ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Οι ευαισθησίες σου στη… φόρα!

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και τη διατροφή σου, αποφεύγοντας οτιδήποτε στο οποίο έχεις μια αποδεδειγμένη ευαισθησία. Παράλληλα, στο εργασιακό σου περιβάλλον κάποιος/α εκμεταλλεύεται την καλή προαίρεσή σου για να δρομολογήσει τα πράγματα όπως τον/την συμφέρουν και δίνοντάς σου την εικόνα ότι όλα είναι ΟΚ. Μπορείς όμως κι εσύ να δώσεις μια ανάλογη εντύπωση, ώστε να παρακάμψεις εύκολα εμπόδια και αντιρρήσεις.

Επιπλέον, το τρίγωνο Δήμητρας-Ουρανού σου… επιτρέπει να προβείς σε έναν αιφνιδιασμό που θα τα αλλάξει όλα!

ΤΑΥΡΟΣ

Λιγότερη εμπιστοσύνη δε βλάπτει!

Το τρίγωνο Δήμητρας-Ουρανού σε οδηγεί σε μια αλλαγή ρότας, ύστερα από μια νέα συνεργασία. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς, το ενδιαφέρον σου φαίνεται να περιστρέφεται γύρω από τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και βέβαια έχεις κάθε δικαίωμα στο όνειρο. Στην πραγματικότητα όμως, πολλά γίνονται «κάτω από το τραπέζι» και δεν είναι σκόπιμο να πιστεύεις ό,τι ακούς και βλέπεις.

Αντίθετα, καλό είναι να διερευνήσεις προσεκτικά τις κινήσεις των άλλων, ακόμη κι αν πρόκειται για ένα πρόσωπο που εκτιμάς ή για μια συλλογική προσπάθεια που πιστεύεις και στηρίζεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Κι η μυλωνού τον άνδρα της με τους πραματευτάδες!»

Η Σελήνη στους Ιχθύς αναδεικνύει θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σου ή ένα κοινωνικό εγχείρημά σου, ωστόσο, παρότι όλα μπορεί να φαίνονται όμορφα κι ωραία, οφείλεις να επαγρυπνείς σε σχέση με επαγγελματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα, αφού έχεις να κάνεις με κάποιες «άκυρες» καταστάσεις ή με «κούφια λόγια».

Επιπλέον, προστάτεψε τον εαυτό σου από «πονηρούς», που πιθανόν να σκαρφιστούν ακόμη και το πιο απίθανο πρόσχημα για να υφαρπάξουν αυτό που θέλουν. Παράλληλα, το τρίγωνο Δήμητρας-Ουρανού σε ωθεί σε αλλαγές στον χώρο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας!

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από ζητήματα της καθημερινότητά σου, ίσως, μάλιστα, επικοινωνήσεις ή να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις. Αν όμως διαπιστώσεις ότι οι εντάσεις έχουν «εξαφανιστεί», μην ξεγελαστείς, αφού την ίδια στιγμή πιθανόν να υφαίνονται σχέδια, που θα μπορούσαν να πλήξουν καίρια τα συμφέροντά σου. Επιπλέον, το ψέμα… πέφτει σύννεφο!

Παράλληλα, το τρίγωνο Δήμητρας-Ουρανού θα σου φέρει νέους κι… αλλιώτικους φίλους, δεν αποκλείεται όμως να κάνεις κι ένα ξαφνικό ή απρόσμενο ταξίδι.

ΛΕΩΝ

Τα χέρια… έξω από την τσέπη σου!

Το τρίγωνο Δήμητρας-Ουρανού σε ωθεί να αλλάξεις πορεία στην καριέρα σου, κάτι που ενδέχεται να συνδυαστεί με κάποιες γενικότερες μεταβολές στο πεδίο που δραστηριοποιείσαι. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς αναδεικνύει οικονομικά θέματα, που όμως, με τις «ευλογίες» του Ποσειδώνα, φαίνεται να έχουν πολλές κρυφές παραμέτρους, αλλά και «αόρατους» δράστες, που αν δεν εντοπίσεις έγκαιρα, δεν αποκλείεται να σου κάνουν ζημιά.

Επιπλέον, αν γύρω σου υπάρχει κάποιος/α που σε ενθαρρύνει ή σε «σπρώχνει» σε μια επιλογή, ψάξε πρώτα το ποια συμφέροντα μπορεί να εξυπηρετεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενώπιον μιας πλάνης

Η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να σε φέρει ενώπιον ενός «μπερδέματος» με πρωταγωνιστή έναν συνεργάτη ή κάποιο πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, που άλλα λέει κι άλλα εννοεί. Επιπλέον, καλό είναι να επανεξετάσεις τους όρους μιας σύμβασης ή συμφωνίας, αφού είτε θα αποδειχθεί άκυρη είτε κρύβει παγίδες και κινδύνους για τα κεκτημένα σου.

Αν όμως έχεις καλλιτεχνικές ανησυχίες, θα σου δοθεί η ευκαιρία να τις «τρέξεις» δημιουργικά. Παράλληλα, το τρίγωνο Δήμητρας-Ουρανού φέρνει μια απροσδόκητη εξέλιξη σε μια νομική υπόθεσή σου, αλλά κι ένα έκτακτο ταξίδι.

ΖΥΓΟΣ

Χαλάρωση και ξεκούραση

Η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να αναδείξει ένα πρόβλημα στην υγεία σου, μη βιαστείς, ωστόσο, να υιοθετήσεις μια θεραπεία, αφού πιθανόν να πρόκειται περί λάθους.

Επιπλέον, φαίνεται να τίθεται ένα σοβαρό ζήτημα εμπιστοσύνης στις εργασιακές σχέσεις σου, έχεις όμως και μια συμπαντική προστασία που ακυρώνει τις όποιες σημαντικές επιπτώσεις επάνω σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Δήμητρας-Ουρανού δεν αποκλείεται να φέρει απρόσμενες εξελίξεις στα οικονομικά σου, ίσως, μάλιστα, ξεκινήσουν όλα από μια αλλαγή των ισορροπιών και του καθεστώτος σε μια συνεργασία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η φαντασία σου τα φταίει!

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει περισσότερο να φαντάζεσαι παρά να σκέφτεσαι, κάτι που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια πλάνη ή εξαπάτηση, είτε αυτή συμβεί σε βάρος σου είτε από εσένα. Μάλιστα, η κινητικότητα που υπάρχει στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, τις καθιστά το πρώτο υποψήφιο πεδίο «παραμυθιάσματος» και με τον Ουρανό απέναντί σου να μην… ανέχεται τέτοιου είδους παρασπονδίες, μια σχέση ή συνεργασία σου φαίνεται να διαταράσσεται οριστικά!

Από την άλλη πλευρά βέβαια, έχεις όλα τα περιθώρια για να αναπτύξεις τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές τάσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλλού γι’ αλλού…

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε ωθεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου, φαίνεται ωστόσο, πως… άλλα νομίζεις και άλλα γίνονται και τελικά το μόνο που θα σου πάει καλά είναι η διακόσμηση ή ο εξωραϊσμός του χώρου σου. Ίσως, μάλιστα, χαθεί ένα αντικείμενο στο σπίτι σου ή να έχεις θέματα με την υγρασία.

Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Δήμητρας-Ουρανού σε παραπέμπει σε μια στροφή στην καριέρα σου, μέσα από μια νέα συνεργασία, που θα αλλάξει πολλά τόσο στις προτεραιότητές σου, όσο και στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην παρασύρεσαι από φήμες

Με την Σελήνη στους Ιχθύς, μπορεί να προκύψουν ποικίλα περιστατικά στην καθημερινότητά σου, ίσως, μάλιστα, να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου. Ωστόσο, το γενικότερο κλίμα είναι απατηλό και τελικά δεν αποκλείεται να τρέχεις «τζάμπα» από εδώ κι από εκεί.

Ενδεχομένως όμως να αποφύγεις λάθη και αστοχίες, αν απλά απέχεις από τις εξελίξεις ή εμπιστευθείς περισσότερο την διαίσθησή σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Δήμητρας-Ουρανού αλλάζει το καθεστώς στη σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, θέτοντάς σου νέες προκλήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα λάθη… πληρώνονται!

Το τρίγωνο Δήμητρας-Ουρανού τείνει να αλλάξει τις ισορροπίες στο σπίτι και την οικογένειά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, όχι τόσο για να κερδίσεις, αλλά κυρίως για να αποτρέψεις εξελίξεις που θίγουν τα κεκτημένα σου, αφού κάθε συναλλαγή σου εμπερικλείει τον κίνδυνο μιας εξαπάτησης ή μιας αφηρημάδας που θα σου στοιχίσει.

Επιπλέον, είναι εύκολο να παρασυρθείς από πλαστές ανάγκες, μπορείς, ωστόσο, να κάνεις ένα «ψυχικό» ή να αφιερώσεις χρόνο στη φροντίδα κάποιων που περνούν δύσκολα.

ΙΧΘΥΕΣ

Τάσεις φυγής

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, καλείσαι να εμπιστευθείς την διαίσθησήσου, αφού η λογική σου ενδεχομένως «να σε ρίξει στα βράχια», ιδιαίτερα ως προς το τι μπορείς να καταφέρεις και τι όχι. Στον αντίποδα βέβαια, σου δίνεται η δυνατότητα να αναδείξεις τις καλλιτεχνικές ευαισθησίες σου, αλλά και να αφεθείς σε ένα όνειρο ή όραμα που θα εμψυχώσει τόσο εσένα, όσο κι εκείνους/ες που αγαπάς.

Παράλληλα, το τρίγωνο Δήμητρας-Ουρανού σε ωθεί να πειραματιστείς ή να ασχοληθείς με πράγματα για πρώτη φορά, όσον αφορά όμως μια τρέχουσα σχέση ή συνεργασία σου, αλλάζει  ριζικά τα δεδομένα της.

Ετικέτες