Οι νέες αποκαλύψεις για τον χωρισμό της Kylie Minogue θα σε αφήσουν άφωνη!

No Rating

Λίγες ημέρες έχουν περάσει μόνο από τότε που η Kylie Minogue ανακοίνωσε και επίσημα πως χώρισε με τον κατά πολύ μικρότερο σύντροφο της Joshua Sasse, καθώς φήμες τον θέλουν να έχει έρθει πολύ κοντά με την Ισπανίδα καλλονή ηθοποιό, Marta Milans.

Ήταν όμως αυτή η πραγματική αιτία του χωρισμού τους ή μήπως απλά η αφορμή; Νέα στοιχεία και φωτογραφίες που ήρθαν στο φως αποκαλύπτουν πως μάλλον το πρόβλημα στη σχέση τους προϋπήρχε και ίσως να θέλησαν να το καλύψουν ή απλά να το παραβλέψουν.

Φήμες -οι οποίες εν μέρει επιβεβαιώνονται- θέλουν το Joshua να έχει παράλληλη -ίσως- σχέση από την αρχή του ειδυλλίου του με την Kylie Minogue, αφού μόλις ένα μήνα μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων τους απαθανατίστηκε με μία μελαχρινή κυρία σε τρυφερά τετ-α-τετ.

Ο 29χρονος ηθοποιός εθεάθη να μοιράζεται μία τρυφερή αγκαλιά με μία μελαχρινή κυρία αγνώστων λοιπών στοιχείων, αφού πρώτα είχαν περάσει 3 ώρες σε μία pub του Λονδίνου, τρώγοντας μεσημεριανό. Οι δυο τους φάνηκαν να είναι πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον και τα γέλια και οι αγκαλιές έδιναν και έπαιρναν.

Όπως όλα δείχνουν δεν ήταν η Marta η πέτρα του σκανδάλου!

Πηγή: gueen.gr

Ετικέτες