ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Κλίμα συνεργασίας

Γενικά

Μέχρι το βράδυ, η Σελήνη στον Ζυγό σου συνιστά να δεις θετικά μια πρόταση συνεργασίας, αφού οι άλλοι σου προσφέρουν «στο πιάτο» τη δυνατότητα της επέκτασης των δραστηριοτήτων σου. Ίσως μάλιστα να προβείς και στην επίσημη σύναψη μιας συμφωνίας. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Πλούτωνας δημιουργεί νέα δεδομένα στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου κι ίσως χρειαστεί να προσεταιριστείς άτομα με κριτήριο την ισχύ τους ή να υιοθετήσεις μεθόδους, που μέχρι πρότινος θεωρούσες «επιλήψιμες».

Ερωτικά

Η έντονη διάθεσή σου να «παίξεις» μπορεί να βρει μεν ανταπόκριση, αλλά από ένα πρόσωπο που έχει στο μυαλό του μια «σοβαρή» σχέση διαρκείας και δεν είναι διατεθειμένο να σου προσφέρει αυτά που ζητάς, αν δεν αποδείξεις έμπρακτα ότι κι εσύ επιδιώκεις κάτι ανάλογο.

ΤΑΥΡΟΣ

Φροντίδα για την υγεία

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό σε θέλει πιο προσηλωμένο/η σε ζητήματα υγείας και διατροφής, ώστε να αποφύγεις μια ενδεχόμενη ταλαιπωρία. Επιπλέον, σε καλεί να εξετάσεις τους όρους μιας εργασιακής σύμβασης, αφού σε κάθε περίπτωση μπορεί να υπάρξει πρόοδος μέσα από διαπραγματεύσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να μην εξαντλήσεις το ερευνητικό σου δαιμόνιο στα προσωπικά σου, υποκινούμενος/η από αρνητικές σκέψεις και να στραφείς σε πιο πνευματικούς ορίζοντες. Πιθανόν βέβαια να σου φέρει και μια δυσάρεστη είδηση.

Ερωτικά

Σήμερα, ίσως νιώσεις την ανάγκη να αξιολογήσεις την σχέση σου ή το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα και μάλιστα κάτω από «αντίξοες» συνθήκες, αλλά ακόμη κι αν καταλήξεις σε αρνητικά συμπεράσματα, να θυμάσαι ότι η αγάπη μπορεί να θεραπεύσει τα πάντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέες γνωριμίες

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να προσαρμοστείς σε μια νέα οικονομική ή εργασιακή πραγματικότητα, αφήνοντας πίσω σου όλα εκείνα που αποδείχτηκαν ασύμφορα στην πράξη. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ζυγό «ξυπνάει» τα κοινωνικά ενδιαφέροντά σου και σε φέρνει σε επαφή με κόσμο που σε καλύπτει εγκεφαλικά και συναισθηματικά, με τη συνέχεια να είναι ανοικτή, τουλάχιστον μέχρι το βράδυ! Μπορεί, ωστόσο, να υπάρξουν και κάποιες μεταπτώσεις στη σεξουαλική απόδοσή σου.

Ερωτικά

Ένα πρόσωπο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου μπορεί να σου προκαλέσει το ενδιαφέρον, η συνέχεια όμως εξαρτάται από το κατά πόσον θα προλάβεις να εκπληρώσεις τα καθήκοντά σου, ώστε να βρεις χρόνο και για τα… υπόλοιπα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο έλεος του… πάθους!

Γενικά

Μέχρι το βράδυ, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να επιδείξεις πνεύμα συνεννόησης με τους οικείους σου. Κατά τα άλλα, μπορεί να διοργανώσεις μια εκδήλωση στον χώρο σου ή να παρευρεθείς σε μια αντίστοιχη «εκτός έδρας». Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας πιθανόν να συμβάλλει σε μια αίσθηση «ασφυξίας», ιδιαίτερα αν διαπιστώσεις ότι δεν ορίζεις εσύ τις εξελίξεις αλλά κάποιοι άλλοι. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να αποφύγεις την υπερβολική δραματοποίηση και βγες έξω από το πρόβλημα για να βρεις την ηρεμία σου.

Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι κινδυνεύεις να «χάσεις» τον άνθρωπό σου, από έξωθεν διεκδικήσεις, μάλλον όμως πρόκειται για ένα «καθρέφτισμα» της δικής σου διάθεσης, που όσο περνούν οι μέρες γίνεται ολοένα και πιο «ζωηρή»! 

ΛΕΩΝ

Ζητείται διπλωματία

Γενικά

Η ημέρα απαιτεί περισσότερη διπλωματία, αφού μόνον μέσω αυτής θα δικαιωθείς σε πολλά. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ζυγό «γεννά» νέες προοπτικές μέσα από «κομβικές» επαφές, ενώ θα πολλαπλασιάσει τις μετακινήσεις σου. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Πλούτωνας δημιουργεί τετελεσμένα στα εργασιακά και τα οικογενειακά σου. Ακόμη σε καλεί να κατανείμεις αρμοδιότητες στη δουλειά σου και να λάβεις ρεαλιστικές αποφάσεις, με κριτήριο την αποδοτικότητα κι όχι τη συμπάθεια.

Ερωτικά

Όσο κι αν οι προτεραιότητές σου είναι κυρίως επαγγελματικές, υπάρχει αρκετός χώρος και για τα προσωπικά σου, είτε πρόκειται για ένα πρόσωπο με το οποίο σε συνδέουν κοινά συμφέροντα είτε με κάποιον/α που κινείται στον χώρο της εργασίας σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην «χάσεις» το μυαλό σου!

Γενικά

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω να προσδίδει στο συναίσθημά σου «απόλυτες» διαστάσεις, δεν θες και πολύ για να «χάσεις το μυαλό σου» και να αφήσεις στην τύχη τους αρκετές από τις υπόλοιπες υποθέσεις σου. Μπορεί, ωστόσο, να πρόκειται και για κάτι που αφορά σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπα και θα σου δημιουργήσει μια προσωρινή ανησυχία. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό θέτει κυρίως οικονομικές και επαγγελματικές προτεραιότητες, ζητώντας σου να γίνεις πιο συνεργάσιμος/η, αφού τελικά μόνον να κερδίσεις έχεις από αυτό.

Ερωτικά

Η προσωπική σου ζωή φαίνεται να μπαίνει στο «μικροσκόπιο», είτε κατόπιν δικής σου διάθεσης-πρωτοβουλίας είτε μέσω μιας κριτικής που ασκείται από άλλον/η προς το πρόσωπό σου. Όλα αυτά όμως απλά σε καθυστερούν και σου «κόβουν» την τύχη, γι’ αυτό μην τους δίνεις σημασία!

ΖΥΓΟΣ

Μην «μαδάς την μαργαρίτα»!

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε βοηθά να προσεγγίσεις πρόσωπα «κλειδιά», ωστόσο δεν αποκλείεται να αυξηθούν και τα διλήμματά σου σε σχέση με τις προτεραιότητές σου. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό σου ζήτημα, αλλά αν δεις ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα θες, άφησέ τα να πάρουν τον δρόμο τους, επιλέγοντας μια διαφορετική προοπτική. Είναι, ωστόσο, πιθανό να λάβεις μια αποζημίωση ή κληρονομιά.

Ερωτικά

Η συναισθηματική σου αστάθεια σε δυσκολεύει στο να αποφασίσεις, θα ήταν λάθος όμως να υποδυθείς κάτι που δεν είσαι ή να ενστερνιστείς απόψεις και πολιτικές άλλων, προκειμένου να κατακτήσεις κάποιον/α, που έτσι κι αλλιώς δεν σου κάνει! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην «μαδάς την μαργαρίτα»!

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε βοηθά να προσεγγίσεις πρόσωπα «κλειδιά», ωστόσο δεν αποκλείεται να αυξηθούν και τα διλήμματά σου σε σχέση με τις προτεραιότητές σου. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό σου ζήτημα, αλλά αν δεις ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα θες, άφησέ τα να πάρουν τον δρόμο τους, επιλέγοντας μια διαφορετική προοπτική. Είναι, ωστόσο, πιθανό να λάβεις μια αποζημίωση ή κληρονομιά.

Ερωτικά

Η συναισθηματική σου αστάθεια σε δυσκολεύει στο να αποφασίσεις, θα ήταν λάθος όμως να υποδυθείς κάτι που δεν είσαι ή να ενστερνιστείς απόψεις και πολιτικές άλλων, προκειμένου να κατακτήσεις κάποιον/α, που έτσι κι αλλιώς δεν σου κάνει! 

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Κάτω από το τραπέζι»

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σε θέλει πιο «υποψιασμένο/η» σε οικονομικά ζητήματα, αφού φαίνεται πως κάποιος/α σου παίζει παιχνίδι, προκειμένου να επωφεληθεί από μια δική σου ζημιά. Ωστόσο, αν είσαι τυχερός/η, μπορεί και να ωφεληθείς από μια κρυφή υποστήριξη ή να λάβεις κάτι κάτω από το τραπέζι. Επιπλέον, ευνοείται η ανανέωση του εξοπλισμού σου. Παράλληλα,η Σελήνη στον Ζυγό σου ζητά να επικεντρωθείς σε φιλίες και συλλογικές προσπάθειες, αφού όλο και κάτι… καλό θα βγει από αυτές!

Ερωτικά

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη φτάνει και… περισσεύει για κάτι «καλό» στην προσωπική σου ζωή κι αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τη ροή των καταστάσεων. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, τότε απλά… πρόσεχε τους πειρασμούς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σεξαπίλ!

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να βρεις λύσεις μέσω των άλλων και σίγουρα σε αυτό θα σε βοηθήσει το να έχεις ξεκάθαρο το τι ζητάς, είτε πρόκειται για τη δουλειά σου είτε για τα ενδιαφέροντά σου. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις τις κατάλληλες επαφές και να διαδώσεις το έργο σου. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε βοηθά να «μαγέψεις» κάποιους/ες, με συνέπεια να κάνουν τις δουλειές σου, πιστεύοντας ότι δρουν για λογαριασμό τους. Ίσως μάλιστα το βασικό σου «όπλο» να είναι το… σεξαπίλ σου!

Ερωτικά

Με την Αφροδίτη να «κάνει παιχνίδι» πλέον στο ζώδιό σου, κάθε συμβουλή περισσεύει, αφού ό,τι κι αν συμβεί, θα βρεις τον τρόπο να βρεθείς «καβάλα στο άλογο»! Το πρόβλημα είναι κυρίως για τους άλλους, ιδιαίτερα αν τρέφουν μεγάλες προσδοκίες. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναζήτησε συμμαχίες

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η και είναι σχετικά εύκολο να «περάσεις» τις απόψεις σου, μέσα από διάλογο. Επιπλέον, σε καλεί να συμμετάσχεις σε ένα ταξίδι ή σεμινάριο αλλά και να μην αδιαφορήσεις για τις λεπτομέρειες μιας νομικής υπόθεσής σου. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας ορίζει μια κομβική φάση στα επαγγελματικά σου, αφού οι εξελίξεις δεν εξαρτώνται τόσο από σένα, αλλά από παρασκηνιακά κέντρα λήψης αποφάσεων, γι’ αυτό φρόντισε να αναζητήσεις τις κατάλληλες συμμαχίες.

Ερωτικά

Δεν είσαι από τους τύπους που πιάνονται εύκολα σε «δόκανο», αλλά σήμερα μπορεί να την «πατήσεις», μπλέκοντας μάλιστα σε μια κατάσταση που έχει τις… ζήλειες και τα «κολλήματά» της! Πρόσεξε, λοιπόν, μήπως τελικά μια «σούπερ» εμπειρία αποδειχθεί παγίδα.

ΙΧΘΥΕΣ

Οικονομικές εξελίξεις

Γενικά

Μέχρι το βράδυ, η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου, αλλά και να τους δώσεις προοπτική, αφού η Σελήνη στον Ζυγόλειτουργεί ενθαρρυντικά για σημαντικές επενδυτικές κινήσεις και για οικονομικές συμφωνίες-ρυθμίσεις. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Πλούτωνας ενδέχεται να συμβάλλει σε ένα μάλλον δυσάρεστο περιστατικό, που συνδέεται με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, την ίδια στιγμή όμως μπορεί να σου φέρει κι έναν νέο φίλο ή μια φίλη με… μυστικές διασυνδέσεις!

Ερωτικά

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, είναι πιο πιθανό να περάσεις καλά με γνωστούς/ες, παρά με ένα «δικό σου» πρόσωπο, αφού το ενδεχόμενο να σε «φορτώσει» με προβλήματα είναι μεγάλο. Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια ερωτική «κρούση» σε παρέα ή από φίλο/η.

Ετικέτες