Η Πηνελόπη Πλάκα αποκαλύπτει ότι φλερτάρει και περιγράφει τον τρόπο!

No Rating

Ανάμεσα σε άλλα η συζήτηση κινήθηκε και γύρω από τον Κώστα Αποστολάκη, τον πρώην σύντροφο της ηθοποιού. Η Πηνελόπη δήλωσε χαρακτηριστικά ως αγαπά και λατρεύει ακόμη τον ηθοποιό, ενώ επεσήμανε πως αποτελεί οικογένειά της και διατηρούν ακόμη επικοινωνία.

Χαρακτηριστικά εξομολογήθηκε πως ήταν μαζί 2,5 χρόνια, ενώ συγκατοικούσαν. «Ήταν πατέρας, ήταν σύντροφος, ήταν φίλος, ήταν τα πάντα!», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Κώστα Αποστολάκη και συμπλήρωσε: «Κάθε σύντροφος πρέπει να τα συνδυάζει όλα. Να τον θαυμάζω, να τον εμπιστεύομαι… Εύχομαι και ελπίζω να μου ξανασυμβεί αυτό στη ζωή μου, να έχω ξανά μία τέτοια σχέση, πολύ όμορφη».

Ωστόσο εκτός του Κώστα Αποστολάκη μίλησε γενικότερα για τον τρόπο που κινείται η ίδια στην προσωπική της ζωή. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια κατά πόσο τη φλερτάρουν οι άντρες, η Πηνελόπη εξήγησε πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει!

«Ίσως κι εγώ δεν είμαι ανοιχτή. Πιο πολύ εγώ φλερτάρω, γιατί μου αρέσει πολύ σαν παιχνίδι», εξήγησε και συμπλήρωσε: «Σαν κορίτσι. Δεν δίνω δικαίωμα… δεν θα ήθελα να γνωρίσω κάποιον άνθρωπο έξω. Θα ήθελα να είναι από κοινή παρέα, να τον ξέρω… φυσιολογικά πράγματα».

Η Πηνελόπη Πλάκα ήταν σήμερα καλεσμένη στο Πρω1νό και μίλησε με τη Φαίη Σκορδά για την επαγγελματική της ζωή, αλλά και τα προσωπικά της.

Πηγή: peoplegreece.com

Ετικέτες