ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Κρίση εμπιστοσύνης

Γενικά
Ο Άρης στον Ζυγό ενδέχεται να σου δημιουργήσει μια προσωρινή σύγχυση σε σχέση με τις προθέσεις των άλλων απέναντι σου αλλά αν λειτουργήσεις κυρίως διαισθητικά και όχι με την λογική σου, θα μπορέσεις να αποφύγεις τις κακοτοπιές. Σε κάθε περίπτωση πάντως μην προχωρήσεις μια συμφωνία ή συνεργασία σου, αφού στην καλύτερη περίπτωση το θέμα σου δεν θα προχωρήσει. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά σου για θέματα υγείας, ίσως όμως σου δώσει και ένα «μεταφυσικό» βίωμα.

Ερωτικά
Ο Άρης στον Ζυγό, θέτει θέμα εμπιστοσύνης και σου επισημαίνει ότι η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική από αυτήν που πιστεύεις. Επιπλέον είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς σε καταστάσεις που «υπόσχονται πολλά» αλλά μπορεί να κρύβουν παγίδες.

ΤΑΥΡΟΣ

Λάθος συναγερμός

Γενικά
Ο Άρης στον Ζυγό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για έναν «λάθος συναγερμό» ή την ανάλωση σου σε ένα εγχείρημα που δεν μπορεί να «σταθεί» στον πραγματικό κόσμο. Καλό είναι λοιπόν να βάλεις «φρένο» στις επιδιώξεις σου κι ιδιαίτερα εκείνες που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου, φωτίζοντας παράλληλα κάποιες παρασκηνιακές «διαδρομές» ατόμων που εμφανίζονται ως φίλοι/ες αλλά σίγουρα δεν θέλουν το καλό σου. Επιπλέον, η υγεία σου φαίνεται να «απειλείται» από ιώσεις, αλλεργίες ή τοξικές προσβολές, οπότε λάβε τα μέτρα σου.

Ερωτικά
Με τον Ποσειδώνα να «κάνει παιχνίδι», κάποιος/α προσπαθεί να σου ρίξει «στάχτη στα μάτια» κι ίσως να τα καταφέρει αφού μπορεί να υποψιαστείς το λάθος άτομο. Ναι, όντως κάτι παραπλανητικό υπάρχει αλλά τελικά ο/η «ένοχος» μπορεί να κρύβεται αλλού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιρρεπής σε λάθη

Γενικά
Με τον Άρη στον Ζυγό θα μπορέσεις να «τρέξεις» τις καλλιτεχνικές ή τις μεταφυσικές σου αναζητήσεις αλλά και να επικεντρωθείς σε ένα εγχείρημα ανθρωπιστικού χαρακτήρα. Αντίθετα όμως σε πιο προσωπικά ή πρακτικά θέματα που άπτονται των επαγγελματικών σου, η συμβολή του στις εξελίξεις δεν σε βοηθά, αφού είτε σε κάνει επιρρεπή σε λάθη, είτε σε φέρνει σε επαφή με «πονηρούς» κι εδώ μάλλον δεν αρκεί η «κλασική» εξυπνάδα σου, αφού τα εν λόγω άτομα έχουν τον τρόπο να βρεθούν ένα βήμα πιο μπροστά από σένα.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί ραγδαία σε κάτι… πολύ περισσότερο, φαίνεται όμως ότι υπάρχει και «τρίτο πρόσωπο» στη μέση. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση και βρεθείς ενώπιον μιας μεγάλης «πρόκλησης», φρόντισε να μην εκτεθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σπίτι σου και τα… μάτια σου!

Γενικά
Ο Άρης στον Ζυγό σε καλεί να έχεις τον νου σου για ανεπιθύμητους εισβολείς στον χώρο σου. Επιπλέον προνόησε για το ενδεχόμενο μιας διαρροής ή πλημμύρας στο σπίτι σου. Από την άλλη πλευρά μπορείς να παρέμβεις κατευναστικά σε μια οικογενειακή παρεξήγηση, έστω κι αν χρειαστεί να πεις ψέματα αλλά και να εμψυχώσεις ένα οικείο σου πρόσωπο, που βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με την πλειοψηφία τους ωστόσο να είναι άκαρπες.

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας απέναντί σου μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων και σε μια τέτοια περίπτωση πολλά θα εξαρτηθούν από την στάση σου. Το ζητούμενο είναι να «τελειώνεις» με πρόσωπα και καταστάσεις που δεν τιμούν το συναίσθημα σου κι όχι να «κολλήσεις».

ΛΕΩΝ

Διερεύνηση του παρασκηνίου

Γενικά
Ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να βγάλει «στον αφρό» μια ίντριγκα με «πρωταγωνιστές» άτομα από το συγγενικό σου περιβάλλον. Αλλά επειδή πάντα ισχύει η παροιμία «όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες», καλό είναι να μην ασχοληθείς με μικρότητες. Επιπλέον, αν κινηθείς με δικό σου μεταφορικό μέσον, έχε τον νου σου στα υδραυλικά. Παράλληλα, με τη Σελήνη στους Ιχθύς, οι πιθανότητες να χάσεις κάτι ή να κλέψουν είναι ιδιαίτερα αυξημένες και καλό είναι να μην κυκλοφορείς με χρήματα ή αντικείμενα αξίας επάνω σου.

Ερωτικά
Σήμερα είναι εύκολο να πέσεις θύμα μιας συναισθηματικής εκμετάλλευσης, που θα έχει αντίκτυπο και στα οικονομικά σου. Μην βιάζεσαι λοιπόν να προσφέρεις «τα πάντα» σε ένα πρόσωπο, που απλά ξέρει να παίρνει αυτό που ζητά, με «πονηρό» τρόπο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κίνδυνος εξαπάτησης

Γενικά
Ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να αναζητήσεις μια νέα πηγή εσόδων, πρόσεξε όμως μήπως πάνω στην «φούρια» σου, πέσεις θύμα κάποιας απάτης. Επιπλέον φρόντισε να καταπολεμήσεις την αφηρημάδα σου, αφού μπορεί να σου στοιχίσει είτε σε χρήμα, είτε σε είδος. Στον αντίποδα μπορείς να καρπωθείς τα οφέλη μιας δραστηριότητας που γίνεται «χωρίς χαρτιά» ή να σου χαρίσουν κάτι που ήθελες πολύ. Παράλληλα, με τη Σελήνη στους Ιχθύς, στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου τα πράγματα δεν είναι όπως πιστεύεις ή σου παρουσιάζονται.

Ερωτικά
Ο Ποσειδώνας σου «υπόσχεται» μια μοναδική αισθησιακή εμπειρία, που βέβαια μπορείς να ζήσεις με τον άνθρωπο σου. Αν όμως «ψάχνεσαι» για κάτι νέο, ίσως τελικά διαπιστώσεις ότι η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική από αυτήν που σου παρουσιάζεται!

ΖΥΓΟΣ

Ανησυχητική… ηρεμία!

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε βάζει να κυνηγάς «χίμαιρες», μπορεί όμως και να σε «αποκοιμίσει» μπροστά σε παρασκηνιακές ενέργειες που γίνονται εις βάρος σου, αν λοιπόν διαπιστώσεις ότι τα πράγματα είναι… πολύ ήρεμα, τότε να αρχίσεις να ανησυχείς! Παράλληλα στην δουλειά σου ένα πρόσωπο που εμπιστεύεσαι, σε απογοητεύει με την στάση του, σε σημείο που να νιώσεις ότι προδόθηκες. Μην ξεχνάς όμως ότι συνήθως στον «πραγματικό» κόσμο τα συμφέροντα αποδεικνύονται πολύ πιο δραστικά από τις αξίες και τις ιδεολογίες.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, φαντάζεσαι πράγματα που δεν ισχύουν, κάτι που εύκολα μπορεί να σε οδηγήσει στην «λάθος αγκαλιά». Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως η κατανάλωση αλκοόλ χαλαρώσει υπερβολικά τις αρχές και τις άμυνές σου απέναντι στους άλλους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάτι κρύβεται από πίσω!

Γενικά
Ο Άρης στον Ζυγό σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που είτε συνηθίζουν να κάνουν τις «δουλειές» τους παρασκηνιακά, είτε έχουν ύποπτες διασυνδέσεις. Πριν λοιπόν αρχίσεις να «πετάς την σκούφια σου» για τα όσα «ωραία» σου συμβαίνουν με τον Δία στο ζώδιό σου, σκέψου μήπως τελικά πίσω από τα χαμογελαστά πρόσωπα κρύβονται δόλιοι ή ανομολόγητοι σκοποί. Να λοιπόν μια φορά που η καχυποψία θα σου φανεί χρήσιμη! Από την άλλη πλευρά, η Σελήνη στους Ιχθύς αναδεικνύει την έμπνευση και την δημιουργικότητά σου.

Ερωτικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να «παίξεις» αλλά το πώς θα διαχειριστείς τελικά την κατάσταση επαφίεται επάνω σου. Πάντως με δεδομένη την «θολούρα» που επικρατεί είναι μάλλον δύσκολο να δρομολογήσεις μια σχέση εμπιστοσύνης, παρά τις όποιες υποσχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φιλίες στην… ομίχλη!

Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να επικεντρωθείς στις ανάγκες του σπιτιού ή της οικογένειά σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να φιλοξενηθείς ή να φιλοξενήσεις κόσμο. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με «ιερό» σκοπό», που όμως στην πραγματικότητα δεν είναι αυτό που φαίνεται και εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα  Επιπλέον, στις διαπροσωπικές σχέσεις σου οφείλεις να είσαι πιο καχύποπτος/η, αφού κάποιοι/ες «φίλοι/ες» άλλα δηλώνουν «επισήμως» κι άλλα κάνουν πίσω από την πλάτη σου.

Ερωτικά
Κάποιος/α δεν σου λέει την αλήθεια κι εσύ καλείσαι να βγάλεις άκρη εν μέσω πολλών και αντιφατικών ενδείξεων. Μάλιστα η εμπλοκή κι ενός προσώπου του φιλικού σου περιβάλλοντος, μπορεί να μπερδέψει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άσκοπες ενέργειες

Γενικά
Ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να πάρεις περισσότερες πρωτοβουλίες, επιταχύνοντας τις εξελίξεις, αν όμως δεν λάβεις υπόψη σου την «φωνή» της διαίσθησής σου, δε θα αργήσεις να διαπιστώσεις ότι η εμπιστοσύνη που έχεις δείξει σε κάποια πρόσωπα είναι χωρίς αντίκρισμα. Τα ανάλογα ισχύουν και στην περίπτωση που συνάψεις μια συμφωνία ή συνεργασία, αφού φαίνεται πώς εξυπηρετεί άλλους στόχους κι άλλα συμφέροντα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να συμβάλλει σε επαφές και μετακινήσεις, χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα.

Ερωτικά
Όταν ο Ποσειδώνας έχει «το πάνω χέρι», οφείλεις να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι σε αληθοφανείς πλην όμως παραπλανητικές καταστάσεις. Κι αν τυχόν σου μπουν ιδέες να κάνεις κι εσύ τις «πονηριές» σου, πρόσεξε μην «πέσεις στην περίπτωση»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παγίδες εν όψει!

Γενικά
Ο Δίας στον Σκορπιό, σου έχει ανοίξει την όρεξη για τα καλά και νιώθεις έτοιμος/η να κάνεις το «μεγάλο άλμα» προς την επιτυχία, από την άλλη πλευρά όμως ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να προβείς σε ενέργειες ή αναζητήσεις που κρίνονται ως «ουτοπικές». Επιπλέον, καλό είναι να μην παρασυρθείς σε επιλογές που σου υποδεικνύουν κάποιοι άλλοι, οι οποίοι έχουν κυρίως κατά νου το δικό τους βόλεμα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς κτυπά «καμπανάκι» για τα οικονομικά σου, αφού είναι πιθανό να ξεγελαστείς ή να εξαπατηθείς στις συναλλαγές σου

Ερωτικά
«Καλοθελητές» υπάρχουν παντού και πριν βιαστείς να βγάλεις τα συμπεράσματά σου, σκέψου τι συμφέροντα μπορεί να εξυπηρετούν κάποιες «αποκαλύψεις». Αν πάντως είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται να σου τύχει μια… σούπερ αισθησιακή πρόκληση!

ΙΧΘΥΕΣ

Με όπλο τη διαίσθησή σου

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου, «απαιτεί» να επιδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα αντιμετωπίσεις αρκετές προκλήσεις, που ανάλογα με το πώς θα τις χειριστείς μπορούν είτε να σε αναδείξουν, είτε να σε «θάψουν». Κι εδώ θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις τη διαίσθησή σου, που είναι η μόνη ικανή να σε προστατέψει αλλά και την έμπνευση σου, αφού μπορεί να σε «ανυψώσει». Παράλληλα, στο οικονομικό πεδίο, καλείσαι να κινηθείς μετά μεγίστης προσοχής, ώστε να αποφύγεις παγίδες ή λάθη που θα σου στοιχίσουν.

Ερωτικά
Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναζητήσεις την απόλυτη ευτυχία κι ίσως τελικά αφεθείς στο όνειρο σου χωρίς να υπολογίσεις το όποιο «κόστος». Αν όμως αρχίσεις να τρέφεις μεγάλες προσδοκίες για την συνέχεια, τότε σίγουρα θα το μετανιώσεις.

Ετικέτες