Κώστας Σπυρόπουλος – Χριστίνα Πολίτη: Στηρίζουν ο ένας τον άλλον στα πάντα!

No Rating

Ο Κώστας Σπυρόπουλος και η Χριστίνα Πολίτη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ο γνωστός ηθοποιός και η κοσμικογράφος διατηρούν μια πολύ όμορφη σχέση και πάντα στηρίζουν ο ένας τον άλλον, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Χριστίνα δίνει πάντα το παρών στις θεατρικές πρεμιέρες του συντρόφου της και τον στηρίζει σε κάθε του νέο επαγγελματικό βήμα.

Έτσι, το μεσημέρι της Δευτέρας, η γνωστή δημοσιογράφος βρέθηκε στην παρουσίαση της θεατρικής παράστασης “Μαντάμ Σουσού”, όπου πρωταγωνιστεί ο Κώστας Σπυρόπουλος. Η δημοφιλής, διαχρονική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά επανέρχεται ανανεωμένη με μία μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία στην Αθήνα και την Περιφέρεια. Στον ομώνυμο ρόλο συνεχίζει η ταλαντούχα Δήμητρα Παπαδοπούλου, ενώ στο πλευρό της θα βρίσκονται τόσο ο Κώστας Σπυρόπουλος, όσο και ο Τάσος Χαλκιάς.

Η Χριστίνα Πολίτη έδωσε φυσικά το παρών στην παρουσίαση της θεατρικής παράστασης, όπως άλλωστε κάνει σε κάθε σημαντική εκδήλωση, που αφορά τον αγαπημένο της. Το ερωτευμένο ζευγάρι πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του TLIFE φανερά χαρούμενο και ευδιάθετο για την έναρξη της καλοκαιρινής περιοδείας.

Πηγή: tlife.gr

Ετικέτες