Οι νέοι «εφιάλτες» στην καθημερινότητα της Kate Middleton και η αντίστροφη μέτρηση!

No Rating

Πριν από μερικές ημέρες μάθαμε πως η Kate Middleton ταξίδεψε μαζί με την Pippa στην Ελβετία για να κάνουν το δικό τους bachelor. Μετά την επιστροφή τους, οι δύο αδερφές δείπνησαν μετά συζύγων στην οικία της Pippa έτσι ώστε το βασιλικό ζευγάρι να γνωρίσει τους γονείς του γαμπρού. Όπως καταλαβαίνεις, η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει.

Η ψυχολογία όμως της Pippa δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση, ούτε και τα νεύρα της. Έχει αποκτήσει κάποια νευρικότητα, έχει χάσει τον ύπνο της και η Kate Middleton καλείται να αντιμετωπίσει όλη αυτή την κατάσταση. Η Pippa έχει αγχωθεί απίστευτα με το γάμο, θέλει όλα να είναι στην εντέλεια καθώς γνωρίζει πως όλα τα Μέσα και όλη η Μεγάλη Βρετανία θα ασχολείται εκείνη τη μέρα μαζί της. Όπως κάθε νύφη έτσι και αυτή δε θέλει να συμβεί καμία στραβή ούτε κατά τη διάρκεια της τελετής, ούτε πριν και μετά.

Η Kate Middleton βρίσκεται σχεδόν καθημερινά στο σπίτι της αδερφής της ώστε να τη βοηθάει με τις προετοιμασίες και να την… ηρεμεί. Ο μεγαλύτερος βέβαια φόβος της Pippa είναι μήπως της κλέψει κάποιος τη δόξα. Δεν έχει και άδικο!

Πηγή: Queen.gr

Ετικέτες