ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Φύλαγε τα ρούχα σου…

Γενικά

Σήμερα δείχνει σκόπιμο να αποφύγεις τα περιττά έξοδα, αφού ενδέχεται να προκύψει μια οικονομική υποχρέωση που θα είναι δύσκολο να παρακάμψεις. Αν μάλιστα προσδοκάς μια επιστροφή χρημάτων, το πιθανότερο είναι να υπάρξει νέα αναβολή. Επιπλέον, αν σου μπει η ιδέα να επενδύσεις τα χρήματά σου ή να κάνεις μια σημαντική αγορά, καλύτερα να το… ξεχάσεις, αφού ο ενεργός Κρόνος δεν ευνοεί τέτοια «ανοίγματα». Αντίθετα αν θελήσεις να πουλήσεις κάτι, είναι πιθανό να βρεις αρκετούς πρόθυμους αγοραστές.

Ερωτικά

Το ευχάριστο είναι πως ότι κι αν σου συμβεί έχεις τον τρόπο και τις ικανότητες να το διαχειριστείς χωρίς να έχεις κανέναν ανάγκη. Έτσι θα… γλιτώσεις την υποχρέωση αλλά και τον ενδεχόμενο αποπροσανατολισμό σου από την ουσία του ζητήματος.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε στενωπό

Γενικά

Με τον Κρόνο στις «επάλξεις» καλείσαι να αναλάβεις καθήκοντα που δεν ήταν στο πρόγραμμα, περιορίζοντας κατ’ ανάγκη τις λοιπές βλέψεις σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να «φορτωθείς» με ευθύνες ή υποχρεώσεις άλλων, που την ίδια στιγμή μπορεί να «χαριεντίζονται» κάπου… αλλού! Επιπλέον, είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από δερματικά προβλήματα ή κάποια συμπτώματα δυσανεξίας. Παράλληλα, είναι πιθανό να σε «καταλάβει» προσωρινά μια μελαγχολία ή απογοήτευση, είτε υπάρχει αντικειμενικός λόγος, είτε όχι

Ερωτικά

Μπορείς να προσφέρεις πολύτιμες υπηρεσίες στους άλλους, βοηθώντας τους να καταλάβουν τι ακριβώς «παίζεται» στην προσωπική τους ζωή. Όμως στα δικά σου θέματα δεν έχεις μια τόσο καθαρή ματιά και μπορεί εύκολα να… λαθέψεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων

Γενικά

Ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα υγείας και διατροφής, είτε δικά σου, είτε ενός προσφιλούς σου προσώπου, το πιθανότερο μάλιστα είναι να χρειαστεί να επιβληθούν κάποιοι αναγκαίοι περιορισμοί. Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά υπό την επίβλεψή σου, προνόησε για ενδεχόμενες προσβολές ή τις συνέπειες της ζέστης. Παράλληλα βέβαια, στην δουλειά σου η ημέρα σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποδοτική, αν ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου στην τακτοποίηση ζητημάτων που παραμένουν σε εκκρεμότητα.

Ερωτικά

Η εμπλοκή ενός «τρίτου» προσώπου στα ερωτικά σου δίκην «συμβουλάτορα», μπορεί να υποκρύπτει ένα ενδιαφέρον για σένα από την πλευρά του/της, καλό είναι όμως να κρατήσεις τις αποστάσεις, μέχρι να διαπιστώσεις «τι καπνό φουμάρει»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρηγοριά στον… άρρωστο!

Γενικά

Αν σκέφτεσαι να βγεις με φίλους/ες για να «ξεσκάσεις», μάλλον το αντίθετο θα συμβεί τελικά, αφού θα «πήξεις» στα προβλήματα! Κι εδώ βέβαια κινδυνεύεις να «φας» τον χρόνο σου συζητώντας για πολλοστή φορά με ένα πρόσωπο που αρνείται να κατανοήσει τις δικές του ευθύνες για όσα του συμβαίνουν, αναζητώντας «παρηγοριά», μέχρι να… ξαναπάθει τα ίδια! Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος δεν ενδείκνυται για συλλογικές δράσεις, αφού κι εκεί κάποιοι/ες θα εκμεταλλευτούν το φιλότιμό σου προς ίδιον όφελος..

Ερωτικά

Η ανάγκη σου για ασφάλεια και η προτίμηση σου στις «σίγουρες» λύσεις μπορούν να γίνουν το «όχημα» μιας σημαντικής προσωπικής επιτυχίας, αρκεί να διώξεις από μέσα σου οτιδήποτε το ενοχικό. Δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν!

ΛΕΩΝ

Τα «πρέπει» προηγούνται των «θέλω»

Γενικά

Ο ενεργός Κρόνος σε αναγκάζει να… χαμογελάς ακόμη κι αν μέσα σου υποφέρεις! Αυτό βέβαια μπορεί να «μετρήσει» θετικά στις κοινωνικές σου συναναστροφές, ιδιαίτερα αν «θεραπεύσεις» το πρόβλημα σου, βοηθώντας άλλους που «φωνάζουν» το δικό τους, έστω κι αν είναι επουσιώδες. Από την άλλη πλευρά βέβαια δείχνει άδικο το να φορτώνεσαι με ευθύνες που δεν σου αναλογούν κι ίσως τελικά θα έπρεπε να θέσεις τα όριά σου πριν σε «καβαλήσουν». Επιπλέον, καλείσαι να… υπομείνεις μια πληκτική κοινωνική εκδήλωση.

Ερωτικά

Είτε λόγω της «πεσμένης» διάθεσης σου, είτε εξ αιτίας κάποιων έκτακτων περιστατικών που θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου, κάθε τι ερωτικό μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Ή τουλάχιστον θα έπρεπε να μπει γιατί διαφορετικά δεν σε… συμφέρει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επίλυση προβλημάτων

Γενικά

Ο ενεργός Κρόνος σε ωθεί να επικεντρωθείς σε υποχρεώσεις και καθήκοντα, δίνοντας στην μέρα σου έναν πιο πρακτικό χαρακτήρα. Είτε όμως πρόκειται για την διεκπεραίωση υποθέσεων μέσα από τους… δαιδάλους της γραφειοκρατίας, είτε για μια εξυπηρέτηση ενός τρίτου προσώπου, θα πρέπει να αναλάβεις εσύ το μεγαλύτερο βάρος της προσπάθειας, αφού το «ιππικό» μάλλον θα αργήσει να καταφθάσει! Επιπλέον, μπορεί να ταλαιπωρηθείς στις μετακινήσεις και τις επαφές σου, ιδιαίτερα αν έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

Ερωτικά

Αν είσαι σε μια σχέση μπορεί να προκύψουν κάποιες δυσκολίες ή «εμπλοκές» με συγγενείς ή γνωστούς/ες, που έχουν την δική τους άποψη για τα τεκταινόμενα. Όμως η σχέση είναι δική σου κι όχι δική τους, οπότε… ας τους να λένε και πράξε όπως νιώθεις!

ΖΥΓΟΣ

Πνεύμα λιτότητας

Γενικά

Ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να απαλλαγείς από ότι δεν χρειάζεσαι και να αρκεστείς στα απολύτως αναγκαία, περιορίζοντας τις… ορέξεις και τις αγορές σου. Αν μάλιστα σου ζητήσουν δανεικά, καλό είναι να αρνηθείς ευγενικά, αφού δύσκολα θα τα πάρεις πίσω, με κίνδυνο να χαλάσεις και την σχέση σου. Παράλληλα, οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός/η στην διατροφή σου, ιδιαίτερα αν γευματίσεις ή δειπνήσεις έξω. Όσο για την διασκέδασή σου, φαίνεται να υποχωρεί υπέρ κάποιων καθηκόντων ή υποχρεώσεων που περνάνε σε πρώτο πλάνο στην ζωή σου.

Ερωτικά

Η ημέρα προσφέρεται κυρίως για την αξιολόγηση προσώπων ή καταστάσεων που δείχνουν να «χωλαίνουν». Καλό είναι βέβαια να κάνεις και την αυτοκριτική σου σε σχέση με τον χειρισμό ενός θέματος που από την πλευρά σου ήταν μάλλον επιπόλαιος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα λάθη των άλλων

Γενικά

Σήμερα καλείσαι να ασχοληθείς με ζητήματα των άλλων, που είτε επιδιώκουν να «σου βάλουν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι», είτε βασανίζονται από προβλήματα και χρειάζονται την συμπαράστασή σου. Επιπλέον αν σε καλέσουν κάπου, το πιθανότερο είναι να πλήξεις. Όπως κι αν έχει η διασκέδαση και η ψυχαγωγία σου φαίνεται να μπαίνουν στο περιθώριο και μάλλον πρέπει να αρκεστείς στα λίγα. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να υιοθετήσεις ένα μάλλον συντηρητικό ή «παλιομοδίτικο» ενδυματολογικό κώδικα.

Ερωτικά

Σήμερα μπορεί να κατασταλάξεις σχετικά με τις πραγματικές δυνατότητες μιας σχέσης, που μπορεί να ξεκίνησε ως «πολλά υποσχόμενη» αλλά στην πορεία έδειξε τις αδυναμίες της. Ωστόσο μην απογοητεύεσαι αφού θα έρθουν και καλύτερες μέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περισσότερη δουλειά

Γενικά

Το πιθανότερο σήμερα είναι να προκύψουν έκτακτες υποχρεώσεις ή καθήκοντα που θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου. Ωστόσο το να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά, είναι κι αυτό… κάτι, πολύ περισσότερο τώρα που η όποια απόπειρά σου να τα «φορτώσεις στον κόκορα» και να διασκεδάσεις θα πέσει στο κενό. Επιπλέον, στην δουλειά σου μπορεί να μπλοκάρει μια εξέλιξη, που προσδοκούσες. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να περιορίσεις διατροφικές και άλλες συνήθειες που σε βλάπτουν.

Ερωτικά

Με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που σε περιμένουν, είναι κάπως δύσκολο να επικεντρωθείς σε συναισθηματικά θέματα κι αν κάποιος δίπλα σου επιμένει να ασχολείται με αυτά, δώσε του να καταλάβει ότι… «κάθε πράγμα στην ώρα του»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συναισθηματικές πιέσεις

Γενικά

Το να έρθεις «αντιμέτωπος/η» με την «σκληρή» πραγματικότητα, δεν είναι βέβαια κάτι καινούριο για σένα, ίσα-ίσα μάλιστα που το ρεαλιστικό πνεύμα σου θα βρει λύσεις εκεί που οι άλλοι αδυνατούν να το πράξουν ή δεν διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα. Περιορισμοί ωστόσο τίθενται στις κάθε είδους ψυχαγωγικές ή «χαλαρές» δραστηριότητες εκτός κι αν πρόκειται για παιχνίδια επιμορφωτικού ή εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Παράλληλα, ίσως να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Ερωτικά

Αν είσαι σε μια σχέση καλείσαι να συμπαρασταθείς στον άνθρωπο σου, που μάλλον περνά δύσκολες ώρες. Όσο για τις νέες γνωριμίες, είναι μάλλον σκόπιμο να τις βάλεις στο «ψυγείο», αφού δεν έχουν να σου δώσουν τίποτε άλλο, παρά μπελάδες και προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικογενειακά προβλήματα

Γενικά

Με εξαίρεση τα άτομα «τρίτης ηλικίας» που μπορούν να σου προσφέρουν βοήθειες και συμβουλές, σήμερα δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να φιλοξενήσεις κόσμο στο σπίτι σου, αφού θα κουραστείς και θα ταλαιπωρηθείς, χωρίς ενδεχομένως να ακούσεις ένα «ευχαριστώ». Ίσως όμως να έχεις κι εσύ τις δικές σου ευθύνες, ιδιαίτερα αν δώσεις το δικαίωμα σε κάποιους/ες να νομίζουν ότι μπορούν να σε εκμεταλλεύονται εσαεί. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος ενδέχεται να αναδείξει τις πιο δύσκολες πτυχές ενός περιουσιακού ζητήματος.

Ερωτικά

Ίσως να σου γίνει μια «κρούση» από ένα άτομο ήδη δεσμευμένο ή… αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας και σε μια τέτοια περίπτωση, πριν αποφασίσεις οριστικά για το τι θα πράξεις, θα πρέπει να «ακούσεις» κι αυτό που λέει η καρδιά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Της ταλαιπωρίας το… ανάγνωσμα!

Γενικά

Αν ταξιδέψεις, καλό είναι να προετοιμαστείς για καθυστερήσεις και κάποια στενόχωρα συμβάντα που απειλούν να σου χαλάσουν την διάθεση. Μπορεί όμως απλά να προκύψουν κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν θα σου επιτρέψουν να χαλαρώσεις και να χαρείς την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος ενδέχεται να αναδείξει τις δυσκολίες που περνά ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Παράλληλα όμως, είναι η κατάλληλη στιγμή για να εφαρμόσεις στην πράξη μικρές πρακτικές συμβουλές στην καθημερινότητά σου.

Ερωτικά

Κάποιες «αναποδιές» της καθημερινότητας μπορεί να γίνουν αιτία κι αφορμή για να διαπιστώσεις ποιος/α νοιάζεται για σένα και ποιος/α όχι. Ωστόσο να θυμάσαι ότι αυτό το ενδιαφέρον δεν είναι απαραίτητα ερωτικό αλλά κυρίως ανθρώπινο.

Ετικέτες