Κωνσταντίνος Αργυρός: «Στον επόμενο δίσκο θα υπάρχουν τραγούδια που κάναμε και με τον Π. Ιακωβίδη και με τον Λ. Κιντάτο»

No Rating

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παραχώρησε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του στο tralala.gr και στη Σοφία Μπεκιάρη και μίλησε για όλα όσα του συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό. Τα νέα τραγούδια, η τεράστια επιτυχία, οι εμφανίσεις στο Fantasia και άλλα πολλά απασχόλησαν τη συζήτησή τους.

Μιλώντας για τη νέα του μεγάλη επιτυχία “Λιώμα”, ο τραγουδιστής σχολιάζει και τους δύο στενούς του φίλους και συνεργάτες Πέτρο Ιακωβίδη και Λευτέρη Κιντάτο, αποκαλύπτοντας πως στο νέο πολυαναμενόμενο album του θα συνεχιστεί η συνεργασία τους.

“Ο Λευτέρης, όπως και ο Πέτρος Ιακωβίδης, ανήκουν στους ανθρώπους που με κάνουν να περνώ καλά όχι μόνο όταν συνεργαζόμαστε αλλά γενικότερα σαν δικοί μου άνθρωποι. Όταν το βρίσκω αυτό στους ανθρώπους, τους κρατάω στη ζωή μου. Μ΄ αυτούς θα κάνω τα επόμενά μου βήματα! Στον επόμενο δίσκο θα υπάρχουν τραγούδια που κάναμε και με τον Πέτρο και με τον Λευτέρη. Θα υπάρχουν και άλλα, λίγο διαφορετικά πράγματα… όπως δύο τραγούδια που θα ακούσετε σε λίγο καιρό και μου τα εμπιστεύτηκε ο φίλος μου, ο Νίνο”.

Ετικέτες