ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Άρης και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, φέρνουν μια πρόωρη… άνοιξη στην ζωή σου και συμβάλλουν θετικά στην προβολή σου και την ανάδειξη των ιδιαίτερων ικανοτήτων σου. Μάλιστα ο ενθουσιασμός σου θα σε ωθήσει να διεκπεραιώσεις θέματα που κάτω από άλλες συνθήκες θα έμοιαζαν με «βουνό». Καλό είναι όμως να αφεθείς κι εσύ στις πρωτοβουλίες εκείνων που νοιάζονται για σένα, αφού η βάση κάθε επιτυχίας είναι οι ισότιμες σχέσεις και η ευγενής άμιλλα. Επιπλέον, μπορείς να βελτιώσεις πολλά στην εξωτερική σου εμφάνιση. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόοανοίγει τον δρόμο για μια περαιτέρω διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σου.

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να μπεις σε μεγάλο πειρασμό, αφού φαίνεται να ξυπνάνε μέσα σου επιθυμίες και τάσεις που νόμιζες ότι «ελέγχεις». Κι αν βέβαια είσαι μόνος/η, όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε υπάρχει θέμα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο ανανεώνει τις επαγγελματικές προοπτικές σου, δρομολογώντας επαφές και συναντήσεις με πρόσωπα που «έχουν λόγο» στην πρόοδό σου. Παράλληλα, φαίνεται να γίνονται πολλά στο παρασκήνιο αλλά εσύ έχεις τον τρόπο να πληροφορηθείς εκείνα που σε «καίνε» περισσότερο. Καλό είναι βέβαια να μην αναλωθείς σε ανούσιους ανταγωνισμούς, αφού κάτι τέτοιο θα σε βγάλει από το «κέντρο» σου, αφήνοντάς σου τελικά μια αίσθηση ματαιότητας. Επιπλέον, με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Κριό, μπορεί να πετύχεις πολλά περισσότερα στον δημιουργικό τομέα, αν δράσεις απερίσπαστος/η και μακριά από κάθε εξωτερική παρενόχληση.

Ερωτικά
Όλα συνηγορούν στο να «ανθίσει» ένας κρυφός έρωτας, είτε στον χώρο της εργασίας σου είτε κατά την διάρκεια ενός ραντεβού με αντικείμενο την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Μπορεί ακόμη να μάθεις πολλά περισσότερα για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και διστάζεις να προσεγγίσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο σε ωθεί να αξιοποιήσεις ακόμη περισσότερο το ταλέντο σου στην επικοινωνία αλλά και να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο ή να μάθεις μια νέα τεχνική. Επιπλέον, από τούδε και στο εξής, οι μετακινήσεις και τα ταξίδια σου αναμένεται να πολλαπλασιαστούν. Παράλληλα, ο Άρης και η Αφροδίτη στον Κριό σε καλούν να εμπλουτίσεις και να ανανεώσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, αφού οι φιλίες και οι καλές δημόσιες σχέσεις σου είναι το «κλειδί» της προόδου σου. Αν όμως θέλεις να προωθήσεις τις ιδέες και το έργο σου, καλό είναι να προσπεράσεις τους όποιους εγωισμούς και ανταγωνισμούς. Επίσης, μπορείς να έχεις ανάλογα οφέλη από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά
Ίσως σου ζητηθεί να βοηθήσεις έναν φίλο ή μια φίλη, κάτι όμως που στην πορεία μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί ως μια κίνηση ερωτικού ενδιαφέροντος, με συνέπεια να υπάρξουν αντιδράσεις και εκδηλώσεις ζήλειας από κάθε πρόσωπο που έχει λόγους να… ανησυχεί!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Οι συνθήκες καλλιεργούν μια επαγγελματική «εξόρμηση» ή το να θέσεις νέους στόχους, ίσως μάλιστα έρθεις σε επαφή με ένα ισχυρό πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να «πλασάρεις» καλύτερα αυτό που πουλάς, όπως επίσης να δικτυωθείς με τους κατάλληλους ανθρώπους. Από την άλλη πλευρά βέβαια, δεν θα λείψουν οι προστριβές και οι ανταγωνισμοί αλλά εδώ είναι που ισχύει το «δεν μπορείς να κάνεις ομελέτα, χωρίς να σπάσεις αβγά». Επιπλέον, ο Άρης και η Αφροδίτη στον Κριό σε καλούν να κάνεις κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή σου, ώστε να γίνεις πιο… σέξι! Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως προβείς σε έξτρα αγορές.

Ερωτικά
Πάνω που νόμιζες πως είχες ξεμπερδέψει οριστικά με μια υπόθεση του παρελθόντος, αυτή επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο, «απειλώντας» να ανατρέψει τις ισορροπίες σου. Ωστόσο, αν πρόκειται να ξαναζήσεις το ίδιο «έργο», καλύτερα να… σου λείπει το βύσσινο!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο αναμένεται να διαμορφώσει σταδιακά νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, απελευθερώνοντας προοπτικές που μέχρι τώρα παρέμεναν αδρανείς. Είναι λοιπόν στο πρόγραμμα μια επωφελής συμφωνία. Παράλληλα, ο Άρης και η Αφροδίτη στον Κριό σου δίνουν την ευκαιρία να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να βελτιώσεις τόσο το μορφωτικό σου επίπεδο, όσο και την τεχνική σου επάρκεια. Επιπλέον, είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με άτομα του εξωτερικού, βάζοντας στο πρόγραμμά σου κι ένα ταξίδι που μπορεί να αλλάξει πολλά στην ζωή σου, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να μπλεχτείς και με προσωπικές υποθέσεις γνωστών ή συγγενών.

Ερωτικά
Πολλά κι ενδιαφέροντα μπορεί να γίνουν κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή της «περιπλάνησης» σου σε διάφορα στέκια, ενώ δεν εξαιρείται το διαδίκτυο ή το τηλέφωνο! Παράλληλα όμως μπορεί να γίνουν και «μπρουτάλ» σχόλια ή παρεμβάσεις που θα σε ενοχλήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Με τον Δία στον Ζυγό, αν αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε οικονομικό πρόβλημα, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς στα κατάλληλα πρόσωπα ή σε φορείς που θα σε κατατοπίσουν για τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Παράλληλα, μια οικονομική συμφωνία ή συνεργασία μπορεί να σου λύσει τα χέρια. Επιπλέον όμως, με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Κριό μπορείς κι εσύ να αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα σε ωφελήσουν, έστω κι αν αρχικά δείχνουν κάπως ριψοκίνδυνες. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο, προσδίδει μια μεγαλύτερη κινητικότητα στα εργασιακά σου, είτε αυτή αφορά σε τεχνικά ζητήματα-εξοπλισμό είτε στην αναζήτηση εργασίας.

Ερωτικά
Ποικίλες ερωτικές προκλήσεις σου «γνέφουν» κι αν βέβαια είσαι διαθέσιμος/η, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις κάτι πολύ έντονο, ιδιαίτερα από σεξουαλική άποψη. Να θυμάσαι μάλιστα ότι ακόμη κι αν δεν πρόκειται για μια σχέση που θα κρατήσει, έχεις να μάθεις και να νοιώσεις πολλά!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Κριό, μια νέα συμφωνία ή συνεργασία μπορεί να σε «ξελασπώσει», αρκεί να βάλεις στην άκρη τα συνήθη «τερτίπια» σου, αφού στην παρούσα φάση απαιτείται αμεσότητα και αποφασιστικότητα. Αντίθετα, οι όποιες καθυστερήσεις θα σε κάνουν να νιώθεις πως «κάθεσαι πάνω σε αναμμένα κάρβουνα». Αν βέβαια συναντήσεις αντιδράσεις, δεν έχεις παρά να τις παρακάμψεις, αφού με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται! Και ίσως να υπάρξουν τέτοιες από ένα πρόσωπο με το οποίο ήδη συνεργάζεσαι κι έχει τις αντιρρήσεις του. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο μπολιάζει δημιουργικά την καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις κάτι ευχάριστο για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στο πλευρό σου, βρίσκεσαι σε ακόμη πιο πλεονεκτική θέση και μπορείς να προσεγγίσεις με σχετική ευκολία ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ίσως μάλιστα να μην χρειαστεί να κάνεις κάτι εσύ, αφού θα σου προσφερθούν όλα όπως τα θες και τα ονειρεύεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου με οικογενειακές μεταβολές αλλά και ανανεωτικές τάσεις ως προς τα έπιπλα και τις οικοσκευές σου. Επιπλέον, μπορείς να επιδιώξεις κι ένα κοινωνικό άνοιγμα με έδρα το σπίτι σου. Παράλληλα, με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Κριό, το ενδιαφέρον και η ορμητικότητά σου φαίνεται να εστιάζονται σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, όπου πράγματι μπορείς να πετύχεις πολλά, αφού η δυναμική σου θα εμπνεύσει και τους άλλους. Στην περίπτωση πάντως, που βιώσεις ένα κλίμα ανταλλαγής κατηγοριών, με αφορμή κάτι που «στράβωσε», να ξέρεις ότι το πραγματικό αίτιο της διαμάχης είναι ένας… ερωτικός ανταγωνισμός!

Ερωτικά
Είναι πολύ πιθανό να αντιληφθείς ότι ένα πρόσωπο στη δουλειά σου δεν σε βλέπει μόνον επαγγελματικά αλλά αν παρ’ ελπίδα ενδιαφέρεσαι για κάτι «σίγουρο» και σταθερό, μάλλον δεν είναι η περίπτωσή σου! Για ό,τι άλλο θες πάντως, ο δρόμος είναι ανοικτός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Κριό προάγει την δημιουργικότητά σου, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα κάπως ανταγωνιστικά ή «επιθετικά», κάτι που προσωρινά μπορεί να σε εκνευρίσει ή να συμβάλλει σε αχρείαστες προστριβές. Όπως κι αν έχουν τα πράγματα όμως με την συνδρομή της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο είναι βέβαιο ότι, εξαντλώντας την γοητεία σου, θα μπορέσεις να «περάσεις» το δικό σου! Επιπλέον, φαίνεται ότι είναι μια πολύ «κομβική» περίοδος για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο σε κάνει ακόμη πιο κοινωνικό και μέσα στο επόμενο διάστημα θα μάθεις και θα ακούσεις πολλά, ενώ αναμένεται να πολλαπλασιαστούν και οι «εξορμήσεις» σου στον έξω κόσμο!

Ερωτικά
Είσαι έτοιμος/η να ζήσεις την κάθε στιγμή σου, ίσως μάλιστα να βιώσεις και κάτι «δυνατό», που θα σου ξυπνήσει μνήμες και επιθυμίες, ικανές να σε παρασύρουν σε μια απόφαση που δεν θα έπαιρνες ποτέ κάτω από «φυσιολογικές» συνθήκες. Ας «το πάρει το ποτάμι» λοιπόν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο Άρης και η Αφροδίτη στον Κριό σε προσανατολίζουν στο να καλύψεις τις ανάγκες του σπιτιού ή της οικογένειάς σου κι ίσως είναι μια καλή συγκυρία για να ανανεώσεις τον οικιακό εξοπλισμό σου, να αναμορφώσεις τον χώρο σου αλλά και να βρεις μια συμβιβαστική λύση σε τυχόν διαφωνίες που απειλούν να χαλάσουν το καλό κλίμα. Κι εδώ είναι που μπορείς να ποντάρεις πολλά στο φιλότιμο! Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο περιουσιακό ζήτημα, μπορεί να πετύχεις μια συμφέρουσα ρύθμιση, αρκεί να παρακάμψεις εγωισμούς και «κολλήματα». Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου με αυξημένα έσοδα και περισσότερες αγορές, ίσως μάλιστα να επιλύσεις και κάποια φοροτεχνικά ζητήματα.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου ξανακτυπά την πόρτα αλλά αν είσαι ήδη σε μια σχέση και νομίζεις ότι απλά θα «διασκεδάσεις» χωρίς περαιτέρω συνέπειες, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς, αφού δεν θέλει και πολύ για «να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου, οι επικοινωνιακές απαιτήσεις αυξάνονται και πληθύνονται, κάτι όμως που δεν θα σε «χαλάσει» καθόλου, αφού θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις αρκετά «συμπαθή» πρόσωπα και να ανταλλάξεις απόψεις για ποικίλα θέματα. Ανάλογα ενδιαφέρουσες ή αποδοτικές μπορεί να είναι και οι μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να δρομολογήσεις μια σημαντική επιμορφωτική δραστηριότητα. Από την άλλη πλευρά όμως, ενδέχεται να σπείρει στο διάβα σου και άτομα με κυκλοθυμική διάθεση, που την μια σε εκθειάζουν και την άλλη σε κριτικάρουν. Παράλληλα, ο Άρης και η Αφροδίτη στον Κριό σε ωθούν να ανανεώσεις την εμφάνισή σου αλλά και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου.

Ερωτικά
Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να περάσεις όπου κι αν βρεθείς, ίσως μάλιστα να λάβεις και μια ενδιαφέρουσα είδηση που θα σε «ξεσηκώσει». Υπάρχει όμως και ο… αντίλογος, αφού δεν θέλει και πολύ για να εμπλακείς σε μια κατάσταση «δυνατή» μεν αλλά και αρκούντως ανταγωνιστική!

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

«Μια στο καρφί και μια στο πέταλο»! Ο Άρης στον Κριό μπορεί να σου δημιουργήσει κάποιες ανησυχίες για την πορεία των οικονομικών σου, συμβάλλοντας σε έκτακτα έξοδα, σύντομα όμως θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν και καλά νέα! Μάλιστα με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο θα μπορέσεις τελικά να αποκτήσεις αυτά που θέλεις, με τον εύκολο τρόπο. Επιπλέον, η ημέρα σου μπορεί να κλείσει με ένα δώρο που θα πιστοποιεί την αγάπη και την εκτίμηση που τρέφουν για σένα. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο ανοίγει τον δρόμο για την αποκάλυψη κάποιων μυστικών, που αν βέβαια είναι δικά σου, το πιθανότερο είναι να ενοχληθείς. Ίσως όμως να πρόκειται για αποκαλύψεις που αφορούν στους ανταγωνιστές σου!

Ερωτικά
Αν θελήσεις να δείξεις την εύνοιά σου προς ένα πρόσωπο ή να το εντυπωσιάσεις φρόντισε, ώστε το δώρο που θα του κάνεις να μην είναι συνηθισμένο και να εκφράζει τα ιδιαίτερα συναισθήματά σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση, η αντίδρασή του μπορεί να μην είναι η αναμενόμενη.

Ετικέτες