα αποδείξεις, πρωτίστως στον εαυτό σου, ότι τα καταφέρνεις μια χαρά και στα δύσκολα. Αν ωστόσο αποτύχεις, μπορεί να κριθείς αυστηρά ή να σε κυριεύσουν οι τύψεις κι οι ενοχές, γι’ αυτό ας μην επιχειρήσεις κάτι που σε ξεπερνά! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να καταβληθείς από μια μελαγχολία, ανεξάρτητα με το αν υπάρχουν εξωτερικά συμβάντα που να την δικαιολογούν.

Ερωτικά
Όσο κι αν μια υπόθεσή σου δεν μπορεί ακόμη να προχωρήσει όπως θα ήθελες, έχεις κάθε δικαίωμα να ελπίζεις και να πιστεύεις σε ένα καλύτερο μέλλον, αφού ότι «ψήνεται» στο παρασκήνιο, σύντομα θα υλοποιηθεί και «επισήμως». Πρόσεξε ωστόσο μήπως υποκύψεις και σε… αχρείαστους πειρασμούς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φροντίδα για την υγεία σου

Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου σε καλεί να μην αμελήσεις θέματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Ίσως μάλιστα πιεστείς να κόψεις μια συνήθεια που σε βλάπτει ή αναγκαστείς να ακυρώσεις τις δραστηριότητές σου, εξ αιτίας ενός κινητικού προβλήματος. Παράλληλα, βέβαια, μπορεί να σου αποκαλυφθεί κι ένα μυστικό, που ναι μεν θα σε κάνει «να πέσεις από τα σύννεφα», από την άλλη πλευρά όμως, η γνώση του θα σου δώσει μια ξεκάθαρη εικόνα για το ποιοι/ες σε στηρίζουν πραγματικά και ποιοι/ες όχι, πέρα από λόγια και «φιοριτούρες».

Ερωτικά
Το καλό κλίμα στις φιλικές συναναστροφές σου μπορεί να συμβάλλει θετικά στην προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μη διστάσεις να «ξανοιχτείς» κοινωνικά. Αν πάλι είσαι μόνος/η, είναι βέβαιο πως θα έχεις τις ευκαιρίες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο φίλος στην ανάγκη φαίνεται

Γενικά 
Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου σε πιέζει να γίνεις πιο ομαδικός «παίκτης», συμμετέχοντας σε μια προσπάθεια για το κοινό καλό, δεν θα πρέπει ωστόσο να «φορτωθείς» επάνω σου ευθύνες που δεν σου αναλογούν ή να δώσεις «λευκή επιταγή» σε κάποιον/α, αφού μπορεί να σε εκμεταλλευτούν. Επιπλέον, μια αρνητική εξέλιξη στις υποθέσεις ενός φίλου ή μιας φίλης μπορεί να επηρεάσει και την δική σου ψυχολογία. Σε κάθε περίπτωση είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ιδιαίτερα σε σχέση με τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα του καθενός

Ερωτικά 
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό αναδεικνύει τα προσωπικά σου σε κορυφαίο ζήτημα κι αν δεν έχεις κάποια δέσμευση, τότε μπορείς να πράξεις κατά το δοκούν, χωρίς όμως να προσδοκάς ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό βάθος, αφού προηγείται η καλοπέρασή σου!

ΙΧΘΥΕΣ

Σπαρτιατική αγωγή

Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου σε πιέζει να διεκπεραιώσεις καθήκοντα που σε υπερβαίνουν και η πρώτη σου επιλογή είναι «να σκύψεις το κεφάλι», βάζοντας σε δεύτερη μοίρα όλα εκείνα που σε ευχαριστούν. Επειδή όμως μπορεί να «πέσεις» πάνω σε άτομα με «σκληρές» αντιλήψεις και αυστηρή κρίση, δεν αποκλείεται να θελήσεις να «δραπετεύσεις» από τα δύσκολα, επιστρατεύοντας πονηριές και ψέματα. Κι όπως γινόταν με τα αρχαία Σπαρτιατόπουλα, το θέμα είναι να μην «σε κάνουν τσακωτό/η», αφού τότε θα υποστείς όλες τις συνέπειες!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η σίγουρα θα βρεις ανταπόκριση όπου σταθείς κι όπου βρεθείς αλλά βέβαια οι τελικές αποφάσεις είναι δικές σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, πρότεινε στον/στην σύντροφο σου ένα ταξίδι, που μπορεί να σας μείνει αξέχαστο! 

Ετικέτες