Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ποζάρει παρέα με το βραβείο που κέρδισε στα Mad VMAs 2017!

No Rating

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός… “Ξημερώματα” με βραβείο από τα Mad VMAs 2017!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδωσε για ακόμα μία χρονιά το δυναμικό παρόν στα βραβεία Mad Video Music Awards 2017 και όχι μόνο ανέβηκε στη σκηνή για ένα υπέροχο act, αλλά και διαγωνίσθηκε στις κατηγορίες της απονομής, κερδίζοντας μάλιστα σε μία εκ των σημαντικότερων.

Το βραβείο που απέσπασε ήταν αυτό του Άντρα Καλλιτέχνη της Χρονιάς, μια κατηγορία με έντονο ανταγωνισμό και με ονόματα όπως ο Νίκος Βέρτης, ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Στέλιος Ρόκκος. Η απονομή του βραβείου του έγινε από τον σπουδαίο αθλητή και παραολυμπιονίκη της κολύμβησης Αντώνη Τσαπατάκη, πράγμα που όπως είπε ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε την τιμή ακόμη μεγαλύτερη για εκείνον.

Στη σκηνή, τα “Ξημερώματα” πήραν σάρκα και οστά. Η νέα τεράστια επιτυχία του τραγουδιστή έβαλε φωτιά στο κλειστό του Tae Kwon Do και έκανε τους πάντες να τραγουδούν και να χορεύουν.

Μετά το τέλος της λαμπερή βραδιάς, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβασε μερικές φωτογραφίες στα social media του ποζάροντας με το βραβείο που κέρδισε αλλά και ευχαριστώντας τον κόσμο για την συνεχή αγάπη και στήριξη.

Ετικέτες