ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Πρέπει, πρέπει, πρέπει…

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους θα πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, φαίνεται όμως πως θα έχουν έναν «υποχρεωτικό» χαρακτήρα», ίσως, μάλιστα, κουραστείς ή ταλαιπωρηθείς υπέρ το δέον.

Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε αναγκάζει να έρθεις σε επαφή με ειδικούς και «αυθεντίες» που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν στην επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων που σε απασχολούν, για να υπάρξουν όμως αποτελέσματα θα πρέπει κι εσύ να είσαι έτοιμος/η να συμβιβαστείς με περιορισμούς που δε σου αρέσουν μεν, αλλά είναι αναγκαίοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Όχι άλλες εκδουλεύσεις!

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους φέρνει νέα πιεστικά δεδομένα στα οικονομικά σου και για την ώρα φαίνεται να προέχουν κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις που δε μπορείς να αγνοήσεις. Όμως, γενικότερα, οι συνθήκες δεν ευνοούν τόσο τα νέα ξεκινήματα, όσο τον έλεγχο, αν όλα είναι στην… θέση τους και το «ξεσκαρτάρισμα» από οτιδήποτε σε βαραίνει.

Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε «προειδοποιεί» ότι θα πρέπει να βάλεις έγκαιρα τα όριά σου απέναντι σε κάθε απαίτηση που σε ξεπερνά κι αυτό δε έχει να κάνει μόνο με χρήματα, αλλά και εκδουλεύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προ πάντων… ρεαλισμός!

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο ζώδιό σου σε καλεί να κινηθείς ρεαλιστικά, αφήνοντας στην άκρη όλα εκείνα που έχουν δευτερεύουσα σημασία. Μάλιστα, θα δικαιωθείς, αν αναδείξεις τις διοικητικές σου αρετές, με πρώτο σου μέλημα «να ξεχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι», ώστε να έχεις δίπλα σου μόνο υπεύθυνα και έμπιστα πρόσωπα, ικανά να σε ακολουθήσουν όχι μόνο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.

Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να σου φέρει έκτακτα, όσο και αναγκαία έξοδα, γι’ αυτό μην… ξεγελαστείς κι αρχίσεις να ξοδεύεσαι για διασκεδάσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρώτα η υγεία σου

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους σε καλεί να μείνεις για περισσότερο χρόνο μόνος/η, ώστε να συντονιστείς με τις εσωτερικές ανάγκες σου. Επιπλέον, οφείλεις να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα υγείας και διατροφής, αφού αν δεν προσέξεις, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από μυοσκελετικά ή δερματικά προβλήματα, ίσως όμως να περιθάλψεις τελικά έναν δικό σου άνθρωπο.

Παράλληλα, με τον Κρόνο απέναντί σου, καλείσαι από την μια πλευρά να εμψυχώσεις άτομα που βρίσκονται σε δυσχέρεια ή κατάθλιψη, αλλά και να επιβάλλεις την τάξη σε άλλα, που τείνουν να «ξεφύγουν».

ΛΕΩΝ

Μην ποντάρεις σε «κουτσό άλογο»!

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους μπορεί να αναδείξει θέματα στις φιλίες σου ή τη συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, ιδιαίτερα αν δεν έχεις θέσει εγκαίρως τα όριά σου ή έχεις «ποντάρει» σε άτομα που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου.

Επιπλέον, ίσως στενοχωρηθείς από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, αλλά, σε κάθε περίπτωση, οφείλεις να αντιδράσεις με σύνεση και ψυχραιμία, ξέροντας ότι κάποιες συμπεριφορές είναι προϊόν ανασφάλειας και δε συνδέονται με μια κακή πρόθεση απέναντί σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε θέλει προσηλωμένο/η σε ένα πρόγραμμα διατροφής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με στιλ… επαγγελματικό!

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους αναμένεται να τεστάρει τον επαγγελματισμό σου, βγάζοντας στην επιφάνεια ποικίλες υποθέσεις, σίγουρα όμως δεν αξίζουν όλες την προσοχή σου. Ξεκίνα, λοιπόν, από αυτά που πρέπει να γίνουν, αφήνοντας στην άκρη κάθε τι που σε αυτήν τη φάση «περισσεύει». Ακόμη, μην αρχίσεις κάτι σημαντικό, πριν διερευνήσεις προσεκτικά κάθε πτυχή του θέματος.

Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω δοκιμάζει τις σχέσεις σου και βέβαια δεν είσαι εσύ εκείνος/η που θα πρέπει να δώσεις λόγο για τα πεπραγμένα σου ή να περάσεις από κάποιου είδους εξετάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Υπό πίεση

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους μπορεί να σε «βομβαρδίσει» με έναν μεγάλο όγκο πληροφοριών, που σίγουρα χρειάζονται αξιολόγηση, ώστε να μην τρέχεις άσκοπα. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει με καθυστερήσεις κι εμπλοκές είτε στο σπίτι-γραφείο σου είτε στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου.

Ακόμη, είναι πιθανό να προκύψει ένα σημαντικό ζήτημα με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, αλλά σίγουρα θα γλιτώσεις από πολλούς εξωτερικούς μπελάδες, αν επικεντρωθείς σε πιο εσωστρεφείς δραστηριότητες (διάβασμα, μελέτες κλπ).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περικοπές

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους ενδέχεται να αναδείξει οικονομικές αναγκαιότητες που δεν είχες στα… υπόψη, επισπεύδοντας ίσως και κάποια περιοριστικά μέτρα. Κι επειδή σε σχέση με τα δικά σου, όσο να ‘ναι ξέρεις να κάνεις το κουμάντο σου, το πρόβλημα μπαίνει αναφορικά με τη στήριξη ενός γνωστού ή συγγενή, εδώ όμως είναι που αν δε θες να χάσεις, θα πρέπει «να κάνεις την καρδιά σου πέτρα»!

Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο ενεργός Κρόνος ευνοεί τις πωλήσεις και το «ξεσκαρτάρισμα» όλων αυτών που εσύ μεν δεν χρειάζεσαι, αλλά κάνουν σε άλλους/ες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περιόρισε τις προσδοκίες σου

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή απέναντί σου τονίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου φαίνεται όμως ότι αυτό δεν είναι για… καλό, οπότε τήρησε στάση αναμονής! Την ίδια στιγμή μάλιστα, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να απαλλαγείς από δεσμεύσεις, αλλά και οικονομικές ευθύνες που… κακώς ανέλαβες, αφού όπως θα διαπιστώσεις «δε χωράνε δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη»!

Αν όμως θέλεις να κάνεις μια νέα αρχή, είτε στις σχέσεις σου είτε στα οικονομικά σου, είναι προτιμότερο να περιμένεις να περάσει η μέρα, φροντίζοντας πρωτίστως για την κάλυψη των υποχρεώσεών σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην τα «φορτώνεσαι» όλα εσύ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους ενδέχεται να αναδείξει μια σειρά από αναγκαιότητες σχετικές είτε με την δουλειά σου είτε με την υγεία και τη διατροφή σου. Κι επειδή εδώ δεν χωρούν επιπολαιότητες, εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να ζυγίσεις ψύχραιμα τις καταστάσεις και να μη βιαστείς.

Παράλληλα, ο Κρόνος στο ζώδιό σου επισημαίνει ότι δεν είναι δυνατόν να τα «φορτώνεσαι» όλα εσύ, χωρίς, μάλιστα, να υπάρχει και η ανάλογη ανταμοιβή ή αναγνώριση. Επιπλέον, δεν αξίζει να «παλεύεις» μια κατάσταση, στην οποία μονίμως είσαι ο/η χαμένος/η της υπόθεσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εμψύχωση, όχι κριτική

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους σε φέρνει πλησιέστερα σε πρόσωπα που αγαπάς κι εκτιμάς, όχι όμως τόσο για να διασκεδάσεις, όσο για να επιλυθούν προβλήματα ή θέματα μεταξύ σας που χρονίζουν. Δείχνει, μάλιστα, πιο σωστό να αναλάβεις έναν εμψυχωτικό ρόλο, παρά να αρχίσεις τα «εγώ σου τα έλεγα»!

Και ο Κρόνος στον Αιγόκερω που σε βάζει σε αυτήν την «στενωπό» είναι εκείνος που θα αναδείξει την ικανότητά σου να είσαι καλύτερος/η στα δύσκολα, όσο κι αυτό σου στοιχίζει σε χρόνο και χρήμα. Παράλληλα βέβαια, μην αμελήσεις θέματα υγείας και διατροφής.

ΙΧΘΥΕΣ

Οικογενειακές ευθύνες

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους σε καλεί να δώσεις προτεραιότητασε υποθέσεις που αφορούν είτε στο σπίτι σου είτε στην οικογένειά σου. Το πιο σωστό όμως θα ήταν να μη βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, αλλά να οργανωθείς, προετοιμάζοντας το έδαφος για τα όσα θα ακολουθήσουν.

Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σου ζητά να μην είσαι υπερβολικά υποχωρητικός/η σε καίρια ζητήματα της ζωής σου, στον επαγγελματικό ή στον οικογενειακό τομέα. Επιπλέον, αν προκύψει κάποιο δύσκολο θέμα με φίλο/η, χειρίσου το συμβιβαστικά.

Ετικέτες