ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Δημόσιες σχέσεις

Γενικά
Η ημέρα απαιτεί περισσότερη διπλωματία, αφού μόνον μέσω αυτής θα δικαιωθείς σε πολλά. Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας στους Διδύμους «γεννά» νέα ενδιαφέροντα μέσα από την επαφή σου με άτομα που κινούνται «στα μέσα και τα έξω». Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιόσε καλεί να προσαρμοστείς σε μια νέα οικονομική πραγματικότητα, αφήνοντας πίσω σου όλα εκείνα που αποδείχτηκαν ασύμφορα στην πράξη. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξουν μεταπτώσεις στην σεξουαλική απόδοσή σου.

Ερωτικά
Η έντονη διάθεση σου να «παίξεις» μπορεί να βρει μεν ανταπόκριση αλλά από ένα πρόσωπο που έχει στο μυαλό του μια «σοβαρή» σχέση διαρκείαςκαι δεν είναι διατεθειμένο να σου προσφέρει αυτά που ζητάς αν δεν αποδείξεις έμπρακτα, ότι κι εσύ επιζητάς κάτι ανάλογο.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συνεργασίες είναι το «κλειδί»

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε μια αίσθηση «ασφυξίας», ιδιαίτερα αν διαπιστώσεις ότι δεν ορίζεις εσύ τις εξελίξεις αλλά κάποιοι άλλοι. Αυτό ωστόσο δεν θα σε εμποδίσει να προσαρμοστείς και να δράσεις από κοινού με όσους/ες μοιράζεστε τα ίδια οράματα και τους ίδιους… καημούς! Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας στους Διδύμους θέτει κυρίως οικονομικές και επαγγελματικές προτεραιότητες, ζητώντας σου να γίνεις πιο συνεργάσιμος/η, αφού τελικά μόνον να κερδίσεις έχεις από αυτό.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη να «κάνει παιχνίδι» πλέον στο ζώδιο σου, κάθε συμβουλή… περισσεύει, αφού ότι κι αν συμβεί θα βρεις τον τρόπο να βρεθείς «καβάλα στο άλογο»! Το πρόβλημα είναι κυρίως για τους άλλους, ιδιαίτερα αν τρέφουν μεγάλες προσδοκίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δικτύωση και επικοινωνία

Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας στο ζώδιό σου, σε βοηθά να προσεγγίσεις πρόσωπα «κλειδιά» και να… διευκολύνεις την ζωή σου μέσα από εκείνα που μπορούν και θέλουν να σουν προσφέρουν. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Σκορπιό δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας «συμφωνίας με τον διάβολο», που όμως θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες δυσχέρειες. Ακόμη σε καλεί να κατανείμεις αρμοδιότητες στην δουλειά σου και να λάβεις «ρεαλιστικές» αποφάσεις, με κριτήριο την αποδοτικότητα κι όχι την συμπάθεια.

Ερωτικά
Δεν είσαι από τους τύπους που πιστεύουν πως οι λεπτομέρειες κρίνουν το αποτέλεσμα σε μια σχέση αλλά μην περιμένεις να συμπορευτούν όλοι με την νοοτροπία σου. Αντίθετα, μπορεί να «πέσεις» επάνω σε «κολλήματα», σηκώνοντας τελικά τα… χέρια ψηλά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματική «θύελλα»

Γενικά
Με την Σελήνη στον Σκορπιό να προσδίδει στο συναίσθημά σου μια ακατανίκητη δυναμική δεν θες και πολύ για να «χάσεις το μυαλό σου» και να αφήσεις στην τύχη τους αρκετές από τις υποθέσεις σου. Μπορεί ωστόσο να πρόκειται και για κάτι που αφορά ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και θα σου δημιουργήσει μια προσωρινή ανησυχία. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας στους Διδύμους στρέφει το ενδιαφέρον σου στην τακτοποίηση των εργασιακών σου, ξεκινώντας από την αναζήτηση κρυφών συμμάχων και συνεργατών.

Ερωτικά
Βιώνοντας μια συναισθηματική «θύελλα», η υπόθεση θυμίζει την γνωστή παροιμία «της Κυριακής χαρά, της Δευτέρας λύπη», μπορεί όμως να βιώσεις τα πράγματα και με αντίστροφη σειρά. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μην «δένεις κόμπο» τίποτα και να ελπίζεις στα καλύτερα!

ΛΕΩΝ

Με κόντρα τον καιρό

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό σου ζήτημα αλλά αν δεις ότι τα πράγματα παίρνουν μια δυσάρεστη τροπή, άφησέ τα να πάρουν τον δρόμο τους και μην… ματαιοπονείς! Επιπλέον είναι πιθανό να υπάρξουν μεταβολές στον χώρο διαμονής σου, εξ αιτίας κάποιων επισκέψεων ή μιας μετακόμισης. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας στους Διδύμους σου ζητά να επικεντρωθείς σε φιλίες και συλλογικές προσπάθειες, αφού όλο και κάτι καλό θα βγει από αυτές!

Ερωτικά
Σήμερα ίσως νιώσεις την ανάγκη να αξιολογήσεις την σχέση σου ή το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα και μάλιστα κάτω από «αντίξοες» συνθήκες αλλά κόμη κι αν καταλήξεις σε αρνητικά συμπεράσματα, να θυμάσαι ότι η αγάπη μπορεί να θεραπεύσει τα πάντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα κατάλληλα «κονέ»

Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας στους Διδύμους σε καλεί να βρεις λύσεις μέσω των άλλων, και σίγουρα σε αυτό θα σε βοηθήσει το να έχεις ξεκάθαρο το τι ζητάς, είτε πρόκειται για την δουλειά σου, είτε για τα ενδιαφέροντα σου. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να βρεις τις κατάλληλες επαφές και να διαδώσεις το έργο σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιόσε καλεί να… ρωτήσεις για να μάθεις αλλά καλό θα ήταν να μην εξαντλήσεις το ερευνητικό σου δαιμόνιο στα προσωπικά σου και να στραφείς σε πιο πνευματικούς ορίζοντες.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον Ταύρο, είναι πιο πιθανό να περάσεις καλά με γνωστούς/ες, παρά με ένα «δικό σου» πρόσωπο, αφού δείχνει διατεθειμένο να σε «φορτώσει» με ανησυχίες και προβλήματα. Αγάπα τον… περίγυρό σου λοιπόν με τα ελαττώματά του!

ΖΥΓΟΣ

Συνδετικός κρίκος

Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας στους Διδύμους είναι… βούτυρο στο ψωμί σου, αφού αναδεικνύει τις συνθετικές ικανότητες και τον διαμεσολαβητικό σου ρόλο. Επιπλέον, σε καλεί να συμμετάσχεις σε ένα ταξίδι ή σεμινάριο αλλά και να μην αδιαφορήσεις για τις λεπτομέρειες μια νομικής υπόθεσής σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό κάνει πιο ασταθή την καταναλωτική σου διάθεση, σε βαθμό που να δείχνεις πως δεν ξέρεις τι θέλεις. Παρ’ όλα αυτά όμως, με την συνδρομή του Δία στο ζώδιό σου, θα έχεις και τα τυχερά σου!

Ερωτικά
Άλλο οι δημόσιες σχέσεις κι άλλο τα προσωπικά! Θα ήταν λάθος λοιπόν να ενστερνιστείς απόψεις και πολιτικές άλλων. Αντίθετα, επιμένοντας στην αλήθεια σου, θα βγεις μακροπρόθεσμα κερδισμένος/η κι αν κάποιος/α «δεν σε καταλαβαίνει», τότε… ας πάει στην ευχή του Θεού!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ασίγαστο πάθος

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να αναλάβεις δράση, χωρίς να υπολογίσεις και… τόσο τις αντιδράσεις των άλλων. Αυτό βέβαια μπορεί να «μαγέψει» κάποιους/ες, όσο και να δημιουργήσει αρνητικές αντιδράσειςαλλά αν πρόκειται για την αλήθεια σου, λίγο σε νοιάζει. Παράλληλα, η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου αλλά και να τους δώσεις προοπτική, αφού, η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας στους Διδύμους λειτουργεί ενθαρρυντικά για σημαντικές επενδυτικές κινήσεις, και για οικονομικές συμφωνίες-ρυθμίσεις.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σου προσφέρει μεγαλύτερες δυνατότητες για κάτι «καλό» στην προσωπική σου ζωή κι αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις την ροή των καταστάσεων. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, τότε απλά… πρόσεχε τους πειρασμούς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαμηλοί ρυθμοί

Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας στους Διδύμους σου συνιστά να δεις θετικά μια πρόταση συνεργασίας, αφού οι άλλοι σου προσφέρουν «στο πιάτο» την δυνατότητα της επέκτασης των δραστηριοτήτων σου. Ίσως μάλιστα να προβείς και στην επίσημη σύναψη μιας συμφωνίας. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Σκορπιό ορίζει μια «περίεργη φάση» στα εργασιακά σου, αφού οι εξελίξεις δεν εξαρτώνται τόσο από σένα αλλά από παρασκηνιακά κέντρα λήψης αποφάσεων. Επιπλέον, οφείλεις να επικεντρωθείς και στην σωματική ή ψυχική σου ευεξία.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου μπορεί να σου προκαλέσει το ενδιαφέρον, η συνέχεια όμως εξαρτάται από το κατά πόσον θα προλάβεις να εκπληρώσεις τα καθήκοντα σου, ώστε να βρεις χρόνο και για τα… υπόλοιπα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργασιακές διαπραγματεύσεις

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό ενδέχεται να συμβάλλει σε «μανούρες» και παρεξηγήσεις, που συνδέονται με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, την ίδια στιγμή όμως μπορεί να σου φέρει κι έναν νέο φίλο ή μια φίλη με… μυστικές διασυνδέσεις! Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας στους Διδύμους σε καλεί να εξετάσεις τους όρους μιας εργασιακής σύμβασης, αφού σε κάθε περίπτωση μπορούν να βελτιωθούν μέσα από διαπραγματεύσεις. Επιπλέον, μια επαγγελματική συμφωνία θα σε βοηθήσει να «ξεκολλήσεις» και να πας μπροστά.

Ερωτικά
Όσο κι αν οι προτεραιότητες σου είναι κυρίως επαγγελματικές, υπάρχει πλέον αρκετός χώρος και για τα προσωπικά σου, είτε πρόκειται για ένα πρόσωπο με το οποίο σε συνδέουν κοινά συμφέροντα, είτε με μια αμιγώς… διασκεδαστική κατάσταση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναπροσαρμογή σχεδίων

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό δημιουργεί νέα δεδομένα στα επαγγελματικά ή την κοινωνική σου ζωή, κάτι βέβαια που σε πρώτη φάση μπορεί να το βιώσεις ως μια «άβολη» αναστάτωση, τελικά όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να υιοθετήσεις νέες μεθόδους, για τις οποίες μέχρι πρότινος έτρεφες κάποιες επιφυλάξεις. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας στους Διδύμους«ξυπνάει» τα κοινωνικά ενδιαφέροντά σου και σε φέρνει σε επαφή με κόσμο που σε καλύπτει πνευματικά και προσωπικά, με την συνέχεια να είναι… ανοικτή!

Ερωτικά
Η προσωπική σου ζωή φαίνεται να μπαίνει στο «μικροσκόπιο», είτε κατόπιν δικής σου διάθεσης-πρωτοβουλίας, είτε μέσω μιας κριτικής που ασκείται από άλλον/η προς το πρόσωπο σου. όλα αυτά όμως απλά σε καθυστερούν και σου «κόβουν» την τύχη, γι’ αυτό μην τους δίνεις σημασία!

ΙΧΘΥΕΣ

Επαφή με το άγνωστο

Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας στους Διδύμους σε καλεί να επιδείξεις πνεύμα συνεννόησης με τους οικείους σου, χωρίς ωστόσο να αγνοήσεις τις νομικές προϋποθέσεις που απαιτούνται για να προχωρήσουν τα σχέδια σου. Επιπλέον, μπορεί να διοργανώσεις μια «σούπερ» εκδήλωση στον χώρο σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σου «ανοίγει την όρεξη» για ταξίδια σε «μυστηριακούς» τόπους και νέες γνώσεις «για λίγους», ενώ μπορείς να «σερφάρεις» και στο διαδίκτυο, μαθαίνοντας μερικά ακόμη… μυστικά!

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι κινδυνεύεις να «χάσεις» τον άνθρωπο σου, από έξωθεν διεκδικήσεις, μάλλον όμως πρόκειται για ένα «καθρέφτισμα» της δικής σου διάθεσης, που όσο περνούν οι μέρες γίνεται ολοένα και πιο «ζωηρή»!

Ετικέτες