ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Κέρδη και οφέλη

Η Σελήνη στον Σκορπιό ευνοεί τα οικονομικά σου και σου παρέχει τη δυνατότητα να βρεις χρηματοδότες ή υποστηρικτές. Από εκεί και ύστερα, όλα είναι θέμα σωστής διαχείρισης.

Ωστόσο, στον επαγγελματικό τομέα επικρατεί άλλο κλίμα, αφού ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να κινηθείς αρκετά προσεκτικά, τηρώντας τα προσχήματα και τη δεοντολογία, ώστε να αντεπεξέλθεις με επιτυχία στις «εξετάσεις» που θα περάσεις. Καλό είναι, επίσης, να μη βάλεις «δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη», αφού αργά ή γρήγορα θα σου… πέσουν!

ΤΑΥΡΟΣ

Ανοιχτές πόρτες

Η Σελήνη στον Σκορπιό σου ανοίγει τον δρόμο για μια συνεργασία ή συμφωνία που μπορεί να αλλάξει υπέρ σου τους όρους του «παιχνιδιού». Επιπλέον, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, έχεις όλα τα αναγκαία πλεονεκτήματα για να το πράξεις.

Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε θέλει πιο πρακτικό/η και φιλομαθή στην καθημερινότητά σου. Δεν αποκλείεται, επίσης, να σε δικαιώσει σε πολλά, αρκεί να μην «καθηλωθείς» από τις συνήθεις ανασφάλειές σου και να έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εργασιακές ευκολίες

Με την Σελήνη στον Σκορπιό, θα έχεις την ευκαιρία να «τρέξεις» θέματα που αφορούν στη δουλειά σου κι ίσως βρεις κάποιους συνεργάτες ή συμπαραστάτες στο έργο σου. Επιπλέον, μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που κατέχουν κομβικές θέσεις κι έχουν τον τρόπο ή τα μέσα να σε βοηθήσουν σε ένα νέο ξεκίνημα.

Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η στη διαχείριση των οικονομικών σου, δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου κι αποφεύγοντας αχρείαστες αγορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυνατά συναισθήματα

Η Σελήνη και ο Δίας στον Σκορπιό μπορεί να σου δώσουν μια μεγάλη χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ ανάλογα ευεργετική είναι η επιρροή τους και στον οικονομικό-επενδυτικό τομέα.

Παράλληλα όμως, με τον Κρόνο απέναντί σου, ενδέχεται να αναλάβεις κάποιες επιπλέον ευθύνες κι αν συμβεί αυτό, φρόντισε να μην αφήσεις χαλαρά τα «λουριά», ούτε να γίνεις το «άλλοθι» κάποιων που στο πρόσωπό σου «ξεπλένουν τις αμαρτίες τους»! Ακόμα, το πλαίσιο των «επίσημων» συνεργασιών σου εξακολουθεί να είναι ασύμφορο.

ΛΕΩΝ

Καλύτερη διαβίωση

Ένα περιουσιακό ή οικογενειακό θέμα σου μπορεί να εξελιχθεί υπέρ σου, χωρίς, μάλιστα, να προσπαθήσεις πολύ. Επιπλέον, η Σελήνη στον Σκορπιόενδεχομένως να συμβάλλει σε μια θεαματική βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής σου. Παράλληλα βέβαια, με τον Κρόνο στον 6ο ηλιακό «οίκο» σου, καλείσαι να εργαστείς περισσότερο, αλλά και να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε πάσχοντες.

Ακόμα, οφείλεις να φροντίσεις για τη δική σου ευεξία, πριν το σώμα σου αρχίσει να διαμαρτύρεται, δυσχεραίνοντας σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικοινωνιακό πλεονέκτημα

Με την Σελήνη στον Σκορπιό είναι αρκετά αυτά που μπορεί να βρουν τον δρόμο τους, κυριολεκτικά και μεταφορικά, αφού, σε επικοινωνιακό επίπεδο, όλα λειτουργούν υπέρ σου. Ίσως, μάλιστα, λάβεις μια πολύ ευχάριστη είδηση ή αποκτήσεις ένα μέσο που σε διευκολύνει.

Παράλληλα όμως, ο Κρόνος στον Αιγόκερω φαίνεται να δημιουργεί «θέματα» στη σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κι αν έχεις παιδιά, είτε μικρά είτε… μεγάλα, είναι πιθανό να χρειαστούν την άμεση επίβλεψη, αλλά και τη συμπαράστασή σου.

ΖΥΓΟΣ

Επικοινωνιακό πλεονέκτημα

Με την Σελήνη στον Σκορπιό είναι αρκετά αυτά που μπορεί να βρουν τον δρόμο τους, κυριολεκτικά και μεταφορικά, αφού, σε επικοινωνιακό επίπεδο, όλα λειτουργούν υπέρ σου. Ίσως, μάλιστα, λάβεις μια πολύ ευχάριστη είδηση ή αποκτήσεις ένα μέσο που σε διευκολύνει.

Παράλληλα όμως, ο Κρόνος στον Αιγόκερω φαίνεται να δημιουργεί «θέματα» στη σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κι αν έχεις παιδιά, είτε μικρά είτε… μεγάλα, είναι πιθανό να χρειαστούν την άμεση επίβλεψη, αλλά και τη συμπαράστασή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρόσεξε την «σκοτεινή» πλευρά σου!

Με την Σελήνη και τον Δία στο ζώδιό σου ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός, αφού μόνο εσύ μπορείς να πετύχεις πράγματα με εύκολο και «τυχερό» τρόπο. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις «ανοίγματα» και να διεκδικήσεις το δίκιο σου, πρόσεξε όμως, μήπως το συναίσθημά σου σε παρασύρει σε ακραίες εκδηλώσεις.

Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω πιθανόν να επιβαρύνει την καθημερινότητά σου με έξτρα υποχρεώσεις ή να βάλει εμπόδια στις μετακινήσεις και τις επαφές σου, γι’ αυτό προνόησε για κάθε πιθανή «αναποδιά».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μυστική προστασία

Η Σελήνη και ο Δίας στον Σκορπιό σου παρέχουν κρυφή προστασία κι από αυτήν την άποψη δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Επιπλέον, ενδέχεται να «απελευθερωθείς» από μια αποκάλυψη, σχετική με ένα θέμα που σε «βάραινε» ή να ωφεληθείς από μια κρυφή παρέμβαση τρίτου για λογαριασμό σου.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να αποφύγεις τα περιττά έξοδα, προτιμώντας να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου. Φρόντισε, επίσης, να είσαι τυπικά εντάξει στις συναλλαγές σου (αποδείξεις κλπ).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέες γνωριμίες

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου ενισχύει το αίσθημα ευθύνης σου, αλλά και την εξονυχιστική ακρίβεια, με την οποία εξετάζεις ή διαχειρίζεσαι τις υποθέσεις σου, χάνοντας μεν σε χρόνο, κερδίζοντας όμως σε ουσία.

Παράλληλα, με την Σελήνη στον Σκορπιό, οι συνθήκες ευνοούν την κοινωνικοποίησή σου και τη συμμετοχή σε ομάδες κι ίσως γίνουν σημαντικές κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Ευκαιρία, λοιπόν, να γνωρίσεις καινούρια πράγματα και ανθρώπους που μπορεί να έχουν διαφορετικές αντιλήψεις, αλλά σας ενώνει ένας κοινός σκοπός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε ανοδική πορεία

Η Σελήνη στον Σκορπιό ευνοεί τις κοινωνικές και επαγγελματικές σου επιδιώξεις, δεν αποκλείεται, μάλιστα, να ωφεληθείς άμεσα, πετυχαίνοντας μια σημαντική συμφωνία ή συνεργασία. Ωστόσο, αν αρχίσεις να «ψειρίζεις» τα πράγματα, ίσως τελικά χάσεις την ευκαιρία, γι’ αυτό μη στέκεσαι σε ζητήματα που μπορούν να λυθούν στην πορεία.

Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να μπεις σε ένα πρόγραμμα διατροφής και να φροντίσεις περισσότερο την υγεία σου κι εδώ είναι που χρειάζεται να δώσεις σημασία στις λεπτομέρειες.

ΙΧΘΥΕΣ

Γνώσεις και πληροφορίες

Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να δικτυωθείς ή να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που εξυπηρετούν άριστα τους στόχους και τις βλέψεις σου, ίσως, μάλιστα, η «σωτηρία» σου βρίσκεται στο εξωτερικό! Επιπλέον, η Σελήνη στον Σκορπιό προάγει την επιμόρφωσή σου και σου επισημαίνει ότι το πεδίο της δράσης σου μπορεί να επεκταθεί ακόμη περισσότερο.

Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να «σκύψεις» πάνω στα προβλήματα ενός φίλου ή μιας φίλης, χωρίς, ωστόσο, να αναλάβεις ευθύνες που δε σου αναλογούν.

Ετικέτες