Νίκος Απέργης – «Ίσως»: Μπήκε στις top τάσεις του YouTube με πάνω από 100.000 views μέσα σε λίγες ώρες!

No Rating

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του έγινε επιτυχία το νέο single του Νίκου Απέργη, «Ίσως», καταγράφοντας εντυπωσιακή πορεία στο YouTube μέσα σε μόλις μία ημέρα!

Το κοινό αγάπησε αμέσως το τραγούδι, με το music video, που σκηνοθέτησε ο βραβευμένος Γιάννης Δημολίτσας, να μπαίνει κατευθείαν στο no9 των γενικών τάσεων του YouTube και σε υψηλή θέση των μουσικών τάσεων, ξεπερνώντας, παράλληλα, τα 100.000 views.

To «Ίσως», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι μία δυναμική, ερωτική, pop – rock μπαλάντα, την οποία ο Νίκος Απέργης κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2009. Γιορτάζοντας τα δέκα του χρόνια στην ελληνική μουσική σκηνή, μας τη συστήνει εκ νέου, μέσα από μία «φρέσκια» ενορχήστρωση και πάντα με την εξαιρετική ερμηνεία του. Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος και τους στίχους ο Νίκος Σταμένης.

Στο μεταξύ, ο Νίκος Απέργης συνεχίζει τις sold out live εμφανίσεις του, στο «Block» στην Ερυθραία (κάθε Κυριακή), στο «Manhattan» στη Θεσσαλονίκη (κάθε δεύτερη Πέμπτη), στο «Opus» στη Γλυφάδα (κάθε Τετάρτη) και άλλα μέρη της Ελλάδας.