ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια συνεργασία, που θα σου ανοίξει τον δρόμο των επιτυχιών. Ακόμη, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να δικτυωθείς με πρόσωπα που έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σε βοηθήσουν
Παράλληλα όμως, η Σελήνη και η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε καλούν να «κλέψεις» χρόνο από τις κοινωνικές επαφές σου για να συντονιστείς με το «μέσα» σου, αφού τελικά η υπερβολική εξωστρέφεια μπορεί να σε κάνει να χάσεις τον στόχο σου, ακολουθώντας τις βουλές άλλων. Επιπλέον, καλό είναι να ασχοληθείς και με την υγεία ή την διατροφή σου.

Ερωτικά

Οι συναισθηματικές σου ανάγκες πολλαπλασιάζονται αλλά σε αυτήν την φάση είναι μάλλον δύσκολο να βρεις μια ισορροπία στην προσωπική σου ζωή, αφού πολλά γίνονται εν… κρυπτώ! Δώσε λοιπόν περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, μέχρι τουλάχιστον να βγουν περισσότερα στο φως.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τις επαγγελματικές επιδιώξεις σου και είτε προσδοκάς μια καλύτερη θέση είτε ψάχνεις για δουλειά, θα γίνει το θέλημά σου! Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να εμπλουτίσεις τον εξοπλισμό σου αλλά και να επωφεληθείς από την συμπάθεια που τρέφει προς το πρόσωπό σου ένα «χαμηλά ιστάμενο» πρόσωπο, που όμως κρατά την τύχη σου στα χέρια του. Παράλληλα, η Σελήνη και η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε κάνουν να τα βλέπεις όλα «ρόδινα», κάτι βέβαια θετικό για την ψυχολογία σου αλλά και πηγή κινδύνων για τις σχέσεις σου, αφού εύκολα μπορεί να πέσεις θύμα μιας εξαπάτησης.

Ερωτικά

Ανεξάρτητα με το τι θέλεις και το τι εύχεσαι, η ζωή σου θέτει ένα ζήτημα στο οποίο θα πρέπει να δώσεις μια ρεαλιστική απάντηση. Μερικές φορές δεν μπορείς να τα έχεις όλα κι αν δεν το αντέχεις, μην προχωρήσεις. Να φοβάσαι μάλιστα εκείνον/η που σου τάζει τα περισσότερα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο Δίας στον Ζυγό σε κάνει πιο αισιόδοξο/η αλλά και πιο επιρρεπή στις «τρέλες», σε δράσεις, δηλαδή, που σε ευχαριστούν και σε «γεμίζουν», ανεξάρτητα με το τι μπορεί να λέει ο καθένας γι’ αυτό. Ενστάσεις και αντιρρήσεις πάντα θα υπάρχουν, αλλά αν πρόκειται για την δική σου ζωή, εσύ είναι το «αφεντικό»! Παράλληλα, η Σελήνη και η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε ωθούν να εξωραΐσεις το περιβάλλον σου και την πραγματικότητα που ζεις, ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι «με τα ψέματα» μπορείς να δημιουργήσεις μια ιδανική κατάσταση, ικανή να στεγάσει τα όνειρα, τόσο τα δικά σου, όσο κι εκείνων που αγαπάς.

Ερωτικά

Ίσως έφτασε η στιγμή να πάρεις μια δύσκολη απόφαση αλλά μην κάνεις το λάθος να κρίνεις τα πράγματα ξεκινώντας από τους άλλους. Οι δικές σου ανάγκες και επιθυμίες είναι που «μετράνε» κι εκεί το θέμα δεν «σηκώνει» παραχωρήσεις, εκτός βέβαια κι αν σου αρέσει να «μαζοχίζεσαι»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε ευχάριστες οικογενειακές εξελίξεις, ενώ αν έχεις κατά νου να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, το σύμπαν σου ανάβει το πράσινο φως. Μπορείς ακόμη να εφοδιάσεις το σπίτι σου με όλα εκείνα που κρίνεις ως απαραίτητα. Παράλληλα, η Σελήνη και η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε καλούν να μην δίνεις τελικά και τόση σημασία στα υλικά αγαθά και τις ανέσεις αλλά πολύ περισσότερο στην κουλτούρα και την επιμόρφωσή σου, αφού έτσι θα γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Επιπλέον, αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, όχι απαραίτητα με κάποιο πρακτικό σκοπό, αλλά κυρίως για να «ξεφύγεις».

Ερωτικά

Η επανεμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν μπορεί να σε… βάλει σε σκέψεις, ίσως όμως είναι προτιμότερο να μείνεις στην ανταλλαγή απόψεων για το τι έγινε και τι δεν έγινε στην μεταξύ σας κατάσταση. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει μια γνωριμία σε ταξίδι.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει θετικά στην διεύρυνση του κύκλου των επαφών και των γνωριμιών σου, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα που αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Ίσως ακόμη λάβεις μια καλή είδηση ή να βάλεις μπρος τα σχέδιά σου για ένα ταξίδι αναψυχής. Παράλληλα, η Σελήνη και η Αφροδίτη στους Ιχθύες αναδεικνύουν την μεγαλοψυχία σου, φρόντισε όμως να μην το παρακάνεις με τα δώρα και τις παροχές, ιδιαίτερα σε πρόσωπα που ξέρουν καλά τον τρόπο να ζητούν περισσότερα, όσα κι αν έχουν! Κάνε το καλό λοιπόν αλλά εκεί που θα πιάσει πραγματικά τόπο.

Ερωτικά

Μια «θεσπέσια παρουσία» μπορεί να εξάψει την φαντασία σου, αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να γίνει κάτι πιο «πραγματικό», υπάρχει αρκετή απόσταση. Αντίθετα, με την φυγή της Αφροδίτης από τον τομέα των σχέσεών σου, τα περιθώρια της προσωπικής σου ζωής θα αρχίσουν και πάλι να στενεύουν, μέχρι νεωτέρας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Με τον Δία στον Ζυγό μπορείς σίγουρα να κάνεις άλματα προόδου, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον οικονομικό τομέα, αρκεί να αξιοποιήσεις χωρίς δεύτερες σκέψεις τις βοήθειες που παίρνεις. Γιατί αν αρχίσεις να «ψειρίζεις» τα πράγματα, τότε το «πουλάκι» θα πετάξει! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη και η Αφροδίτη στους Ιχθύες μπορεί να «σου πάρουν τα μυαλά», όχι οι ίδιες αλλά μέσω ενός προσώπου που έχει κάθε λόγο για να σε κανακεύει, μήπως και επωφεληθεί λιγουλάκι από την τύχη σου. Προσοχή λοιπόν στις συνεργασίες σου.

Ερωτικά

Με την Αφροδίτη απέναντί σου, οι ευκαιρίες σου θα πολλαπλασιαστούν, οπότε μην… σκας! Επιπλέον μπορεί να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο, με το οποίο προέκυψε «παρεξήγηση» κι ίσως θελήσεις να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, με την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν θα ξαναγίνουν τα ίδια.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Με τον Δία στο ζώδιό σου, μπορείς να γίνεις ο «άρχοντας» των εξελίξεων, αναδεικνύοντας το πλήθος των αρετών σου, ακόμη κι αν δεν διαθέτεις… καμία! Γιατί καλώς ή κακώς, στο περιβάλλον σου οι εντυπώσεις είναι που μετράνε κι όχι η ουσία. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη και η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε ωθούν να ασχοληθείς και με την βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σου ευεξία, ακολουθώντας κυρίως κάποιες παραδοσιακές «συνταγές». Επιπλέον, δεν αποκλείεται να κάνεις κι ένα «ψυχικό», παρέχοντας βοήθειες ή υπηρεσίες σε ένα άτομο που δείχνει να μην τα καταφέρνει από μόνο του.

Ερωτικά

Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο εξακολουθείς να έχεις το πλεονέκτημα και δεν αποκλείεται να συναντήσεις ένα πρόσωπο που σου ταιριάζει. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να την ενδυναμώσεις μέσα από αμοιβαίες εξυπηρετήσεις και περιποιήσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να επιδράσει θετικά στην ζωή σου, μέσα από μυστικές βοήθειες ή συμφωνίες αλλά και την αποκάλυψη χρήσιμων πληροφοριών. Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία για να επιλύσεις τυχόν θέματα υγείας που σε απασχολούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα, η Σελήνη και η Αφροδίτη στους Ιχθύες δημιουργούν τις προϋποθέσεις για περισσότερες συγκινήσεις και «αισθαντικές» στιγμές με φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα, αν όμως οι σχέσεις σου διέπονται από ένα ιδιοκτησιακό καθεστώς, τότε το «πάρτι» μπορεί εύκολα να καταλήξει σε μονομαχία!

Ερωτικά

Με τον Άρη και την Αφροδίτη στο «τιμόνι» των σχέσεών σου είναι μάλλον άτοπο να αναζητάς σταθερότητα και διάρκεια σε μια σχέση. Αντίθετα όμως, μπορείς να κατακτήσεις έναν δύσκολο «στόχο» κι όσο έχεις ένα τέτοιο κίνητρο όλα θα σου φαίνονται… υπέροχα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο Δίας, όπως εξ άλλου συνηθίζει, ευνοεί τις επιδιώξεις σου κι ίσως τελικά κάποια πράγματα να γίνουν πολύ πιο εύκολα από όσο υπολόγιζες. Επιπλέον, μπορεί να ωφεληθείς από την ένταξή σου σε μια ομάδα, όπου όλοι θα δουλεύουν για σένα! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη και η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε καλούν να προτάξεις το συναίσθημα και τον ανθρωπισμό σου, αναλαμβάνοντας έναν ενεργό ρόλο σε σχέση με την φροντίδα και την περίθαλψη ατόμων που υποφέρουν. Μπορεί ακόμη να αλλάξουν προσωρινά τα δεδομένα στο σπίτι και την οικογένειά σου.

Ερωτικά

Μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να έχει κάποιες άγνωστες πτυχές, τις οποίες καλό είναι να διερευνήσεις, πριν βρεθείς προ δυσάρεστων τετελεσμένων. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να παρασυρθείς από ένα πάθος που θα δοκιμάσει τα όριά σου ή να… πέσεις σε παγίδα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο Δίας στον Ζυγό, εξυπηρετεί άμεσα τα επαγγελματικά σου σχέδια κι είναι το σωστό timing για να επεκτείνεις τις δραστηριότητες σου ή να αναζητήσεις βοήθειες και μάλιστα από «ισχυρά» πρόσωπα. Δεν αποκλείεται επίσης να τιμηθείς για μια δράση σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη και η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε καλούν να βάλεις σε δεύτερη μοίρα τη λογική σου, «ακούγοντας περισσότερο την φωνή της διαίσθησής σου. Επιπλέον, μπορεί να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, πρόσεξε όμως γιατί «τα φαινόμενα απατούν»!

Ερωτικά

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες όχι για να «δράσεις» άμεσα, αλλά για να βάλεις κάτω τα πράγματα και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Και σε αυτήν την φάση το μυαλό σου μπορεί να σε βοηθήσει να απεμπλακείς από κάθε είδους «άγονες» πεποιθήσεις, αφήνοντας περισσότερο χώρο στην αγάπη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο Δίας στον Ζυγό είναι ένας πολύ καλός οιωνός για τις σπουδές και γενικότερα την επιμόρφωσή σου, επιπλέον όμως μπορεί να σου «δώσει» κι ένα «ονειρεμένο» ταξίδι ή να διευρύνει τον κύκλο των επαφών σου μέχρι τα πέρατα της οικουμένης! Επιπλέον, ίσως λάβεις μια ευχάριστη είδηση, Παράλληλα, η Αφροδίτη και η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να συμβάλλουν στη βελτίωση των οικονομικών σου και σε έξτρα παροχές αλλά ποτέ μην ξεχνάς την βασική φιλοσοφία που τις διέπει: Μοιράσου για να νιώσεις ευτυχέστερος/η!

Ερωτικά

Η Αφροδίτη σε εγκατέλειψε, αφήνοντας περισσότερο χώρο για «τεχνάσματα» που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις την σχέση σου κι ίσως κάτι αναγκαίο για την ομαλή συνέχισή της, είναι να αποστασιοποιηθείς για λίγο από τα πραγματικά δεδομένα της και να της προσδώσεις έναν πιο «οραματικό» χαρακτήρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Η παρουσία πέντε πλανητών στο ζώδιό σου σε κάνει να πιστεύεις περισσότερο στο θαύμα και -γιατί όχι;- να το πετύχεις! Επιπλέον διεγείρει τις ανθρωπιστικές ευαισθησίες σου κι είναι πιθανόν να κάνεις ό,τι μπορείς για να φροντίσεις ή να εμψυχώσεις άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Υπάρχουν φυσικά και οι καλλιτεχνικές τάσεις σου, που ίσως εκδηλωθούν δημιουργικά, όπου βρεθείς κι όπου σταθείς. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό σε στηρίζει οικονομικά, πιθανόν μάλιστα να λάβεις μια σημαντική βοήθεια ή τις εγγυήσεις που χρειάζεσαι, ενώ γενικότερα οι συνθήκες ευνοούν τις αγορές και τις επενδύσεις.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη έφτασε και στα μέρη σου κι αν είσαι σε μια σχέση η οποία έχει πάψει να σου προσφέρει τις αρχικές συγκινήσεις της ή αντίθετα βασανίζεσαι από μια «άγονη» κατάσταση που «τραβάει σε μάκρος», τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να κινηθείς, αφού το σύμπαν «σε πάει»!

Ετικέτες