Καλομοίρα: “Ήμουν σε συζητήσεις για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovision 2018!”

No Rating

Συνέντευξη στο περιοδικό People, έδωσε η Καλομοίρα, η οποία εκπροσώπησε τη χώρα μας στο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2008, με το τραγούδι Secret Combination, καταλαμβάνοντας την 3η θέση.

Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν η γλυκιά Καλομοίρα, να ανεβεί ξανά στη σκηνή της Eurovision για χάρη της χώρας μας. Η ίδια, απαντάει μέσα από τη συνέντευξη της, αν θα ήθελε να δοκιμάσει για άλλη μια φορά, να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο μουσικό Διαγωνισμό, καθώς και για την πρόταση που της έγινε να είναι αυτή η φετινή μας εκπρόσωπος στην Πορτογαλία.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Κάποτε έλεγα πως ίσως και να το έκανα, αλλά αφού δεν πήγα φέτος, δεν νομίζω. Φέτος ήταν η επέτειος των δέκα χρόνων από τη συμμετοχή μου στη Eurovision και ήμασταν σε κάποιες αρχικές συζητήσεις για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα, αλλά δεν προχώρησε. Όλα έδειχναν θετικά, αλλά το ένστικτό μου μου έλεγε να μην το κάνω. Αυτό που έχω ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου είναι πως η προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά μου και ο άντρας μου. Ό,τι και να κάνω, στο τραγούδι αλλά και στην τηλεόραση, πρέπει να μην επηρεάζει και να μην αναστατώνει το πρόγραμμα των παιδιών.

Επιπλέον, μίλησε για τη φετινή μας συμμετοχή στο Διαγωνισμό τραγουδιού και για τη Γιάννα Τερζή, με την οποία έχουν φιλικές σχέσεις.

Η Γιάννα τα έδωσε όλα, ήταν υπέροχη. Το τραγούδι της ήταν δυναμικό, με πολύ ωραίο στίχο. Πίστευα πως θα περάσει στον τελικό και δεν περίμενα να αποκλειστεί.

Ετικέτες