Η ζωή της Λάσκαρη γίνεται σίριαλ. Όλα τα μυστικά της στην φόρα!

No Rating

Μετά την σειρά για την ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη, μια ακόμα σειρά, αυτή τη φορά για την Ζωή Λάσκαρη θα γυριστεί για την τηλεόραση.

Μπορεί να έχει περάσει λίγο παραπάνω από ένας μήνας από τον θάνατο της, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Χάι, ένας από τους πιο γνωστούς παραγωγούς της τηλεόρασης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τον χώρο, σκέφτεται να κάνει σίριαλ τη ζωή της.

Πρόκειται νια μια σειρά υψηλού κόστους παραγωγής, η οποία θα προβάλλεται σε Ελλάδα και Κύπρο και θα αποτελεί την αυτοβιογραφία της.

Μέσα από ένα ταξίδι στο χρόνο, το κοινό θα μάθει άγνωστες, λεπτομέρειες για τα δύσκολα παιδικά χρόνια της ηθοποιού, που σημαδεύτηκαν από την δολοφονία του πατέρα της στην Κατοχή, αλλά και τον θάνατο της μητέρας της. Ενώ στη συνέχεια θα δούμε πως από τα καλλιστεία έφτασε να την διαλέξει ο Φιλοποίμην Φίνος μετατρέποντας την στο πιο λαμπρό αστέρι. Εκτός από την κινηματογραφική και θεατρική διαδρομή, το συγκεκριμένο σίριαλ έχει στόχο να προβάλλει το πώς ήταν η Ζωή πίσω από τις κάμερες.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεκινήσει η σειρά είναι να πάρει την άδεια και την συγκατάθεση από την οικογένεια της ηθοποιού, τον σύζυγο της και τις δυο κόρες της. Αν τελικά δοθεί το «πράσινο» φως τα γυρίσματα του σίριαλ θα ξεκινήσουν άμεσα προκειμένου να βγει στον αέρα το Φθινόπωρο του 2018.

Πηγή: gossip-tv

 

 

Ετικέτες