Η πλατινένια βραδιά του Stan παρέα με τον Sfera 102,2!!

No Rating

Το βράδυ της πρώτης Κυριακής του Απριλίου ήταν πλατινένιο για το παράξενο παιδί της Ελληνικής δισκογραφίας!

Ο Stan υποδέχτηκε συνεργάτες, φίλους, τους θαυμαστές του που τον ακολουθούν πιστά από το ξεκίνημά του, αλλά και τους ακροατές του Sfera 102,2 στην απονομή του πλατινένιου του album 11:11 που πραγματοποιήθηκε στο Gatsby, στη Νέα Ερυθραία.

Την βραδιά παρουσίασε η Γιώτα Τσιμπρικίδου και τόσο η Panik Records – με εκπρόσωπό της τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Panik Entertainment Group κ. Γιώργο Αρσενάκο, όσο και όλη η ομάδα της Icon Music Records βρέθηκαν στο πλευρό του δημοφιλούς καλλιτέχνη για τον οποίο μίλησαν με τα καλύτερα και πιο «ζεστά» λόγια…

«Χτύπα», «Δε σου ανήκω», «Με στεναχωρεί», «Τώρα λείπω», «Όταν αγαπάς», «Και ζηλεύω που σ έχει», «Παραξενο παιδί» είναι κάποια από τα τραγούδια που ερμήνευσε ζωντανά ο Stan για να ευχαριστήσει όλους αυτούς που τον τίμησαν με την παρουσία τους στην ξεχωριστή αυτή καλλιτεχνική  του στιγμή!

Ο Sfera 102,2 για μια ακόμη φορά είναι το ραδιόφωνο που έβαλε στην ίδια παρέα τους ακροατές του με τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες – κάποιες πολύ τυχερές ακροάτριες βρέθηκαν backstage με τον Stan και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Ετικέτες