Θοδωρής Αθερίδης – Σμαράγδα Καρύδη: Η βραδινή έξοδος και το πιο όμορφο καλοκαίρι τους!

No Rating

Είναι μαζί πολλά χρόνια κι ας μην μιλούσαν δημόσια για τη σχέση τους. Ήταν κάτι που δεν τους ενδιέφερε να γνωστοποιήσουν. Ούτε όμως και όταν αυτό έγινε, κάπως τυχαία μέσα από μία συνέντευξη, επηρέασε τον τρόπο που ζούσαν.

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης ήταν και είναι αχώριστοι. Η ζωή τους πολλές φορές μπλέκεται και στα επαγγελματικά εκτός από τα προσωπικά τους και έχουν μάθει να λειτουργούν μαζί σε όλες τις περιπτώσεις.

Όταν δεν δουλεύουν απολαμβάνουν στιγμές με την οικογένεια, τους φίλους τους και κάνοντας πράγματα που αγαπούν. Ανάμεσα σε αυτά σίγουρα είναι και οι αποδράσεις στην Αίγινα. Το όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού που αποτελεί φόντο σε όλα τα τελευταία καλοκαίρια τους και σίγουρα δεν θα λείπει και από το φετινό. Ένα καλοκαίρι που τους βρίσκει στην πιο ωραία φάση τους! Οι δυο τους δεν χάνουν καμία ευκαιρία να βρεθούν στον επίγειο παράδεισό τους για να χαλαρώσουν, να ξεκουραστούν και να περάσουν χρόνο ο ένας με τον άλλον.

Πολλές φορές βέβαια υποδέχονται στο νησί και καλούς τους φίλους με τους οποίους χαίρονται ξεχωριστές στιγμές! Άλλωστε είναι δύο άνθρωποι που αγαπούν πολύ τους δικούς τους ανθρώπους και το δείχνουν. Για αυτό το λόγο τους βλέπουμε συχνά σε θεατρικές πρεμιέρες. Η Σμαράγδα και ο Θοδωρής αγαπούν το θέατρο και θέλουν να είναι ενημερωμένοι για τα δρώμενα αλλά κυρίως θέλουν να στηρίζουν συναδέλφους και φίλους.

Το βράδυ της Τρίτης το TLIFE τους συνάντησε στο θέατρο Αθηνά στην πρεμιέρα του έργου «Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης».

Ετικέτες