ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Σε φάση ανάπτυξης

Γενικά
Η Δήμητρα στον Καρκίνο συμβάλλει σε θετικές οικογενειακές ή νομικές εξελίξεις κι αν «ζορίζεσαι» κάπου δεν έχεις παρά να ζητήσεις την συνδρομή των άλλων. Μπορεί ακόμη να αναζητήσεις έναν επαγγελματικό χώρο που καλύπτει τις ανάγκες σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να επικεντρωθείς στην κουλτούρα και την επιμόρφωσή σου, αφού έτσι θα γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Επιπλέον, αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, όχι απαραίτητα με κάποιο πρακτικό σκοπό αλλά κυρίως για να «ξεφύγεις».

Ερωτικά
Δεν υπάρχει κάτι που να συνηγορεί στην δημιουργία μιας σταθερής σχέσης, οπότε αν ενδιαφέρεσαι για κάτι τέτοιο είναι προτιμότερο να «πας πάσο». Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να αξιοποιήσεις έμπρακτα το «θερμό» κλίμα που δημιουργείται, κάνοντας έρωτα κι όχι… πόλεμο!

ΤΑΥΡΟΣ

Πάρε-δώσε!

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει σχετικά πιο γαλαντόμο/α, κάτι που σίγουρα είναι… εκμεταλλεύσιμο από άτομα που ξέρουν καλά τον τρόπο να ζητούν περισσότερα. όσα κι αν έχουν! Κάνε το καλό λοιπόν αλλά εκεί που θα πιάσει πραγματικά τόπο. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει θετικά στην διεύρυνση του κύκλου των επαφών και των γνωριμιών σου, φέρνοντας σε κοντά σε πρόσωπα που αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Ίσως ακόμη να λάβεις μια καλή είδηση ή να δρομολογήσεις ένα ταξίδι αναψυχής.

Ερωτικά
Ανεξάρτητα με το τι θέλεις και το τι εύχεσαι, η ζωή σου θέτει ένα ζήτημα στο ποιο θα πρέπει να δώσεις μια ρεαλιστική απάντηση. Μερικές φορές δεν μπορείς να τα έχεις όλα κι αν «δεν σε παίρνει» μην προχωρήσεις. Να… φοβάσαι μάλιστα εκείνον/η που σου τάζει τα περισσότερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αμφίπλευρη διεύρυνση!

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη ανακατεύει την «τράπουλα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και με αρωγό το θετικό κλίμα μπορεί να «ξανοιχτείς» περισσότερο, κερδίζοντας σε υποστήριξη και αναγνώριση. Επιπλέον, «παίζει» δυνατά το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας. Παράλληλα, με την Δήμητρα στον Καρκίνο μπορείς σίγουρα να κάνεις βήματα προόδου, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον οικονομικό τομέα, αρκεί να αξιοποιήσεις χωρίς δεύτερες σκέψεις τις βοήθειες που παίρνεις. Ίσως μάλιστα να σου τύχει μια μοναδική «κερδοσκοπική» ευκαιρία.

Ερωτικά
Επικοινωνιακά παίρνεις «άριστα» και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να «μεταφράσεις» αυτήν την υπεροχή σου και σε… έργα! Σίγουρα πάντως όλα θα γίνουν πιο «ενδιαφέροντα», αν αποφασίσεις να ταξιδέψεις, είτε μόνος/η, είτε με το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Έχεις μπάρμπα στην Κορώνη»!

Γενικά
Με την Δήμητρα στο ζώδιο σου, μπορείς να διεκδικήσεις με πολύ καλές πιθανότητες την δικτύωσή σου σε «υψηλά κλιμάκια». Επειδή βέβαια, καλώς ή κακώς, στο περιβάλλον σου οι εντυπώσεις είναι που μετράνε κι όχι η ουσία, δράσε πιο ελεύθερα και μην «κολλάς» στους τύπους. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να ασχοληθείς με την βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σου ευεξία. Επιπλέον δεν αποκλείεται να κάνεις κι ένα «ψυχικό», παρέχοντας βοήθειες ή υπηρεσίες σε ένα άτομο που έχει την ανάγκη σου.

Ερωτικά
Σήμερα «προηγούνται» οι κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις σου, οπότε τα προσωπικά σου έρχονται «δεύτερα». Αν όμως σχεδιάζεις να «φτιάξεις την ζωή σου» με επίσημο τρόπο, τότε οι ουρανοί είναι μαζί σου, τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο, όσο και σε υλικό!

ΛΕΩΝ

Εδώ ο καλός… διασκεδαστής!

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για περισσότερες συγκινήσεις και διασκεδαστικές στιγμές με φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα και βέβαια το πιθανότερο είναι να βρεθείς… ξανά «επί σκηνής», εντυπωσιάζοντας τους πάντες με τα κατορθώματά σου! Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, το πιθανότερο είναι να «καμαρώσεις» για μια επιτυχία τους. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Καρκίνο μπορεί να επιδράσει θετικά στην ζωή σου, μέσα από μυστικές βοήθειες ή συμφωνίες αλλά και την αποκάλυψη χρήσιμων πληροφοριών.

Ερωτικά
Ένταση και πάθος χαρακτηρίζει τις σχέσεις σου, κάτι που μπορεί βέβαια να έχει τόσο θετικές συνέπειες, όσο και αρνητικές. Πάντως αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες ευνοούν μια ερωτική περιπέτεια, καλό είναι όμως να μην τρέφεις «υψηλές προσδοκίες» για την συνέχεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικογενειακές μεταβολές

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να προτάξεις τον ανθρωπισμό σου, αναλαμβάνοντας έναν ενεργό ρόλο σε σχέση με την φροντίδα και την περίθαλψη ατόμων που έχουν την ανάγκη σου. Μπορεί ακόμη να αλλάξουν προσωρινά τα δεδομένα στο σπίτι και την οικογένειά σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Καρκίνο ευνοεί τις επιδιώξεις σου κι ίσως τελικά κάποια πράγματα να γίνουν πολύ πιο εύκολα από όσο υπολόγιζες, μέσω φίλων. Επιπλέον, μπορεί να ωφεληθείς από την ένταξη σου σε μια ομάδα, όπου όλοι θα… δουλεύουν για σένα!

Ερωτικά
Ένα πάθος που «σιγοκαίει» μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή της εμπλοκής σου σε μια μάλλον κρυφή ή «παράνομη» υπόθεση κι αν δεν έχεις όρεξη για τέτοιους… μπελάδες, δεν έχεις παρά να αφήσεις τον χρόνο να κυλήσει, περιμένοντας καλύτερες ημέρες.

ΖΥΓΟΣ

Επεκτατικές τάσεις

Γενικά
Η Δήμητρα στον Καρκίνο εξυπηρετεί άμεσα τα επαγγελματικά σου σχέδια κι είναι το σωστό timing για να επεκτείνεις τις δραστηριότητες σου ή να αναζητήσεις βοήθειες και μάλιστα από «ισχυρά» πρόσωπα. Δεν αποκλείεται επίσης να τιμηθείς για μια δράση σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότησε καλεί να βάλεις στην άκρη ότι σε αγχώνει ή σε στενοχωρεί, βγάζοντας «στην φόρα» την παιδικότητά σου. Επιπλέον μπορεί να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, φρόντισε όμως να μην αποσπάσαι διαρκώς «από εδώ κι από εκεί»..

Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία που «εμφανίζεται» ως φιλική, μπορεί να έχει τελικά πιο «προχωρημένες» απαιτήσεις, όχι όμως για μια «κανονική» σχέση αλλά σαν περιπέτεια. Επιπλέον, μπορεί να σου ζητηθεί η γνώμη για ένα αισθηματικό ζήτημα που αφορά άλλους/ες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μοιράσου τις χαρές σου

Γενικά
Η Δήμητρα στον Καρκίνο είναι ένας πολύ καλός οιωνός για τις σπουδές και γενικότερα την επιμόρφωση σου, επιπλέον όμως μπορεί να σου «δώσει» κι ένα ταξίδι με καλή παρέα ή να διευρύνει τον κύκλο των επαφών σου. Επιπλέον, θα ενημερωθείς για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο, καλά και… κακά! Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση των οικονομικών σου και σε έξτρα παροχές αλλά ποτέ μην ξεχνάς την βασική φιλοσοφία που διέπει τα υλικά αγαθά: Μοιράσου τα για να νιώσεις ευτυχέστερος/η!

Ερωτικά
Η παρουσία σου… ανάβει φωτιές αλλά ίσως χρειαστεί να διαχειριστείς με περισσή «καπατσοσύνη» μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται κι ένα τρίτο πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς να αρκεστείς στην αγορά αξεσουάρ που θα σε κάνουν ακόμη πιο hot!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το χαϊδεμένο παιδί!

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει να υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου αλλά πάντα υπάρχει χώρος για ένα μικρό… θαύμα! Ίσως μάλιστα να ευνοηθείς «σκανδαλωδώς», παρά τα «λαθάκια» που θα κάνεις. Επιπλέον διεγείρει τις πνευματικές αναζητήσεις σου αλλά και την ανάγκη σου να έρθεις σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Καρκίνο σε στηρίζει οικονομικά, ίσως μάλιστα λάβεις μια σημαντική βοήθεια ή τις εγγυήσεις που χρειάζεσαι, ενώ γενικότερα οι συνθήκες ευνοούν τις αγορές και τις επενδύσεις.

Ερωτικά
Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, όρεξη… να ‘χεις κι όλα γίνονται, ιδιαίτερα αν δεν έχεις κάποια δέσμευση! Φαίνεται ωστόσο να υπάρχει «έλλειμμα» στην σταθερότητα ή την διάρκεια μιας σχέσης, οπότε φρόντισε να ζήσεις το σήμερα χωρίς περαιτέρω προσδοκίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προωθητική δύναμη

Γενικά
Η Δήμητρα στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια συνεργασία, που θα σου ανοίξει τον δρόμο των επιτυχιών. Ακόμη, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να δικτυωθείς με πρόσωπα που έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σε βοηθήσουν. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να «κλέψεις» χρόνο από τις κοινωνικές επαφές σου για να συντονιστείς με το «μέσα» σου, αφού τελικά η υπερβολική εξωστρέφεια μπορεί να σε κουράσει. Επιπλέον, καλό είναι να ασχοληθείς και με την υγεία ή την διατροφή σου.

Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες όχι για να «δράσεις» άμεσα αλλά για να βάλεις κάτω τα πράγματα και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Και σε αυτήν την φάση το μυαλό σου μπορεί να σε βοηθήσει να απεμπλακείς από κάθε είδους «άγονες» πεποιθήσεις, αφήνοντας περισσότερο χώρο στην αγάπη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιο κοντά στο… κοινό σου!

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει κοντά σου φίλους/ες και ομοϊδεάτες, «ψήνοντας» μια συλλογική προσπάθεια για το κοινό καλό. Επιπλέον, προωθεί τις πνευματικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Καρκίνο ευνοεί τις επαγγελματικές επιδιώξεις σου και είτε προσδοκάς μια καλύτερη θέση, είτε ψάχνεις για δουλειά, θα σου γίνουν οι ανάλογες προτάσεις. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από την συμπάθεια που τρέφει προς το πρόσωπό σου ένα «χαμηλά ιστάμενο» πρόσωπο, που όμως έχει σπουδαίες «άκρες»!

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον Λέοντα, το ερωτικό «παιχνίδι» καλά κρατεί κι αν δεν έχεις δεσμεύσεις ή «κολλήματα», μπορείς να απολαύσεις τις ευκαιρίες για να… ξανανιώσεις! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ο Άρης στο ίδιο ζώδιο ενδέχεται να κτυπήσει ένα «ηχηρό» καμπανάκι.

ΙΧΘΥΕΣ

Κοινωνικό άνοιγμα

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να αφήσεις πίσω σου έγνοιες και σκοτούρες, ζώντας το «σήμερα» και τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρονται και δεν θα αργήσεις να διαπιστώσεις ότι η αισιοδοξία σου «παράγει» από μόνη της θετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, μπορεί να γνωρίσεις ξένους ή άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Καρκίνο κάνει πιο κοινωνικό και συνεργάσιμο, κάτι που μπορεί να «μετρήσει» θετικά, τόσο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όσο και στην ανεύρεση ενός χρηματοδότη.

Ερωτικά
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται σου επιτρέπουν μεγαλύτερη άνεση κινήσεων, ιδιαίτερα σε σχέση με μια κατάσταση που μέχρι πριν από λίγο έδειχνε αδιέξοδη. Κι αν ζοριστείς πολύ μπορείς να πεις κι εσύ «υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια»!

Ετικέτες