ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Κάτι κρύβεται από πίσω

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε θέτει σε θέση μάχης, είτε για να διεκδικήσεις το δίκιο σου είτε για να αμυνθείς σε έξωθεν προσβολές, σίγουρα όμως θα χρειαστείς και την «αντικατασκοπία» σου! Ίσως, μάλιστα, τα «τσουγκρίσεις» και με ένα πρόσωπο που μέχρι χθες συμπορευόσασταν αλλά τελικά σου έκανε πολλές «λαδιές».

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη και ο Δίας στον Σκορπιό δίνουν έμφαση στις οικονομικές υποθέσεις σου, που μπορεί να «τρέξουν» ευκολότερα από όσο υπολόγιζες κι αν έχεις εκκρεμότητες ή χρέη, όλα θα τακτοποιηθούν. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι που θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Άλλο δείχνουν κι άλλο είναι!

Η Σελήνη και ο Δίας στον Σκορπιό φέρνουν περισσότερες προτάσεις συνεργασίας, αλλά και ευκαιρίες για να δημοσιοποιήσεις το έργο ή τις προθέσεις σου. Ίσως, μάλιστα, μεσολαβήσει σε αυτό κι ένας «ισχυρός» παράγοντας, που θα σε περιβάλλει με την αίγλη του.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Αιγόκερω σε θέλει πιο ενημερωμένο/η αλλά και υποψιασμένο/η στις συναλλαγές σου, αφού αναμένεται να έρθεις σε επαφή με τύπους που άλλο δείχνουν κι άλλο είναι. Επιπλέον, πρόσεξε καλά που βάζεις την υπογραφή σου γιατί κάποιος/α προσπαθεί να σε τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικές παγίδες

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να διεκδικήσεις ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον, αλλά, αν δεν λάβεις υπόψη σου και κάποιους «πονηρούς» παράγοντες, που «στήνουν» καταστάσεις για λογαριασμό τους, το πιθανότερο είναι να πέσεις θύμα των συγκυριών.

Επιπλέον, οφείλεις να έχεις τον νου σου και στα «αρπακτικά» που καραδοκούν μέσα στο πλήθος! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη και ο Δίας στον Σκορπιό ανοίγουν τον δρόμο σε επαγγελματικές συνεργασίες και «μοιράσματα», που θα σε βοηθήσουν να εμπλουτίσεις τις γνώσεις και τις δυνατότητές σου στο αντικείμενό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έλλειμμα εμπιστοσύνης

Ο Άρης στον Αιγόκερω «ταράζει τα νερά» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ανεξάρτητα, μάλιστα, με το αν εσύ προσπαθείς να απαλύνεις τις όποιες εντάσεις, αφού η «άλλη πλευρά» επιμένει να κάνει «τα δικά της». Και τελικά δεν αποκλείεται να δράσεις κρυφά, προκειμένου να γίνει η δουλειά σου κι ύστερα βλέπεις!

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη και ο Δίας στον Σκορπιό σε βοηθούν να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και να παρουσιάσεις τις δημιουργίες σου σε ένα ευρύτερο κοινό. Αν, πάλι, έχεις παιδιά, «ψήνεται» μια διάκριση ή επιτυχία τους.

ΛΕΩΝ

Ευαίσθητη υγεία

Η Σελήνη και ο Δίας στον Σκορπιό προοιωνίζονται ευνοϊκές ρυθμίσεις στα περιουσιακά σου, ενώ παραπέμπουν σε ευχάριστες εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Ίσως, μάλιστα, γίνει μια μετακόμιση που θα αναβαθμίσει τον τρόπο ζωής σου.

Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω επηρεάζει τα εργασιακά σου και ενδέχεται να υπάρξουν υπόγειες εντάσεις ή «συνομωσίες», που αν δεν σε αφορούν προσωπικά, δεν είναι σκόπιμο να εμπλακείς σε αυτές. Επιπλέον, δημιουργεί κινδύνους για την υγεία σου, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά υπό την επίβλεψή σου, προνόησε και για την δική τους καλή κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνωμοτικό κλίμα

Ο Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να σου ανοίξει «μέτωπο» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είτε εξ αιτίας μιας συμπεριφοράς, που κλονίζει την εμπιστοσύνη σου είτε λόγω κάποιων ψυχολογικών προβλημάτων του. Στο σύνολο όμως των διαπροσωπικών σου σχέσεων επικρατεί ένα… συνωμοτικό κλίμα κι αν δεν θες να «λερωθείς», μείνε μακριά από αυτές τις διεργασίες.

Παράλληλα, η Σελήνη και ο Δίας στον Σκορπιό συμβάλλουν θετικά στη δικτύωσή σου και σου δίνουν «βήμα» για να εκφράσεις τις απόψεις σου. Επιπλέον, ευνοούν τις σπουδές και τα ταξίδια.

ΖΥΓΟΣ

Προστάτεψε τον χώρο σου

Ο Άρης στον Αιγόκερω κρύβει πολλές παγίδες για το σπίτι ή την οικογένειά σου, όπου καλείσαι να αντιμετωπίσεις διαρροές, αλλά και ανεπιθύμητες εισβολές παρείσακτων. Αν, μάλιστα, διαπιστώσεις ότι το κλίμα παραείναι ήσυχο, τότε να αρχίσεις να ανησυχείς!

Επιπλέον, είναι πιθανό να παρασυρθείς σε ουτοπικές αναζητήσεις στη δουλειά σου ή να πέσεις θύμα μιας απάτης. Παράλληλα, η Σελήνη και ο Δίας στον Σκορπιό ευνοούν τις οικονομικές υποθέσεις σου και αναμένονται εξελίξεις που θα σε απελευθερώσουν, ψυχολογικά αλλά και υλικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή… λάδια!

Η Σελήνη και ο Δίας στο ζώδιό σου ορίζουν την έναρξη μιας αναπτυξιακής πορείας, που θα συνδυαστεί με πολλές και σημαντικές διακρίσεις για σένα. Επιπλέον, θα έχεις τη στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα ή απλά της… τύχης!

Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Αιγόκερω σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η στις κινήσεις σου, αφού μια απροσεξία κι ένα… γλίστρημα μπορεί να σου στοιχίσει, ενώ δε θέλει και πολύ για να χάσεις τον προσανατολισμό σου. Οφείλεις, ωστόσο, να έχεις τον νου σου και στις κινήσεις των άλλων, ενώ τσέκαρε λάδια και καύσιμα στο μεταφορικό σου μέσον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κίνδυνος εξαπάτησης

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα στον οικονομικό τομέα, πρόσεξε, όμως, μήπως τελικά «πας για μαλλί και βγεις κουρεμένος/η», αφού κάποιος/α καιροφυλακτεί για να εκμεταλλευτεί μια απροσεξία σου ή απλά την αφέλειά σου!

Παράλληλα, η Σελήνη και ο Δίας στον Σκορπιό παραπέμπουν σε μια κρυφή υποστήριξη, την αποκάλυψη μυστικών, αλλά και την δημοσιοποίηση κάποιων «προσωπικών δεδομένων» σου από επιπολαιότητα. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις τις διατροφικές καταχρήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προετοιμασμένος/η για όλα

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η», αφού θα κληθείς να αντιμετωπίσεις «θολές» και παρασκηνιακές καταστάσεις. Ίσως, μάλιστα, ηγηθείς μιας «σταυροφορίας» ενάντια στην απάτη, όσο δίκιο κι αν έχεις όμως, κινήσου με στρατηγική και πονηριά, αφού το αποτέλεσμα μετράει.

Παράλληλα, η Σελήνη και ο Δίας στον Σκορπιό δίνουν άλλον «αέρα» στις κοινωνικές διασυνδέσεις σου και θα βρεθείς συχνά να συνδιαλέγεσαι με «σημαίνοντα» πρόσωπα. Επιπλέον, μπορεί να ενταχθείς σε ένα ιδιαίτερο «κλαμπ», ανεβάζοντας το prestige σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Μάτια και στην πλάτη»!

Η Σελήνη και ο Δίας στον Σκορπιό παραπέμπουν σε μια κοινωνική λάμψη, αλλά και μια ανοδική επαγγελματική πορεία σε διακρίσεις και σε συμφωνίες με ισχυρούς παράγοντες. Το κακό όμως με τη δημοσιότητα είναι ότι μπορεί να βγουν στην φόρα και προσωπικά σου ζητήματα, που θα προτιμούσες να παραμείνουν στο απυρόβλητο.

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, ο Άρης στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας «συνωμοσίας» σε βάρος σου, γι’ αυτό καλό είναι «να έχεις μάτια και στην πλάτη»! Επιπλέον, οφείλεις να προφυλάξεις τον οργανισμό σου από μια ενδεχόμενη λοίμωξη.

ΙΧΘΥΕΣ

Δόλιες πρακτικές

Ο Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε εντάσεις με φίλους/ες, αλλά και να σε ωθήσει σε μια δυναμική διεκδίκηση «για το κοινό καλό», πρόσεξε, όμως, μήπως τελικά εμπλακείς σε μια μπερδεμένη ιστορία, εξ αιτίας κάποιων δόλιων πρακτικών που κινούνται στα όρια της νομιμότηταςκαι δεν έχεις ιδέα για αυτές.

Παράλληλα, η Σελήνη και ο Δίας στον Σκορπιό βοηθούν στην επίλυση ζητημάτων που έχουν μια νομική διάσταση, ενώ διευρύνουν τις επιλογές σου σε σπουδές και πνευματικά θέματα. Επιπλέον, δίνουν στα ταξίδια σου μια πιο «glamorous» διάσταση!

Ετικέτες