Μαγική η συναυλία «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στο Καλλιμάρμαρο!

No Rating

Περισσότεροι από 40.000 άνθρωποι στο Καλλιμάρμαρο για τα 55 χρόνια του Χρήστου Νικολόπουλου.

Με περισσότερους από 40.000 θεατές να τραγουδούν μαζί τους και να τους χειροκροτούν θερμά, κορυφαίοι Έλληνες καλλιτέχνες συμμετείχαν στη συναυλία «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και «μάγεψαν», το βράδυ της Δευτέρας, στο Καλλιμάρμαρο, για τα 55 χρόνια πορείας του Χρήστου Νικολόπουλου.

Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Δέσποινα Βανδή, Στέλιος Διονυσίου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Μαργαρίτης, Πάολα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Κώστας Μακεδόνας, Μανώλης Λιδάκης, Γιάννης Πλούταρχος, Αντώνη Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος, Γιάννα Βασιλείου και Παναγιώτης Τσαφαράς ήταν οι καλλιτέχνες  που συμμετείχαν στη μεγάλη συναυλία, ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια του σπουδαίου λαϊκού συνθέτη. Παρουσίασε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η συναυλία ξεκίνησε με όλους τους καλλιτέχνες να ερμηνεύουν μαζί, στο πλευρό του Χρήστου Νικολόπουλου, το τραγούδι «Οι Νταλίκες», ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς ακούστηκαν όλες οι μεγάλες επιτυχίες του.
Από τη βραδιά δεν έλειψαν και οι στιγμές συγκίνησης, όταν οι καλλιτέχνες αποχαιρέτησαν τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ερμηνεύοντας μαζί ένα από τα πιο αγαπημένα του τραγούδια, το «Και Τι Ζητάω».

Η συναυλία ηχογραφήθηκε και θα κυκλοφορήσει σε CD, πριν από τα Χριστούγεννα από την Panik Records. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τους σκοπούς του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».